Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: SUchdolské Divadlo – SUD / Cvrčci

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 2006
Působení: 200x, 201x, 202x
2006 vznikl Divadelní spolek SUD, o.s. (SUchdolské Divadlo)
Registrován 15. srpna 2006.

Mgr. Olga Imrichová (vedoucí a pokladník), Vít Pávek (zástupce vedoucího a jednatel souboru).
2005 Vodník Mařenka, r. Marie Jelínková, 16 představení shlédlo 2502 diváků, 2006 účast na NP v Lázních Toušeň.
Adventní koncert v kostele
Živý Betlém a zpívání koled
Cyklistický výlet souboru
III. Divadelní ples z 18.03.2006
26. května 2006 2. premiéra - komedie na motivy stejnojmenné hry Holgera Eckerta Nezlobte babičku. Režie i dramaturgie Petr Toufar. Scéna Vít Pávek, v Kulturním centru. Účast Bechyňské perlení (2007), série zájezdů

2006 100. výročí od založení ochotnické divadelní činnosti v Suchdole nad Lužnicí, počítačová prezentace stoleté divadelní historie
3. ročník tradičního průvodu s názvem Setkání se sv. Mikulášem a jeho družinou
Založeny internetové stránky souboru www.divadlo.unas.cz s informacemi o připravovaných akcích, o historii suchdolského divadla, s fotografiemi i recenzemi z akcí v Galerii, anketami, návštěvní knihou.

2006 - Vlastimil Novák, Stanislav Oubram: Vodník Mařenka. Účast na NP ČOS, Toušeň.

2007 Holger Eckert: Nezlobte babičku. Účast na Bechyňském perlení.

2008 - Zdeněk Hovorka: Pamfilo & spol., r. Petr Toufar. Účast na KP Trhové Sviny. Účast na festivalu Suchdolské divadelní večery, 1. ročník. Účast na Za dačickou kostku cukru, Bechyňské Perlení. Účast na Přehlídce ochotnických souborů, Třeboň.

2009 - Stanislav Tomek: Jak to bylo s Růženkou, r. Petr Toufar (premiéra 4. 7.); Antonín Přidal: Pěnkava s Loutnou, r. Petr Toufar (premiéra 25. 7.); Malé noční hry. Účast na Suchdolské divadelní večery.

2009 - Stanislav Tomek: Jak to bylo s Růženkou, r. Petr Toufar; Antonín Přidal: Pěnkava s Loutnou, r. Petr Toufar. Účast na Přehlídce ochotnických souborů, Třeboň.

2010 - Antonín Přidal: Pěnkava s Loutnou. Účast na KP Dačické kejklování.

2010 - podle textu Stanislava Tomka: Jak to bylo s Růženkou?!, r. Petr Toufar. Účast na KP pro děti, Český Krumlov - doporučení do širšího výběru celostátní přehlídky Popelka Rakovník. Účast na KP Trhové Sviny - doporučení na NP KDP.

2010 - Jaroslav Koloděj: Postel pro anděla, r. Petr Toufar (premiéra 24. 7.). Účast na Suchdolské divadelní večery (premiéra komedie).

2011 - Jaroslav Koloděj: Postel pro anděla, r. Petr Toufar. Účast na Bechyňském Perlení. Účast na KP Trhové Sviny - doporučení na KDP.

2011 - SUD, Antonín Přidal: Pěnkava s Loutnou (doprovázené komorní hudbou sester Cvrčkových), r. Petr Toufar. Účast na KP Trhové Sviny. Účast na KP Třeboň poetická - doporučení na CP WP.

2011 - Stanislav Tomek: Jak to bylo s Růženkou, r. Petr Toufar. Účast na přehlídce Pohádkové léto na zámku Červená Lhota.

2011 - Hanácká opera Josefa Schreiera: O Landeborkovi, r. a dirigent František Cvrček (premiéra 26. 8.).

2011 - Aristofanés, František, Lenka a Anna Cvrčkovi: Ženský sněm, r. Lenka Cvrčková st. a Petr Toufar (premiéra 3. 12.).

