Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ / A/D háďata / AD/HaDi / Ani Muk / Bezefšeho / Draci / Holky / Kámoš Drámoš / Mravenci / MYŠ-MAŽ / Není to-ani to / NEVA / Pampalin / Šumák / Torzo / Torzo na druhou / TUTU BAZO / Vlaštovka / U kafíčka, Akademie university třetího věku

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 2002
Působení: 200x, 201x, 202x
ZUŠ Turnov - vedoucí Alena Tomášová,

dílčí skupiny - soubory - LDO
AD/HaDi
Kámoš Drámoš (děti 8-9 let), ZUŠ
MYŽ-MAŽ
Pampalin, ZUŠ
Torzo, ZUŠ, ved. Alena Tomášová, vznikl z bývalého souboru Pampalin výměnou několika členů a viditelným vstupem Katolické mládeže do práce souboru (asi 2012?).
Holky - od r 2022, ved. Romana Zemenová, Alena Tomášová.
TUTU BAZO - (cca od r. 2023) studentský soubor, dříve nesl název AD/HaDi.

2020 - Z KÁMOŠE DRÁMOŠE JE NYNÍ NOTDIS (viz Texty) - od roku 2020 působí spolek jako nezávislé divadlo, od prosince 2021 pak právě pod názvem NOTDIS. (viz soubor NOTDIS). Další informace část článku v AS: Program Lounského divadlení 2022 (https://www.amaterskascena.cz/clanek/program-lounskeho-divadleni-2022-ulb5w.html).



2006 - soubor Pampalin - Alena Tomášová, vlastní úprava a dramatizace vybraných příběhů z knihy V. Hulpacha: Indiánské pohádky. Účast KP Dětská scéna Liberec. 2007 - Účast na ObP Turnovský štěk. Postup na KP Dětská scéna do Liberce.

2008 - ZUŠ, MYŠ-MAŽ, Alena Tomášová: Od podzimu do jara (výběr poezie různých autorů). Účast KP Dětská scéna.

2008 - ZUŠ, Není to-ani to, Hector Hugh Munro–SAKI: SAKI, vedoucí Alena Tomášová. Účast KP Dětská scéna. Širší výběr na CP Dětská scéna. Účast NP Dětská scéna, Trutnov.

2008 - ZUŠ, Pampalin, Ivona Březinová: Teta to plete, vedoucí Alena Tomášová. Účast KP Dětská scéna Liberec. Širší výběr na CP Dětská scéna. Účast KP LD Turnovský drahokam - cena Aleně Tomášové za pedagogické vedení souboru, souboru za inscenaci a doporučení na 1. - 2. místě k postupu na LCH; NP Loutkářská Chrudim (pozn.: V oficiálním programu LCH omylem uvedeno, že místo působení souboru je Praha.).

2009 - ZUŠ, Pampalin, podle předlohy Zdeňka Svěráka: Tatínku, ta se ti povedla, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Liberec - doporučení do širšího výběru pro národní přehlídku v Trutnově.

2009 - skupina Není to ani to, Romana Zemenová: Řecké báje. Oidipus. Účast na KP Turnovský drahokam - Cena za interpretaci řecké tragédie a loutkohereckou práci, doporučení na NP Loutkářská Chrudim, účast na LCH.

2010 - Pampalin, vlastní zpracování podle knihy I. Březinové Pomeranče v podprsence: Pády Medarda Koukola, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Liberec.

2011 - ZUŠ, Pampalin, autorské představení: Když nemůžu spát, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - doporučení k přímému postupu na celostátní přehlídku. Účast KP Turnovský drahokam - ocenění za inscenaci. Účast na NP Dětská scéna, Svitavy. Účast na NP JH.

2011 - ZUŠ, Kámoš Drámoš (děti 8 - 9 let), Alois Jirásek, převyprávěla Martina Drijverová: Staré pověsti české (tři příběhy), vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku.

2012 - Kámoš Drámoš, Astrid Lingrenová: Ronja, dcera loupežníka, úprava a vedení Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2012 - Torzo, vlastní zpracování biblického příběhu: Jonáš, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou. Účast na KP Turnovský drahokam.

