Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Ty-já-tr, DDM Praha 7-Holešovice / ZUŠ Šimáčkova, Praha 7-Holešovice

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1988
Působení: 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
1988 – na začátku školního roku byl založen Ty-já-tr, dětský dramatický soubor DDM v Praze 7. Hrál v divadélku Radar DDM Praha 7, zakladatelkou a vedoucí je Radka Tesárková.

Postupně až 170 dětí a mládeže do 20 let, 15 vedoucích, systém přípravných kroužků podle věkových kategorií (např. po roce 2000 Co?! = kroužek dětí 3.-8. třídy, Ty-já-tr/HROBESO = mládež 15-16 let, Ty-já-tr/BEZ NÁZVU = 17-20 let). Radka Tesárková vede soubor nejmladších dětí Ty-já-tr/ZA OPONOU. Protože byl v této věkové kategorii přísun nových členů nejpravidelnější a největší, soubor se rozdělil na dva. Naopak nejstarší soubory v minulosti přirozenou cestou čas od času zanikaly. Ale později se shodou okolností žádný soubor nerozpadl a už se do Radaru sotva vejdou. Členové, kteří z kroužků do souborů nepostoupili nebo se o to ani nesnažili, mohou zůstat dál bez ohledu na svůj věk. Ty-já-tr si nehraje na elitářství a nikoho nevyhazuje, je bezpečnou zónou, která převede děti do dospělosti… Mladší středoškoláci si říkají Ty-já-tr/ŠUPITO PRESTO a v souboru Ty-já-tr/NAČERNO hrají převážně letošní a loňští maturanti. Vysokoškoláci převažují v souboru Ty-já-tr/CO?!. Do věku, který dal studentským letům vale, postupně dospěl soubor Ty-já-tr/HROBESO. Většinu jeho inscenací režíruje Luděk Horký a vydatně mu při tom pomáhá jako herecká pedagožka Denisa Nová. Společně pracují rovněž v souboru NAČERNO. Projekt autorského divadla pro děti Ty-já-tr/BYLO NEBYLO vede Luděk Horký. Další specifikou Ty-já-tru je soubor Ty-já-tr/K.O., o který se stará Radka Tesárková. Písmena K.O. znamenají slova „Křivoklát“ a „otáčko“. Soubor realizuje příležitostné divadelní inscenace pro letní slavnosti na hradě Křivoklát a pro letní vystupování v divadle v přírodě s otáčivým hledištěm v Týně nad Vltavou.
Divadelní kroužky probíhají v ZUŠ Šimáčkova, ostatní v Divadle Radar.

Za prvních 10 let existence Ty-já-tr připravil 13 velkých inscenací a kolem 60 různých projektů. V divadle Radar, repertoár různorodý, od vlastní tvorby přes poezii, klasické hry až po muzikály. Pořádání malých festivalů, účast na soutěžích. Rozdělení na jednotlivé soubory podle věku dětí.


Repertoár a účast na divadelních přehlídkách:

1995 – Ty-já-tr, Pavel Dostál: Výtečníci. Účast na Pražské přehlídce celovečerních her.
1996 – Ty-já-tr, Lastibořská hra velikonoční. Dramaturgická úprava a režie Radka Tesárková. Účast na CP Dětská scéna Ústí n. Orl.
1996 – Ty-já-tr/BEZ NÁZVU, Radka Tesárková podle sbírek: Zpěvy sladké Francie aneb Je láska přec jen krásná věc!? Účast na CP Šrámkův Písek.
1997 – Ty-já-tr, Christian Morgenstern: Beránek měsíc, ved. Radovana Tesárková. Účast na CP Wolkrův Prostějov. Do roku 2004 88 repríz.
1998 – Ty-já-tr/NEDOPSÁNO, F. G. Lorca: Soledad Montoyová, ved. M. Kolář, režie V. Valíková, výprava M. Hrdinová, účast na CP Wolkrův Prostějov. Účast na Pražské přehlídce celovečerních her.
1998 – Ty-já-tr, Julius Zeyer: Radůz a Mahulena. Účast na Pražské přehlídce celovečerních her - viz též POPAD.
1998 – Ty-já-tr/BEZ NÁZVU, Luděk Horký, Jiří Chalupa, Radka Tesárková: Pohádky z košíku, r. Luděk Horký. Premiéra 20. 12. 1998. Účast na CP Popelka Rakovník 1999 - cena kolektivu divadla za ztvárnění rolí a cena Martlnu Písaříkovi za hudbu, Lud'ku Horkému za režii a souboru za inscenaci - doporučení na 2. místě na CP Jiráskův Hronov 2000. Účast na Babí léto, Libice nad Cidlinou 2002. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2002.
1999 – Ty-já-tr, Prévert: Snídaně. Účast na CP Wolkrův Prostějov.
2000 – Ty-já-tr/CO?! JÁ?, Jiří Suchý: Kytice, ved. a r. R. Tesárková, v. Hrdinová.
2000 – Ty-já-tr, Christopher Hampton, Michal Kovář podle románu Choderlose de Laclose: Nebezpečné vztahy. Účast na CP Šrámkův Písek.
2000 – Ty-já-tr/ČULIBRK, Čulibrkárna aneb Naše šrámky (autorský kabaret), ved. K. Černá, L. Horký. Účast na KP Stodůlecký píseček 2001.

2001 – Ty-já-tr/DIVADLO POEZIE, Kundera: Monology, ved. Horký.
2001 – Ty-já-tr/PĚT MYŠŮ, Emanuel Frynta: Život je hroch, ved. Čepelík. Účast na CP Wolkrův Prostějov. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2003.
2001 – Ty-já-tr, František Ferdinand Šamberk: Blázinec v prvním poschodí.
2001 – Ty-já-tr/HROBESO, František Pavlíček: Malá mořská víla.
2001 – Ty-já-tr/CO?!, Rudyard Kipling Václav a Dagmar Martincovi: Kniha džunglí.
2001 – Ty-já-tr, Cerová: Někdo ji rád horkou.

2002 – Ty-já-tr/CO?!, Japonské pohádky, dramatizace soubor a Noriuki Sawa, r. Noriuki Sawa a Radka Tesárková. Účast na CP Dětská scéna Turnov.
2002 – Ty-já-tr/CO?!, Jiří Suchý a Ferdinand Havlík: Elektrická puma. Účast na KP Karlínská tříska. Účast na KP Stodůlecký píseček.
2002 – Ty-já-tr/CO?, Hana Burešová: Škola základ života. Účast na KP Karlínská tříska.
2002 – Ty-já-tr/HROBESO, W. Shakespeare: Sen noci svatojánské. Režie Radka Tesárková. Účast na KP Stodůlecký píseček. Účast na KP Karlínská tříska, Praha - nominace na Popelku Rakovník. Účast na CP Šrámkův Písek a CP Jiráskův Hronov.
2002 – Ty-já-tr/CO?!, Jiří Suchý: Kytice 2. Účast na ObP Karlínské jeviště. 3. Cena diváka na Techtle UTeBe 2005.
2002 – Ty-já-tr/HROBESO, Daniela Fischerová: Hodina mezi psem a vlkem, r. Martina Šrámková a Luděk Horký. Účast KP Karlínská tříska, Praha - doporučení na CP FEMAD Poděbrady / Divadelní Třebíč na 2. místě. Účast na Modrý kocour, Turnov.

