Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Nakop Tyjátr / Divadlo Na kopečku / DS Psychiatrické léčebny OÚNZ

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1949
Působení: 194x, 195x, 196x, 197x, 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
1949 zal. DS zaměstnanci Psychiatrické léčebny, původně hráli především pro pacienty.

Soubor vedli F. Kazda (1949-1966), J. Šubertová (1966-1983),
K. Fučíková (1983-1996),
D. Sochorová/Holíková (od 1996).

1949-1999 více než 100 inscenací. Zájezdy, festivaly, v průměru 9 repríz.

Divadelní soubor Psychiatrické léčebny při OÚNZ Jihlava

V 50. letech 20. stol. např. Ženitba, Výnosné místo (Ostrovskij), Otec, Maryša, Vassa Železnovová, Morálka paní Dulské atd.,
1958 Uzel, Hurban: Závěje.

Od 60. let na repertoáru především pohádky.
1960 režisérem herec Horáckého divadla K. Augusta.
1960 Peter Karvaš: Půlnoční mše. Účast na KP Krajský festival divadelních souborů, Havlíčkův Brod.
1961 Frant. Frýda: Sylva.
1963 J. Dietl: Senohrabské gracie, režie člen Horáckého divadla P. Wuršer.
1965 L. Aškenazy: C. k. státní ženich, účast na OP v Třešti.
1967 J. Makarius: Tři bílé šípy, účast na okresním divadelním festivalu v Jihlavě, Gabriela Zapolska: Morálka paní Dulské.

1977 - Petr Goldberg: Krysy na víkendu, režie M. Stránský, z jednotlivých postav vzbudil největší ohlas drsňák Frank Barney Z. Hübnera a inspektor Lawrence L. Burdy.
1978 - J. Hokr: O brejlatý princezně. Účast na Znojemském stromě pohádek - 3. cena.
1979 - Účast na Znojemském stromě pohádek.l. cena.
1980 - Jana Kákošová: Sto hodin do zatmění, r. M. Stránský. Účast na KP divadelních a loutkářských souborů, Třebíč - 3. místo ve své kategorii.
1981 - DS Psychiatrické léčebny, Zdenka Horynová: Zkoušky čerta Belínka. Účast na Znojemském stromě pohádek - cena dětského diváka.
1981 - J. Štych: Brychta za nic nemůže.
1981 - Jana Kákošová: Sto hodin do zatmění, r. M. Stránský. Účast na Setkání amatérských divadelních souborů Vysočiny, Havlíčkův Brod.
----------------
Od pol. 80. let název Divadlo Na kopečku.

1982 - Účast na Znojemském stromě pohádek.

1983 - Na Kopečku ZK ROH OUNZ, M. Brůhová: Parcela pro Jakuba III., r. Ladislav Burda. Účast na KP Blanenská dílna, Blansko - cena za nejlepší herecký výkon Marie Vondráčková.

1984 - M. Šrámek: Ženy z Habří hory, r. M. Stránský j. h. Účast na Setkání amatérských divadelních souborů Vysočiny, Havlíčkův Brod. Účast na festivalu v Napajedlích.
1984 - M. Stránský a V. Volf: Strach má velké oči. Účast na Znojemský strom pohádek.
1986 - C. Goldoni: Zvědavé ženy, r. Miloš Stránský j. h. Účast na Setkání amatérských divadelních souborů Vysočiny, Havlíčkův Brod.

1988 - Klicpera a Divadlo Na kopečku, Federico García Lorca (překl. Antonín Přidal): Yerma, r. Miloš Stránský. Účast na KP amatérských divadelních souborů, Blansko - cena za herecký výkon v titulní roli Ludmile Dostálové.