2012 - Není to ani to, Kompost. Účast na KP Turnovský drahokam.

2012 - v tomto roce vznikl soubor Bezefšeho - má 13 členů (studentů).

2013 - Torzo 2, Neil Gaiman: Koralina. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na KP Turnovský drahokam - zvláštní cena.

2013 - soubor Bezefšeho, Alena Tomášová, Romana Zemenová a soubor: Líza, vedoucí Alena Tomášová a Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - nominace k přímému postupu na Dětskou scénu 2014. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2013 - Torzo na druhou, Neil Gaiman: Koralina, r. Romana Zemenová. Účast na CP Loutkářská Chrudim - doplňkový program.

2013 - Není to ani to, Kompost. Účast na Divadle na návsi, Sudoměřice u Bechyně.

2013 - soubor Kámoš Drámoš, Alena Tomášová, Romana Zemenová a kolektiv: Husiti, vedoucí Alena Tomášová a Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - cena za tvořivé inscenování.

2014 - Torzo na druhou, autorské představení souboru: Z@visláci, r. Romana Zemenová (hra je o tom, jak to s námi je na sociálních sítích – nebo jak to s námi není?!). Účast na KP Setkání ve Strašecí - cena souboru za režii a za kolektivní uchopení inscenace - doporučení na Mladou scénu v Ústí nad Orlicí. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Nahlížení, Bechyně. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na Dětenické divadlování. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha 2015.

2014 - soubor Kámoš Drámoš, autorské představení: Bert a Naďa, vedoucí Alena Tomášová a Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - oceněno za osobitou autorskou výpověď - nominace k přímému postupu na Dětskou scénu 2014. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2014 - soubor Bezefšeho, Golem, vedoucí Alena Tomášová a Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2014 - Vlaštovka, MURFY. Účast na KP Turnovský drahokam.

2015 - Torzo na druhou, To by bylo skvělý!. Účast na KP Setkání ve Strašecí - cena souboru za nápaditou scénografii a prácí s rekvizitou.

2015 - Draci, autorská inscenace: Stezka odvahy, vedoucí Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za experiment s improvizací.

2015 - Bezefšeho, autorská inscenace: Tak jsem tady, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2015 - Kámoš drámoš, autorská inscenace: Kuřecí svět, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2016 - Torzo na druhou, autorské představení: Abstraktní žvýkačka, r. Romana Zemenová a soubor. Účast na KP Setkání ve Strašecí - cena souboru za autorskou předlohu a za kolektivní herecké ztvárnění inscenace - doporučení na CP Mladá scéna v Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna v Ústí nad Orlicí - cena souboru za autorskou výpověď - doporučení do programu Jiráskova Hronova. Účast na Nučický Kahan. Účast na CP Wolkrův Prostějov 2017.

2016 - ZUŠ, Šumák, soubor: Letem světem s Karkulkou, úprava a režie Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - doporučení do širšího výběru na Dětskou scénu 2016.

2016 - A/D háďata, ze stejnojmenných knih Martiny Drijverové: Nezbedníci a Zlobilky, r. Alena Tomášová, Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2016 - Bezefšeho, výběr povídek Hectora Hugh Munro (Sakiho) z knihy Léčba neklidem: Odpolední čaj, r. Romana Zemenová (5 příběhů – Kocomour, Ztracené batole, Otevřené dveře, Klid a mír venkova, Mlčení lady Anny). Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou. Účast na KP Setkání ve Strašecí 2017. Účast na Na(ne)čisto, Liberec 2017.

