Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Dostavník

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1970
Působení: 197x, 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
1970 zal. při ZK železničářů Divadlo Dostavník, zaměření kabaret, muzikál. Nepravidelná představení.

1977 - V. Poštulka–J. Brabec: Děti noci, r. Ivo Kolařík. Účast na Divadelní máj, Krnov.
1978 - O. Brůna aj. Staněk: Bosá balada.

Od 1980 ovlivnila práci Dostavníku olomoucká dvojice P. Dostál – Rich. Pogoda. Častá účast na NP a CP.
První velké úspěchy na divadelních přehlídkách se datují od roku 1980 po příchodu zkušeného režiséra a autora Pavla Dostála, zesnulého ministra kultury ČR, který pro soubor napsal a režíroval řadu muzikálů. Všechny jeho inscenace získaly nejvyšší ocenění na divadelních přehlídkách a Dostavník se tak zařadil mezi elitu domácí amaterské muzikálové scény.
1980 - Když kabaret byl králem. Účast a cena na celostátní přehlídce železničářských souborů.
1981 - Lysistrata a ty druhé, režie Pavel Dostál, účast na KP SmK v Přerově, Štramberských div. pátcích
1983 - Voskovec–Werich: Helenka je ráda aneb Slaměný klobouk. Účast na NP Divadelní Máj, Krnov.
1984 - Pavel Dostál, Richard Pogoda: Epochální výlet pana Broučka do XV. století. Režie Pavel Dostál. Účast na Divadelním máji, Krnov - držitel Putovního poháru a štítu města Krnova. Účast na CP JH.
1985 - Pavel Dostál–Richard Pogoda: Případ Grendwal. Účast na NP Divadelní Máj, Krnov.
1986 - J. Voskovec–J. Werich–J. Ježek: Balada z hadrů. Účast na NP Divadelní Máj, Krnov,
1987 - Pavel Dostál–Richard Pogoda: Gaudeamus Igitur. Účast na NP Divadelní Máj, Krnov - vítěz DMK.

1988 Dostavník - hudební divadlo Závodního klubu ROH železničářů Přerov, 35 členů, vedoucí Ing. Jiří Olivík.
Mimo uvedené přehlídky účast na Napajedla 1988 a Chomutov 1988.

1988 - P. Dostál, F. Hervé, V. Čech: Celestin a Florida, řekla mamzelle Nitouche. Účast FOFR.

1988 - F. Hervée - úprava Pavla Dostála a Vladimíra Čecha: … a Célestin je Floridor řekla Mam`zelle Nitouche. Účast na Divadelní máj, Krnov - vítěz DMK. Účast na KP Český Těšín 1989.

1990 z Dostavníku do politiky odešel P. Dostál (1998-2002 ministr kultury).

Po 1990 s názvem Divadlo Dostavník Přerov, o. s.
Režijně se souborem spolupracoval Jiří Vobecký, herec Horáckého divadla Jihlava.

1990 - J. Voskovec, J. Werich, J. Ježek: Nebe na zemi. Účast KP Ostrava. Účast na NP Divadelní Máj, Krnov - cena diváka.
1991 - Pavel Dostál-Vladimír Čech: Pane vrchní, platím. Účast na CP Divadelní máj, Krnov - anketa diváka, čestné uznání za účast - náhradní představení za hru Takový beznadějný případ v provedení DS ZK Přerovských strojíren Přerov.
1992 - J. Gay - V. Havel - I. Němeček: Žebrácká opera. Režie Čestmír Beťák. Premiéra 9.5. Účast na KP Kojetín. Účast na NP Divadelní Třebíč. Účast na CP Divadelní máj, Krnov.
1993 - ved.Ivo Kolařík. Jan Werich:Teta z Bruselu, r. Ivo Kolařík. Účast na KP Kojetín
1994 - Vasil Stanilov-Ivan Němeček: Opera Mafioso. Účast na KP Kojetín. Účast na Divadelní máj, Krnov.
1995 Jánošík podle Vivaldiho (Feldek). Účat na KP Kojetín, též Hanácký divadelní máj

