Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Osobnosti: VOŘÍŠKOVÁ, Hana, Choceň, LD

Datum narození: 5.5.1964
Místo narození: Litomyšl
Hana Voříšková
Autorka, režisérka, výtvarnice, herečka, učitelka a organizátorka, vychutnávající si krásy loutkového, silně výtvarně zaměřeného (zejména papírového) divadla jednoho herce, jež sama nazývá obrázkovým. Učitelka výtvarného oboru ZUŠ v Chocni.

Narodila se v okresní Litomyšli, ale dětství prožila s rodiči na Horkách (u Cerekvice nad Loučnou), kde trávila všechny víkendy a prázdniny i poté, když se asi ve čtyřech letech přestěhovala s rodiči do Chocně.
Prakticky zaměření rodiče nijak výrazně k divadlu netíhli; Hanku k němu nakonec asi nejvíc přitáhla touha vysvobodit se ze svazujících hranic konvencí, dát prostor vlastní hravosti, mít konečně možnost být "divná".
1970-1978 absolvovala základní devítiletou školu v Chocni,
1978-1982 střední pedagogickou školu v Litomyšli a stala se
1982-1983 učitelkou mateřské školy v Horním Adršpachu a
1983-1987 učitelkou mateřské školy v Praze.
1986-1992 při zaměstnání vystudovala pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze (čeština - výtvarná výchova).
Od 1987 je učitelkou choceňské lidové školy umění, přejmenované 1991 na základní uměleckou školu; učí zde obor výtvarný a asi deset let učila i obor literárně dramatický.

Dík nástupu na LŠU se - zpočátku nedobrovolně (literárně dramatický obor jí byl přidělen pro doplnění hodin) - dostala i k divadlu. Aby se o něm něco dozvěděla,
1988-1990 absolovala lidovou konzervatoř Východočeského kraje pro vedoucí dětských divadelních a loutkářských souborů, začala jezdit na přehlídky a navštěvovat různé dílny. Dlouho jí však strach z neznámých lidí bránil projevit se divadelně i samostatně. Také proto byly její prvé kousky jen divadelními dárky pro známé (žáky, kolegy z kursu či zájezdu...) a pro jedinou příležitost; později začala hrát i pro neznámé, zpočátku však jen v miniaturních "krabicových" divadýlcích pro jednoho až dva diváky. Oboustranná blízkost a otvírání se při setkávání s divákem ji obohatily natolik, že začala hrát i pro větší skupiny: vystoupila z krabice a poté i zpoza svých krabiček. V čtyř, osmi, dvanácti, většinou však dvacetiminutových, někdy i delších inscenacích je autorkou všeho - s výjimkou hudby a svícení - a jedinou herečkou:
1996 Oříšková chaloupka, účast Přelet 2006.
O zlaté rybce
2000 O sopkách, ovečkách a vřesu
2001 Grónská písnička (k písničce Jaromíra Nohavici), inspir. host LCH 2004, doplň. program LCH 2005, Přelet 2005, CP Popelka 2014.
2002 Tři písničky (Karla Plíhala)
Výlet (k písničce Oldřicha Janoty)
Kde, lásko, kdes byla? - s živou hudbou Heleny Vedralové; inspirativní host LCH 2004, Přelet 2004.
Pokoj vám - k hudbě Jiřího Pavlici; Přelet 2007.
2005 Mini-Cirkús - s živou hudbou Báry a Jana Kratochvílových - Dva; doplň. program LCH 2006.
2007 Až ovečky přejdou - s živou písničkou Karla Šefrny; doplň. program - indiv. výstupy s loutkou LCH 2008, Přelet 2008.
2008 V širém poli hruška - s koncertem Heleny a Jiřího Vedralových; doplň. progam LCH 2008, Přelet 2009.
Hrála také na festivalech v Českém Těšíně (2004), Nitře (2004), Banské Bystrici (2006), na Noci Kejklířů v Brně (2008), na Ostrovech/Islands v Pardubicích (2008), na festivalu Ohromné maličkosti v pražském divadle na Zábradlí (2006, 2008, 2009) či na Théâtre Papier Festival International, Mourmelon-le-Grand ve Francii (2006) a Preetzer Papiertheatertreffen v SRN ( 2007, 2008) i jinde.