2016 - Kámoš Drámoš, autorská inscenace: Neváhej a leť, r. Alena Tomášová, Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2017 - AD/HáĎata, podle literární předlohy Zdeňka Svěráka: Tatínku, ta se ti povedla, vedoucí Alena Tomášová a Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2017 - Kámoš Drámoš, TO-JE-ON. Emotivní experiment o kráse inspirovaný surrealistickou malířkou Toyen. Autoři: Ulyana Pestová, Vojtěch Franců. Hrají: Ulyana Pestová, Vojtěch Franců. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2017. Cena za hledání cest jevištního výrazu v inscenaci „To-je-on“. Účast na Den divadla ve Zličíně 2017. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2017 - Kámoš Drámoš - STRAŠIDLO CANTERVILSKÉ / komedie na motivy slavné povídky Oscara Wilda.
Autor inscenace: kolektiv Kámoš Drámoš. Autor předlohy: Oscar Wilde. Hrají: Anežka Charousková, Ulyana Pestová, Darja Parsi, Pavlína Pacáková, Eliška Chytková, Veronika Rubášová, Matyáš Volf, Vojtěch Franců, Jáchym Pochop, Aleš Jeřábek, Nataniel Mansfeld. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na Den divadla ve Zličíně 2017. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za použití živé hudby a práci se žánrem. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2018 - titul Shooting star Modrého kocoura, tedy vycházející hvězdy.

2018 - Mravenci, B. Němcová/M. Mašatová: BAJAJA, vedoucí Romana Zemenová.. Účast na KP Turnovský drahokam 2018. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za výtvarné pojetí a radostnou energii.

2018 - Ani muk, K.J.Erben/M.Mašatová: JAK SE HLEDAJÍ PRINCEZNY, ved. Romana Zemenová. Účast na KP Turnovský drahokam 2018 - Cena Aleně Tomášové a Romaně Zemenové ZUŠ Turnov za příkladné vedení dětských souborů. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - přímý postup na Dětskou scénu 2018.Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2018 - Kámoš Drámoš, podle Bocacciova Dekameronu soubor Kámoš Drámoš: DEKANÉMOR, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Setkání ve Strašecí. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2019 - doporučení na CP Mladá scéna v Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2019 - cena souboru za přesné zvládnutí žánru a komediální herectví - doporučení do programu Jiráskova Hronova. Účast na Nučický Kahan 2019. Účast na Festivalu amatérského divadla Kladno 2020 - možno zhlédnout na facebookových stránkách MDK a Divadla Lampion. Účast na Česká Kamenice, Divadelní BROUKOVEC FEST 2020.

2018 - Šumák, autorská inscenace: Jak se pěstují hvězdy, vedoucí Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - doporučení do širšího výběru na Dětskou scénu 2018.

2018 - AD/HáĎata, dramatizaci knihy Ivana Binara: Bořivoj a blecha Fló, vedoucí Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za vtipné zpracování vlastního tématu.

2018 - Divadelní soubor U kafíčka Akademie university třetího věku při ZUŠ, Romana Zemenová podle Pavla Šruta (Prcek Tom a dlouhán Tom a jiné velice Americké pohádky): BABIČKY A BRÁŠKA KRÁLÍK, r. Romana Zemenová. Účast na NP seniorského divadla, Česká Třebová 2018.
Účast na KP Turnovský drahokam 2019 - doporučení na CP Loutkářská Chrudim 2019, cena za pozitivní přístup k černému humoruÚčast na CP Loutkářská Chrudim 2019. Účast na KP Dospělí dětem, Havlíčkův Brod 2022.

2019 - Kámoš drámoš, NNM. Účast na KP Setkání ve Strašecí.

2019 - Mravenci, na motivy pověsti: Loupežní, vedoucí Romana Zemenová a Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za pedagogické vedení.

2019 - AD/HaDi, Ludvík Aškenázy, upravila Alena Tomášová se souborem: Černí andělé, r. Alena Tomášová a Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za rytmizaci inscenace a kolektivní práci.

2019 - Ani Muk, pověst od Eduarda Petišky: Daidalos a Ikaros, r. Romana Zemenová a Alena Tomášová. ocenění za výtvarnou a hudební složku.

2019 - Šumák, Koralína, r. Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za práci s loutkou a materiálem.

2021 - autorská souborová hra (podle Giovanni Boccaccio: Dekameron): Kdekrademor. Premiéra květen 2021. Účast na KP Lounské divadlení - čestné uznání souboru za kolektivní autorskou tvorbu hry. Účast na Nučický Kahan - putovní cena diváků Nučický permoník Maňas.

2022 - Šumák, Uvnitř mikrovlnky. Účast na KP Setkání ve Strašecí - ocenění souboru za autorské texty a interpretaci hudby.

