Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Vojan, divadelní soubor SSAD / Osvětová beseda / Střediskové kulturního zařízení / občanské sdružení

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1969
Působení: 1969, 197x, 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
1969 (na ustavující schůzi 20. února) byl založen Divadelní soubor Vojan Libice nad Cidlinou jako místní odbor Středočeského sdružení amatérského divadla (SSAD).
Zakládajícími členy byli Jaroslav Vondruška, Irena Potočková, Jiří Bašta, Slavomír Řezníček, Vlasta Burgrová, Drahomíra Řezníčková, Marie Potočková, Karel Bašta, Václav Kozlík, Zdeňka Klicperová, Miloslava Černá, Jaroslav Vondráček, Helena Wagnerová, Ludmila Kučerová, Tomáš Kubíček, Vlastimil Bartl, Václav Dvořák, Ladislav Beneš.
Prvním předsedou souboru byl zvolen Jaroslav Vondruška.

Zpočátku hráli v hostinci U Faltýsků.
"Když se hrálo, topilo se v sále stáložárnými litinovými kamny. Ve vstupním sálku se musela vybudovat provizorní herecká šatna a na jeviště bylo nutné chodit přes dvůr a někdy i přelézat hromadu uhlí." (z webových stránek souboru)

V dramaturgii se střídaly zábavné hry s vážnějšími náměty.

První premiéra 10. dubna 1969 – Šípková Růženka, rež. Jaroslav Vondruška. Přišlo 95 diváků.
Koncem roku uvedli Jiráskovu Vojnarku, opakována i 1970. Režie Jaroslav Vondruška.

???? - Pionýrská skupina při Osvětové besedě, J. K. Tyl: Strakonický dudák.

1970 v dubnu se Vojan poprvé zúčastnil přehlídky amatérských div. souborů v Litomyšli, umístil se na 2. místě.
1970 v dubnu – premiéra – Oscar Wilde: Strašidlo cantervillské, režie Jiří Bašta; v listopadu pohádka Jana Švestky Mluvící prsten, rež. Václav a Jar. Vondruškovi.

1971 začali zkoušet satirickou fantazii Voskovce a Wericha Kat a blázen, rež. Václav a Jar. Vondruškovi. Byl to první pokus o hudební komedii.
1972 měla premiéru a úspěšně se s ní zúčastnili krajské přehlídky ve Žlebech.
Byly povoleny pouze 2 reprízy v Libici, uvedení hry bylo provázeno problémy kvůli tehdejší politické situaci.

1972 - Jak květinky přezimovaly: Václav Vaňátko.

1973 – Miloš Bílek: Malé příhody letní.

1973 skončila samostatnost souboru (po nařízení ministerstva kultury),
od 1974 byl Vojan součástí Osvětové besedy.

Zároveň organizovali i jiné programy a recitační pásma, besedy nad kronikami obce, známé byly tradice listopadových ochotnických bálů.
Podrobný přehled repertoáru na webových stránkách souboru – viz související www odkazy.

1975 - Karel Semerád: Kocour v polobotkách, r. Václav Vondruška. Účast na KP divadla pro děti, Rakovník.

Z historie, repertoáru a účasti na přehlídkách:
1976 po demolici hostince U Faltýsků dostal Vojan od obce k dočasnému užívání malý domek po hrobníkovi u kostela sv. Vojtěcha – "Hrobárna" byla jeho útočištěm do 1981. Nacvičovali zde hry, hráli v okolí Libice a pomáhali stavět nový kulturní dům s divadelním jevištěm.

1976 byl soubor Vojan pořadatelem okresní přehlídky divadelních her pro děti, náhradně (kvůli výstavbě KD) v Opolanech.

1976 – Emil Braginskij/Eldar Rjazanov: Sůva, r. Jaroslav Vondruška. Okresní přehl. – cena za nejlepší inscenaci.
1977 – Karla Voglová: Pasáček vepřů, r. Jaroslav Vondruška. Účast na krajské přehlídce (KP).
1977 – Otto Zelenka: Bumerang, r. Jaroslav Vondruška. Na KP doporučeno na Národní přehlídku (NP). Účast na VIII. přehlídce ve Vysokém nad Jiz. (není uvedeno v Roč. přehlídek).
1978 – Jan Jílek: Dvojitý tep srdce, r. Jaroslav Vondruška. OP, NP Krakonošův divadelní podzim (KDP) Vysoké n. J.

1978 vystřídal dlouholetého vedoucího souboru Jaroslava Vondrušku Milan Čejka.

1979–1980 žádná premiéra.

Od 1981 vedoucím souboru František Dvořák.

1981 (12. dubna) na jevišti nového kulturního domu uvedli první hru, nazkoušenou ještě v "Hrobárně":
G. B. Shaw: Pygmalion, r. Jaroslav Vondruška, Jan Schmidt j. h. Účast na OP – diplom za nejlepší inscenaci v kat. vesnických a zemědělských DS. Účast na KP VDS, Libice nad Cidlinou.
Od 1981 se část Krajské přehlídky venkovských a zemědělských divadelních souborů (VDS) konala v Libici.
V tomto roce ještě premiéra – Jiří Cirkl: Tenkrát bylo hodně třešní.

1982 byla zrušena Osvětová beseda, Vojan se stal součástí Střediskového kulturního zařízení při MNV Libice n. C.

1982 – Miroslav Plešák: Jak rozesmát princeznu, r. Jaroslav Vondruška. Účast na KP a KP div. klasiky jh. Účast na OP Dny dětského divadla, Libice nad Cidlinou. 1983 účast na NP Krakonošův divadelní podzim.

1983 – Nataša Tanská: Oblázek na břehu mořském, r. Jaroslav Vondruška. Účast na OP, účast na XIV. přehlídce ve Vysokém nad Jiz. (není uvedeno v Roč. přehlídek). Později uváděno jako Případ finského nože.

1984 – 15 let trvání souboru.

V polovině 80. let též Dětský soubor Vojan při SKZ.

1985 se do čela souboru vrátil Jaroslav Vondruška.

1985 – Josef Lada/Bedřich Čapek: Princezna Máňa, r. Jaroslav Vondruška. Účast na OP Dny dětského divadla, Libice nad Cidlinou.
1986 účast na KP VDS Libice nad Cidlinou a Žleby ("...režie se pietně držela textové předlohy. Předchozí insc. Jak rozesmát princeznu byla úspěšnější".) Účast na KP divadla pro děti, Rakovník.

1986 - Jiří Tibitanzl: Pohádky z krakonošovy zahrádky, r. Jaroslav Vondruška. Účast na OP Dny dětského divadla, OP DDS a DS hrajících pro děti, Libice nad Cidlinou.