2003 – Ty-já-tr/CO?!, K. J. Erben, Jiří Suchý: Svatební košile. Účast na KP 2003 a CP Wolkrův Prostějov 2004.

2004 – Výstavou věnovanou své historii a premiérou Čertovských pohádek oslavil v pražském divadélku Radar 15 let existence divadelní soubor Ty-já-tr. Působí v DDM Praha 7 a v současnosti v něm účinkují více než dvě stovky dětí a mladých lidí ve věku od čtyř do 23 let. Na domovské scéně v Dejvicích odehrají průměrně dvanáct představení měsíčně.
2004 – Ty-já-tr/NATRUC, verše Christiana Morgensterna: Veliké lalulá, ved. Radka Tesárková.
2004 - Ty-já-tr/NAČERNO, Radka Tesárková z Pohádkových vandrování Vladimíra Hulpacha: Čertovské pohádky, ved. Radka Tesárková. Účast na KP Otvírání Praha.
2004 – Ty-já-tr/HROBESO, William Shakespeare: Zkrocení zlé ženy, režie Janeček. Účast na "otáčku" v Týně nad Vltavou 2006.
2004 – Ty-já-tr/CO?!, Jiří Suchý: Šest žen. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2004 – Ty-já-tr/HROBESO, Woody Allen: Sex noci svatojánské.
2004 – Ty-já-tr/HROBESO, O překrásné Vasilise.
2004 – Informace poskytnutá členy souboru Ty-já-tr/HROBESO: HROBESO vzniklo jako generační soubor v rámci pražského divadla Ty-já-tr před devíti lety, a má na kontě více než desítku inscenací. V současné době má na repertoáru kromě dvou Shakespearových her také W.Allena a pohádku O překrásné Vasilise. Na listopad připravují členové souboru premiéru hry Martina Crimpa Pokusy o její život. Soubor vede L. Horký společně s K. Černou. Druhou režisérkou je J.Kobesová. Luděk Horký vede též soubor NAČERNO.

2005 – Ty-já-tr/HROBESO, William Shakespeare: Mnoho povyku pro nic, r. Luděk Horký. Účast na ObP Karlínské jeviště, na CP Divadelní Třebíč a CP Jiráskův Hronov. Účast na Sokolovská čurda.
2005 – Ty-já-tr/SKŘÍTCI, recitační pásmo Elce pelce, ved. Radka Tesárková a Monika Svobodová. Účast KP Otvírání Praha.
2005 – Ty-já-tr/NAČERNO ml., Stopy k rozumu aneb Nadechni se, začínáme. (Pásmo etud ze života dětí chronologicky řazených od narození až po dospívání proloženo písničkami dvojice Uhlíř – Svěrák), ved. Radka Tesárková a M. Tyllerová. Účast na KP Otvírání Praha.

2006 – Ty-já-tr/SKŘÍTCI, Kočkování. Nesoutěžní předskokan KP Otvírání Praha.
2006 – Ty-já-tr/SKŘÍTCI, pásmo říkadel Jiřího Žáčka. Nesoutěžní účast na KP Otvírání Praha.
2006 – Ty-já-tr/NAČERNO starší, pásmo poezie Josefa Kainara: Všech devět kapes natrženo, vedoucí Radka Tesárková. Účast na KP Otvírání Praha – doporučení do širšího výběru na CP Dětská scéna. Účast na KP Stodůlecký píseček Praha – doporučení na CP Náchodská prima sezóna.
2006 – Ty-já-tr, Georges Feydeau: Dámský krejčí. Účast na KP Modrý kocour Turnov. Účast na divadelním minifestivalu V údolí v Jeseníku a na přehlídce Za dačickou kostku cukru.
2006 – Ty-já-tr/NAČERNO ml., Český rok (Jaro, Léto), ved. Radka Tesárková. Účast na Brnkání v Brně. Účast na KP Otvírání Praha 2007 – 1. místo.
2006 – Ty-já-tr/BYLO NEBYLO, Luděk Horký, Martin Písařík: Pověsti pro štěstí, r. Luděk Horký. Účast na CP Popelka Rakovník - doporučení do širšího výběru na CP Jiráskův Hronov, účast na CP Jiráskův Hronov 2007. Účast na přehlídce Mníšecký štrůdl. Účast Klášterecké divadelní žně 2007. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2008. Účast na přehlídce Za vodou v Kralupech nad Vltavou 2009. Účast na přehlídce Babí léto Libice nad Cidlinou 2011. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou 2012. Účast na KP PřeMostění Most 2014 – inspirativní představení. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou 2018.

2007 – Ty-já-tr/CO?!, Rupert Dubský, Jan Neckář, Krečmar: Kocour v botách (muzikál). Účast na KP Karlínská tříska Praha. Účast KP pro děti Český Krumlov 2008. Účast KP Modrý kocour Turnov 2008.
2007 – Ty-já-tr/CO?!, Lev Nikolajevič Tolstoj, František Skřípek: Příběh koně. Režie Alena Morávková. Účast na KP Dačické kejklování 2008 – nominace na Divadelní Děčín/Divadelní Třebíč. Účast na CP Divadelní Třebíč 2008 – doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na FEMAD Poděbrady 2008.
2007 – Ty-já-tr/K.O., William Shakespeare: Zkrocení zlé ženy, r. Otakar Kosek. Účast na KP Dačické kejklování. Účast na Budějcké Thálii 2013.

2008 – Ty-já-tr/NATRUC, Tvrdé přistání, vedoucí Martin Tafat a Jakub Baran. Účast KP Otvírání Praha.
2008 – Ty-já-tr/ZA OPONOU, Karel Čapek: O princezně solimánské, vedoucí Radka Tesárková.
2008 – Ty-já-tr/NAČERNO,Jiří Voskovec, Jan Werich: Těžká Barbora, r. Radka Tesárková. Účast Stodůlecký píseček, Praha.
2008 – Ty-já-tr, Karel Čapek: Princezna solimánská. Účast na Brnkání v Brně.