2022 - AD/Hadi, na motivy povídky Hanse Christiana Andersena - Ošklivé káčátko: Ten, co se nepovedl, r. Alena Tomášová, Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - postup do Svitav a ocenění souboru za autorství. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2022 - Holky, variace na pohádku Červená Karkulka: Grónská Karkulka, r. Romana Zemenová, Alena Tomášová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za scénografii.

2022 - Myšmaš, ze scénáře Ivy Peřinové podle pohádky z Tisíce a jedné noci: Alibaba a čtyřicet loupežníků, vedoucí Alena Tomášová, Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou - ocenění za divadelní pestrost a radostný projev.

2023 - NEVA, autorská inscenace: Biohoror, vedoucí Romana Zemenová. Účast na KP Dětská scéna, Jablonec nad Nisou.

2024 - TUTU BAZO, STREET POEZIE. Účast na Žlutomodrý kocour, Turnov - doporučení na Wolkrův Prostějov.
Bibliografie:
BLÁHA, Jiří: Krajská přehlídka Dětské scény 2006 v Liberci. Deník dětské scény Truntov 2006/0.

BLÁHA, Jiří: KP Dětská scéna Liberec, Deník dětské scény 2007, č. 0.

DĚTSKÁ scéna - Celostátní přehlídka dětského divadla. Celostátní přehlídka a dílna dětských recitátorů. 36. ročník, Trutnov, 15.-21. června 2007. d´ARTAMAn 2007, č. 2, s. 8-10.

EXNAROVÁ, Alena: Turnovský drahokam podvacáté. Loutkář 2010, č. 3, s. 120 - 121. (foto I. Mičkal)

FILCÍK, Štěpán: Turnovský drahokam. Loutkář 2009, č. 2, s. 080 - 082.

HERDOVÁ, Eliška: Divadla v Liberci 2003. Deník dětské scény Trutnov 2003/0.

HLUBUČKOVÁ, Petra: Přijměte pozvání k seznámení se se semináři 59. Loutkářské Chrudimi. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 33 - 34.

HORÁČKOVÁ, Azalka: Krajské kolo 20.3.2010, Malé divadlo, Liberec. Deník Dětské scény 11. - 17. 6. 2010.

HULÁK, Jakub. Loutkářská Chrudim rok před šedesátkou a její inscenace. Amatérská scéna 2010, č. 4, s.18 - 23.

Program NP LCH.

HORÁČKOVÁ, Azalka: Dětská scéna Liberec 19. 4. 2008. Deník dětské scény 2008, č. 0, s. 7.

HULEC, Vladimír; STUCHLÍK, Jaroslav: Běsné dny Modrého kocoura. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 29 - 33.

Charousek, Pavel: Z KÁMOŠE DRÁMOŠE JE NYNÍ NOTDIS. Web Turnovsko v akci, 12.12.2021. (viz Texty)
https://www.turnovskovakci.cz/foto-tydne/z-kamose-dramose-je-nyni-notdis/

JÍROVÁ, Kateřina: Druhý den Loutkářské Chrudimi (Loutkářská Chrudim 29.6.2013). AS 29.6.2013-Loutkové. (viz Texty)

KOSOVÁ, Petra: Loutkářská Chrudim 2009. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 27 - 30.

Odborná porota 58. Loutkářské Chrudimi 2009 udělila tyto ceny. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 34.

PERNICOVÁ, Ivana: JABLONEC NAD NISOU 8. – 10. DUBNA 2011 - Když nemůžu spát; Staré pověsti české. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

RICHTER, Luděk: Chrudim tentokráte loutkářská. Loutkář 2009, č. 4, s. 182 - 187.foto Ivo Mičkal.

Setkání ve Strašecí 2014 - CO NA SEBE (NE)PROZRADILY SOUBORY O SOBĚ A SVÝCH INSCENACÍCH - viz www odkazy.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: Loutkové divadlo v regionech v sezóně 2008/2009 - Turnovský drahokam. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 38 - 44.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: O loutkářském nadělení v Čechách 2010 - Exnarová, Alena: Turnovský drahokam, 20.–21. 3. 2010.(Viz texty)

SOPROVÁ, Jana: Od baroka k postmoderně (CP Loutkářská Chrudim 2012) - Kompost. AS 4/2012, s. 26-32. (viz Texty)

ŠPALKOVÁ, Dominika - NOVOTNÁ - Lenka: Dětská scéna 2007. Deník Dětské scény 2007, č. 5, s. 91.