1996 - Divadlo Na Kopečku při Psychiatrické léčebně. V něm div. a další aktivity škol regionu, hrálo se tu profes. i amatérské divadlo, večery poezie na komorní scéně, principálka Květa Fučíková. Od ní přijala Dana Holíková v roce
1996 nabídku na svoji první divadelní roli – postavu Kočičky v inscenaci pohádky Zvířátka a Petrovští.
Ve stejném roce Dana Holíková přebrala i funkci vedoucí souboru. S dvouletou přestávkou, kdy ji vystřídal Petr Kočka, jej vede dodnes (2011).

Od 1996 div. festival školní dram. tvorby.

1998 - Zdeněk Kozák: Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda. Účastna KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou.
1998 - Milan Řezníček: Tři ženiši pro záděru. Účast na KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou.

1998/99 - Ryba ve čtyřech, Stříbrná trouba.

1999 oslavil 50 let.

1999 - Václav Tomšovský: Jak se čerti ženili, r. Michael Jurášek, j.h. Popelka.Premiéra 31. 5..1998. Účast na KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou - doporučení na NP Účast na CP Popelka Rakovník - čestné uznání:Petru Kočkovi za roli Muzikanta Židlouška a souboru za hudební složku inscenace.

1999 - Kohlhaase - Zimmerová: Ryba ve čtyřech. Účast na XLII. LDL - vítěz přehlídky.
1999 - na DT a JH sekce Starý blázni a jejich hosté, Kohlhaase - Zimmerová: Ryba ve čtyřech. Účast Krajová přehlídka, r. Jiří Juráš. Doporučení k výběru na 1. místě na NP Divadelní Třebíč.

1999 - Tomšovský: Jak se čerti ženili. Účast na CP Popelka Rakovník.
1999 - Stříbrná trouba, režie Jiří Juráš
2000 - muzikál Štěňata, Šíleně prolhaná princezna, r. Petr Pazourek z Horáckého divadla.
--------------------------
2000 - jako o. s. pod novým názvem Nakop Tyjátr, působí stále v Divadle Na Kopečku, vedoucí Dana Holíková.
Divadelní soubor NaKop Tyjátr pracuje 13 let (v r. 2011) a je přímým pokračovatelem DS Na Kopečku, který má více jak padesátiletou tradici. Jeho domovskou scénou je Divadlo Na Kopečku v areálu Psychiatrické léčebny Jihlava. Soubor tvoří asi 20 členů různého věku a hraje především pro dětského diváka, v posledních letech však také pro dospělé.

2000 - Všehoschopní všeho schopni, autoři a režie Milan a Petra Řezníčkovi, účast na KP.
2000 - (sekce Starý blázni) Wolfgang Kohlhaase, Rita Zimmerová: Ryba ve čtyřech. Účast NP seniorů Znojmo.
Festival Sejdeme se Na Kopečku, několikadenní setkání hereckých a hudebních souborů, volné performance.

2000 - Pavel Grym: ŠÍLENĚ PROLHANÁ PRINCEZNA, režie Petr Pazourek. 2001 z KP Pohádkový mlejnek doporučení na POPELKU v Rakovníku.
2002 Agatha Christie, Deset malých černoušků, režie Karel Brynda.
2002 Otakar Starý, Pekelný mariáš, režie: Petr Pazourek.
2004 Antonín Procházka: Fatální bratři.
2005 - O. Sekora - M.Kolář: Trampoty Brouka Pytlíka, r. Martin Kolář. Docela malý festival. Účast Budějická Thalie, Dospělí dětem, KP. Účast na Znojemském stromě pohádek.
2005 - Jean-Claude Danaud: Ach, ta něha našich dam!, r. Petr Soumar. 2006 účast Budějická Thalie, NP Seniorského divadla Znojmo - uděleny ceny Ludmile Dostálové, Květě Přibylové a Evě Čurdové za herecké výkony. Účast na Rádobyfest, Klapý 2006.

2006 - Vratisklav Effenberger: Úsvit andělů / Adagio "F", režie Petr Skoumal, účast WP.