1996 se stala kmenovou režisérkou Dostavníku Vlasta Hartlová, herečka Moravského divadla Olomouc.
1996 - J. Šlitr a J. Suchý: Šest žen Jindřicha VIII. Nominace na NP Divadelní Třebíč - KP.
1997 - Dostavník poctěn Cenou města Přerova, medaile J. A. Komenského za dlouholetou účast na kulturním životě města. J. Vrchlický, K. Svoboda: Noc na Karlštejně, účast na KP Kojetín.
1998 - Suchý-Erben-Havlík: Kytice. Účast na KP Kojetín a přehlídce Napajedla.
1999 - podle prózy Svatopluka Čecha Pavel Dostál: Epochální výlet pana Broučka do XV. století aneb Maminka moc dobře vědě,a proč neletěla, r. Vlasta Hartlová, j.h. Účast na KP Kojetín, doporučení k výběru na NP Divadelní Třebíč.
2000 - Perly Hodži Nasredina (Kainar, Němeček), r. Vlasta Hartlová. Účast KP v Kojetíně, účast na Voskovcova Sázava, Divadrelní Bechyně.
Za 30 let 31 představení, z toho 8 revuí, 2 kabarety a 21 muzikálů.
V DS zástupci 3 generací. 27 lidí se vystřídalo v kapele, 18 techniků, 10 choreografů, 10 režisérů, 39 baletek, 111 herců a hereček.
2001 - Miloslav Švandrlík (Šediny páně Casanovy) Casanova aneb Láska bez reklamy, režie Vlasta Hartlová. Účast na Voskovcova Sázava, účast na KP Kojetín, doporučení na NP Divadelní Třebíč.
2002 - Kniha džungle. Účast Manětínská opona.
2002 - Zdeněk Hilbert: Robin Hood aneb Jak to bylo doopravdy?, r. Vlasta Hartlová. Účast na KP Kojetín, účast na Sokolovská čurda, účast na na Divadelním festivalu Napajedla a na přehlídce Voskovcova Sázava.
2003 - Dagmar a Václav Martincovi, Zdeněk Hilbert: Kniha džungle aneb Všichni jsme jedné krve, r. Vlasta Hartlová. Účast na KP Kojetín, nominace na NP FEMAD Poděbrady/ Divadelní Třebíč. Účast na Voskovcova Sázava. Účast na Sokolovská čurda.
2004 - P. Dostál, R. Pogoda: Princ a chuďas, r. Čestmír Beták.
2004 – Vlasta Hartlová: To neřeš!!! (úprava komedie Raye Cooneyho Rodina je základ státu). Režie Vlasta Hartlová. Účast na KP Divadelní Kojetín - nominace na NP FEMAD Poděbrady. Účast na Voskovcova Sázava. Účast na Mezinár. festival české a slovenské dramatické tvorby. Účast na Sokolovská čurda - Ivo Kolařík získal za roli pacienta Bohouše Alka Sokolovskou čurdu (cenu za nejlépe odvedenou malou roli, která posunuje děj).
2005 - Ernst Bryll a Katarzyna Gärtner: O zrození, milování a umírání. Režie Vlasta Hartlová. Účast na KP Kojetín, doporučení na NP FEMAD Poděbrady/ Divadelní Třebíč. Účast na Voskovcova Sázava. Účast na Sokolovská čurda.
2006 - Pavel Dostál, Vlasta Hartlová, Vladimír Čech: Klášterní tajemství aneb David a Dominika. Účast Divadelní sešlost, Voskovcova Sázava, Žně na Stodole.
2007 - Luigi Pirandello: Sicilská komedie. Režie Vlasta Hartlová. Účast KP Zlom vaz, Česká Třebová - doporučení do širšího výběru na NP na 2. místě. Účast Div. festival Napajedla, Přehlídka ochotnických divadel, Uničov. Účast na Voskovcova Sázava. Účast na Sokolovská čurda.
2008 - Jaroslav Koloděj: Jak se peklo zadlužilo a co z toho všechno bylo. Režie Vlasta Hartlová. Účast na KP Divadelní Kojetín (nesoutěžní). Účast KP Karolinka. Účast KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou. Účast na Voskovcova Sázava. Účast na Sokolovská čurda.
2009 - Paula Vogel: Nejstarší řemeslo aneb Natoč ten gramofon. Režie Vlasta Hartlová. Účast na KP Karolinka (cena za hudební režii Zdeněk Hilbert, cena za kolektivní souhru, čestná uznání za herecký výkon Božena Weiglová a Pavlína Konvičková) - doporučení na celostátní přehlídku činoherního a hudebního divadla Děčín. Účast na Divadelním festivalu Napajedla - cena Svatopluka Skopala za dlouholetou obětavou a přínosnou práci pro ochotnické divadlo panu Ivu Kolaříkovi, cena souboru za souhru, cena za herecký výkon Božena Weiglová za roli Mae. Účast Sokolovská čurda. Účast na Divadelní festival Ludmily Cápkové, Kroměříž. Účast na Voskovcova Sázava - hlavní divácká cena za nejlepší představení, čestné uznání za herecký výkon Z. Hilbertovi. Účast na KP, Kojetín 2010 - host přehlídky.