TOMAS, Karel: Dětská scéna Jablonec nad Nisou 13. – 14. 4. 2012 - Ronja, dcera loupežníka. Deník Dětské scény, č. 0., str. 11, 8.6.2012. (viz Texty)

TOMAS, Karel: Dětská scéna Jablonec nad Nisou 13. – 14. 4. 2012 - Jonáš. Deník Dětské scény, č. 0., str. 11, 8.6.2012. (viz Texty)

ULRYCHOVÁ, Irina: Příběh s dětským hrdinou v divadle hraném dětmi. In: Dítě mezi výchovou a uměním, Dramatická výchova na přelomu tisíciletí. Praha, STD 2008, s. 36-44.

VOBRUBOVÁ, Jana a Eliška: Krajská přehlídka dětského divadla Liberec 18. 4. 2009. Deník Dětské scény Trutnov 2009, č. 0, s. 8, 9. (Internet http://www.drama.cz/ds/archiv/ds_2009_cislo_0_web.pdf).

Související Texty

Související Soubory

Související Osobnosti

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Turnov, Kámoš Drámoš, Kdekrademor, KP Lounské divadlení 2021
Turnov, Kámoš Drámoš, Kdekrademor, KP Lounské divadlení 2021
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Alibaba a 40 loupežníků, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Alibaba a 40 loupežníků, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Ten, co se nepovedl, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Ten, co se nepovedl, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Není to ani to ZUŠ, Kwenda a Katika, LCH 2010
Turnov, Není to, ani to ZUŠ, Oidipus, 2009
Turnov, Není to, ani to ZUŠ, Oidipus, LCH 2009
Turnov, Není to, ani to ZUŠ, Řecké báje, 2009
Turnov, U kafíčka, Babičky a Bráška králík, CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Turnov, U kafíčka, Babičky a Bráška králík, CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Turnov, ZUŠ, A/D háďata, Nezbedníci a Zlobilky, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, A/D háďata, Nezbedníci a Zlobilky, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, AD/HaDi, Ten, co se nepovedl, CP Jiráskův Hronov 2022
Turnov, ZUŠ, AD/HaDi, Ten, co se nepovedl, CP Jiráskův Hronov 2022
Turnov, ZUŠ, AD/HaDi, Ten, co se nepovedl, CP Jiráskův Hronov 2022
Turnov, ZUŠ, Ani Muk, Jak se hledají princezny, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Turnov, ZUŠ, Ani Muk, Jak se hledají princezny, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Golem, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Líza, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Líza, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Líza, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Líza, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Odpolední čaj, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Odpolední čaj, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Tak jsem tady, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Tak jsem tady, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Co ze mě bude, 2007
Turnov, ZUŠ, Draci, Stezka odvahy, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Draci, Stezka odvahy, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Holky, Grónská Karkulka, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, ZUŠ, Holky, Grónská Karkulka, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Bert a Naďa, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Bert a Naďa, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Husiti, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Husiti, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Neváhej a leť, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Neváhej a leť, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Ronja, dcera loupežníka, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Staré pověsti české, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Turnov, ZUŠ, Kuřecí svět, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Kuřecí svět, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Letem světem s Karkulkou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Letem světem s Karkulkou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Není to, ani to, LD, Za zdí (Pink Floyd), KP Turnovský drahokam 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, CP Dětská scéna Svitavy 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, CP Jiráskův Hronov 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, KP Turnovský drahokam 2011
Turnov, ZUŠ, Torzo na druhou, Koralina, CP Loutkářská Chrudim 2013
Turnov, ZUŠ, Torzo na druhou, Z@visláci, CP Jiráskův Hronov 2014
Turnov, ZUŠ, Torzo, Jonáš, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Turnov, ZUŠ, Turnovský štěk, 2007
Turnov, ZUŠ, U kafíčka Akademie III. Věku, Babičky a Bráška králík, CP Loutkářská Chrudim 2019
Turnov, ZUŠ, U kafíčka Akademie III. Věku, Babičky a Bráška králík, CP Loutkářská Chrudim 2019
Turnov, ZUŠ, Vartigo, 2009