1986 – Jiří Tibitanzl: Pohádky z Krakonošovy zahrádky, r. Václav Beran. Účast na OP, Sadská. Účast na KP a na přehlídce Karlovarský Harlekýn 1987.

1988 Vojan – činoherní divadelní soubor Střediskového kulturního zařízení Libice nad Cidlinou, 20 členů, vedoucí Jaroslav Vondruška.

1988 – Jan Makarius: Tři bílé šípy, r. Helena Vondrušková, Hana Svobodová. Účast na KP VDS Žebrák a KP div. klasiky jh.

1971–1989 se soubor Vojan účastnil krajských přehlídek.
(Celkem 2 evid. karty v kART.)

1990 hráli ještě pohádku Tři bílé šípy v Karlových Varech, poté nastala pětiletá pauza v činnosti souboru.

1995 na valné hromadě se rozhodlo o založení samostatného divadelního spolku. 15. prosince 1995 byl DS Vojan zaregistrován jako občanské sdružení.

1995 – František Ferdinand Šamberk/Karel Šašek/Valdemar Sent: Blázinec v prvním poschodí, rež. Vl. Dědek. S touto hrou v r. 1996 hostovali v Chorvatsku. Účast na Pojizerských hrách v Dobrovici 1996. Účast na NP Krakonošův divadelní podzim ve Vysokém nad Jizerou. Poté 1996 účast na Divadelní Třebíči (DT) a národní přehlídce Jiráskův Hronov (JH).
Úspěšné představení – 51 repríz.

1996 v prosinci – soubor mladých při Vojanu sehrál pohádku Pavla Gryma Černá královna, rež. Jaroslav Vondruška.

1997 v prosinci – soubor mladých – Pavel Grym: Bubáci, 1998 účast na přehlídce Divadlo dětem v Mělníku, v Havlíčkově Brodu. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice 1997 a 1998.

1999 – Miroslav Horníček: Dva muži v šachu. Účast na NP Krakonošův divadelní podzim. 2000 účast na Divadelní Třebíči a Jiráskově Hronově. V r. 2002 účast na NP seniorského divadla ve Znojmě.

2002 – autor, režisér a protagonista Jiří Hlávka odehrál představení Cyrano a.., účast na NP seniorského divadla ve Znojmě.

2002 – Otakar Starý: Pekelný Mariáš, r. Jiří Hlávka. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská - doporučeno do širšího výběru na Krakonošův div. podzim. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou.

2004 – C. Magniere: Oskar, režie Jaroslav Vondruška, v titulní roli Jiří Hlávka. KP - Doporučení na NP FEMAD, Účast na Erbenově Miletínu. Poděbrady/Divadelní Třebíč na 1. místě. 2005 účast na XLVIII. Libochovickém divadelním létu (LDL). 2007 účast na Klicperově Chlumci.

2004 – H. Ch. Andersen, J. Zelenska: Pasáček vepřů. Účast na přehl. Babí léto, Libice nad Cidlinou, 2005 účast na Budějické Thalii.

2006 – Jean-Baptiste Poquelin-Molière: Lakomec. Premiéra: 11. března 2006. Účast na Divadelní sešlosti. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav.
2006 – sestavil Jiří Hlávka: Rapsodie v modrém (ke 100. výročí narození J. Ježka). Účast na Divadelním babím létu, Libice nad Cidlinou.
2006 – H. Ch. Andersen, J. Zelenska: Pasáček vepřů. Účast na Babím létu, Libice nad Cidlinou.

2007 – J. B. Molière: Lakomec, r. Jaroslav Vondruška, Lakomci dominoval Jiří Hlávka v roli Harpagona, výtečná vrstevnatá scéna, a především jasný režijní názor . Účast na KP Třešťské divadelní jaro. Meziměstské div. hry. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná.
2007 – Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka. Účast na Babím létu, Libice nad Cidlinou. Účast na Krakonošově divadelním podzimu, Vysoké nad Jizerou 2008 - čestné uznání Jaroslavu Vondruškovi st. za režii a úpravu, cena poroty DS Vojan Libice nad Cidlinou za kolektivní herectví a Lucii Auerswaldové-Babákové za výtvarné řešení. Účast na KP Třešťské divadelní jaro – nominace na NP Popelka, Rakovník. Účast na NP Popelka, Rakovník – nominace na NP Jiráskův Hronov 2009. Účast na NP seniorů, Znojmo, cena za výtvarné řešení Lucii Auerswaldové-Babákové a čestné uznání souboru za kolektivní souhru. Účast na KP Klicperovy div. dny Sadská – čestné uznání za výtvarné řešení. Účast na přehlídce Budějcká Thalie.
2009 účast na KP pro děti, Český Krumlov – nesoutěžní představení. Účast na KP Dospělí dětem, Nový Bor. Účast na Erbenově Miletínu. Účast na ObP loutky, Hradec Králové – cena za velmi dynamické kolektivní herectví. Účast na přehl. O Václava z Václavova – jako host přehlídky.

2008 – Jiří Hlávka: Don Quijote de la … od nás, r. Jiří Hlávka. Účast na NP seniorů, Znojmo – doporučení na NP Jiráskův Hronov, cena za herecký výkon Jiřími Hlávkovi.

2008 – Moliere: Lakomec, r. Jaroslav Vondruška. Účast KP Miletínské divadelní jaro. Účast na přehlídce vyspělých DS, XXXVII. Symposion, Třebechovice.

2009 – podle předlohy Miguela de Cervantese y Saavedry upravil Jiří Hlávka: Don Quijote de la ... od nás. Účast na KP Třešťské divadelní jaro, čestné uznání Jiřímu Hlávkovi za herecký výkon. Účast na KP Klicperovy div. dny Sadská – cena za režijně dramaturgický vklad – Jiří Hlávka. Účast na NP Divadlo jednoho herce, Kaznějov – cena Jiřímu Hlávkovi za interpretaci textu.

2009 – Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka, r. Jaroslav Vondruška. Účast na CPJH. Účast na KP pro děti, Český Krumlov - nesoutěžní představení. Účast na KP Dospělí dětem, Nový Bor. Účast na Erbenově Miletínu. Účast na ObP loutky, Hradec Králové - cena za velmi dynamické kolektivní herectví. Účast na přehl. O Václava z Václavova – host přehlídky.