2010 - Zdeněk Hilbert: Odysseus aneb leporelo ROcKU (scénář a hudba Zdeněk Hilbert, texty písní Zdeněk Hilbert, Čestmír Beťák). Režie Vlasta Hartlová, též choreografie a scéna, kostýmy Hana Dostálová. Účast na Sokolovská čurda. Účast na Voskovcova Sázava - porota vysoce hodnotila výpravu, scénu i herecké výkony, cena poroty za nejlepší představení, cena diváka za nejlepší představení, B. Weiglová čestné uznání za ztvárnění bohyně Athény a matky Odysseovy, V. Hartlová společně s H. Dostálovou cena poroty za scénu a výpravu, Z. Hilbert cena poroty za nejlepší mužský herecký výkon. Hráno i 2011. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla 2011 - cena Zdeňku Hilbertovi za autorské a hudební zpracování. Účast na KP, Kojetín 2011, čestné uznání Zdeňku Hilbertovi za roli Odyssea, diplom Zdeňku Hilbertovi za scénář a hudbu a souboru za inscenaci - doporučení na Divadelní Děčín 2011. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2011. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška 2011. Účast na O Václava z Václavova 2011.
2011 - PÍSNIČKÁL (to nejlepší, co se v Dostavníku zpívalo). Účast na CP Sokolovská čurda. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na Voskovcova Sázava.
2012 - Vl. Hartlová (volně podle předlohy Neila Simona): Alibisti aneb Španělsky snadno a rychle. Režie Vlasta Hartlová. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín - čestné uznání Pavlíně Konvičkové a Boženě Weiglové za herecký výkon a cena Zdeňku Hilbertovi za herecký výkon. Účast na CP Sokolovská čurda. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - čestné uznání Zdeňku Hilbertovi a Renatě Bartlové za herecký výkon. Účast na Voskovcova Sázava - nejlepší mužská role – Zdeněk Hilbert za roli Leonarda Goetze.
2013 - Terry Pratchett a hudba Zdeněk Hilbert: Maškaráda (adaptace humoristického fantasy románu T. Pratchetta inspirovaného slavným muzikálem Fantom Opery). Režie Vlasta Hartlová. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín - doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně - čestné uznání Renatě Bartlové za herecký výkon v roli stařenky Oggové a divadlu za inscenaci a cena Zdeňku Hilbertovi za herecký výkon v roli pana Sardelliho a divadlu za režijně-scénografické zpracování. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně - čestné uznání za inscenaci a zvláštní cena Vlastě Hartlové za herecký výkon v roli Pana Kateřina Štandlíka - nominace na NP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Sokolovská čurda. Účast na O Václava z Václavova. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na Voskovcova Sázava - cena za mužský herecký výkon Zdeněk Hilbert, čestné uznání Renata Bartlová za roli stařenky Oggové. Účast na Budějcké Thálii.
2014 - Jean-Claude Islert, překlad Jaromír Janeček: NA TOHLE TEĎ NENÍ TA PRAVÁ CHVÍLE! Režie Vlasta Hartlová. Premiéra 3.3.2014. Účast na KP Divadelní Kojetín - čestné uznání Zdeňku Hilbertovi za roli Frederika a Bobu Šponarovi za roli Matyáše a diplom Vlastě Hartlové za režijní a scénografické řešení a Renatě Bartlové za roli Blandine. Účast na Voskovcova Sázava - soubor nemá hru se zpěvy, tak přijede alespoň na závěrečné již nesoutěžní představení. Účast na Divadelní festival Ludmily Cápkové, Kroměříž. Účast na Sokolovská čurda. Účast na O Václava z Václavova. Účast na Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem 2015. Slavnostní derniéra 8.12.2015 ve Velkém sále Městského domu v Přerově.