2012 - Aristofanés, František, Lenka a Anna Cvrčkovi: Ženský sněm, r. Lenka Cvrčková. Účast na Bechyňském perlení. Účast na KP Dačické kejklování - čestné uznání Ivetě Čuhákové za herecký výkon v roli Praxagory a Lence Cvrčkové za jevištní zpracování hry a cena za hudební složku inscenace Františku Cvrčkovi a Cvrčkům. Účast na KP venkovských DS, Trhové Sviny - cenu obdržela Iveta Čuháková za herecký výkon v roli Praxagory, čestné uznání souboru za dramaturgický výběr hry.

2014 - DS Suchdolské divadlo o.s., Karel Poláček, Anna a Lenka Cvrčkovy: Edudant a Francimor, r. Lenka Cvrčková st. Účast na Bechyňském perlení. Účast na KP Trhové Sviny. Účast na KP pro děti Pohádkový víkend, Český Krumlov - nominace k postupu na celostátní přehlídku Popelka Rakovník. Účast na NP Popelka, Rakovník - čestné uznání souboru za inscenaci a cena souboru za herectví, Anně a Lence Cvrčkové za dramatizaci a Lence Cvrčkové st. za režii - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2015. Účast v Týně nad Vltavou, O Kašpárkovu rolničku 2015. Účast na Budějcké Thálii 2013. N2014 Český Krumlov. Účast na Suchdolské divadelní léto 2018.

2015 - hanácká opera Josefa Schreiera: O LANDEBORKOVI. Účast na KP Třeboň poetická.

2016 - SUD, Lenka Cvrčková - Vít Chaloupka: Sherlock Holmes – Zrození zla, r. Lenka Cvrčková st. Účast na CP Bechyňské Perlení. Účast na KP venkovských divadel Trhové Sviny 2017 - cena za dramaturgickou koncepci Lenka Cvrčková a Vít Chaloupka, cena za hudební složku Cvrčci a čestné uznání za herecký výkon Lenka Cvrčková st. - 1. doporučení na NP Krakonošův divadelní podzim 2017. Účast na CP Jiráskův Hronov 2017 - doprovodný program.

2017 - SUD, Cvrčci podle J. Vernea: Honba za Meteorem, r. Lenka Cvrčková st. Premiéra 30. červenec 2016. Účast na CP Bechyňské Perlení. Účast na KP Pohádkový víkend, Český Krumlov - doporučení do širšího výběru na CP Popelka Rakovník. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání Cvrčkům za dramatizaci, Lence Cvrčkové st. za režii a souboru za inscenaci, cena souboru za scénu a kostýmy - doporučení na
CP Jiráskův Hronov 2018. Ůčast na CP JH 2018 je ze zdravotních důvodů členky souboru ZRUŠENA! Náhradní představení se nepodařilo zajistit.

2017 - KONCERT K 10. VÝROČÍ FESTIVALU, hraje a zpívá divadelní orchestr Cvrčci. Účast na Suchdolské divadelní léto.

2017 - SUD, Stanislav Tomek: JAK TO BYLO S RŮŽENKOU, r. Petr Toufar. Účast na Suchdolské divadelní léto - obnovená premiéra komedie.

2018 - SUD, TRADIČNÍ DIVADELNÍ KONCERT. Účast na Suchdolské divadelní léto.

2018 - SUD, Anna Cvrčková, Lenka a Vít Chaloupkovi: BIBI SE BOJÍ, r. Lenka Chaloupková. Premiéra 28.7.2018 - účast na Suchdolské divadelní léto.

2019 - SUD – Cvrčci, FESTIVALOVÝ KONCERT SUCHDOLSKÉHO DIVADLA. Účast na Suchdolské divadelní léto.

2019 - SUD, NEVŠEDNÍ … SNÍST NEBO NESNÍST? Premiéra při účasti na Suchdolské divadelní léto 27.7.2019.

2019 - SUD, Anna Cvrčková, Lenka a Vít Chaloupkovi: Bibi se bojí, r. Lenka Chaloupková. Účast na CP Bechyňské Perlení. Účast na KP Pohádkový víkend, Český Krumlov - doporučení do širšího výběru na CP Popelka Rakovník. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání Cvrčkům za hudbu a Lence a Vítovi Chaloupkovým, Anně Cvrčkové za koncept inscenace a cena Františku Cvrčkovi, Petru Toufarovi a souboru za scénu a kostýmy.