2009 – Francis Joffo: Prázdniny snů, r. Jaroslav Vondruška. Účast na KP Wintrův Rakovník. Účast na KP Miletínské divadelní jaro (čestné uznání Marcele Hlávkové za postavu Dominique, Jaroslavu Brendlovi za postavu Jacquese a Jaroslavu Červinkovi za postavu Maurice, cena Jaroslavu Vondruškovi za režii a Heleně Vondruškové za postavu Agathe Sidoux) – 2. doporučení na KDP Vysoké nad Jizerou. Účast na Jaroměřském divadlení. Účast na přehl. O Václava z Václavova – cena za nejlepší inscenaci – soška Václava z Václavova – a rovněž cena diváků, cenu za herecký výkon získali Jaroslav Brendl za roli Jacquese Perthuise a Helena Vondrušká za roli Aghate Sidoux. Účast na Klicperově Chlumci – 2. místo v divácké soutěži, ceny za pozoruhodné herecké i jiné výkony: Helena Vondrušková za roli Agathy Sidoux a František Svoboda za návrh scény.

2010 – premiéra 27. 2. – Vladimír Zajíc: Poslední Vojtěchova mise (smrt biskupa Vojtěcha v pralesích Pruska rukama pohanů, česká premiéra). Účast na přehl. Babí léto, Libice nad Cidlinou.

2010 – Francis Joffo: Prázdniny snů. Účast na NP seniorů, Znojmo. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice. Účast na Erbenově Miletínu.

2010 – Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka, r. Jaroslav Vondruška. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná.

2011 – Francis Joffo: Prázdniny snů, r. Jaroslav Vondruška. Účast na Libochovickém divadelní létu. Účast na NP Jiráskův Hronov. Účast na Stochovské Thálii.

2011 – Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka, r. Jaroslav Vondruška; Francis Joffo: Prázdniny snů, r. Jaroslav Vondruška. Účast na přehlídce Budějcká Thalie (obě inscenace).

2011 – Vladimír Zajíc: Poslední Vojtěchova mise. Účast na KP Třešťské divadelní jaro – čestné uznání Františku Svobodovi, Jaroslavu Vondruškovi a Olze Grunclové za návrh scény a návrh kostýmů a cena Jaroslavu Brendlovi za výkon v postavě Vojtěcha Slavníkovce. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice.

2011 – Jaroslav Brendl z DS Vojan, Karel Jaromír Erben: Kytice (poezie). Účast na Babím létu, Libice nad Cidlinou.

2011 – Vladimír Zajíc: Poslední Vojtěchova mise, r. Jaroslav Vondruška. Účast na přehl. O Václava z Václavova.
(http://vaclavov.zabreh.cz/divadlo/prehlidka2011/libice.htm)

2012 – Vojan, Jean Dell a Gérald Sibleyras: Půldruhé hodiny zpoždění, r. Michal Schejbal j.h. Účast na Libochovickém divadelním létu. Účast na Čechův divadelní podzim, Praha. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná.

2012 – Vladimír Zajíc: Poslední mise, r. Jaroslav Vondruška. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská – Cena za režii Ing. Jaroslav Vondruška a Cena za herecký výkon Jiří Hlávka.

2012 – Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka, r. Jaroslav Vondruška; Jean Dell, Gérald Sibleyras: Půldruhé hodiny zpoždění, r. Milan Schejbal. Účast na Budějcké Thálii (obě inscenace).

2012 – Francis Joffo: Prázdniny snů; Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka. Účast na přehl. Březen – měsíc divadla, Jilemnice (obě inscenace).

2013 – Jiří Hlávka podle N. V. Gogola: Bláznovy zápisky, r. Jiří Hlávka. Účast na NP Divadlo jednoho herce, Kaznějov.

2013 - Vojan, Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka; Francis Joffo: Prázdniny snů. Účast na Čechův divadelní podzim, Praha.

2013 - Vojan, Jindřiška Netrestová: Neohrožený Mikeš. Režie Jaroslav Vondruška. Premiéra 14. 12.

2013 - Vojan, Jiří Hlávka: Ale já jsem doktor Johan Faust. Režie Jiří Hlávka. Premiéra 14. 12.

2013 - DS Vojan, Václav Beran: Čarovný kámen; Jindřiška Netrestová: Neohrožený Mikeš; Jiří Hlávka: Ale já jsem doktor Johan Faust. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou.

2013 - Jean Dell, Gerald Sibleyras: Půldruhé hodiny zpoždění, r. Milan Schejbal. Účast na KP Jizerské oblasti, Lomnice nad Popelkou - čestné uznání Jaroslavu Vondruškovi za roli Pierra, cena Heleně Vondruškové za roli Laurence a cena souboru za inscenaci - doporučení na celostátní přehlídku činoherního a hudebního divadla 2013. Účast na ObP Brodská pavučina, Železný Brod.

2014 - V letošním roce si Divadelní spolek Vojan Libice nad Cidlinou připomene 45. výročí svého založení. U příležitosti zmíněného jubilea uvedou ochotníci od ledna do března na domácí scéně v kulturním domě všech osm titulů, které mají na repertoáru. (viz Texty - Milan Čejka)

2014 - Vojan, V. Beran: Čarovný kámen. Účast na KP POPAD, Praha - čestné uznání za herecký výkon Petra Soukupová v roli Němé čarodějnice, Barbora Vaňková v roli Slepé čarodějnice a Pavlína Zachová v roli Hluché čarodějnice - doporučení na Popelku Rakovník.

2014 - Vladimír Zajíc: Poslední Vojtěchova mise, r. Jaroslav Vondruška. Derniéra hry 15. února v libickém kulturním domě v rámci programu přehlídky k 45. výročí založení souboru. (viz Texty - Milan Čejka)

2014 - v rámci programu přehlídky k 45. výročí založení souboru uvedena představení:
22.3.2014 - Václav Beran: Čarovný kámen (pohádka s písničkami)
a pro dospělé Francis Joffo: Prázdniny snů, r. Jaroslav Vondruška (francouzská situační komedie).

2014 - 14. 6. se uskutečnila od 19,30 hodin premiéra francouzské komedie Zelňačka, kterou na motivy románu René Falleta napsal Alexandr Gregar. Režie Jiří Hlávka. Téhož dne vysílala ČT 2 pořad Folklorika, jehož námětem je činnost ochotníků z Polabí - spolků z Libice n. C., Poděbrad a Opočnice.

2014 - V. Peška: Měla babka čtyři jabka, r. Jaroslav Vondruška. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na Českolipský divadelní podzim. Účast na Divadlo mezi knihami, Praha 2017.

2014 - Vojan, Jeean Dell, Gérald Sibleyras: Půldruhé hodiny zpoždění, r. Milan Schejbal j.h. Účast na NP seniorského divadla, Miletín - ocenění HELENĚ VONDRUŠKOVÉ za herecký výkon v roli Laurence.

