Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ Na Popelce, Taneční studio Light

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1996
Působení: 200x, 201x, 202x
Praha-Košíře, umělecký soubor Taneční studio Light (TSL) vznikl při ZUŠ Na Popelce v r. 1996. Hlavní pedagožkou je MgA. Lenka Tretiagová. Hlavní činností studia je tanečně - dramatická výchova pro děti a dospívající mládež.

2003 – Hra na Marii, koláž lidových tanců a veršů měla premiéru v roce 2003, ved. Lenka Tretiagová. Hlavní role Štěpán Tretiag a Adéla Taušová.

2006 – Francínek a Evelínka podle Polní žínky Evelínky Františka Nepila, ved. Lenka Tretiagová a Štěpán Pácl s využitím nahrávek skupiny Hradišťan. Účast na KP Otvírání a CP Dětská scéna. Premiéra v červnu 2005, hlavní role Štěpán Tretiag a Adéla Taušová

2006 – Ronja, dcera loupežníka, režie Lenka Tretiagová a Štěpán Pácl, hudba Marek Doubrava, choreografie Renata Bártová a Eva Kukučková, taneční divadlo na motivy románu Astrid Lindgrenové, premiéra v květnu 2006, divadlo Ponec, v hlavních rolích Štěpán Tretiag / Sebastián Vích, Ondřej Růžička / Kryštof Krása, Tereza Tretiagová / Michaela Taušová a Lenka Nahodilová Představení dětí a studentů Tanečního studia Light (6 - 18 let) vzniklo na základě spolupráce se školami a skanzeny v Norsku. Smyslem projektu byla osobní zkušenost pedagogů, dětí a studentů z Prahy, která jim umožnila inspirovat se skandinávskými projekty, jejichž cílem je tanec (a umění vůbec) dostat do škol jako součást povinného vzdělávání. Představení bylo nominováno na Národní přehlídku Dětská scéna v Trutnově (ale nehrálo se tam), opakovaně se hrálo jako interaktivní školní představení v divadle Ponec, reprezentovalo českou kulturu na Mezinárodních festivalech v Rumunsku a Srbsku.
2007 - Ronja, dcera loupežníka, ved. Lenka Tretiagová, Štěpán Pácl. Účast KP Otvírání. Nominace na celostátní přehlídku Dětská scéna v Trutnově.

2006 – O Uršule, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení L. Tretiagová. Taneční drobnička dětí Dětského studia při divadle Ponec, premiérovaná v prosinci 2006 v divadle Ponec, vznikla pro malé začátečníky s respektem k jejich možnostech a schopnostem. Inscenace byla inspirovaná textem Zdeňka Šmída. Nominace na národní přehlídku Dětská scéna.

2007 – Velké vyhlídky, režie a choreografie Lenka Tretiagová a Kateřina Feitová, hudba Marek Doubrava, taneční divadlo na motivy povídky Woodyho Allena, premiéra v červnu 2007, Nikolajka v Praze, v hlavních rolích Štěpán Tretiag, Bára Helebrantová/Tereza Tretiagová, Tomáš Staněk/David Králík, Sebastián Vích, Jiřina Krásová/Tereza Velátová. Představení starších studentů Tanečního studia Light využilo humoru autora předlohy, talentu hudebního tvůrce Marka Doubravy a v žánru swingového muzikálu oslovilo především dospívající mládež. Představení bylo vybráno na Národní přehlídku Otevřeno v Kolíně a na Národní přehlídku studentských divadel v Bechyni, na Mezinárodní festivaly v Rumunsku, Srbsku a na Ukrajině, reprízovalo se jako interaktivní představení pro vyšší stupně škol v divadle Ponec a tamtéž v rámci festivalu Tanec dětem 2008. Představení bylo obnoveno pro festival ve Skotsku v roce 2012 a úspěšně se prezentovalo na mnoha dalších mezinárodních festivalech a v ČR v průběhu let 2012 až 2014.