2020 - Lenka a Vít Chaloupkovi: NAPOSLED A POPRVÉ, r. Lenka Chaloupková; Lenka a Vít Chaloupkovi: PRAVÉ KOUZLO, r. Lenka Chaloupková; Lenka a Vít Chaloupkovi: PRADLENA, r. Lenka Chaloupková. Premiéra všech tří představení při účasti na Suchdolské divadelní léto 2020.

2020 - Lenka a Vít Chaloupkovi: Pradlena, r. Lenka Chaloupková; Lenka a Vít Chaloupkovi: Naposledy a poprvé, r. Lenka Chaloupková. Účast na NP seniorského divadla, Česká Třebová - obě představení - NP se nekoná.

2020 - 2355 (scifi pohádka), r. Lenka Chaloupková. Premiéra 18.7.2020 při účasti na Suchdolské divadelní léto 2020. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín - čestné uznání Michaele Brychtové za roli princezny a souboru za inscenaci a za výpravu inscenace a cena Janu Mráčkovi za roli Robota 3 - doporučení na Popelku Rakovník - přehlídka Popelka Rakovník zrušena. Účast na Suchdolské divadelní léto 2021.

26.4.2021 - ON-LINE návštěvy pokračují. (viz Texty)

2021 - Lenka a Vít Chaloupkovi: Sherlock Holmes aneb Zrození zla, r. Lenka Chaloupková. Účast na KP Dačické kejklování 2021 - cena Lence a Vítu Chaloupkovým za scénář a souboru za inscenaci, doporučení na divadelní PIKNIK Volyně a na Popelku Rakovník. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - čestné uznání souboru za loutkohereckou a hudební složku. Účast na CP Popelka Rakovník se nekoná, přehlídka ZRUŠENA. Účast na FEMAD, Poděbrady - cena diskuzních klubů za originální autorský přínos, cena za výtvarnou a hudební složku, cena za nejlepší mužský herecký výkon Jan Mráček za roli Watsona, cena za nejlepší ženský herecký výkon Alena Pilná za roli Poppy, cena za nejlepší inscenaci. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen) 2022 se nekoná - představeníkvůli nemoci zrušeno. Účast na Nučický Kahan 2022. Účast na CP Popelka, Rakovník 2022 - čestné uznání Lence Cvrčkové za herecký výkon v roli Anny Powellové a Lence a Vítovi Chaloupkovým za text, cena Davidu Dvořákovi za herecký výkon v roli Sherlocka Holmese, Lence Chaloupkové za režii a souboru za inscenaci - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2023. Účast na Sokolovská čurda 2022 - soubor získal "Zlatého vrtíka" Vaška Junka za tvůrčí přístup ke scénografii a za nejlepší výtvarnou stránku inscenace. Účast na festivalu Stříbrný vítr, Písek 2022. Účast na přehlídce Budějcká Thálie 2023.

2021 - Cvrčci podle J. Vernea: Honba za Meteorem, r. Lenka Cvrčková st. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Činoherní klub uvádí 27.5.2022 (https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2510). Účast na Suchdolské divadelní léto.

2021 - Lenka a Vít Chaloupkovi: Za pět minut dvanáct, r. Lenka Chaloupková. Účast na CP Popelka Rakovník se nekoná, přehlídka ZRUŠENA. Účast na CP Popelka, Rakovník 2022 - čestné uznání Lence Chaloupkové za režii, cena Janu Mráčkovi za herecký výkon v roli Robota Menora 3, Lence a Vítovi Chaloupkovým za text, Vítu Chaloupkovi a kolektivu za scénu a kostýmy a souboru za inscenaci - nominace do programu Jiráskova Hronova 2023. Účast na Bechyňské Perlení 2023. Účast na CP Jiráskův Hronov 2023. Účast na přehlídce Budějcká Thálie 2023.