2015 - Oscar Wilde (úprava Roman Vencl): Strašidlo Cantervillské. Účast na CP Sokolovská čurda. Účast na O Václava z Václavova. Účast na Voskovcova Sázava - cena diváků, čestné uznání Zdeňku Hilbertovi za herecký výkon. Účast na KP Divadelní Kojetín 2016 - čestné uznání Vlastě Hartlové za režii a scénografické řešení a cena Zdeňku Hilbertovi za roli Lorda de Canterwille a Ducha a Renatě Bartlové za roli Umneyové. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou 2016 - cena Klubu dětského diváka, čestné uznání Renatě Bartlové za roli Umneyové a Lence Hilbertové za roli Virginie a cena Zdeňku Hilbertovi za roli ducha lorda Canterwilla a za podíl na hudební složce.
2016 - text Kláry Šimákové a Martiny Vašákové: Honzo, vstávej! Režie Zdeněk Hilbert. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín - čestné uznání Klára Havránková za roli Jarky a Daniel Vrána za roli Dennyho. Účast na O Václava z Václavova. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na Sokolovská čurda. Účast na Voskovcova Sázava - cena za ženský herecký výkonDagi Hrubá za roli zdravotní sestry Jolany, cena za režii Zdeněk Hilbert, cena Josefa Viewegha Klára Šimáková a Martina Vašáková, autorky hry. Účast na KP Kojetín 2017 - čestné uznání Dagi Hrubé za herecký výkon v roli Jolany a cena Honzovi Raclavskému za herecký výkon v roli Johnnyho Kinga. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena pořadatelů za inscenaci.
2017 - Divadlo Dostavník a Divadlo Stodola Jiříkovice, na motivy Danteho Pekla Zdeněk Hilbert: INFERNO aneb Konec legrace. Režie Zdeněk Hilbert. Premiéra 23.3.2017. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena pořadatelů souboru za scénu a choreografii. Účast na Voskovcova Sázava - cena zanejlepší hudbu Zdeněk Hilbert a Zvláštní cena poroty Zdeňku Hilbertovi za dramatizaci a režii a cena za nejlepší scénu Ondřej Buchta. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - Hlavní cena poroty za inscenaci, Cena za scénografii Ondřeji Buchtovi, Čestné uznání mladému talentu Lence Švejdové. Účast na Holešovská přehlídka amatérských souborů. Účast na KP Ostravské buchary 2018 - cena souboru za ansámblové pojetí inscenace, Ondřeji Buchtovi za scénografii a Zdeňku Hilbertovi za autorství, režii a hudební zpracování - doporučení na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2018 - čestné uznání Ondřeji Buchtovi za výtvarnou složku inscenace a cena souboru za lightdesign a Zdeňku Hilbertovi za herectví. Účast na KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2018 - cena Zdeňku Hilbertovi za role Ego a Alter Ego a za scénář, hudbu a režii, Marku Šudomovi za choreografii, Ondřeji Buchtovi za scénu a spojeným souborům Dostavník Přerov a Stodola Jiříkovice za inscenaci a za mimořádné kreativní herecké výkony - nominace na CP Krakonošův divadelní podzim 2018 a doporučení na NP Popelka, Rakovník 2018. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž 2018. Účast na FEMAD, Poděbrady 2018. Účast na Sokolovská čurda 2018. Účast na O Václava z Václavova 2018. Účast na přehlídce Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem 2019.
2018 - Čtyři vraždy stačí… Úprava, režie a scéna Zdeněk Hilbert, návrhy kostýmů Renata Bartlová. Premiéra 10.5.2018. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.
Covidová pauza a nemožnost zkoušet a hrát se podepsala na fungování Divadla Dostavník.
28.4.2022 - konkurs Divadla Dostavník.
4.5.2023 zemřel zakladatel souboru Ivo Kolařík.
2023 - Divadlo Dostavník - Paolo Genovese, Paolo Costello (na motivy filmového scénáře): NENÍ CO SKRÝVAT, r. a scéna Marek Šudoma. Premiéra 22.5.2023. Účast na Divadelní festival Ludmily Cápkové, Kroměříž (předpremiéra 20.5.2023 v divadle Starý pivovar). Účast na Dostavníčko s divadlem. Účast na CP Sokolovská čurda 2023 - mobilní telefony z inscenace Není co skrývat získaly cenu Sokolovská čurda. Účast na KP Kojetín 2024 - cena souboru za hereckou souhru, cena Marku Šudomovi za režii a výpravu.
Bibliografie:
BEDNÁŘ, Ivan: Hledání sebe sama. Severomoravská krajská přehlídka. Amatérská scéna 1983, č. 6, s. 2.

