Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Jirásek

Stav: neexistuje
Založení / první zpráva: 1933
Ukončení činnosti / poslední zpráva: 194x
Působení: 193x, 194x,
1933 zal. OS Jirásek, činný i za 2. svět. v.
1933 aktivní v Podřipském okrsku ÚMDOČ, členoma okrskového výboru člen OS Jar. Veselý.

1942 Selská čest.
1943 zaznamenán.
Bibliografie:
MÍSTOPIS českého amatérského divadla, II. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2002, s. 53.

ZPRÁVA o činnosti ÚMDOČ, 1934, s. 39.
Archivy:
Praha, Národní archiv:
Podání českých DS 1856-1948. Soupis in Databáze MČAD.
Fond ZU spolky 1931-1934, i. č. 396/4962/1933, OS Jirásek (zal).
Fond ZU spolky 1931-1934, i. č. 396/2957/1934, OS Jirásek (zal).
Fond ZU spolky 1941-1947, i. č. 427/4080/1941, Ochotnický kroužek Jirásek.
Fond ZU spolky i. č. 427/2187/1943; i. č. 427/2258/1943, Ochotnický kroužek Jirásek.

Související Obrázky

Nižebohy, Jirásek, Selská čest, 1942


Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Nižebohy, Jirásek, Selská čest, 1942