Související Alba

Mapa působení souboru - ZUŠ / A/D háďata / AD/HaDi / Ani Muk / Bezefšeho / Draci / Holky / Kámoš Drámoš / Mravenci / MYŠ-MAŽ / Není to-ani to / NEVA / Pampalin / Šumák / Torzo / Torzo na druhou / TUTU BAZO / Vlaštovka / U kafíčka, Akademie university třetího věku

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Turnov, ZUŠ, Turnovský štěk, 2007
Turnov, ZUŠ, Co ze mě bude, 2007
Turnov, Není to, ani to ZUŠ, Oidipus, LCH 2009
Turnov, Není to, ani to ZUŠ, Oidipus, 2009
Turnov, Není to, ani to ZUŠ, Řecké báje, 2009
Turnov, ZUŠ, Vartigo, 2009
Turnov, Není to ani to ZUŠ, Kwenda a Katika, LCH 2010
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, KP Turnovský drahokam 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, CP Dětská scéna Svitavy 2011
Turnov, ZUŠ, Pampalin, Když nemůžu spát, CP Jiráskův Hronov 2011
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Staré pověsti české, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2011
Turnov, ZUŠ, Není to, ani to, LD, Za zdí (Pink Floyd), KP Turnovský drahokam 2011
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Ronja, dcera loupežníka, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Turnov, ZUŠ, Torzo, Jonáš, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2012
Turnov, ZUŠ, Torzo na druhou, Koralina, CP Loutkářská Chrudim 2013
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Líza, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Líza, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Husiti, KP Dětská scéna Jablonec nad Nisou 2013
Turnov, ZUŠ, Torzo na druhou, Z@visláci, CP Jiráskův Hronov 2014
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Bert a Naďa, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Bert a Naďa, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Golem, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2014
Turnov, ZUŠ, Kuřecí svět, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Kuřecí svět, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Tak jsem tady, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Tak jsem tady, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Draci, Stezka odvahy, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Draci, Stezka odvahy, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2015
Turnov, ZUŠ, Letem světem s Karkulkou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Letem světem s Karkulkou, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Neváhej a leť, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Kámoš Drámoš, Neváhej a leť, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, A/D háďata, Nezbedníci a Zlobilky, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, A/D háďata, Nezbedníci a Zlobilky, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Odpolední čaj, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, ZUŠ, Bezefšeho, Odpolední čaj, KP Dětská scéna Jablonec n. Nis. 2016
Turnov, U kafíčka, Babičky a Bráška králík, CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Turnov, U kafíčka, Babičky a Bráška králík, CP seniorského divadla Česká Třebová 2018
Turnov, ZUŠ, U kafíčka Akademie III. Věku, Babičky a Bráška králík, CP Loutkářská Chrudim 2019
Turnov, ZUŠ, U kafíčka Akademie III. Věku, Babičky a Bráška králík, CP Loutkářská Chrudim 2019
Turnov, ZUŠ, Ani Muk, Jak se hledají princezny, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Turnov, ZUŠ, Ani Muk, Jak se hledají princezny, CP Dětská scéna Svitavy 2018
Turnov, Kámoš Drámoš, Kdekrademor, KP Lounské divadlení 2021
Turnov, Kámoš Drámoš, Kdekrademor, KP Lounské divadlení 2021
Turnov, ZUŠ, AD/HaDi, Ten, co se nepovedl, CP Jiráskův Hronov 2022
Turnov, ZUŠ, AD/HaDi, Ten, co se nepovedl, CP Jiráskův Hronov 2022
Turnov, ZUŠ, AD/HaDi, Ten, co se nepovedl, CP Jiráskův Hronov 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Alibaba a 40 loupežníků, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Alibaba a 40 loupežníků, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Ten, co se nepovedl, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, Myš-maž, ADHDi, Ten, co se nepovedl, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, ZUŠ, Holky, Grónská Karkulka, DS Jbc n. N. 2022
Turnov, ZUŠ, Holky, Grónská Karkulka, DS Jbc n. N. 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.