2009 – Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Zpěvy sladké Francie. Sestavila Radka Tesárková. Účast na KP Stodůlecký Píseček, Praha. Účast na ObP Karlínské jeviště 2010 – ocenění Radce Tesárkové za choreografii, Mirce Hrdinové za výpravu.
2009 – Ty-já-tr/ BYLO NEBYLO, Luděk Horký: Pohádky do kapsy s podtitulem Kapesní atlas pohádek pro nejmladší divadelní fanoušky, r. Luděk Horký. Účast na KP Karlínská tříska – doporučení na 1. místě na CP Popelka Rakovník. Účast na CP Popelka Rakovník (cena Jakubu Baranovi za celkové scénografické řešení, DS Ty-já-tr / BYLO NEBYLO za herectví a za inscenaci) – nominace do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov 2010. Účast na Babí léto, Libice nad Cidlinou. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež Praha. Účast na KP Dospělí dětem Nový Bor a přehlídce Tyjátjátra Kralupy nad Vltavou 2010. Účast na KP Modrý kocour Turnov 2011. Účast přehlídce Na(ne)čisto Liberec 2011. Účast na Suchdolské divadelní večery 2011. Účast na CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké nad Jizerou 2012. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou 2012. Účast na Divadlo na kostkách Tábor 2013. Účast na přehlídce O Václava z Václavova 2013. Účast na Divadelní podzim, Libice nad Cidlinou 2016.
2009 – Ty-já-tr/ HROBESO, Marian Palla: Sajns Fikšn. Režie Kanisa Noranowská, Deteřina Bavá, Luděk Horký, Jana Kobesová. Účast na KP Karlínská tříska.
2009 – Ty-já-tr/HROBESO, William Shakespeare: Hamlet. Účast na KP Valašské křoví Slavičín – Cena za herecký výkon Markétě Jurné v roli Ofélie, čestné uznání za herecký výkon Kryštofu Mendemu v roli Polonia a Mikoláši Týcovi v roli Hamleta.

2010 – Ty-já-tr/ZA OPONOU 1 a 2, Runer Johnsson, Radim Svoboda: Viking Vike, ved. Radka Tesárková. Účast na KP Otvírání, Praha. Účast na Brnkání, Brno.
2010 – Ty-já-tr/HROBESO, Friedrich Dürrenmatt: Frank Pátý, r. Luděk Horký. Účast na KP Karlínská tříska - doporučení na 1. místě na CP Divadelní Děčín. Účast na CP Divadelní Děčín – nominace na CP Jiráskův Hronov .Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně. Účast na KP Modrý kocour Turnov 2011.
2010 – Ty-já-tr/NAČERNO, Jean Anouilhe: Antigona, r. Luděk Horký. Účast na KP Stodůlecký píseček.
2010 – Ty-já-tr/HROBESO, Luděk Horký: Nesem vám noviny (veselé putování pastýřů, králů a beránka k Betlému, nejznámější české koledy). Účast na Babí léto Libice nad Cidlinou. Účast na Tyjátjátra Kralupy nad Vltavou.
2010 – Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, soubor podle knihy Karla Poláčka: BYLO NÁS PĚT (úsměvné příběhy). Režie a dramaturgie Radka Tesárková a Lucie Valenová. Účast na ObP Karlínské jeviště – ocenění souboru za úspěšný pokus o kolektivní dramaturgii a Vendule Hláskové za roli Kristýny. Účast na KP Dačické kejklování 2011. Účast na Festivalu studentských divadel Praha 2011.
2010 – Ty-já-tr/CO?!, Leo Birinski: Raskolnikov, r. Radka Tesárková. Účast na FEMAD, Poděbrady – Cena za nejlepší představení, cena za nejlepší mužský (Jakub Baran v roli Raskolnikova), i ženský herecký výkon (Ivana Vránková v roli matky Alexandrovny) a Cena divadelních klubů – doporučení na Jiráskův Hronov.
2010 – Ty-já-tr/NAČERNO, Terry Pratchett, Stephen Briggs: Stráže! Stráže! Překlad Jan Kantůrek, dramaturgie Luděk Horký, režie a scénografie Jakub Baran. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež Praha. Účast na KP Divadelní tříska Praha – doporučení na národní přehlídku Divadelní Děčín. Účast na CP Divadelní Děčín – čestné uznání Tomáši Kyselkovi za herecký výkon a Jakubu Baranovi za scénu a kostýmy. Účast na CP Popelka Rakovník 2011 – inspirativní představení. Účast na FEMAD Poděbrady 2011 – Cena festivalového zpravodaje pro nejsympatičtější zvíře festivalu: dráček bahenní Tomáše Kyselky (role Errola). Účast na přehlídce Čechův divadelní podzim Praha 2011.
2011 – Ty-já-tr/ZA OPONOU 1, texty Petra Nikla: Jeleňovití, vedoucí Radka Tesárková a Josef Hervert. Účast na KP Otvírání Praha. Účast na přehlídce Brnkání Brno.
2011 – Ty-já-tr/ZA OPONOU 2, z knihy Petra Nikla: Blázníček, vedoucí Radka Tesárková a Josef Hervert. Účast na KP Otvírání Praha – uznání za originální přístup k poezii. Účast na přehlídce Brnkání Brno.
2011 – Ty-já-tr/PŘED OPONOU a ZA OPONOU, Petr Nikl: Jeleňovití a Blázníček, vedoucí Radka Tesárková a Josef Hervert. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2011 – Ty-já-tr/K.O., Experiment, r. Radka Tesárková. Účast na přehlídce Divadlo na kostkách Tábor.