2007 – Chůva /scénář, režie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová a Ondřej Lipovský, choreografie Kateřina Feitová. Taneční divadlo na motivy další povídky Woodyho Allena mělo premiéru v prosinci 2007 v divadle Ponec a volně navázalo jako pokračování na předešlou inscenaci dospívajících dětí a studentů, lačnících po swingovém tančení. Hlavní role Ondřej Lipovský a Tereza Tretiagová, další spolupráce Kateřina Feitová, Ondřej Lipovský

2007 – Poslední trpaslík, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Představení Dětského studia divadla Ponec volně navázalo na svoji předešlou inscenaci a motivovalo se dalším příběhem Zdeňka Šmída. Děti si vyzkoušely spolupráci s profesionálním umělcem Ondřejem Lipovským. Inscenace měla premiéru v prosinci 2007 v divadle Ponec. Hlavní role Ondřej Lipovský a David Králík.

2008 – Kdy víly přestávají čarovat, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová a Ondřej Lipovský s využitím nahrávek skupiny Hradišťan. Tanečně - divadelní představení na motivy povídky Zdeňka Šmída, premiéra v březnu 2008 v Eibenthalu v Banátu, v hlavních rolích Štěpán Tretiag a Hermína Havliček. Představení vzniklo v rámci projektu s krajanskými dětmi v horské vesnici Eibenthal v Rumunsku. Smyslem projektu bylo posílit sebevědomí dětí, jejich češtinu a vztah ke kořenům, ze kterých předci dětí pocházely. Představení bylo uvedeno na Mezinárodním festivalu TANEC PRAHA 2008 v divadle Ponec a v divadle Barka a na mnoha festivalech v Rumunsku.

2008 – Milá sedmi loupežníků, taneční představení inspirované básní Viktora Dyka. /scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová s využitím nahrávek skupiny Čechomor. Inscenace vznikla během dvoutýdenního pobytu souboru v Ričce v Podkarpatské Rusi, který se snažil potlačit předsudky dětí, mládeže i dospělých z Prahy o obyvatelích Ukrajiny a nabídl dětem plnohodnotnou spolupráci, respektující tradice obou zemí. V představení hráli děti souboru z Prahy a z Ukrajiny, inscenace byla nominovaná na festival v Koločavě, na Siněvirském jezeře a na Tanci Praha 2009. Hlavní role Barbora Beranová.

2008 – Barborka a cucavé bonbony, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Pohybová inscenace starších dětí Dětského studia divadla Ponec měla premiéru v prosinci 2008 v divadle Ponec. Představení inspirované pohádkou Miloše Macourka se hrálo na národní přehlídce Dětská scéna 2009 a na festivalu Tanec dětem 2009. Hlavní role Veronika Volejníková.

2009 – Kryštůfek v mixéru, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Pohybová inscenace, inspirovaná pohádkou Miloše Macourka, měla premiéru v březnu 2009 v divadle Ponec a vznikla jako příležitost pro nejmladší děti Dětského studia divadla Ponec vyzkoušet si inscenační práci. Hlavní role Martin Daněk a Anna Tretiagová.

2009 – Hlasy země I., scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová a Ondřej Lipovský, hudba Jakub Kudláč. Tanečně - výtvarná inscenace na motivy románu Jeana Giona měla premiéru v březnu 2009 v Eibenthalu v Rumunském Banátu. Představení bylo vyvrcholením projektu Dětského studia divadla Ponec a Tanečního studia Light. Projekt, opakovaně věnovaný spolupráci s krajanskými dětmi v Eibenthalu v Rumunsku, se tentokrát pokusil divadelními prostředky současného tance a výtvarných symbolů zdivadelnit zásadní problémy českých krajanů v Rumunsku. Představení bylo uvedeno na Mezinárodním festivalu TANEC PRAHA 2009, na Krajanském festivalu v Rumunsku. Hlavní role děti z vesnice Eibentál v Banátu.

2010 – Forrest Carter (Škola Malého stromu): Zákon cesty, vedoucí dramatizace a režie Lenka Tretiagová, hudba Marie Borovková, další spolupráce Petra Brabcová. Účast na NP Dětská scéna, Trutnov. Hlavní role David Králík.