2014 - repertoár DS Vojan, Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka (čtyři známé pohádky propojené rytmickými písničkami), r. Jaroslav Vondruška; na motivy románu René Falleta napsal Alexandr Gregar: Zelňačka, r. Jiří Hlávka; Jindřiška Netrestová: Neohrožený Mikeš, r. Jaroslav Vondruška; Jiří Hlávka: Ale já jsem doktor Johan Faust. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. 15.1.2017 odehráno v Městské knihovně v Praze.

2014 - DS Vojan, Václav Beran: Čarovný kámen, r. Jaroslav Vondruška. Účast na NP KDP Vysoké nad Jizerou - host přehlídky. Účast na NP Popelka, Rakovník - čestné uznání Tomáši Čivrnému za herecký výkon v roli Matěje a Pavlíně Zachové za melodie a texty písní. Účast na O Václava z Václavova.Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská. Účast na Voskovcova Sázava. Účast na Budějcké Thálii. Účast na Divadle v přírodě, Praha-Horní Počernice 2015.

2015 - DS Vojan, František Halas: Já se tam vrátím / William Shakespeare: Sonety a monology. Poetický podvečer - uměl. přednes Jaroslav Brendl, klavír Jakub Starý, host Poděbradský kvintet.

2015 - monodrama Jiřího Hlávky na motivy novely Viktora Dyka „Krysař“: Co vyprávěl Sepp Jörgen, režie Jiří Hlávka. Premiéra 14. 2. 2015. Účast na NP Divadlo jednoho herce, Kaznějov - Jiří Hlávka cena za inscenaci - doporučení na na CP JH a CP KDP. Účast na NP Krakonošův divadelní podzim - nesoutěžní představení. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice 2016. Účast na CP seniorského divadla v České Třebové 2016 - nominace na CP Jiráskův Hronov 2017. 15.1.2017 odehráno v Městské knihovně v Praze. Účast na Divadlo mezi knihami, Praha 2017. Účast na CP Jiráskův Hronov 2017. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná 2017. 9.3.2019 uvedeno v rámci oslav padesátiletého výročí založení spolku. Účast na Divadelní festival Ludvíka Němce, Bystřice 2018.

2015 - Jiří Hlávka: Ale já jsem doktor Johan Faust, r. Jiří Hlávka. Účast na KP Jizerské oblasti, Lomnice nad Popelkou - čestné uznání Jiří Hlávka za text a cena za herecký výkon Marcela Hlávková. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská - cena Jíří Hlávka za divadelní hru a čestné uznání za roli Fausta. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice.

2015 - Jindřiška Netrestová: NEOHROŽENÝ MIKEŠ, r. Jaroslav Vondruška. Účast na KP Miletínské divadelní jaro - čestné uznání Jakubu Starému za roli Kováře Mikeše, Ondřeji Růžičkovi za roli Skřeta/Prince Podzemní říše a Jaroslavu Vondruškovi za reži. Účast na KP Popelka na dlani, Mladá Boleslav - doporučení na CP Popelka Rakovník 2015. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání Marcele Hlávkové za herecký výkon v roli Hostinské a cena Jakubu Starému za herecký výkon v roli Mikeše. Účast na Budějcké Thálii. Účast na Divadelní podzim..., Říčany. Účast na O Václava z Václavova 2016.

2015 - Vladimír Zajíc: Mistr Jan aneb Naše kaše (premiéra 28. 11. 2015 v rámci festivalu Libický divadelní podzim), r. Jaroslav Vondruška. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. Účast na KP Jizerské oblasti v Lomnici nad Popelkou 2016. Cena za režii Jaroslavu Vondruškovi, Cena DS Vojan Libice nad Cidlinou za kolektivní herectví. Účast na KP Trhové Sviny 2016.

2016 - 9.1.16 - poetický večer nazvaný Český sen, verše francouzských Prokletých básníků – Villon, Verlaine, Rimbaud, Poe a Baudelarie a báseň Český sen Josefa Kainara. Pěvecká produkce: poděbradský KviMtet.

2016 - Jiří Hlávka na motivy románu N. V. Gogola: Bláznovy zápisky - 23. 1. 2016 derniéra.

2016 - René Fallet, Alexandr Gregar: ZELŇAČKA, r. Jiří Hlávka. Účast na KP Wintrův Rakovník - čestné uznání František Svoboda za scénu a cena a diplom Jiří Hlávka a Jiří Pošepný za herectví. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská - cena za nejlepší realizaci scény František Svoboda, čestné uznání Jitka Svobodová, Jitka Svobodová ml., Ilona Holobradová za návrh a realizaci kostýmů a Jiří Hlávka za roli Kastlíka.

2016 - Jaroslav Vondruška na motivy francouzských frašek: Nevěsta k pohledání, r. Jaroslav Vondruška st., premiéra 10. 12. 2016. Účast na Dobřichovické divadelní slavnosti 2017. Účast na Klicperův Chlumec 2017. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2017. Účast na O Václava z Václavova 2017. Účast na KP Lomnice nad Popelkou 2018. Cena Jaroslav Brendl, role Gabriela, Barbora Vaňková, role Julietty, Tomáš Čivrný, role Charlese, Jaroslav Vondruška za režii, DS Vojan Libice nad Cidlinou za ansámblové herectví v inscenaci Nevěsta k pohledání. Doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně 2018. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2018 - čestné uznání Barboře Vaňkové za herecký výkon v roli Julietty a Jaroslavu Brendlovi za herecký výkon v roli Pana Gautiéra. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice 2018. Účast na Léto ochotnických divadel, Praha 2018. Účast na FEMAD, Poděbrady 2018.

2017 - Jaroslav Vrchlický, Josefa Kainar, Jaroslav Seifert a Jiří Wolker: Za trochu lásky. Poetický večer věnovaný Jaroslavu Vrchlickému realizovaný Jaroslavem Brendlem, hudební složka klavíristou a dirigentem Tomášem Pergelem a houslistkou a zpěvačkou Ludmilou Pergelovou. Premiéra 14. 1. 2017.

2017, 8.1., 26.2., 12.3. - Pohádkový leden až březen 2017 (Václav Beran: Čarovný kámen; Jindřiška Netrestová: Neohrožený Mikeš; Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka pohádka. Režie Jaroslav Vondruška).

2017 - Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka (pohádky O koblížkovi, O dědečkovi a kožíšku, O zlé koze, O velké řepě), r. Jaroslav Vondruška. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. Uvedeno 9.2.2019 v rámci oslav padesátiletého výročí založení spolku. Účast na KP Pohádkový víkend, Český Krumlov 2019 - inspirativní představení. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - doprovodný program. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2021.