2022 - Lenka a Vít Chaloupkovi: Opravdové kouzlo, r. Lenka Chaloupková. Účast na KP Dačické kejklování - čestné uznání soubor za herectví a Lenka Chaloupková za režii a cena Lenka a Vít Chaloupkovi za scénář a soubor za inscenaci a za výtvarné řešení inscenace - nominace na CP Diva­delní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - čestné uznání souboru za originální koncept inscenace, cena souboru za hudební složku inscenace. Účast na FEMAD, Poděbrady - cena diskuzních klubů pro paravanisty za ambiciozní využití technických prvků při vytváření uměleckého díla, cena za scénografii, cena za hudební složku. Účast na Divadelní festiválek ECCE HOMOLE. Účast na festivalu Stříbrný vítr, Písek 2023. Účast na CP Popelka, Rakovník 2023 - čestné uznání Vítu Chaloupkovi za herecký výkon v roli Christiana, Lence a Vítu Chaloupkovým za text k inscenaci, cena Vítu Chaloupkovi a Františku Cvrčkovi za scénu, Aleně Pilné za kostýmy, Cvrčkům za hudbu a souboru za inscenaci - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2024..

2022 - Lenka a Vít Chaloupkovi: Pradlena, r. Lenka Chaloupková. Účast na NP seniorského divadla, Česká Třebová. Účast na Suchdolské divadelní léto. Účast na KP Pohádkový víkend, Český Krumlov - cena souboru za inscenaci a za hudební a výtvarnou složku, Lence a Vítu CHaloupkovým za scénář - doporučení do širšího výběru na CP Popelka Rakovník.

2023 - Lenka a Vít Chaloupkovi: WES, r. Lenka Chaloupková. 29.7.2023 premiéra v rámci přehlídky Suchdolské divadelní léto v KC - kině v Suchdole nad Lužnicí Účast na KP Dačické kejklování 2024 - cena Lence a Vítu Chaloupkovým za původní text k inscenaci, Lence Chaloupkové za režii, souboru za kolektivní herecké uchopení inscenace a za inscenaci, doporučení na Popelka Rakovník, nominace na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Bechyňské Perlení 2024.
Bibliografie:
DRTINA, Michal: ON-LINE návštěvy pokračují. AS 4.5.2021. (program, koná se 21.4.-18.5.2021) (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/on-line-navstevy-pokracuji-n28ov.html

HRUŠKA, Jaromír: Krajská postupová přehlídka venkovských divadel... Amatérská scéna 2008, č. 3, s. 39-40.

HRUŠKA, Jaromír: Pohádkový víkend v Českém Krumlově. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 22 - 23.

HRUŠKA, Jaromír a ANDERLE, Jiří: Přehlídka venkovských divadel Trhové Sviny 2010. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 40 - 41.

PÁVEK, Vít: Náš staro-nový divadelní soubor SUD. In: IV. Národní přehlídka sokolských ochotnických divadel - Divadlo pro děti. K tisku připravil Jan Králík. Praha, ČOS 2006, s. 15.

PÁVEK, Vít: Suchdol ve znamení divadla za svitu červencových hvězd. (Viz text)

-ps-: Dačické kejklování 2012 suma sumárum - Ženský sněm. AS 13.3.2012 - činoherní. (viz Texty)

Řádky europoslankyně Zuzany Roithové věnované Suchdolskému festivalu. (Viz text)

VRCHOVSKÝ, Ladislav: Letošní Dačické kejklování nabídlo dramaturgický objev. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 20.

www stránky souboru - viz www odkazy.

ZAJÍC, Vladimír: XIII. Bechyňské perlení. AS 2007, č.1, s.25-28.

ZAJÍC, Vladimír: Perlení v Bechyni 2008. AS 2008, č. 1, s. 29.

ZPRÁVIČKY. Amatérská scéna 2007, č. 1, s. 44.