2011 – Krabat, legenda o učni Mistra čaroděje (lužickosrbská pohádka), scénář, režie, choreografie, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Tomáš Žižka, Jan Holeček, Agnes Kutas, Dragan Stojčevski. Účast na KP Otvírání, Praha - ocenění Za působivé ztvárnění příběhu. Účast na NP Otevřeno, Kolín - host přehlídky - inspirativní představení. Hlavní role Ivan Buldra a Lenka Nahodilová.

2011 – O panence, která není pro každého /scénář, režie, choreografie, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Taneční inscenace, inspirovaná texty Zdeňka Šmída, měla premiéru v prosinci 2010 v divadle Vzlet se souborem Dětského studia. Taneční inscenace byla uvedena na Dětské scéně 2011 ve Svitavách. Hlavní role Hana Bernardová a David Králík.

2012 – Hodně malá čarodějnice, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Marek Doubrava. Podle knihy Malá čarodějnice Otfrieda Preusslera. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru pro účast na CP Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Hlavní role Julie Hlaváčová, Linda Votrubová a David Králík. Další spolupráce Sebastián Vích, Jan Hlaváč.

2012 – Já chci kolo, scénář, režie, choreografie, výprava pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Inscenace Dětského studia při Strašnickém divadle měla premiéru v prosinci 2011 ve Strašnickém divadle a vznikla na motivy textů Reného Goscinnyho pro početnou skupinu mladších dětí. Hlavní role Jeroným Janč.

2013 – Tátové a mámy musí tu být s námi, /scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Marek Doubrava. Inspirováno Goscinnyho příběhy malého Mikuláše a veselými Klukovinami hudební skupiny Hm…Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna 2013. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha (26.1.). Účast CP Otevřeno, Kolín - inspirativní program. Hlavní role Prokop Feit/Jeroným Janč.

2013 – Taneční studio Light, inscenace začínajících dětí: Strašidelná pravda. Účast na Duhové divadlo Písek.

2014 – Trpaslík byl lesa král, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Na motivy příběhu Zdeňka Šmída. Účast na přehlídce DVD v pražském Disku, na KP Otvírání, Praha - doporučení k přímému postupu na celostátní přehlídku Dětská scéna 2014. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Jiráskův Hronov. Hlavní role David Králík, Jeroným Janč a Tereza Solarová, další spolupráce Ondřej Lipovský.

2014 – Taneční studio Light, Lenka Tretiagová: Hlasy země, r. Lenka a Štěpán Tretiagovi. Účast na NP seniorského divadla, Miletín - nesoutěžní, soubor nesplňuje základní podmínku věkového složení, - ocenění souboru za přesvědčivé sdělení mezigeneračního tématu.

2014 – Pan Brum a jeho dům, scénář, režie, choreografie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Jakub Kudláč a Bartoloměj Bláha. Malá punková drobnička dětí Tanečního studia Light měla premiéru v říjnu 2014. Inspirovala se knihou Paula Gruvese Pan Cecil Brum a jeho dům a vznikla jako příležitost pro jediného chlapce souboru. Inscenace získala mnoho ocenění, k nejvýznamnějším patří postup na národní přehlídku Dětská scéna, účast na přehlídce DV v Jičíně, na přehlídce Děti-výchova-divadlo v Disku a na přehlídce Assitej v Divadle v Dlouhé. Hlavní role Bartoloměj Bláha.

2015 – JOLA, Taneční studio Light, autorská inscenace, inspirovaná členem souboru, indickým chlapcem Odzerem Stanzinem a jeho životním příběhem, scénář, režie, choreografie, pedagogické vedení, výprava Lenka Tretiagová, projekce a light design Sebastián Vích, hudba Jan Čtvrtník. Lenka Tretiagová. Účast na přehlídce DVD v pražském Disku, na DV v Jičíně, na KP Otvírání, Praha - doporučení k přímému postupu na CP Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP JH. Účast na CP Popelka, Rakovník - host přehlídky. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2016. Hlavní role Odzer Stanzin. Další spolupráce Eva Stará, Gabriela Lágnerová.