2012 – DS Ty-já-tr/NAČERNO, Daniel Hrbek, Jiří Janků podle Alexandra Dumase: Tři mušketýři, r. Luděk Horký. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín – doporučení do programu přehlídky Divadelní Piknik Volyně, čestné uznání Kryštofu Mende za hudební nastudování a interpretaci a cena Jakubu Baranovi za scénografii, Pavlu Trnkovi za herecký výkon v roli Kardinála Richelieu a Jakubu Heřmánkovi za herecký výkon v roli Rocheforta a cena souboru za inscenaci. Účast na CP Divadelní piknik Volyně – čestné uznání Jakubu Baranovi za kostýmy. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Sokolovská čurda – Cena Velká čurda za nejlepší malou roli – role koně, Zlatý vrtík Vaška Junka – Cena za scénu. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na přehlídce Činoherní klub uvádí 2013. Účast na přehlídce Šokáček Staré Město pod Sněžníkem. Účast na Divadle v přírodě Praha-Horní Počernice 2013. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou 2013. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná 2013. Účast na Budějcké Thálii 2014. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen) 2017.
2012 – Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, William Shakespeare: Romeo a Julie, r. R. Tesárková a J. Ratajík. Účast na KP Dačické kejklování – čestné uznání za herecký výkon Elišce Toperczerové v roli Rózy.
2012 – Ty-já-tr/PŘED OPONOU, Ester Stará, Radka Tesárková a Josef Hervert: A je to!, ved. Radka Tesárková, Josef Hervert. Účast na KP Otvírání Praha.
2012 – Ty-ja-tr/NAČERNO, Luděk Horký podle Jana Wericha: Fimfárum, r. Luděk Horký. Účast na Mníšeckém štrůdlu. Účast na přehlídce Brnkání v Brně. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou. Účast na KP Valašské křoví Slavičín 2013 – doporučení k pozornosti programové radě Popelka Rakovník 2013. Účast na CP Popelka Rakovník – čestné uznání Janu Řehořkovi za herecký výkon v roli Housera, Oliveru Coxovi za herecký výkon v roli Kováře a Lucii a Rozárce Valenovým za kostýmy. Účast na přehlídce Šokáček Staré Město pod Sněžníkem 2013.
2012 – Ty-já-tr, Jáchym Hájek – Terry Bisson: Stiskni Ann; Martin Novotný – Ephraim Kishon: Na počátku bylo vejce; Anna Poláková – Jerome Klapka Jerome: Jak Harris zpívá kuplety; Marie–Luisa Purkrábková – Petr Šabach: Občanský průkaz. Účast na Jinonické sonátě – Anna Poláková čestné uznání za výborný přednes.
2012 – DS Ty-já-tr/HROBESO, Jan Werich, Luděk Horký: Tři sestry a jeden prsten. Účast na Divadelní podzim Libice nad Cidlinou. Účast na KP Divadelní tříska Praha 2014.
2012 – Ty-já-tr/HROBESO, Agatha Christie: A nezbyl ani jeden, r. Luděk Horký. Účast na KP Wintrův Rakovník – čestné uznání Běle Fukové za roli Věry Claythornové, Luboši Přívozníkovi za roli Filipa Lombarda a Radkovi Šedivému za roli Sira Lawrence Johna Wargravea a cena Jakubu Baranovi za scénografické řešení a Ondřeji Pečenému za roli Williama Blorea.
2012 – Ty-já-tr/ZA OPONOU, Rudyard Kipling, Václav a Dagmar Martincovi: Kniha džunglí. Účast na přehlídce Brnkání v Brně 2012 a 2013. Účast na KP Otvírání Praha 2013 – cena za práci na inscenaci.

2013 – Ty-já-tr/HROBESO, Tomáš Svoboda: Srnky, r. Radek Šedivý. Účast na Divadelní tříska, Praha - doporučení na NP Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně – čestné uznání Petru Řehořkovi za herecký výkon v roli Petra Zigmunda (dirigenta) a cena Markétě a Radku Šedivým za režijně-scénografické řešení inscenace – nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na přehlídce O Václava z Václavova. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně. Účast na CP Šrámkova Sobotka 2014.
2013 – Ty-já-tr/PŘED OPONOU, Betty MacDonaldová, soubor, Josef Hervert a Radka Tesárková: Paní Láryfáry, ved. Radka Tesárková. Účast na přehlídce Brnkání v Brně. Účast na KP Otvírání Praha.
2013 – Ty-já-tr/HROBESO, Iva Peřinová: Nesem vám noviny. Účast na KP Divadelní tříska Praha.

2014 – Ty-já-tr/HROBESO, Nikolaj Vasilijevič Gogol: Revizor, r. Luděk Horký. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež Praha. Účast na KP Divadelní tříska Praha – nominace na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně – cena Lucii Wildtové za kostýmy, Jakubu Baranovi za scénu a souboru za herectví a za inscenaci – nominace do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na přehlídce O Václava z Václavova. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně. Účast na Divadelní podzim Jiřího Šatopleta Říčany.
2014 – Ty-já-tr/ ŠUPITOPRESTO, Renčín, Čiháková, Brabec: Nejkrásnější válka. Účast na KP Divadelní tříska Praha.
2014 – Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, Petr Nikl: Ťutínci a Ňunínci, ved. Radka Tesárková. Účast na KP Otvírání Praha. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2014 – Ty-já-tr/ŠTRONZO, soubor Štronzo: Archa Noemova, ved. Radka Tesárková, Josef Hervert. Účast na KP Otvírání Praha. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2014 – Ty-já-tr, Středa nám chutná / Proč je důležité, aby kočky spaly s dětmi v posteli. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.

2015 – Ty-já-tr/NAČERNO, F. Dürrenmatt: FYZIKOVÉ, r. Kryštof Mende a Jakub Heřmánek. Účast na KP Divadelní tříska Praha.
2015 – Ty-já-tr/HROBESO, William Shakespeare: Večer tříkrálový, r. Luděk Horký. Účast na KP Divadelní tříska, Praha. Účast na Budějcké Thálii.
2015 – Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Jussi Moila: Ke slunečnicím připodobněná, r. Jiří Ratajík. Účast na KP Stodůlecký píseček Praha.
2015 – Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, Naše indiánské pohádky. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2015 – Ty-já-tr, Nový lexikon pohádek. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2015 – Ty-já-tr/ŠTRONZO, podle knihy Ivony Březinové Jmenuji se Martina: Martina aneb My, vedoucí Radka Tesárková. Účast na přehlídce Brnkání v Brně. Účast na KP Otvírání Praha – ocenění souboru za autorskou výpověď.
2015 – Ty-já-tr/MRŇATA, Čarování; Máme doma místo psa. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2015 – Ty-já-tr/HROBESO, Martin McDonagh: Poručík z Inishmoru, r. Luděk Horký. Účast na přehlídce O Václava z Václavova. Účast na KP PřeMostění Most 2016 – čestné uznání Vladaně Drvotové za roli Mairead a Ondřeji Pečenému za roli Donnyho, cena poroty Radku Šedivému za roli Padraica a souboru za inscenaci – nominace na Divadelní piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně 2016 – čestné uznání Marku Šmidrkalovi za herecký výkon v roli Daveyho a cena Lucii Wildtové za masky a kostýmy, Martinu Čepelíkovi za herecký výkon v roli Donnyho a Radku Šedivému za herecký výkon v roli Padraica, cena souboru za inscenaci – nominace na CP Jiráskův Hronov 2016. Účast na CP Jiráskův Hronov 2016. Účast na Čechův divadelní podzim Praha 2016. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně 2016. Účast na přehlídce Za vodou Kralupy nad Vltavou 2017.