BENDÍKOVÁ, Magda: Matěj Brouček v Přerově. Amatérská scéna 1984, č. 5, s. 9.

CÍSAŘ, Jan: KAROLINSKÉ SNAŽENÍ. AS 2008, č. 2.

DALŠÍ padesátník mezi festivaly. Napajedla 21.4.-27.4.2007. Rozhovor s Pavlem Pilátem, ředitelem Klubu kultury v Napajedlích a předsedou festivalové komise. Rozhovor připravila Pavlína Schejbalová. AS 2007, č. 3, s. 67-69.

DVANÁCT do tuctu. (Podepsáno –šr–.) Amatérská scéna 1990, č. 12, s. 6.

FEKAR, Vladimír: Zpívající štětky, komická monstra a krvaví hoši v Karolince. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 68 - 69.

KOLAŘÍK, Ivo: Ochotnické divadlo Přerovského regionu 1945–2000, Divadlo Dostavník Přerov, 2000, 254 str.

LAURIN, František: Zlom vaz po VII. AS 2007, č. 2, s. 29. Foto.

MATULA, Bohumil: Jak Ondráš dobyl Štramberk. Amatérská scéna 1981, č. 9, s. 15–16.

(mf): Festival v Napajedlích. Zpráva. Amatérská scéna 1984, č. 5, s. 7.

POCHMON, Jaroslav: Severomoravská - Přerov. Z krajských přehlídek. Amatérská scéna, 1981, č. 7, s. 3 - 4, 1 foto. Referát o krajské přehlídce severomoravských amatérských souborů:
Romeo, Julie a tma (Na žíněnkách Ostrava, režie M. Čížek, zmíněny herecké výkony V. Javorského a J. Berouškové), Tartuffe (DS Jana Honsy Karolinka, režie A. Hajda), Lysistrata a ty druhé (Divadelní studio Dostavník Přerov, režie P. Dostál), Malováno na skle (Amatérské studio SDOS, režie J. Zvoník).