2017 - Tomáš Čivrný: Pohádky do Hajan ("O třech loupežnících" a "O rybáři a rádci" doplněné písničkami), r. a výprava Tomáš Čivrný, texty písní a hudba Pavlína Zachová. Premiéra 13.5.2017 v KD v Libici nad Cidlinou. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. Účast na O Václava z Václavova. Účast na CP JH - doprovodný program - soubor obdržel cenu Pavla Dostála. Derniéra 13.1.2019 - v rámci oslav padesátiletého výročí založení spolku. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská 2018 - cena Jaroslavu Brendlovi za výkon v roli Loupežníka Hrdlořeza a čestné uznání Tomáši Čivrnému za scénář a výpravu.

2018 - Christopher Fry: VELICE HOJNÝ FÉNIX, (překlad Břetislav Hodek), režie: Jiří Hlávka. Účast na NP jednoaktovek Holice. Účast na KP Třešťské divadelní jaro 2019 - čestné uznání Kateřině Holobradové za postavu Dynamene, Petře Hartmanové za postavu Dotóve, Jakubu Starému za postavu Tegea a Jiřímu Hlávkovi za dramaturgický výběr a režii. Účast na Festivalu amatérského divadla Kladno 2020 - možno zhlédnout na facebookových stránkách MDK a Divadla Lampion.

2018 - Jaroslav Vondruška na motivy francouzských frašek: NEVĚSTA K POHLEDÁNÍ, r. Jaroslav Vondruška. Účast na KP venkovských divadel Trhové Sviny - nesoutěžní - cena za herecký výkon Jaroslav Brendl a čestné uznání za herecký výkon Tomáš Čivrný, Barbora Vaňková a Helena Vonrušková. Účast na Pojizerských hrách, Dobrovice. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2019 a 2020. 19.12.2020 derniéra v KD.

2018 - Ivan Sergejvič Turgeněv: Noc v hotýlku U Velikého kance, r. Jiří Hlávka. Premiéra 8. 6. 2018.

2019 „Beseda s osobností“ – Tomáš Töpfer, Martin Písařík, moderátor Milan Schejbal - v rámci oslav padesátiletého výročí založení spolku.

2019 - Miroslav Horníček: Slaměný klobouk, r. Jaroslav Vondruška. Premiéra 10.4.2019 - v rámci oslav padesátiletého výročí založení spolku. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. Účast na KP Lomnice nad Popelkou 2020 - čestné uznání Tomáši Čivrnému za herecký výkon v roli Felixe, Jakubu Starému za herecký výkon v roli Emila Taverniera, Františku Černému za herecký výkon v roli Achailla a cena Heleně Vondruškové za herecký výkon v roli Baronky de Champigny a Jaroslavu Vondruškovi za režii - doporučení na Divadelní Piknik Volyně. Repríza 26.7.2020 (http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2256). Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2021 - čestné uznání Tomáši Čivrnému za herecký výkon v roli Felixe a Heleně Vondruškové za herecký výkon v roli Baronky de Champigny a cena Ondřeji Růžičkovi za herecký výkon v roli Fadinarda a Jakubu Schejbalovi za herecký výkon v roli Emila Taverniera - doporučení na CP Jiráskův Hronov 2021. Účast na CP CP Jiráskův Hronov 2021.

2019 - Tomáš Čivrný: Kufr plný pohádek a tvořivá dílna (O Smolíčkovi, O zajíčkovi a O koblížkovi, po představení následuje výtvarná dílna pro děti a jejich rodiče. Společně si vyrobí pohyblivou loutku Smolíčka). Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou.

2019 - zá­bavný pořad „Padesátiny vesele i vážně“ - monodrama Jiřího Hlávky „Jenom herec aneb Střípky ze života Eduarda Vojana“ - premiéra 15. 11. 2019; ve známých scénkách, zahrají a zazpívají známé písně členové spolku. Výběr a nastudování: Ondřej Růžička, Jaroslav Vondruška a Milan Čejka. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou.

2020 - Václav Havel: Vernisáž, režie, úprava, hudební dramaturgie a výprava Jaromír Hruška. Premiéra 4.4.2020 v KD LIbice nad CIdlinou je vzhledem k situaci odložena. (http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadelni-spolek-vojan-libice-nad-cidlinou-vas-zve-e1vax.html). Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou, zde premiéra 5.9.2020. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2021. Účast na KP Wintrův Rakovník 2022 - čestné uznání souboru za inscenaci a cena Barboře Vaňkové a Tomáši Čivrnému za herectví - doporučení na Divadelní Piknik Volyně 2022. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2022 - čestné uznání Barboře Vaňkové za herecký výkon v roli Věry, Tomáši Čivrnému za herecký výkon v roli Michala, souboru za inscenaci, doporučení do programu Jiráskova Hronova 2022. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2022. Účast na CP Jiráskův Hronov 2022. Účast na NP jednoaktovek, Holice 2022 - cena Barbora Vaňková za roli Věry, Tomáš Čivrný za roli Michala a soubor za inscenaci - doporučení programové radě Krakonošova divadelního podzimu 2023. Účast na Na(ne)čisto, Most 2023. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2023 – DERNIÉRA.

15.4.2021 - ON-LINE návštěvy pokračují. (viz Texty)

2021 - Jiří Hlávka: Jenom herec aneb Střípky ze života Eduarda Vojana, r. Jiří Hlávka. Účast na KP Miletínské divadelní jaro - čestné uznání Jiřímu Hlávkovi za herecký výkon. Účast na NP Divadlo jednoho herce, Kaznějov - Jiří Hlávka Cena za scénář.

2021 - Jiří Hlávka na motivy Viktora Dyka: Co vyprávěl Sepp Jörgen. Účast na KP Josefodolské divadelní jaro - cena Jiřímu Hlávkovi za osobnostní vklad do inscenace.

2021 - Bengt Ahlfors: Popel a pálenka, r. Jaroslav Vondruška. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou - 1. premiéra.
29.1.2022 2. premiéra v KD (https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2425). Účast na KP Lomnice nad Popelkou 2022 - čestné uznání Marcele Hlávkové za herecký výkon a cena souboru za dramaturgii hry, Heleně Vondruškové za herecký výkon a Jaroslavu Vondruškovi za režii - doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně 2022. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2022 - čestné uznání Marcele Hlávkové za herecký výkon v roli Kirsti Lindholmové, Heleně Vondruškové za herecký výkon v roli Věry Malmgrenové, cena Jaroslavu Vondruškovi za herecký výkon v roli Vigga Barkmana, Olze Grunclové a Heleně Vondruškové za kostýmy, doporučení do programu Jiráskova Hronova 2022. Účast na CP Jiráskův Hronov 2022.