2016 – Ty-já-tr/HROBESO, Robin Hawdon: Dokonalá svatba, r. Milan Schejbal. 28. února 2016 uvedeno na přehlídce Činoherní klub uvádí. Účast na KP Divadelní tříska Praha – nominace na CP Divadelní Piknik Volyně 2016. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně 2016 – čestné uznání Kateřině Tvrdíkové za herecký výkon v roli Judy a cena Jakubu Baranovi za scénu a kostýmy, Luboši Přívozníkovi za herecký výkon v roli Billa, cena souboru za ansámblové herectví a za inscenaci – nominace na CP JH 2016. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na přehlídce Českolipský divadelní podzim. Účast na přehlídce Tyjátjátra Kralupy nad Vltavou pro nemoc odvolána. Účast na Budějcké Thálii. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně. Účast na přehlídce Čechův divadelní podzim Praha 2017. Účast na přehlídce O Václava z Václavova 2017. Účast na Divadelní podzim Jiřího Šatopleta Říčany 2018.
2016 – Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, V. Blažek, J. Malásek, J. Bažant, V. Hála :Starci na chmelu, r. Eliška Hrubá Toperczerová. Premiéry 7. a 8. dubna. Účast na Festivalu amatérského divadla Kladnorno 2017. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen) 2019.
2016 – Ty-já-tr/ZA OPONOU, Jean Giraudoux: Ondina. Účast na KP Divadelní tříska Praha. Účast na přehlídce Divadelní 8 v Divadle Karla Hackera v Praze.
2016 – Ty-Já-Tr/PŘED OPONOU, podle předlohy Petry Neomillnerové: Amélie a tma, vedoucí Radka Tesárková. Účast na KP Otvírání Praha. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2016 – Ty-Já-Tr/MRŇATA 1 a 2, ZUŠ, Hrajeme si jako kdysi (pásmo lidové poezie), vedoucí Radka Tesárková. Účast na přehlídce Brnkání v Brně. Účast na KP Otvírání Praha.
2016 – Ty-Já-Tr/PÁTEČNÍCI, ZUŠ, Spočítej hvězdy. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2016 – DS Ty-já-tr/HROBESO, Fjodor Michajlovič Dostojevskij: Bratři Karamazovi, r. Luděk Horký. 18. 9. 2016 uvedeno na přehlídce Činoherní klub uvádí. Účast na KP Divadelní tříska Praha 2017 – doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně.
2016 – Ty-já-tr/NAČERNO, J. Janků podle A. C. Doyla: Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor, zlý pes!, r. Ondřej Pečený. Účast na Festivalu studentských divadel v divadle v Celetné Praha. Účast na přehlídce O Václava z Václavova. Účast na KP PřeMostění Most 2017 – čestné uznání Oliverovi Coxovi a Vojtěchovi Chalupovi za herectví a za režii, cena Pavlovi Trnkovi za herectví. Účast na CP Jiráskův Hronov 2017. Účast na přehlídce Čechův divadelní podzim Praha 2017.
2016 – Ty-já-tr/ HROBESO, Michał Walczak: Amazonie, r. Radek Šedivý. Premiéra 16. prosinec 2016. Účast na KP Divadelní tříska Praha 2018 – nominace na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2018 – čestné uznání Anně Polákové za herecký výkon v roli Anety, Martinu Holzknechtovi za herecký výkon v roli Kryštofa a souboru za inscenaci a cena Filipu Broukovi za herecký výkon roli Mundka – doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na Činoherní klub uvádí 16. 6. 2018. Účast na CP Jiráskův Hronov 2018. Účast na přehlídce O Václava z Václavova 2018. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín 2019.

2017 – Ty-já-tr/PŘED OPONOU ml., O zemi Zvoničce. Účast na KP Otvírání Praha – ocenění za skupinovou souhru. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2017 – Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, ZUŠ, Tomáš Pěkný: Havrane z kamene. Účast na KP Otvírání Praha. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2017 – Ty-já-tr/PŘED OPONOU st., Horory. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2017 – Ty-já-tr/MRŇATA 2, ZUŠ, Brémští muzikanti. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2017 – Ty-já-tr/MRŇATA 1, ZUŠ, Ronja, dcera loupežníka. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.

2018 – Ty-já-tr/ŠTRONZO, kolektiv souboru podle předlohy Karla Čapka: Jak se dělá divadlo. Hrají: Anna Šollová, Rozálie Matějková, Lucie Heráčková, Leona Skleničková, Štěpán Mikoláš, Michal Pilous, Kryštof Kučera, Matěj Horáček, Matyáš Bernard Purkrábek. Účast na KP Modrý kocour Turnov.
2018 – Ty-já-tr/ZA OPONOU, Josef Hervert a Luce Wildtová podle Williama Shakespeara: Hamleteen. Autoři úpravy Tomáš Jarkovský a Jakub Vašíček. Výtvarnice Lucie Wildtová. Hudba Jan Daniel, Matouš Martínek, Prokop Vopařil. Hrají: Jan Plíva, Štefan Poprocký, Vojta Jelínek, Matouš Martínek, Karolína Klempířová, Prokop Vopařil, Anna Poláková, Jan Daniel, Martin Novotný, Michael Simandl, Bára Štěpánská, Veronika Šimonková, Johana Gorenčíková, Ondřej Vaněk, Gabriela Alexandrová. Účast na KP Modrý kocour Turnov.
2018 – Ty-já-tr/NAČERNO, Vojtěch Klinger: Uprostřed polí, r. Vojtěch Klinger. Účast na KP PřeMostění Most.
2018 – Ty-já-tr/HROBESO, Tomáš Jarkovský a Jakub Vašíček na motivy Bohumila Hrabala: Ostře sledované vlaky, r. Luděk Horký. Účast na přehlídce Budějcká Thálie. Účast na KP Modrý kocour Turnov 2019. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež Praha 2019. Účast na KP Wintrův Rakovník 2019 – cena Martinu Holzknechtovi za roli Eléva Miloše Hrmy a souboru za herectví a za inscenaci – nominace na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně 2019 – čestné uznání Ondřeji Sedlaříkovi za herecký výkon v roli Inspektorského rady Zedniceka a cena Martinu Holzknechtovi za herecký výkon v roli Miloše Hrmy – doporučení do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov 2019. Účast na přehlídce Nučický Kahan 2021.
2018 – TY-já-tr/ZAHRAJ TO!, Radim Svoboda: Viking Vike, vedoucí Radka Tesárková. Účast na KP Otvírání Praha – ocenění za jevištní zpracování. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.
2018 – Ty-já-tr/HROBESO, Roland Schimmelpfennig: Zlatý drak, r. Štěpán Pácl, překlad Petr Štědroň. Účast na Činoherní klub uvádí 14. 10. 2018. Účast na KP Divadelní tříska Praha 2019 – doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně 2019 – cena souboru za kolektivní herectví a za dramaturgický výběr inscenace – nominace do programu CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov 2019.
2018 – Ty-já-tr/NATRUC, Lidmila Kábrtová, Klára Metge, Věra Kabíčková, Denisa Nováková: Koho vypijou lisšky, ved. Magdalena Gracerová Chrzová a Kateřina Urbanová. Účast na Nahlížení Bechyně.
2018 – Ty-já-tr/BYLO NEBYLO, Luděk Horký: Za pohádkou kolem světa, r. Luděk Horký. Účast na přehlídce O Václava z Václavova – čestné uznání souboru za skupinové herecké nasazení. Účast na KP Divadelní tříska Praha 2019 – doporučení na CP Popelka Rakovník. Účast na CP Popelka Rakovník 2019 – čestné uznání Kateřině Tvrdíkové za scénografii a cena souboru za herectví. Účast na Divadelní podzim Jiřího Šatoplata Říčany 2019.
2018 – Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Klára Vajnerová: Doručeno. Zobrazeno. Přečteno, r. Jana Kottasová.