POPELKA se dočkala, (pst). Divadelní přehlídka FOFR, Havlíčkův Brod 15.–17.4.1988. AS 1988, č. 7, s. 4.

SEMERÁD, Karel: Napajedla 98´. AS 1998, č. 3, s. 21-22.

SOMEŠ, Jaroslav: Ten čtyřiapadesátý. (Dojmy a poznámky z Jiráskova Hronova). Amatérská scéna, roč. 21 (Ochotnické divadlo 31), č. 10, říjen 1984, s. 2 - 5, 12 fot. Podrobný referát o Jiráskově Hronově. Zmínky mj. o: představení přerovského Dostavníku s inscenací Epochální výlet pana Broučka do XV. století v režii Pavla Dostála, Anebdivadla Praha s A jitra jsou zde tichá v režii M. Schejbala, Malé divadlo Ústí nad Labem s Matkou Kuráž, Z-divadla ze Zelenče s Matkou Guráž v režii J. Bednárika.

TOMAS, Karel: Bude lépe? AS 1990, č. 7, s. 10–11.

ÚSTÍ NAD ORLICÍ. Mezinárodní festival české a slovenské dramatické tvorby – 2004. AS 2004, č. 5, s. 59, Zprávičky. (MS)

ZÁVODSKÝ, Vít: Hanácká Thálie – dobrý standard bez nesporných špiček. Amatérská scéna 2001, č. 2, s. 21–23.

ZÁVODSKÝ, Vít: Kojetínská přehlídka dosáhla teenagerovských let. AS 2008, č. 2.

ZÁVODSKÝ, Vít: Kojetínská přehlídka úspěšně dosáhla plnoletosti. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 57 - 60.

ZLOM VAZ - po VII. Česká Třebová. Pozvánka a plakát (viz texty).
Archivy:
kART:
Evidenční karta ÚKVČ, 1988.

Videozáznam představení Jánošík podle Vivaldiho na DT 1995 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Šest žen Jindřicha VIII. na DT 1996 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Perly Hadži Nasredina na DT 2000 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Casanova aneb... na DT 2001 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Kniha džungle na DT 2003 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení To neřeš! na DT 2004 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Soukromý archiv Jaroslav Dejl, Třebíč, Dramatický klub, Recitační soubor, Kronika souboru:
Třebíč, Dramatický klub, Sen noci svatojánské, Blansko, Krnov, Divadelní máj, 1991 - výsledky - viz Obrázky.

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Chomutov, Přehlídka na železnici – program, 1988
Karolinka 2009, Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo
Kojetín 2006, Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství aneb David a Dominika
Kojetín 2006, Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství aneb David a Dominika
Kojetín 2006, Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství aneb David a Dominika
Kolařík Ivo, Přerov, Dostavník, Zlatý odznak J. K. Tyla 2006
Přerov, Diavdlo Dostavník, Princ a chuďas, 2004
Přerov, Divadelní studio Dostavník ZK ROH železničářů, Helenka je ráda aneb Slaměný klobouk, JH 1983
Přerov, Divadlo Dostavník, Kniha džungle, 2003
Přerov, Divadlo Dostavník, Kniha džungle, 2003
Přerov, Divadlo Dostavník, Kniha džungle, 2003
Přerov, Divadlo Dostavník, Princ a chuďas, 2004
Přerov, Dostavník   Jiříkovice, Stodola, Inferno, KP HDM Němčice nad Hanou 2018
Přerov, Dostavník   Jiříkovice, Stodola, Inferno, KP HDM Němčice nad Hanou 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, Sokolovská čurda 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, Sokolovská čurda 2018
Přerov, Dostavník na JH 1983
Přerov, Dostavník, Alibisti, Sokolovská čurda 2012
Přerov, Dostavník, Helenka je ráda, 1983
Přerov, Dostavník, Jak se peklo zadlužilo, 2008
Přerov, Dostavník, Jak se peklo zadlužilo, 2008
Přerov, Dostavník, Jánošík podle Vivaldiho - program, 1995
Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství, 2006
Přerov, Dostavník, Maškaráda, CP Divadelní piknik Volyně 2013
Přerov, Dostavník, Maškaráda, CP Jiráskův Hronov 2013
Přerov, Dostavník, Maškaráda, CP Jiráskův Hronov 2013
Přerov, Dostavník, Na tohle teď není ...
Přerov, Dostavník, Na tohle teď není ta pravá chvíle, Sokolovská čurda 2014
Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo, 2009
Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo, 2009
Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo, 2009
Přerov, Dostavník, Odysseus aneb Leporelo rocku, 2011
Přerov, Dostavník, Perly Hadži Nasredina, 2000
Přerov, Dostavník, Princ a chuďas, 2004
Přerov, Dostavník, Sicilská komedie, 2007
Přerov, Dostavník, Sicilská komedie, 2007
Přerov, Dostavník, Strašidlo cantervillské, Sokolovská čurda 2015
Přerov, Dostavník, Strašidlo cantervillské, Sokolovská čurda 2015
Přerov, Dostavník, Strašidlo canterwillské, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2016
Přerov, Dostavník, To neřeš, 2004
Třebíč, Dramatický klub, Sen noci svatojánské, Blansko, Krnov, Divadelní máj, 1991