2016 – Máslová Líza (podle předlohy Pavla Šruta), vedoucí Lenka Tretiagová, hudba Jakub Kudláč a Hana Šafaříková. Účast na KP Otvírání, Praha. Bartoloměj Bláha a Matyáš Krýsl/Václav Bárta, další spolupráce Monika Rebcová

2016 – Puntíkáři, pachatelé dobrých skutků: M. Kratochvíl, L. Tretiagová, r. ved. Lenka Tretiagová. Účast na KP Otvírání, Praha. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na NP Jiráskův Hronov. Hlavní role Adam Solar, další spolupráce Jan Čtvrtník, Sebastián Vích, Eva Stará.

2017 – podle knihy Putování za švestkovou vůní Ludvíka Aškenazyho: STŘÍPKY Z PUTOVÁNÍ PITRÝSKA. Vedoucí Lenka Tretiagová, hudba Chuchel music DVA. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Hlavní role Vít Gajdoš a Elen Štěpánková.

2017 – Lenka Tretiagová: Děti lví srdce, r. Lenka Tretiagová; Lidovky „Light“ - vystoupení na náměstí. Účast na CP Jiráskův Hronov obě vystoupení.

2017 – Děti lví srdce, scénář, režie, výprava, choreografie, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Jan Čtvrtník a Anna Tretiagová, light design a projekce Sebastián Vích. Inscenace na motivy knihy Astrid Lindgrenové Bratři lví srdce, premiéra v březnu 2017. Inscenaci interpretuje celkem 40 dětí a studentů – včetně živé hudební kapely. Děti samy vymyslely velkou část scénografie a hudebních ploch. Inscenace byla s velkým úspěchem uvedena na Jiráskově Hronově a festivalu Menteatrál a v rámci projektu Living Realites. Hlavní role Martin Lerch a David Králík. Další spolupráce Jan Čtvrtník, Marta Vodenková, Sebastián Vích.

2018 – Dobrodružná četba paní učitelky Pipkové, scénář, režie, výprava, choreografie, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Inscenace na motivy knihy Miloše Kratochvíla, premiéra v březnu 2018. Autorská živá hudba Tomáš Černý. Anotace „Dokud nebudou známkováni i učitelé a my všichni dospělí, nemají známky na vysvědčení nijak zvlášť objektivní hodnotu ...“. Inscenaci interpretuje 20 dětí ve věku 8 – 12 let. Inscenace získala nominaci na Dětskou scénu a na přehlídku DVD v Disku, ale nevyužila jich. Hlavní role Anna Kletečka a Vít Gajdoš. Další spolupráce Tomáš Černý.

2018 – Lenka Tretiagová podle předlohy Karla Poláčka: Bylo nás pět, r. Lenka Tretiagová. Premiéra 20. duben 2018. Doporučení k přímému postupu na CP Dětská scéna. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2019.

2018 – DIVSE. Účast na CP JH - doprovodný program.

2019 – Lenka Tretiagová podle hry Václava Havla „Zítra to spustíme“: REPUBLIKA NA NÁS ČEKÁ aneb KDE DOMOV MŮJ, r. Lenka Tretiagová. Účast na KP Divadelní tříska, Praha - doporučení na CP Popelka Rakovník. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha. Účast na Nučický Kahan. Účast na CP Popelka, Rakovník - nominace do programu Jiráskova Hronova 2020 - cena souboru za herectví a za inscenaci a Lence Tretiagové za autorskou úpravu a režii. Účast na CP Jiráskův Hronov. Premiéra 2018. Hlavní role Anna Tretiagová, David Králík, Vít Gajdoš, další spolupráce David Ryska, Monika Drdová a samostatná tvorba studentů projektu.