2019 – Ty-já-tr/NAČERNO, Jean-Michel Ribes (překlad Petr Christov): Divadlo bez zvířat, r. Lukáš Křížek. Účast na KP PřeMostění Most – čestné uznání Evelíně Žemličkové za herecký výkon v roli Luisy a cena souboru za inscenaci a Vojtěchu Chalupovi za herecký výkon v roli Otce – doporučení na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně – čestné uznání Lukáši Křížkovi za režii a cena souboru za herectví – doporučení do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov 2019. Účast na KP Modrý kocour Turnov 2020.
2019 – Ty-já-tr/PŘED OPONOU, Terezínské zvony, vedoucí Eliška Toperczerová, Jana Kottasová. Účast na KP Otvírání, Praha. Účast na přehlídce Brnkání v Brně.

2019 – Část divadelních uskupení souboru Ty-já-tr (HROBESO, BYLO NEBYLO, NAČERNO, ŠUPITOPRESTO, ZA OPONOU, PŘED OPONOU) přijala od 1. září 2019 jméno své domovské scény Divadla Radar v holešovické ulici Pplk. Sochora v Praze a od tohoto data se napříště prezentuje pod názvem Divadlo Radar. Viz heslo souboru RADAR. Část divadelních uskupení setrvala u původního názvu Ty-já-tr a pokračuje ve své činnosti pod ZUŠ Praha 7–Holešovice, Šimáčkova 7.

2022 – Ty-já-tr/MRŇATA 2, Zvěřinec. Účast na KP Otvírání Praha – čestné uznání za přirozenou existenci dětí na jevišti.
2022 – Ty-já-tr/LETÍME a HRA–NA, Čapek 3plus1 (spojení několik Povídek z jedné a druhé kapsy s pohádkou O princezně solimánské). Účast na KP Otvírání Praha – čestné uznání za jevištní zpracování pohádky O princezně solimánské.
2022 – DS Ty-já-tr, Václav Pavlík a Jiří Hraše: Snad někdy v ráji se zas sejdeme. Účast na přehlídce Budějcká Thálie, uvedeno v kostele Českobratrské církve evangelické.

2023 - Ty-já-tr – Letíme – ZUŠŠ, Chlapec v pruhovaném pyžamu, vedoucí Radka Tesárková. Účast na současně probíhajících KP Dětská scéna Středočeský kraj a Otvírání, Praha - cena za zprostředkování náročného tématu - nominace na celostátní přehlídku do Svitav. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.
Bibliografie:
77. Jiráskův Hronov - Festival amatérského divadla - Programová brožura 2007, 63 s.

BEZOUŠKOVÁ, Simona: Krajské přehlídky činoherního divadla pro děti s postupem na POPELKU Rakovník 2008 - Český Krumlov. AS 2008, č. 4, s. 42-43.

BOROVIČKA, Jiří: Blíží se přehlídka amatérského divadla Karlínské jeviště 2006. ČTK - Internet.

BRŮČEK, Josef: Dačické kejklování. AS 2007, č. 2, s. 18-19.

BRŮČEK, Josef: Dačické kejklování na jihu Čech podeváté. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 23. - 25.

CÍSAŘ, Jan: Meze Hronova 2010. Amatérská scéna 2010, č. 5, s. 26 - 30.

ČEJKOVÁ, Kateřina: Hip Hip Stodůlky aneb Desátý stodůlecký píseček. Amatérská scéna 2006, č. 2.

ČERNÁ, Martina: Raději živé chyby než mrtvou dokonalost. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 36 - 37.

DOLEŽAL, Tom: Otvírání Praha 2010 - Karlínské Spektrum. Deník Dětské scény 11. - 17. 6. 2010.

EXNAROVÁ, Alena: Průvodce po představeních FEMADu Poděbrady a Divadelní Třebíče 2005. AS 2005, č. 3, s. 8-17. (viz texty)

HORVÁTH, Karol: Decentne ironický Shakespeare. Recenze hry Mnoho povyku pro nic. Zpravodaj JH 2005, č. 7, s. 4.

Hoskovcová, Markéta: Informace pro MČAD. Rkp 2002.

HULEC, Vladimír: Divadlo je pomeranč - 41. Šrámkův Písek, 23. -26. 5. 2002, AS 2002, č. 3, s. 29 - 34.

HULEC, Vladimír: Střepy, kameny a kamínky na pražském Písečku. Amatérská scéna 2007, č. 2, s. 41-44.

HULEC, Vladimír: Maturitní otázky z divadla - Stodůlečský Píseček 14. – 16. 3. 2008. AS 2008, č. 2.

JIRSOVÁ, Zuzana: Divadelní přehlídka Otvírání. Deník Dětské scény Trutmov 2008, č. 0, s. 2.

JIRSOVÁ, Zuzana: OTVÍRÁNÍ Praha 2012 - 31. března – 1. dubna - A je to! Deník Dětské scény, č. 0., str. 3, 8.6.2012. (viz Texty)

Karlínská tříska 2009 -
http://www.ty-ja-tr.cz/predstaveni/pohadky_do_kapsy.html;
http://www.ty-ja-tr.cz/predstaveni/sajns_fiksn.html

Karlínské jeviště 2004 - program.

KORČÁK, Jakub: Mnoho povyku pro nic. Recenze. Zpravodaj JH 2005, č. 7, s. 5.

NĚMEČKOVÁ, Elvíra: Divadelní přehlídka OTVÍRÁNÍ 31. 3. - 1. 4.2007. Deník dětské scény 2007, č. 0.

OPLATEK, František: OTVÍRÁNÍ 26. – 27. BŘEZNA 2011 - Jeleňovití; Blázníček. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

Program Divadelní Děčín 2010. d­­´ARTAMAn 2010, č. 2, s. 10 - 12.