2011 Hana Voříšková volně na motivy pohádek A.S.Puškina „Pohádka o rybáři a rybce“ a bratří Grimmů „O rybáři a jeho ženě“
O ZLATÉ RYBCE
Hraje Hana Voříšková s hudebním doprovodem Matěje Pospíšila.
Hliněné modelované divadlo, odehrávající se původně v lese, v kaluži a blátě, později přenesené do vany s vodou a hlínou.
první verze (bez hudby : léto 1996, druhá verze (s hudbou : jaro 2011

2012 POHYBLIVÉ OBRÁZKY, Hana Voříšková a MUZIGA
Co se děje na poli, na moři, v nebi ?
Kdo hýbe hvězdami? Kdo sluncem?
Jak se rodí motýli? Odkud pocházejí ptáci?
A kam všichni odlétáme?

Malé události mezi nebem a zemí.
Obrázky, které Hana Voříšková kreslí a maluje, se rozhodla uvést do pohybu a předvést je divákům jako divadelní minipříběhy. Využívá techniky kresby, plošných loutek, stínohry a létajících předmětů. Hraje na stole, uvnitř papírové krabice i venku ve volném prostoru okolo.
Hudebně a režijně s výtvarnicí spolupracují Helena a Jiří Vedralovi, kteří oživlé obrazy doprovázejí
hrou na kytaru, housle, hrací strojky a perkuse.

2014 SVĚTLUŠKY– večerní chvilka poezie .Básně soumraku, tmy, měsíce, hvězd, světlušek, rozjímání a toužení v čase mezi západem a východem slunce
Výstava lampionů Hany Voříškové zahájená hudbou a zpěvem Kateřiny Duspivové inspirovaná básněmi těchto autorů:
Abe no Hironiwa, Antonín Sova, Bašó, Bohuslav Reynek, čínská lidová, Fráňa Šrámek, Georg Trakl, Hana Voříšková, Hašihito no Óura, Chan Jü, Chan-Šan, Chan Wo, Irma Geisslová, Ivan Martin Jirous, Jan Opolský, Jan Skácel, Jan Zahradníček, Jana Wienerová, Jaroslav Seifert, Jaroslav Vrchlický, Jiří Orten, Jiří Wolker, Josef Chaloupka, Kakinomoto no Hitomaro, Karel Hlaváček, Karel Hynek Mácha, Ladislav Novák, Li Jü, Li Po, Lu Jou, Marek Páral, Nguyen Binh, Oldřich Janota, Oldřich Mikulášek, pan Fudžiwara, pan Ótomo no Tabita, Pchej Ti, princ Ikebe, princ Juge, princ Juhara, princezna Joza, Rabíndranáth Thákur, Radek Malý, Rainer Maria Rilke, Robert Lev Novák, Su Tung-pcho, Tu Fu, Václav Bolemír Nebeský, Vladimír Hulec, Wang Wej, William Heinesen.
Výtvarné zpracování básní: Hana Voříšková, zhudebnění básní : Kateřina Duspivová
H. Voříšková nikdy nepůsobila v žádném souboru, ale kromě spolupráce s H. Vedralovou, B. a J. Kratochvílovými a K. Šefrnou,
1994/95 výtvarně spolupracovala s Olgou Strnadovou na inscenaci ZUŠ Žamberk Tulák domeček (LCH 1995, Přelet 1995)



S O. Strnadovou vedla dětské semináře na LCH 1992 a 1993, samostatně pak semináře Materiál, barva, předmět a prostor (LCH 1994), Miniaturní loutkové divadlo (LCH 2004) a Divadlo na papíře (LCH 2008).

V roce 2000 měla při LCH i výstavu Divadélko na provázku.
V Chocni občas sama pořádá a vede výtvarné a divadelní dílny, jako lektorka bývá zvána i jinam.