2006 - John Murrell: Poslední léto aneb Vždycky mě budou milovat..., režie Petr Soumar. 2007 účast O štít města Prachatic. 2008 - účast na NP seniorů, Znojmo, cena za herecký výkon Evě Čurdové; 2009 - účast KP Hobblík - Mumraj, Hodonín.

2008 - Nakop Tyjátr, Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ, r. Michael Junášek. Účast KP Třešťské divadelní jaro - čestné uznání P. Tichá, P. Holík, D. Holíková. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod. Účast KP Pohádkový mlejnek, Žďár n. Sáz. - cena za herecký výkon P. Tichá a P. Holík, kolektivní cena za výtvarnou složku. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná. 2009 - účast Na prknech, Veverská Bitýška.
.
2008 - burleska dle Fernanda Rojase - Milan Calábek: Zavraždění svaté Celestiny, kuplířky z města Salamanky, r. Petr Soumar. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. 2008 - Účast na ObP Karlínské jeviště; 2009 - KP Třešťské divadelní jaro, první doporučení na NP Divadelní Děčín 2009, cena za inscenaci, cena Květě Přibylové za herecký výkon, cena souboru za scénografii. Účast na CP Divadelní Děčín. Účast na Za dačickou kostku cukru, Dačice.

2009 (premiéra viz 2005) - Jean-Claude Danaud: Ach ta něha našich dam. Účast na ObP Karlínské jeviště - ocenění souboru za vynikající inscenaci, Evě Čurdové za mimořádný herecký výkon v roli Petitpas, Ludmile Dostálové za vynikající herecký výkon v roli vdovy a Květě Přibylové za vynikající herecký výkon v roli Sophie.

2010 - Claude Confortés: Šampionky. Účast na NP seniorů, Znojmo; 2011 - účast na KP Třešťské divadelní jaro - cena Květě Přibylové za výkon v postavě Larigotte. Účast na ObP Karlínské jeviště - ocenění souboru za hudební stránku, Evě Čurdové za vynikající, fyzicky náročný herecký výkon a vitální interpretaci postavy Julie, Ludmile Musilové za vynikající, fyzicky náročný herecký výkon a vitální interpretaci postavy Sáry a Květě Přibylové za vynikající, fyzicky náročný herecký výkon a vitální interpretaci postavy Larigotte.

2011 - NaKop Tyjátr, Claude Confortés: Šampionky (Les Olympionnes), r. Petr Soumar. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - zvláštní cena poroty Evě Čurdové, Ludmile Musilové a Květě Přibylové za osobitou hereckou interpretaci postav.

2011 - Nakop Tyjátr, Vlastimil Peška: O Smolíčkovi, r. Michal Junášek j.h. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod. Účast na KP Pohádkový mlejnek Žďár n. Sáz. Ceny: za inscenaci s doporučením na celostátní přehlídku Popelka Rakovník, za herecké výkony Evě Čurdové a Daně Holíkové. Čestné uznání za herecký výkon Pavlu Holíkovi. Inscenace byla vybrána do programu CP. Účast na KP Třešťské divadelní jaro. Účast na Babí léto, Libice nad Cidlinou. Účast na CP Popelka Rakovník - čestná uznání za herecké výkony Evě Čurdové a Daně Holíkové. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. Účast na Karlínském jevišti 2012 - ocenění souboru za vynikající inscenaci a Evě Čurdové, Daně Holíkové a Pavlu Holíkovi ze souboru NaKop Tyjátr za výborné herecké výkony. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška 2012 - cena diváka.

2013 - Nakop Tyjátr, Jean Paul Daumas: Hřbitov slonů. Účast na KP Třešťské divadelní jaro - cena Eva Čurdová za herecký výkon v postavě Louisy a Ludmila Dostálová za herecký výkon v postavě Ludiviny a čestné uznání Květě Přibylové za herecký výkon v postavě Ady, Ludmile Musilové za herecký výkon v postavě Chloé, Petru Koplovi za herecký výkon v postavě Fernandy a Petru Soumarovi za hudební dramaturgii - doporučení na CP Divadelní piknik Volyně. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - hlavní cena odborné poroty za inscenaci. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž - cena Klubu mladých diváků ženskému kolektivu Nakoptyjátru.