2021 - Miroslav Horníček: SLAMĚNÝ KLOBOUK, r. Jaroslav Vondruška. Účast na KP venkovských DS Trhové Sviny - čestné uznání za herecký výkon Heleně Vondruškové (role baronky de Champigny) a Tomáši Čivrnému (role sluhy Felixe) a za taneční složku inscenace, cena za režii Jaroslav Vondruška (role Fadinard) a Jakub Schejbal (role poručík Emil Tavernier) - doporučení do programu 53. ročníku KDP ve Vysokém nad Jizerou (2022). Účast na režijní škole Amatérské divadelní asociace v Lidovém domě v Nučicích 2022. Účast na O Václava z Václavova 2022 - čestné uznání souboru za scénografii a pohybovou složku inscenace. Derniéra 13.5.2023 (https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2818).

2022 - Vlastimil Peška: Měla babka čtyři jabka (pohádky: O koblížkovi, O dědečkovi a kožíšku, O zlé koze, O velké řepě), r. Jaroslav Vondruška. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou - host přehlídky. Účast na přehlídce Budějcká Thálie. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou - náhrada za představení Čertí nadílení (Václavov, Divadlo Václav), které se z důvodu nemoci neuskuteční.

2022 - Bengt Ahlfors: Popel a pálenka, r. Jaroslav Vondruška. Účast na přehlídce Budějcká Thálie. 4.3.2023 uvedeno v KD Libice nad Cidlinou. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023 - čestné uznání Helena Vondrušková v roli vdovy Věry Malmgrenové, cena Marcela Hlávková v roli Kirsti Lindholmové.

2022 - Poetický večer Jaroslav Brendla - přednes básní Františka Halase, Jana Skácela, Oldřicha Mikoláška, Jaroslava Seiferta, Antoina de Saint-Exupéryho. Hostem je herečka a dabérka Valérie Zawadská, hudebním hostem byl poděbradský KviMtet.
Web akce: http://www.vojanlibice.cz

2023 - Marc Camoletti: A do pyžam!, r. Jaroslav Vondruška. Premiéra 28.1.2023 v KD Libice n.C. Účast na Nučický Kahan. Účast na KP Lomnice nad Popelkou 2024 - cena Jaroslavu Vondruškovi za režii, Veronice Mňoučkové za roli Jacqueline, Tomáši Čivrnému za roli Roberta, Františku Černému za roli Bernarda, Žanetě Bergmanové za roli Brigitte 1, Petře Soukupové za roli Brigitte 2, Davidu Skrbkovi za roli Bertranda a souboru za inscenaci, doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně.

2023 - Tomáš Čivrný: Popelka: Bylo nebylo? Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou.





Zahraniční reprezentace DS Vojan:
1996 Chorvatsko, Daruvar;
2000 Belgie, Marche-en Famenne, festival;
2000 Chorvatsko, Daruvar, Svaz Čechů.
Bibliografie:
ADRESÁŘ amatérského divadla v České republice. Praha, IPOS-ARTAMA 1993, s. 81; 2003, s. 73.

ALMANACH třicetileté činnosti souboru Vojan. Vydáno 1999, viz Přílohy.

Amaterská Scéna: Jak se žije amatérskému divadlu v době nouzového stavu? AS 27.4.2020. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/jak-se-zije-amaterskemu-divadlu-v-dobe-nouzoveho-stavu-mgcai.html

BEZOUŠKOVÁ, Simona: Krajské přehlídky činoherního divadla pro děti s postupem na POPELKU Rakovník 2008 - Třešť – Třešťské divadelní jaro. AS 2008, č. 4, s. 45.

CESTY českého amatérského divadla. Vývojové tendence. Zprac. Jan Císař a kol. Praha, IPOS-ARTAMA 1998, s. 362, 366, 404; obr. s. 361: F. F. Šamberk: Blázinec v prvním poschodí, DS Vojan Libice nad Cidlinou, v popředí režisér a vedoucí souboru Jaroslav Vondruška v roli sluhy Josefa.

CIMICKÁ, Dagmar: Vysoké 1977. Amatérská scéna 1978, č. 1, s. 3.

CÍSAŘ, Jan: Krakonošův divadelní podzim jako přehlídka komediální zábavy. Amatérská scéna 2004, č. 6, s. 13–17.

ČAPEK, Bedřich: Je to dobrá parta. Amatérská scéna 1984, č. 6, s. 17.

ČEJKA, Milan: DS VOJAN LIbice nad Cidlinou oslaví půlkulaté narozeniny. AS 13.1.2014-Ze života souborů. (viz Texty)

ČEJKA, Milan: Libičtí ochotníci zvou na hru o svém nejslavnějším rodáku. AS 11.2.2014-Aktuality. (viz Texty)

ČEJKA, Milan: Divadelní spolek Vojan a ochotnické divadlo – celoživotní láska manželů Vondruškových. Rozhovor. Amatérská scéna 2014, č. 1, str. 48-50.

ČEJKA, Milan: Francouzská komedie měla u diváků úspěch. AS 30.1.2023. (viz Texty)
https://www.amaterskascena.cz/clanek/francouzska-komedie-mela-u-divaku-uspech-3krcp.html

ČERNÍKOVÁ, Jarmila: Rakovník 1978 dětem. Amatérská scéna 1978, č. 4, s. 17.
http://www.amaterskascena.cz/cl-ds-vojan-libice-nad-cidlinou-oslavi-pulkulate-narozeniny-140113115416?utm_source=
newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

DRTINA, Michal: ON-LINE návštěvy pokračují. AS 13.4.2021. (koná se 15.4.2021) (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/on-line-navstevy-pokracuji-n28ov.html

DRTINA, Michal: ON-LINE návštěvy pokračují. AS 4.5.2021. (program, koná se 21.4.-18.5.2021) (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/on-line-navstevy-pokracuji-n28ov.html

EXNAROVÁ, Alena: Miletínské divadelní jaro. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 30–32.

FEKAR, Vladimír: Víkend sedmi statečných – Z Národní přehlídky seniorského divadla Znojmo 2008.

FELZMANN, Rudolf: Kaznějovská osamělost. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 24.

FELZMANN, Rudolf: Dvě poučení ze Sadské. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 26–27.

HRUŠKA, Jaromír: Pohádkový víkend Český Krumlov 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 27–28.

CHRISTOV, Petr: Jesličky loutkářům zaslíbené. Loutkář 2009, č. 3, s.126–128. foto I. Mičkal.

KODEŠ, Jaroslav: Historie Wintrova Rakovníka – statistické přehledy. Rkp. leden 2007(včetně rozdělených ročníků – SDH Nymburk).

KOKTA, Zdeněk: Strýček Váňa a ti druzí aneb Vysoké nad Jizerou 1978. Amatérská scéna 1979, č. 1, s. 2.

MÍSTOPIS českého amatérského divadla, I. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2001, s. 434.