Související Ročníky přehlídek

Související Organizace

Související www odkazy

Související Obrázky

Hronov, vítání souborů, CP Jiráskův Hronov 2021
Rakovník, oficiální zakončení, CP Popelka Rakovník 2014
Suchdol n. Luž., SUD, Sherlock Holmes, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Suchdol n. Luž., SUD, Sherlock Holmes, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Suchdol n. Luž., SUD, Sherlock Holmes, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Suchdol nad Lužnicí, DS Suchdolské divadlo, Pamfilo a spol., 2008
Suchdol nad Lužnicí, Sos SUD, Sherlock Holmes aneb Zrození zla, Sokolovská čurda  2022
Suchdol nad Lužnicí, Sos SUD, Sherlock Holmes aneb Zrození zla, Sokolovská čurda  2022
Suchdol nad Lužnicí, Suchdolské divadelní léto, programový leták, 2021
Suchdol nad Lužnicí, Suchdolské divadlo, Edudant a Francimor, CP Popelka Rakovník 2014
Suchdol nad Lužnicí, SUD - logo
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Bibi se bojí, CP Popelka Rakovník 2019
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Bibi se bojí, CP Popelka Rakovník 2019
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Honba za meteorem, CP Popelka Rakovník 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Honba za meteorem, CP Popelka Rakovník 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Jak to bylo s Růženkou, 2010
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Naposled a poprvé, NP seniorského divadla Česká Třebová 2020
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Naposled a poprvé, NP seniorského divadla Česká Třebová 2020
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Nezlobte babičku, 2007
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Popelka Rakovník 2023
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Pamfilo a spol, 2008
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Pamfilo a spol, 2008
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Pamfilo a spol, 2010
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Sherlock Holmes - zrození zla, CP Jiráskův Hronov 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Sherlock Holmes - zrození zla, CP Jiráskův Hronov 2017
Suchdol nad Lužnicí, Sud, Sherlock Holmes aneb ..., Femad 2021
Suchdol nad Lužnicí, Sud, Sherlock Holmes aneb ..., Femad 2021
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Sherlock Holmes aneb Zrození zla, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Vodník Mařenka, 2009
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Jiráskův Hronov 2023
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Jiráskův Hronov 2023
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol, SUD, Honba za meteorem, CP Jiráskův Hronov 2021
Suchdol, SUD, Opravdové kouzlo, Femad 2022
Suchdol, SUD, Opravdové kouzlo, Femad 2022
Suchdol, SUD, Opravdové kouzlo, Femad 2022
Týn nad Vltavou, O Kašpárkovu rolničku – plakát, 2015
Valášek Jan, 2007


Mapa působení souboru - SUchdolské Divadlo – SUD / Cvrčci

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Suchdol nad Lužnicí, SUD - logo
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Nezlobte babičku, 2007
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Pamfilo a spol, 2008
Valášek Jan, 2007
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Pamfilo a spol, 2008
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Vodník Mařenka, 2009
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Pamfilo a spol, 2010
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Jak to bylo s Růženkou, 2010
Suchdol nad Lužnicí, Suchdolské divadlo, Edudant a Francimor, CP Popelka Rakovník 2014
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Honba za meteorem, CP Popelka Rakovník 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Honba za meteorem, CP Popelka Rakovník 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Sherlock Holmes - zrození zla, CP Jiráskův Hronov 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Sherlock Holmes - zrození zla, CP Jiráskův Hronov 2017
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Bibi se bojí, CP Popelka Rakovník 2019
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Bibi se bojí, CP Popelka Rakovník 2019
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Naposled a poprvé, NP seniorského divadla Česká Třebová 2020
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Naposled a poprvé, NP seniorského divadla Česká Třebová 2020
Suchdol n. Luž., SUD, Sherlock Holmes, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Suchdol n. Luž., SUD, Sherlock Holmes, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Suchdol n. Luž., SUD, Sherlock Holmes, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Suchdol nad Lužnicí, Sud, Sherlock Holmes aneb ..., Femad 2021
Suchdol nad Lužnicí, Sud, Sherlock Holmes aneb ..., Femad 2021
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Sherlock Holmes aneb Zrození zla, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol nad Lužnicí, Sos SUD, Sherlock Holmes aneb Zrození zla, Sokolovská čurda  2022
Suchdol, SUD, Honba za meteorem, CP Jiráskův Hronov 2021
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Suchdol, SUD, Opravdové kouzlo, Femad 2022
Suchdol, SUD, Opravdové kouzlo, Femad 2022
Suchdol, SUD, Opravdové kouzlo, Femad 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Opravdové kouzlo, CP Popelka Rakovník 2023
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Popelka Rakovník 2022
Suchdol nad Lužnicí, SUD, Za pět minut dvanáct, CP Popelka Rakovník 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.