2013 - DS NaKop Tyjátr o.s., Pavel Kohout podle románu Pavlose Matesise, překlad Soňa Dorňáková - Stamos: Psí matka, r. Petr Soumar. Účast na NP Divadlo jednoho herce, Kaznějov.

2014 - DS NaKop Tyjátr o.s., volně na motivy Pavla Kohouta: Moje Maminka, r. Petr Soumar. Účast na KP Třešťské divadelní jaro. Účast na NP seniorského divadla, Miletín - ocenění EVĚ ČURDOVÉ za herecký výkon - doporučení k účasti na Jiráskově Hronově 2015.

2015 - DS Nakop Tyjátr, Vlastimil Peška: HRNEČKU VAŘ ANEB DVĚ POHÁDKY PRO MLSNÉ JAZÝČKY (Hrnečku vař a O mlsné Kateřině), r. Michael Junášek j.h. Účast na KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou - ceny za herecké výkony Evě Čurdové, Daně Holíková i Pavlu Holíkovi. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou. Účast na Budějcké Thálii 2014.

2015 - Pavel Kohout: Psí matka aneb Já namouduši nelžu, páni doktoři, r. Petr Soumar. Účast na CP JH. Účast na Tyjátjátra, Kralupy nad Vltavou.

2016 - Nakop Tyjátr, Agnes Besse, Daniel Besse: Toutou aneb Když se ztratí pes. Účast na KP Třešťské divadelní jaro. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - nesoutěžní představení.

2017 - Nakop Tyjátr, Evan Kraus: Pocker bez esa, r. Petr Soumar. Účast na KP Třešťské divadelní jaro - cena Evě Čurdové za postavu tulačky a čestné uznání Ladislavu Sýkorovi za postavu tuláka, Vladimíru Šťastnému za postavu tuláka Zrzavce a Daně Holíkové za postavu socioložky. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž. Účast na NP seniorského divadla, Česká Třebová 2018.

2020 - Vlastimil Peška: O perníkové chaloupce aneb jenom jako!, r. Michal Junášek. Účast na Třešťské divadelní jaro 2020 se nekonala - vzhledem k současné situaci je přehlídka zrušena. Účast na KP Třešťské divadelní jaro 2023.
Bibliografie:
Jihlava, DS NaKop Tyjátr - www stránky - viz www odkazy.

Jihlava, Na kopečku - info - viz www odkazy.

CESTY českého amatérského divadla. Vývojové tendence, Praha, IPOS-ARTAMA 1998, s. 205.

DIETLOVU komedii... Rovnost Brno-venkov, 1963, 28. 4., rubrika Krátce z kultury. (Excerpovala Markéta Čížková, stud. KDS FF MU Brno.)

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13 - 18.

FEKAR, Vladimír: Seniorská "coolness", klasika a Budžes. Amaterská scéna 2007, č. 1, s. 20-22.

FEKAR, Vladimír: Víkend sedmi statečných - Z Národní přehlídky seniorského divadla Znojmo 2008.

HERMANNOVÁ, Marta: Dospělí zahráli dětem již počtrnácté. Paralelně organizované akce při KP. Amaterská scéna 2005, č. 3, s. 51.

CHALUPOVÁ, Jaroslava: Pohádkový mlejnek zamlel ve Žďáru po čtvrté 14.3.2001. Amaterská scéna 2001, č. 3, s. 34-35.

CHLUBNÝ, Jan a VYKOUPILOVÁ, Jarka: Přátelské setkání NA PRKNECH 2009. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 45 - 46.

JIHLAVA: Divadlo na Kopečku. AS 1998, č. 3, ZPRÁVIČKY. (Hana Červinková, vedoucí Divadla na kopečku.