Mistr Jan aneb Naše kaše (premiéra 28. 11. 2015 v rámci festivalu Libický divadelní podzim, informace AS: http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadelni-spolek-vojan-nabidne-ceskou-premieru-lhftq.html a http://www.vojanlibice.cz/index.php?co=ds_kalendar).

MORÁVKOVÁ, Pavlína: Dal jim ruce do pout a už byl u Divadla! Rozhovor s čerstvým šedesátníkem Jaroslavem Vondruškou. Amatérská scéna 2006, č. 1, s. 31–33.

ONDRÁČEK, Vlastimil: Karlovarský Harlekýn potřetí. Přehlídka amatérského divadla. Amatérská scéna, 24, 1987, č. 8, s. 14. – 2 obr.

Poetický večer Jaroslava Brendla v Libici. AS-KALENDÁRIUM. (viz Texty)
https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2636

Pohádky do Hajan, info o premiéře
http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1602
http://www.vojanlibice.cz/index.php?co=ds_kalendar

POJIZERSKÉ hry v Dobrovici. 1949–1999. Brožura k 50. výročí trvání přehlídky. PV přehlídky, 1999, nečísl.

PŘEHLÍDKA jednoaktových her v Kolíně. (bč) AS 1988, č. 1, s. 14. PŘEHLÍDKA jednoaktových her v Kolíně. (bč) AS 1988, č. 1, s. 14.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: Loutkové divadlo v regionech v sezóně 2008/2009 – Loutkářská přehlídka v Hradci Králové. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 38–44.

STREJCOVSKÝ, Jan: Znojemské setkání seniorských divadelníků. Amatérská scéna 2003, č. 1, s. 6–7.

STROTZER, Milan: 45. výročí nepřetržité činnosti divadelního spolku Vojan. místní kultura, 6.1.2014. (viz Texty)

STROTZER, Milan: Přehlídka venkovských souborů. Amatérská scéna 1986, č. 8, s. 9.

STROTZER, Milan: FEMAD stříbrný. In: Programová brožura 25. ročníku FEMAD. Libice nad Cidlinou, DS Vojan a IPOS-ARTAMA 1997, s. 57–77, kART.

DS Vojan Libice n.C. dětem - Pohádkový leden až březen 2017. AS Kalendárium. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1498

STROTZEROVÁ, Miluše: Zase o krok dál. (OP o. Nymburk 1983) AS 1984, č. 3, s. 3.

ŠOTKOVSKÝ, Jan: Standard? Nadstandard! – Wintrův Rakovník 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 18–20.

TOMAN, Petr: O Václava z Václavova 2009. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 24–25.

VONDRUŠKOVÁ, Helena: 1969-2019 DS Vojan Libice nad Cidlinou. AS-aktuality, 7.1.2019. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/1969-2019-ds-vojan-libice-nad-cidlinou-18kfz.html

VRCHOVSKÝ, Ladislav: Přehlídka v Novém Boru plná příjemných překvapení. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 40.

Výsledky XXVII. Národní přehlídky amatérského činoherního divadla pro děti POPELKA Rakovník 2008.

WEBOVÉ stránky DS Vojan – http://www.vojanlibice.cz/index.php?co=ds_uvod (1. 7. 2013).

ZAJÍC, Vladimír: 43. TŘEŠŤSKÉ DIVADELNÍ JARO L.P. 2004. Amatérská scéna 2004, č. 2, s. 25–29.

ZAJÍC, Vladimír: I když erbem byla sněženka… Amatérská scéna 2007, č. 2, s. 29–30.
Archivy:
Hradec Králové, Státní okresní archiv:
Hradec Králové, Krajské kulturní středisko, Impuls, Vysoké nad Jizerou, Krakonošův divadelní podzim, 1978, Ka 41, i. č. 122
Hradec Králové, Krajské kulturní středisko, Impuls, Vysoké nad Jizerou, Krakonošův divadelní podzim, 1983, Ka 41, i. č. 122


Praha, NIPOS, Knihovna Artamy (kART):
Evidenční karta ÚKVČ, 1988.