PÁCL, Radvan: A na závěr 2018. AS-přehlídky a festivaly, 3.10.2018. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/a-na-zaver-2018-dppct.html

Praha, Činoherní klub uvádí, Redakce: Frank Pátý pražského TY-JÁ-TRU a Hrobesa v Činoherním klubu. Scena.cz – 1. kulturní portál, 10. 1. 2011, rubrika - Amatéři, http://www.scena.cz/index.php?o=1&d=1&r=7&c=13486

Praha, Činoherní klub uvádí, Redakce: Leo Birinski - RASKOLNIKOV a Cormac McCarthy – CESTA. Scena.cz – 1. kulturní portál, 3. 5. 2010, rubrika - Amatéři, http://www.scena.cz/index.php?o=1&d=1&r=7&c=11761 (viz Texty

Praha, Činoherní klub uvádí, Redakce: Ty-já-tr uvede v Činoherním klubu Tři mušketýři. Scéna.cz – 1. kulturní portál, 16. 1. 2013, rubrika - Amatéři, http://www.scena.cz/index.php?o=1&d=1&r=7&c=18367 (viz Texty)

Program Divadelní Děčín 2010. d­­´ARTAMAn 2010, č. 2, s. 10 - 12.

-ps-: Dačické kejklování 2012 suma sumárum - Romeo a Julie. AS 13.3.2012 - činoherní. (viz Texty)

RYCHECKÁ, Petra: Brnkání na cestách - 15. ročník nesoutěžní přehlídky a dílny dětských divadelních souborů. AS 2008, č. 4, s. 51-52.

SCHEJBAL, Milan: Popelka "slaví" čtvrtstoletí. Amatérská scéna 2006, č. 6, s. 13-17.

SCHEJBAL, Milan: Nic nového pod Karlínským nebem. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 13 - 16.

SCHEJBAL, Milan: Příliš hravá Popelka…. Amatérská scéna 2009, č. 6, s. 14 - 16.

SCHEJBAL, Milan: Chudá Karlínská Tříska. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 12 - 13.

SCHEJBAL, Milan: A NEZBYL ANI JEDEN. Wintrův Rakovník 2012, Zpravodaj č. 4. (viz Texty)

SOPROVÁ, Jana: 3x PRO. Rozhovor s Luďkem Horkým. Zpravodaj JH 2005, č. 7, s. 5.

STROTZER, Milan: Faktografie 80. Jiráskova Hronova. Amatérská scéna 2010, č. 5, s. 17 - 25.

SVOBODA, Radim: OTVÍRÁNÍ 2002 - Pražská přehlídka dětského dvadla, Karlínské spektrum 20.4.2002. Deník Dětské scény Trutnov - 2002, č.0.

ŠOTKOVSKÝ, Jan: Valašské křoví se má k světu i v roce 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 66 - 67.

ŠPALE, Milan: Karlínské jeviště podvanácté. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 19 - 21.

ŠTERC, Luboš: Pražská divadelní přehlídka. Amatérská scéna 1998, č. 2, s. 3-4.

TEJKL, Josef: Modrému kocourovi sršela srst. Amatérská scéna 2007, č. 2, s. 52-53.

TEJKL, Josef: Modrý kocour letos dvoubarevný. AS 2008, č. 2.

ULRYCHOVÁ, Irina: OTVÍRÁNÍ 2004. Deník dětské scény z 11.6.2004, č.0.

VÖRÖŠOVÁ, Markéta a BRTNICKÁ, Dagmar: Stodůlecký píseček 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s.17 - 18.

VRCHOVSKÝ, Ladislav: Letošní Dačické kejklování nabídlo dramaturgický objev. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 20.

ZAJÍC, Vladimír: Dačické kejklování - Jihočeská krajská přehlídka. AS 2008, č. 2.

ZÁMEČNÍKOVÁ, Petra: OTVÍRÁNÍ 2006 - Deník dětské scény Trutnov 2006/0 (Internet)

ZÁVODSKÝ, Vít: Ve Zlíně se klube zbrusu nová přehlídka. Amatérská scéna 2005, č. 6m, s. 24-27. Foto:

Praha-Holešovice: Ty-já-tr, www stránky, informace, repertoár a program - viz www odkazy.
též adresa
http://www.ty-ja-tr.cz/soubor.html
http://ddmpraha7.cz/divadelni.html
Archivy:
Kotas, Jiří – soukromý archiv.

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Organizace

Související Bibliografie

Související www odkazy

Související Obrázky

Hronov, Slavnostní zakončení CP Jiráskův Hronov 2012
Hronov, Slavnostní zakončení CP Jiráskův Hronov 2012
Prah-Holešovice, DS Ty-já-tr Hrobeso, Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha 7, Divadlo Radar, 2019
Praha Tyjátr/HROBESO, Revizor, CP Jiráskův Hronov 2014
Praha, DDS Ty-já-tr Hrobeso, Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha, DS Ty-já-tr / NAČERNO, Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes!, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, DS Ty-já-tr / NAČERNO, Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes!, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, Ty-já-tr / CO?!, Taková láska, KP POPAD 2016
Praha, Ty-já-tr / CO?!, Taková láska, KP POPAD 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Poručík z Inishmoru, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Poručík z Inishmoru, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, 2018
Praha, Ty-já-tr Načerno, Uprostřed polí, Libochovické divadelní léto 2018
Praha, Ty-já-tr Načerno, Uprostřed polí, Libochovické divadelní léto 2018
Praha, Ty-já-tr/Co, Raskolnikov, plakát, 2009
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, A nezbyl ani jeden, KP Wintrův Rakovník 2012
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, KP Wintrův Rakovník 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, KP Wintrův Rakovník 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, KP Wintrův Rakovník 2019
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Divadelní Piknik Volyně 2013
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Divadelní Piknik Volyně 2013
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Jiráskův Hronov 2013
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Jiráskův Hronov 2013
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Zlatý drak, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, TY-JÁ-TR/Načerno, Fimfárum, CP Popelka Rakovník 2013
Praha, TY-JÁ-TR/Načerno, Fimfárum, CP Popelka Rakovník 2013
Praha, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, Sokolovská čurda 2012
Praha, Ty-já-tr/Před oponou,Terezínské zvony, 2019
Praha- , Ty-já-tr, Raskolnikov, 2010
Praha-Holešovice,  Ty-já-tr, Všech 9 kapes natrženo, 2007
Praha-Holešovice, Bubny , Hrobeso, Frank Pátý, 2010
Praha-Holešovice, Bubny , Ty-já-tr, Hamlet, 2009
Praha-Holešovice, Bubny , Ty-já-tr, Pohádky do kapsy, 2009
Praha-Holešovice, Bubny , Ty-já-tr, Pohádky do kapsy, JH 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Hrobeso, Radar, Frank Pátý, JH 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr - Bylo nebylo, Pohádky do kapsy, Popelka 2009
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr - HROBESO, Frank pátý, 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr CO, Raskolnikov, 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr, Antigona, 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr, Sajns Fikšn, 2009
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr, Zkrocení zlé ženy, 2004
Praha-Holešovice, Bubny: Ty-já-tr, Zkrocení zlé ženy, 2004
Praha-Holešovice, DDS Ty-Já-Tr – Hrobeso Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, DDS Ty-Já-Tr – Hrobeso Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, DDS Ty-Já-Tr – Hrobeso Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, Hrobeso, Pověsti pro štěstí, 2006
Praha-Holešovice, Hrobeso, Pověsti pro štěstí, 2006
Praha-Holešovice, Ty-já-tr / NAČERNO, Stráže! Stráže!, CP Popelka Rakovník 2011
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Ať žijí duchové, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Ať žijí duchové, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Beránek měsíc, 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Beránek měsíc, 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Beránek Měsíc, WP 1997
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Beránek Měsíc, WP 1997
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Co, Příběh koně, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Dámský krejčí - program, 2006
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Dámský krejčí - program, 2006
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Dámský krejčí - program, 2006
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kocour v botách, 2007
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kocour v botách, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kytice II, 2004
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kytice, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kytice, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Oblek značky Bradbury, 2004
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Pohádky z košíku, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Pověsti pro štěstí, 2006
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Prévert: Snídaně, WP 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Příběh koně, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Příběh koně, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Radúz a Mahulena, 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Radúz a Mahulena, 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Snídaně, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Snídaně, WP 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Starci na chmelu - program, 2016
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Trumf, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr,Solelad Montyová, WP 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/BEZ NÁZVU, Zpěvy sladké Francie, 1996
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/BEZ NÁZVU, Zpěvy sladké Francie, 1996
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/CO?!, Kytice, POPAD 2003
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/CO?!, Kytice, POPAD 2003
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Stráže! Stráže!, 2010
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, Léto s divadlem v Krupce 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, Léto s divadlem v Krupce 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, Havrane z kamene (Malá čarodějnice), 2017
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, Havrane z kamene (Malá čarodějnice), 2017
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Romeo a Julie, 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Romeo a Julie, Open Air 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Starci na chmelu, 2016
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Starci na chmelu, 2016
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Starci na chmelu, program k inscenaci, 2016
Praha-Holešovice,Ty-já-tr / Načerno, Stráže! Stráže!, CP Divadelní Děčín 2011
Tábor, Divadlo na kostkách – plakát, 2011
Tesárková Radka, DS Ty-já-tr Co, 2008