2019 – Už je čas, bratře?, scénář, režie, výprava, choreografie, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Ondřej Galuška. Inscenace na motivy pohádky Ladislava Smoljaka líčí dobrodružství malých bílých rytířů při léčbě chřipky acylpyrinem. Premiéra únor 2019. Inscenace interpretovaná začínajícími dětmi souboru ve věku 6 – 8 let se stala hned po premiéře potěšením pro diváky. Suverénní projev dětí, jejich přirozenost projevu a zapálení pro hrané téma, vynikající hudba Ondry Galušky – to vše inscenaci nejmenších dětí vystřelilo mezi akce zkušených mladých herců a tanečníků. Inscenace získala postup na Dětskou scénu, hrála se na přehlídce Assitej v Celetné, na přehlídce DVD v Disku a při mnoha dalších příležitostech v Praze. Hlavní role Karla Babková a Eda Glos.

2019 – Lenka Tretiagová, předloha Vladimír Neff: Hlásná trouba aneb S pravdou ven, vedoucí Lenka Tretiagová. Účast na KP Otvírání, Praha. Účast na CP Jiráskův Hronov. V hlavní roli Vítek Gajdoš. Další spolupráce Robert Janč, Anna Tretiagová a další studenti TSL.

2019 – Okolečko jinak, scénář, režie, výprava, choreografie, pedagogické vedení Lenka Tretiagová s využitím hudby seskupení Chuchel music DVA. Inscenace o lidské jinakosti je inspirovaná kamarádstvím dětí s herci s lehkým mentálním postižením. Premiéra v březnu 2019. Zkušenosti z festivalu Menteatrál a za spolupráce se souborem Ujeto děti přetavily do příběhu o klukovi, který měl o kolečko víc. A nebo míň? Nikdo z nás nemá správný počet koleček. Inscenace získala postup a ocenění na přehlídkách Otvírání a jejím cílem je především festival Menteatrál 2019. Projekt zaměřený a spolupráci se spoluobčany s postižením spolupracuje s německým souborem Tanztheater Laborinth. Hlavní role Egon Voříšek a Julie Černá/Magdalena Krejčí.

2020 – inspirace knihou Khaleda Hosseiniho: Modlitba (za černé duše), r. Lenka Tretiagová. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na KP Otvírání, Praha. Účast na KP Divadelní tříska, Praha 2022 - doporučení na CP Popelka Rakovník.

2020 – Už je to pár let, co mě medvěd sněd /scénář, režie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová. Premiéra červen 2019. Drobná inscenace na námět stejnojmenné pohádky Pavla Šruta vznikla jako první představení skupiny dětí přicházejících do Studia ALTA z Alfreda ve dvoře. Příběh o absurditě lidské hamižnosti (s respektem k rytmu Šrutova textu) v hlavních rolích odehráli Matylda Miškovská, Diviš Machek a Jára Korbel.

2020 – Kdo nepracuje, ať nejí, scénář, režie, výprava, pedagogické vedení Lenka Tretiagová, hudba Ondřej Galuška. Premiéra únor 2020. Nechte se zlákat karnevalem éček! Zažijte sladké zmámení! A potom se zase rychle vraťte k poctivé práci. Tanečně divadelní inscenace na motivy pohádky Miloše Macourka. V hlavních rolích Luisa Bábková, Anna Stránská a Barbora Součková. Další spolupráce Renata Bártová. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy 2021.

2022 – ZUŠ Popelka, Pavel Šrut: Strašidelná pravda, r. Anna Tretiagová. Účast na KP Otvírání, Praha - doporučení do širšího výběru DS, cena za inscenaci. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2022 – Taneční studio Light, inspirace knihou Eduarda Basse: Klapzubova jedenáctka. Účast na KP Otvírání, Praha - čestné uznání za jevištní pohybové ztvárnění. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2023 - Taneční studio Light, Námořníci a mořské panny, vedoucí Lenka Tretiagová. Účast na současně probíhajících KP Dětská scéna Středočeský kraj a Otvírání, Praha - cena za energii na jevišti.