Videozáznam představení Oskar na DT 2004 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Dědek, Vladimír, portrét
Hlávka Jiří, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2004
Hradec Králové, Krajské kulturní středisko, Impuls, Vysoké nad Jizerou, NP Krakonošův divadelní podzim, 1978
Hradec Králové, Krajské kulturní středisko, Impuls, Vysoké nad Jizerou, NP Krakonošův divadelní podzim, 1983
Hronov, vítání souborů, CP Jiráskův Hronov 2021
Hronov, vítání souborů, CP Jiráskův Hronov 2021
KDP 2008, loučení DS  Libice nad Cidlinou
Libice  nad  Cidlinou, Vojan, Bumerang, KP Žleby 1977
Libice n. C., Vojan, 1998
Libice n. C., Vojan, Belgie, 2000.
Libice n. C., Vojan, Čarovný kámen, CP Popelka Rakovník 2014
Libice n. C., Vojan, Chorvatsko 1996
Libice n. C., Vojan, Chorvatsko 1996
Libice n. C., Vojan, Jiráskův Hronov 1996
Libice n. C., Vojan, Jiráskův Hronov 2000
Libice n. C., Vojan, Měla babka čtyři jabka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Libice n. C., Vojan, Měla babka čtyři jabka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Libice n. C., Vojan, Ochotnický  bál,1998
Libice n. C., Vojan,1998
Libice n.C., Vojan, Neohrožený Mikeš, CP Popelka Rakovník 2015
Libice n.C., Vojan, Půldruhé hodiny zpoždění, NP seniorského divadla Miletín 2014
Libice na Cidlinou, Vojan, Poslední Vojtěchova mise - program, 2010
Libice na Cidlinou, Vojan, Poslední Vojtěchova mise - program, 2010
Libice nad Cidl., Vojan, Don Quijote de la... od nás, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2009
Libice nad Cidlinou, DS Vojan, Čarovný kámen, KP POPAD Praha 2014
Libice nad Cidlinou, DS Vojan, Čarovný kámen, KP POPAD Praha 2014
Libice nad Cidlinou, DS Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, CP Jiráskův Hronov 2017
Libice nad Cidlinou, DS Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, CP Jiráskův Hronov 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan (Jiří Hlávka), Jenom herec, 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan (Jiří Hlávka), Jenom herec, 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Ale já jsem Doktor Johan Faust, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2015
Libice nad Cidlinou, Vojan, Ale já jsem Doktor Johan Faust, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2015
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí, 1996
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí, 1996
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí, 1996
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí, CP Jiráskův Hronov 1996
Libice nad Cidlinou, Vojan, Čarovný kámen, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2014
Libice nad Cidlinou, Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Libice nad Cidlinou, Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, NP seniorského divadla Česká Třebová 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, NP seniorského divadla Česká Třebová 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Don Quijote de la...od nás, 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jak rozesmát princeznu, 1983
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jak rozesmát princeznu, 1983
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jenom herec …, KP Miletínské divadelní jaro 2021.
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jenom herec …, KP Miletínské divadelní jaro 2021.
Libice nad Cidlinou, Vojan, Lakomec, 2006
Libice nad Cidlinou, Vojan, Lakomec, 2007
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, 2008
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, Jiráskův Hronov 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, Krakonošův divadelní podzim Vysoké nad Jiz. 2008
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, Rakovník-Popelka, 2008
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, obálka almanachu 1969-2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Oscar, 2004
Libice nad Cidlinou, Vojan, Oskar, 2004
Libice nad Cidlinou, Vojan, Oskar, 2004
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pohádky do hajan, Divadelní podzim Libice n. Cidl. 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pohádky do hajan, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pohádky z Krakonošovy zahrádky, 1987
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Libice nad Cidlinou, Vojan, Poslední mise, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2012
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, CP Jiráskův Hronov 2011
Libice nad Cidlinou, Vojan, Případ finského nože, KP VDS Žleby, 1984
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pygmalion, 1982
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Jiráskův Hronov 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Velice hojný Fénix, 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Velice hojný Fénix, 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, CP Jiráskův Hronov 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, KP Wintrův Rakovník 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, KP Wintrův Rakovník 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, premiéra 2020
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, premiéra 2020
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, 2014
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, KP Wintrův Rakovník 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, KP Wintrův Rakovník 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, KP Wintrův Rakovník 2016
Libice nad Cidlinou, Žleby, Krajská přehlídka venkovských divadelních souborů - program, 1986
Libice, Vojan, Nevěsta k pohledání, LDL 2017
Libice, Vojan, Nevěsta k pohledání, LDL 2017
Libice, Vojan, Vernisáž, 2020
Lysá nad Labem, výstava DIVADLO JE PODIVUHODNÁ VĚC..., výstavní panel, 2018
Nymburk, Kulturní informace OKS, březen 1977
Rakovník, KP Wintrův Rakovník, rozborové semináře, 2022
Rakovník, KP Wintrův Rakovník, rozborové semináře, 2022
Rakovník, KP Wintrův Rakovník, rozborové semináře, 2022
Rakovník, oficiální zakončení, CP Popelka Rakovník 2014
Rakovník, rozborové semináře, CP Popelka 2015
Růžička, Ondřej, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2010
Vondruška Jaroslav ml. - technik spolku Vojan, 2006
Vondruška, Jaroslav, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2001
Vondruška, Jaroslav, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2006
Vondruška, Jaroslav, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2010
Vondrušková, Helena, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2001
Vysoké n. J., Vítání DS Krakonoš, 1980
Žleby, KP vesnických a zemědělských divadelních souborů – plakát, 1972


Související Alba

Mapa působení souboru - Vojan, divadelní soubor SSAD / Osvětová beseda / Střediskové kulturního zařízení / občanské sdružení

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Vondruška, Jaroslav, Libice nad Cidlinou, Vojan, 2006
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pygmalion, 1982
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jak rozesmát princeznu, 1983
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jak rozesmát princeznu, 1983
Libice nad Cidlinou, Vojan, Případ finského nože, KP VDS Žleby, 1984
Dědek, Vladimír, portrét
Libice n. C., Vojan, 1998
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí, 1996
Libice nad Cidlinou, Vojan, Blázinec v prvním poschodí
Libice n. C., Vojan, Jiráskův Hronov 1996
Libice n. C., Vojan, Chorvatsko 1996
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice nad Cidlinou, Vojan, Dva muži v šachu, 2000
Libice n. C., Vojan, Belgie, 2000.
Libice nad Cidlinou, Vojan, Oskar, 2004
Libice nad Cidlinou, Vojan, Oscar, 2004
Libice nad Cidlinou, Vojan, Lakomec, 2006
Libice nad Cidlinou, Vojan, Lakomec, 2007
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, 2008
Libice n. C., Vojan, Měla babka čtyři jabka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Libice n. C., Vojan, Měla babka čtyři jabka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2008
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, Jiráskův Hronov 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Don Quijote de la...od nás, 2009
Libice nad Cidl., Vojan, Don Quijote de la... od nás, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, 2009
Libice nad Cidlinou, Vojan, Prázdniny snů, CP Jiráskův Hronov 2011
Libice nad Cidlinou, Vojan, Poslední mise, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2012
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, 2014
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, KP Wintrův Rakovník 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Zelňačka, KP Wintrův Rakovník 2016
Libice n.C., Vojan, Půldruhé hodiny zpoždění, NP seniorského divadla Miletín 2014
Libice n. C., Vojan, Čarovný kámen, CP Popelka Rakovník 2014
Libice nad Cidlinou, Vojan, Čarovný kámen, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2014
Libice nad Cidlinou, DS Vojan, Čarovný kámen, KP POPAD Praha 2014
Libice nad Cidlinou, DS Vojan, Čarovný kámen, KP POPAD Praha 2014
Libice nad Cidlinou, Vojan, Ale já jsem Doktor Johan Faust, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2015
Libice nad Cidlinou, Vojan, Ale já jsem Doktor Johan Faust, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2015
Libice n.C., Vojan, Neohrožený Mikeš, CP Popelka Rakovník 2015
Libice nad Cidlinou, Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, NP seniorského divadla Česká Třebová 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, NP seniorského divadla Česká Třebová 2016
Libice nad Cidlinou, Vojan, Co vyprávěl Sepp Jörgen, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2015
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, Nevěsta k pohledání, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, obálka almanachu 1969-2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Velice hojný Fénix, 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Velice hojný Fénix, 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pohádky do hajan, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2018
Libice nad Cidlinou, Vojan, Pohádky do hajan, Divadelní podzim Libice n. Cidl. 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Měla babka čtyři jabka, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Libice, Vojan, Nevěsta k pohledání, LDL 2017
Libice, Vojan, Nevěsta k pohledání, LDL 2017
Libice nad Cidlinou, Vojan (Jiří Hlávka), Jenom herec, 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan (Jiří Hlávka), Jenom herec, 2019
Libice nad Cidlinou, Vojan, Jenom herec …, KP Miletínské divadelní jaro 2021.
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, premiéra 2020
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, premiéra 2020
Libice, Vojan, Vernisáž, 2020
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, KP Wintrův Rakovník 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, KP Wintrův Rakovník 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Vernisáž, CP Jiráskův Hronov 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Slaměný klobouk, CP Jiráskův Hronov 2021
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Libice nad Cidlinou, Vojan, Popel a pálenka, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.