Související Alba

Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Tesárková Radka, DS Ty-já-tr Co, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/BEZ NÁZVU, Zpěvy sladké Francie, 1996
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/BEZ NÁZVU, Zpěvy sladké Francie, 1996
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Beránek měsíc, 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Beránek měsíc, 1998
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kytice, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kytice, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Prévert: Snídaně, WP 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Snídaně, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Trumf, 1999
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Pohádky z košíku, 1999
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr, Zkrocení zlé ženy, 2004
Praha-Holešovice, Bubny: Ty-já-tr, Zkrocení zlé ženy, 2004
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Oblek značky Bradbury, 2004
Praha-Holešovice, Bubny , Ty-já-tr, Hamlet, 2009
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kytice II, 2004
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Mnoho povyku pro nic, 2005
Prah-Holešovice, DS Ty-já-tr Hrobeso, Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha, DDS Ty-já-tr Hrobeso, Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, DDS Ty-Já-Tr – Hrobeso Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, DDS Ty-Já-Tr – Hrobeso Mnoho povyku pro nic, 2005
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Pověsti pro štěstí, 2006
Praha-Holešovice, Hrobeso, Pověsti pro štěstí, 2006
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kocour v botách, 2007
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Kocour v botách, 2008
Praha-Holešovice,  Ty-já-tr, Všech 9 kapes natrženo, 2007
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Co, Příběh koně, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Příběh koně, 2008
Praha-Holešovice, Ty-já-tr, Příběh koně, 2008
Praha-Holešovice, Bubny , Ty-já-tr, Pohádky do kapsy, 2009
Praha-Holešovice, Bubny , Ty-já-tr, Pohádky do kapsy, JH 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr - Bylo nebylo, Pohádky do kapsy, Popelka 2009
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr, Sajns Fikšn, 2009
Praha-Holešovice, Bubny, Hrobeso, Radar, Frank Pátý, JH 2010
Praha-Holešovice, Bubny , Hrobeso, Frank Pátý, 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr - HROBESO, Frank pátý, 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr CO, Raskolnikov, 2010
Praha- , Ty-já-tr, Raskolnikov, 2010
Praha-Holešovice, Bubny, Ty-já-tr, Antigona, 2010
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Stráže! Stráže!, 2010
Praha-Holešovice, Ty-já-tr / NAČERNO, Stráže! Stráže!, CP Popelka Rakovník 2011
Praha-Holešovice,Ty-já-tr / Načerno, Stráže! Stráže!, CP Divadelní Děčín 2011
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Romeo a Julie, 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Romeo a Julie, Open Air 2012
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, A nezbyl ani jeden, KP Wintrův Rakovník 2012
Praha, Ty-já-tr Načerno, Uprostřed polí, Libochovické divadelní léto 2018
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, Sokolovská čurda 2012
Hronov, Slavnostní zakončení CP Jiráskův Hronov 2012
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/NAČERNO, Tři mušketýři, Léto s divadlem v Krupce 2012
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Divadelní Piknik Volyně 2013
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Divadelní Piknik Volyně 2013
Praha, Ty-já-tr/Hrobeso, Srnky, CP Jiráskův Hronov 2013
Praha, TY-JÁ-TR/Načerno, Fimfárum, CP Popelka Rakovník 2013
Praha, TY-JÁ-TR/Načerno, Fimfárum, CP Popelka Rakovník 2013
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Praha Tyjátr/HROBESO, Revizor, CP Jiráskův Hronov 2014
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Starci na chmelu, 2016
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/ŠUPITOPRESTO, Starci na chmelu, 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Dokonalá svatba, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Poručík z Inishmoru, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Poručík z Inishmoru, CP Jiráskův Hronov 2016
Praha, Ty-já-tr / CO?!, Taková láska, KP POPAD 2016
Praha, Ty-já-tr / CO?!, Taková láska, KP POPAD 2016
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, Havrane z kamene (Malá čarodějnice), 2017
Praha-Holešovice, Ty-já-tr/PÁTEČNÍCI, Havrane z kamene (Malá čarodějnice), 2017
Praha, DS Ty-já-tr / NAČERNO, Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes!, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, DS Ty-já-tr / NAČERNO, Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes!, CP Jiráskův Hronov 2017
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Amazonie, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Ty-já-tr Načerno, Uprostřed polí, Libochovické divadelní léto 2018
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, KP Wintrův Rakovník 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, KP Wintrův Rakovník 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, KP Wintrův Rakovník 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Ostře sledované vlaky, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, 2018
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr HROBESO, Zlatý drak, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/HROBESO, Zlatý drak, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Načerno, Divadlo bez zvířat, CP Jiráskův Hronov 2019
Praha, Ty-já-tr/Před oponou,Terezínské zvony, 2019
Praha-Holešovice, DDS Ty-Já-Tr – Hrobeso Mnoho povyku pro nic, 2005


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.