2023 - Taneční studio Light, podle literární předlohy Písání Johna Lennona: Má to hloubku? Aneb Písání Džona Lemouna, vedoucí Lenka Tretiagová. Účast na současně probíhajících KP Dětská scéna Středočeský kraj a Otvírání, Praha - cena za zprostředkování divadelní laboratoře - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku do Svitav.

2024 - TS Light, Lenka Tretiagová a kolektiv: MOUCHY; NÁMOŘNÍCI A MOŘSKÉ PANNY; U HUBAŘE. Účast na KP Divadelní tříska Praha - doporučení na CP Popelka Rakovník - U Hubaře.
Bibliografie:
BRHELOVÁ, Eva. Vyladěná a rozezpívaná Dětská scéna v Trutnově. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 27 - 29.
Program přehlídky DS 2010.

EXNAROVÁ, Alena: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Co den dal - Hodně malá čarodějnice. Deník Dětské scény, č. 2., str. 50 - 49, 10.6.2012. (viz Texty)

JIRSOVÁ, Zuzana: OTVÍRÁNÍ Praha 2012 - 31. března – 1. dubna - Hodně malá čarodějnice. Deník Dětské scény, č. 0., str. 3, 8.6.2012. (viz Texty)

NĚMEČKOVÁ, Elvíra: OTVÍRÁNÍ 2007, Ronja, dcera Loupežníka. Deník dětské scény 2007, č. 0.

OPLATEK, František: OTVÍRÁNÍ 26. – 27. BŘEZNA 2011 - Krabat, legenda o učni mistra čaroděje. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

PÁCL, Radvan: Neděle dramatické výchovy v Činoherním klubu. AS 20.1.2014-Dětské. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/cl-nedele-dramaticke-vychovy-v-cinohernim-klubu-140121130202?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_
campaign=newsletter

RICHTER, Luděk: Svitavy, Dětská scéna 2012 - Recenze - Hodně malá čarodějnice. Deník Dětské scény, č. 2., str. 50 - 51, 10.6.2012. (viz Texty)

TOTHOVÁ, Martina: Dětská scéna Trutnov, 17.-22.6.2006. AS 2006, č. 4, s. 16-24.

www stránky souboru - http://www.tanecnistudiolight.cz/

ZÁMEČNÍKOVÁ, Petra: OTVÍRÁNÍ 2006 - Deník dětské scény Trutnov 2006/0 (Internet)

Související Osobnosti

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Bechyně, Nahlížení 2007, Praha-Košíře, TS Light, Nadějné vyhlídky
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ Na Popelce, Střípky z putování Pitrýska, CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ Na Popelce, Střípky z putování Pitrýska, CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ, Už je čas, bratře?, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ, Už je čas, bratře?, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Praha 5, TS Light při ZUŠ, Tátové a mámy, musí tu být s námi, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 5, TS Light při ZUŠ, Tátové a mámy, musí tu být s námi, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 5, TS Light ZUŠ Na Popelce, Hodně malá čarodějnice, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 5, TS Light ZUŠ Na Popelce, Hodně malá čarodějnice, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 5, TS Light, ZUŠ Na Popelce, Trpaslík byl lesa král, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Praha 5, TS Light, ZUŠ Na Popelce, Trpaslík byl lesa král, CP Jiráskův Hronov 2014
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, JOLA, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, JOLA, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Pan Brum a jeho dům, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Pan Brum a jeho dům, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Puntíkáři, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Puntíkáři, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha 5, ZUŠ, Taneční studio Light, Bylo nás pět, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha 5, ZUŠ, Taneční studio Light, Bylo nás pět, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha, Light, Bylo nás pět, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Light, Bylo nás pět, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Light, Hlasy země, NP seniorského divadla Miletín 2014
Praha, Light, Jola, CP Popelka Rakovník 2015
Praha, Light, Jola, CP Popelka Rakovník 2015
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Puntíkáři, Pachatelé dobrých skutků, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Light, Puntíkáři, Pachatelé dobrých skutků, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Popelka Rakovník 2019
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Popelka Rakovník 2019
Praha, Light, Tátové a mámy musí tu být s námi, CP Otevřeno Kolín 2014
Praha, Taneční studdio Light, Krabat, legenda o učni Mistra čaroděje, CP Otevřeno Kolín 2011
Praha, Taneční studio Light, Hlasy země, 2013
Praha, Taneční studio Light, Hlasy země, 2013
Praha, Taneční studio Light, Klapzubova jedenáctka, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, Taneční studio Light, Klapzubova jedenáctka, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, Taneční studio Light, Strašidelná pravda, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, Taneční studio Light, Strašidelná pravda, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Děti lví srdce, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Děti lví srdce, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Hlásná trouba, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Hlásná trouba, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Jola, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Jola, CP Jiráskův Hronov 2015
Podrobněji o tomto obrázku] " >Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Lidovky
Podrobněji o tomto obrázku] " >Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Lidovky
Praha-Košíře, ZUŠ Na Popelce, Francínek a Evelínka, 2006