JURÁK, M.: Čtyřicet hodin v Moravské Sibiři. Amatérská scéna 1965, č. 7, s. 9-10.

KŘESADLO, Karel: Dobrý nápad z Jihlavy, Amatérská scéna 1977, š. 8, s. 20.

KŘESADLO, Karel: Pomáháme léčit lidi. Amaterská scéna 1976, č. 5, s. 19-20.

(mf): Festival v Napajedlích. Zpráva. Amatérská scéna 1984, č. 5, s. 7.

PRACHATICE: Štít a Štítek města Prachatic. Amaterská scéna 2007, č. 2, s. 74, Zprávičky.

STAREČKOVÁ, Gabriela: Dospělí (pro radost) dětem 2005 v Havlíčkově Brodě. Amaterská scéna 2005, č. 3, s. 50-51.

STROTZER, Milan: V Jeseníku byl položen základní kámen k tradici krajových přehlídek. Amaterská scéna 1999, č. 2, s. 16–18.

ŠPALE, Milan: Karlínské jeviště podvanácté. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 19-21.

VARHANÍK, JIří, Jihlava: Podklad pro heslo Dana Holíková. Pro DČAD prosinec 2011.

ZÁVODSKÝ, Vít: Zpráva o brněnské Divadelní továrně. Amaterská scéna 2000, č. 4.

ZÁVODSKÝ, Vít: Předjarní Hodonín patřil amatérské Thálii. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 54-58.

Ochotnické divadlo 1961, č. 7, s. 167.
Archivy:
Jihlava, Státní okresní archiv Jihlava:
Kulturní pořady 1958, č. 3959

Pelhřimov, Státní okresní archiv:
Pelhřimov, Okresní národní výbor, povolování divadelních her, 1967, i.č. 2734, ka 1899
Kamenice nad Lipou, Okresní národní výbor, i.č. 316, ka 234

Videozáznam představení Deset malých černoušků na DT 2003 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

ČURDOVÁ, Eva, Jihlava
Jihlava NaKop Tyjátr, Poker bez esa? CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Jihlava NaKop Tyjátr, Poker bez esa? CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Jihlava NaKop Tyjátr, Poker bez esa? CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Jihlava, Divadlo Na kopečku, Logo
Jihlava, Festival amatérských divadelních souborů OP - program, 1989
Jihlava, Festival amatérských divadelních souborů OP, 1989
Jihlava, Festival amatérských divadelních souborů OP, 1989
Jihlava, Krajská poradna LUT, Vyhodnocení krajských kol soutěží 1955 - 1956
Jihlava, Krajská poradna LUT, Vyhodnocení krajských kol soutěží 1955–1956
Jihlava, Kulturně osvětové pořady, březen 1958
Jihlava, Kulturně osvětové pořady, leden 1958
Jihlava, Kulturní přehled, Divadelní festival mládeže, duben 1967
Jihlava, Kulturní přehled, s. 13, únor 1967
Jihlava, Kulturní řehled, s. 14, únor 1967
Jihlava, Na Kopečku, Jak se čerti ženili
Jihlava, Na kopečku, Ryba ve čtyřech, 1999
Jihlava, Na Kopečku, Strach má velké oči - prohram, 1985
Jihlava, NaKop Tyjátr o.s., Psí matka - plakát, 2013
Jihlava, NaKop Tyjátr, Ach, ta něha našich dam, Karlínské jeviště 2009
Jihlava, NaKop Tyjátr, Hrnečku vař, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Jihlava, Nakop Tyjátr, Moje maminka, NP seniorského divadla Miletín 2014
Jihlava, Nakop Tyjátr, Moje maminka, NP seniorského divadla Miletín 2014
Jihlava, Nakop Tyjátr, Moje maminka, NP seniorského divadla Miletín 2014
Jihlava, NaKop Tyjátr, O Smolíčkovi, CP Popelka Rakovník 2011
Jihlava, Nakop tyjátr, O Smolíčkovi, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2011
Jihlava, NaKop Tyjátr, Poker bez esa, 2017
Jihlava, NaKop Tyjátr, Poker bez esa, 2017
Jihlava, NaKop Tyjátr, Poker bez esa, 2017
Jihlava, Nakop Tyjátr, Psí matka, CP Jiráskův Hronov 2015
Jihlava, Nakop Tyjátr, Psí matka, CP Jiráskův Hronov 2015
Jihlava, NaKop Tyjátr, Úsvit andělů, 2006
Jihlava, NaKop Tyjátr, Zavraždění sv. Celestýny, Děčín 2009
Jihlava, NaKop Tyjátr, Zavraždění svaté Celestiny, kuplířky z města Salamanky, 2008
Jihlava, NaKop Tyjátr, Zavraždění svaté Celestiny, kuplířky z města Salamanky, 2008
Jihlava, NaKoP, Poslední léto, 2008
Jihlava, NaKop, Zavraždění, 2009
Jihlava, NakopTyjátr, Malý princ, 2008
Jihlava, NaKopTyjátr, Úsvit andělů - plakát
Jihlava, PL Na Kopečku, Sto hodin do zatmění, 1981
Jihlava, PL, O brejlatý princezně - program, 1977
Jihlava, Větrník, Černá kobra - program, 1979
Jihlava, ZK PL, Koláč štěstí - program, 1979
Pelhřimov, Okresní národní výbor, povolování divadelních her, 1967
Vyhodnocení krajského kola LUT divadelních a loutkářských souborů, 1958
Vyhodnocení krajského kola LUT divadelních a loutkářských souborů, 1958
Žďár nad Sázavou, Oblastní přehlídka LUT 1960 - plakát
Znojmo, Znojemský strom pohádek 1987 - zpravodaj č.1