Mapa působení souboru - Dostavník

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Přerov, Divadelní studio Dostavník ZK ROH železničářů, Helenka je ráda aneb Slaměný klobouk, JH 1983
Přerov, Dostavník, Helenka je ráda, 1983
Přerov, Dostavník na JH 1983
Přerov, Dostavník, Jánošík podle Vivaldiho - program, 1995
Přerov, Dostavník, Perly Hadži Nasredina, 2000
Přerov, Divadlo Dostavník, Kniha džungle, 2003
Přerov, Divadlo Dostavník, Kniha džungle, 2003
Přerov, Divadlo Dostavník, Kniha džungle, 2003
Přerov, Diavdlo Dostavník, Princ a chuďas, 2004
Přerov, Divadlo Dostavník, Princ a chuďas, 2004
Přerov, Dostavník, Princ a chuďas, 2004
Přerov, Dostavník, To neřeš, 2004
Kojetín 2006, Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství aneb David a Dominika
Kojetín 2006, Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství aneb David a Dominika
Kojetín 2006, Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství aneb David a Dominika
Přerov, Dostavník, Klášterní tajemství, 2006
Kolařík Ivo, Přerov, Dostavník, Zlatý odznak J. K. Tyla 2006
Přerov, Dostavník, Sicilská komedie, 2007
Přerov, Dostavník, Sicilská komedie, 2007
Přerov, Dostavník, Jak se peklo zadlužilo, 2008
Přerov, Dostavník, Jak se peklo zadlužilo, 2008
Karolinka 2009, Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo
Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo, 2009
Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo, 2009
Přerov, Dostavník, Nejstarší řemeslo, 2009
Přerov, Dostavník, Odysseus aneb Leporelo rocku, 2011
Přerov, Dostavník, Alibisti, Sokolovská čurda 2012
Přerov, Dostavník, Maškaráda, CP Jiráskův Hronov 2013
Přerov, Dostavník, Maškaráda, CP Jiráskův Hronov 2013
Přerov, Dostavník, Na tohle teď není ta pravá chvíle, Sokolovská čurda 2014
Přerov, Dostavník, Strašidlo canterwillské, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2016
Přerov, Dostavník, Strašidlo cantervillské, Sokolovská čurda 2015
Přerov, Dostavník, Strašidlo cantervillské, Sokolovská čurda 2015
Přerov, Dostavník   Jiříkovice, Stodola, Inferno, KP HDM Němčice nad Hanou 2018
Přerov, Dostavník   Jiříkovice, Stodola, Inferno, KP HDM Němčice nad Hanou 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, Sokolovská čurda 2018
Přerov, Dostavník / Jiříkovice, Stodola, Inferno, Sokolovská čurda 2018


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.