Související Alba

Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Praha-Košíře, ZUŠ Na Popelce, Francínek a Evelínka, 2006
Bechyně, Nahlížení 2007, Praha-Košíře, TS Light, Nadějné vyhlídky
Praha, Taneční studdio Light, Krabat, legenda o učni Mistra čaroděje, CP Otevřeno Kolín 2011
Praha 5, TS Light ZUŠ Na Popelce, Hodně malá čarodějnice, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 5, TS Light ZUŠ Na Popelce, Hodně malá čarodějnice, CP Dětská scéna Svitavy 2012
Praha 5, TS Light při ZUŠ, Tátové a mámy, musí tu být s námi, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha 5, TS Light při ZUŠ, Tátové a mámy, musí tu být s námi, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Praha, Taneční studio Light, Hlasy země, 2013
Praha, Taneční studio Light, Hlasy země, 2013
Praha, Light, Hlasy země, NP seniorského divadla Miletín 2014
Praha, Light, Tátové a mámy musí tu být s námi, CP Otevřeno Kolín 2014
Praha 5, TS Light, ZUŠ Na Popelce, Trpaslík byl lesa král, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Praha 5, TS Light, ZUŠ Na Popelce, Trpaslík byl lesa král, CP Jiráskův Hronov 2014
Praha, Light, Jola, CP Popelka Rakovník 2015
Praha, Light, Jola, CP Popelka Rakovník 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, JOLA, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, JOLA, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Jola, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Jola, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Pan Brum a jeho dům, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Pan Brum a jeho dům, CP Dětská scéna Svitavy 2015
Praha, Light, Puntíkáři, Pachatelé dobrých skutků, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha, Light, Puntíkáři, Pachatelé dobrých skutků, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Puntíkáři, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha 5, ZUŠ Na Popelce, Light, Puntíkáři, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Děti lví srdce, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Děti lví srdce, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ Na Popelce, Střípky z putování Pitrýska, CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ Na Popelce, Střípky z putování Pitrýska, CP Dětská scéna, Svitavy 2017
Podrobněji o tomto obrázku] ">Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Lidovky
Podrobněji o tomto obrázku] ">Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Lidovky
Praha, Light, Bylo nás pět, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Light, Bylo nás pět, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha 5, ZUŠ, Taneční studio Light, Bylo nás pět, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha 5, ZUŠ, Taneční studio Light, Bylo nás pět, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ, Už je čas, bratře?, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Praha 5, Taneční studio Light při ZUŠ, Už je čas, bratře?, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Popelka Rakovník 2019
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Popelka Rakovník 2019
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Republika na nás čeká, CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, Light, Modlitba (za černé duše), CP Jiráskův Hronov 2020
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Hlásná trouba, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, ZUŠ Na Popelce, Light, Hlásná trouba, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Taneční studio Light, Strašidelná pravda, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, Taneční studio Light, Strašidelná pravda, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, Taneční studio Light, Klapzubova jedenáctka, CP Jiráskův Hronov 2022
Praha, Taneční studio Light, Klapzubova jedenáctka, CP Jiráskův Hronov 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.