Mapa působení souboru - Nakop Tyjátr / Divadlo Na kopečku / DS Psychiatrické léčebny OÚNZ

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Jihlava, Divadlo Na kopečku, Logo
Jihlava, Kulturní přehled, s. 13, únor 1967
Jihlava, PL Na Kopečku, Sto hodin do zatmění, 1981
Jihlava, Kulturní řehled, s. 14, únor 1967
Jihlava, NaKopTyjátr, Úsvit andělů - plakát
Jihlava, NaKop Tyjátr, Úsvit andělů, 2006
Jihlava, NaKoP, Poslední léto, 2008
Jihlava, NakopTyjátr, Malý princ, 2008
Jihlava, NaKop Tyjátr, Zavraždění sv. Celestýny, Děčín 2009
Jihlava, NaKop, Zavraždění, 2009
Jihlava, NaKop Tyjátr, Ach, ta něha našich dam, Karlínské jeviště 2009
Jihlava, Nakop tyjátr, O Smolíčkovi, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2011
Jihlava, NaKop Tyjátr, O Smolíčkovi, CP Popelka Rakovník 2011
Jihlava, Nakop Tyjátr, Moje maminka, NP seniorského divadla Miletín 2014
Jihlava, Nakop Tyjátr, Moje maminka, NP seniorského divadla Miletín 2014
Jihlava, Nakop Tyjátr, Moje maminka, NP seniorského divadla Miletín 2014
Jihlava, Nakop Tyjátr, Psí matka, CP Jiráskův Hronov 2015
Jihlava, Nakop Tyjátr, Psí matka, CP Jiráskův Hronov 2015
Jihlava, NaKop Tyjátr, Hrnečku vař, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Jihlava, NaKop Tyjátr, Poker bez esa, 2017
Jihlava, NaKop Tyjátr, Poker bez esa, 2017
Jihlava, NaKop Tyjátr, Poker bez esa, 2017
Jihlava NaKop Tyjátr, Poker bez esa? CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Jihlava NaKop Tyjátr, Poker bez esa? CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Jihlava NaKop Tyjátr, Poker bez esa? CP seniorského divadla Česká Třebová 2018


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.