Od roku 2005 pořádá přehlídky malých loutkových divadel nazvané PUTOVÁNÍ; podle počtu přihlášených skupin (kolem pěti) rozdělí vybranou pohádku, v níž putuje hrdina světem, na příslušný počet dílů, jež si skupiny rozeberou, zinscenují v předem určené délce (5-8 minut) a po koordinační zkoušce a pročištění na místě zahrají pro deseti až dvacetičlenné skupinky veřejnosti, putující podle plánku po chodbách a místnostech choceňského zámku, v němž ZUŠ sídlí - každá skupina během dvou a půl hodiny sehraje svou část dvanáctkrát až patnáckrát. Po prvém ročníku se rozhodla orientovat na týmy rodičů s jejich dětmi.
Zatím bylo uskutečněno:
• PUTOVÁNÍ S PLAVÁČKEM. Tři zlaté vlasy děda Vševěda. - 2005, ročník 1
• PUTOVÁNÍ S JIŘÍKEM. - 2006, ročník 2
• PUTOVÁNÍ S BRUNCLÍKEM. - 2007, ročník 3
• PUTOVÁNÍ S DLOUHÝM, ŠIROKÝM A BYSTROZRAKÝM. - 2008, ročník 4
• PUTOVÁNÍ NA SKLĚNĚNÝ VRCH. - 2009, ročník 5
• PUTOVÁNÍ S MOC HODNÝM OBREM - 2010, ročník 6
• PUTOVÁNÍ ZA TŘEMI SESTRAMI - 2011, ročník 7
• PUTOVÁN S THÉSEEM - 2012, ročník 8
• PUTOVÁNÍ DO SMARAGDOVÉHO MĚSTA - 2013, ročník 9
• PUTOVÁNÍ ZA MORODAŠEM - 2014, ročník 10
• PUTOVÁNÍ S PERSEEM. - 2015, ročník 11
• PUTOVÁNÍ SE DVĚMA BRATRY. - 2016, ročník 12
viz. heslo - přehlídky - Choceň, PUTOVÁNÍ

2013 ŠEST MALÝCH DIVADEL - Hanka Voříšková upořádala V Chocni divadelní setkání souborů, které nemají příliš příležitostí se potkat - souborů uměleckých škol z Jaroměře a Žamberka, které pracují pod vedením dvou významných osobností východočeského dětského a loutkového divadla, Olgy Strnadové (Žamberk) a Jarky Holasové (Jaroměř). viz. texty: Šefrna,Karel:ŠEST MALÝCH DIVADEL

2015 PUTOVÁNÍ S JANEM AMOSEM - divadelní přehlídka inspirovaná životem, dílem a dobou Jana Amose Komenského. Životní osudy si mezi sebe rozdělily a v sedmi dílech sehrají divadelní a hudební soubory z Chocně, Svitav, Jaroměře, Brna, Poniklé, Hradce Králové a jeho okolí a z Jeřmanic u Liberce. 22. listopadu 2015. Viz. Texty - Voříšková Hana: PUTOVÁNÍ S JANEM AMOSEM - program.

2018 BALADA O MODRÉ PANNĚ A PLACHÉM ZOBÁKU – uvedeno v rámci Dočasně pevného spolku Svitavy: S Jindrou (Věnováno vzpomínce na výtvarníka, divadelníka a muzikanta Jindřicha Pevného.) Účast na CP Šrámkův Písek 2019.

2021 Hana Voříšková Tomáš Mohr, Svitavy: Haló, chci ven! Hudebně-výtvarné podobenství o svobodném srdci. Papírové divadlo v písku.
Scénář a režie Hana Voříšková, loutky Hana Voříšková. Hudba a hudební doprovod: Tomáš Mohr. Hrají: Hana Voříšková a Tomáš Mohr. Premiéra: 15. května 2021. Účast na KP Svitavský Fanda 2021, účast na CP Šrámkův Písek.

2021 - Rýžování r. Hana Voříšková. Rýžování: 2 kg rýže, 1 mísa a 18 minut poezie.
Scénář a režie, scénografie: Hana Voříšková, Hraje: Hana Voříšková, Premiéra: 22. června 2021
Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - doporučení na Šrámkův Písek, na Wolkrův Prostějov a nominace na Loutkářskou Chrudim, cena Haně Voříškové za výjimečný autorský počin. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Loutkářská Chrudim (zde pozměněn název hry na Přesýpání (Rýžování)) - cena Haně Voříškové za osobitou výtvarně-poetickou výpověď a nominace na CP Jiráskův Hronov 2021. Účast na CP Jiráskův Hronov 2021.

2022 - Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak z komárů. Divadelní inscenace eskymácké poezie.
Předlohy: Ladislav Novák: Písně vrbovýho proutku; Ole Jørgensen: Duše, buď krásná. O Inuitech v Grónsku, v Kanadě a na Aljašce (přeložil Zdeněk Lyčka); Jáchym Topol: Trnová dívka. Příběhy severoamerických Indiánů. Dramatizace režie a scénografie: Hana Voříšková, hraje Hana Voříšková. Premiéra: 22. října 2022. Účast na Posed Svitavy 2022, Audimafor Hradec Králové 2023, Šrámkův Písek 2023, Přelet nad loutkářským hnízdem 2023.


Největší klad H. Voříškové je v tom, že svou práci, divadlo i další činnosti chápe nejen jako hledání sebe sama a otevírání komunikace s okolím, ale hlavně jako povolání, poslání, především ve službě místu, kde žije a lidem, s nimiž žije - a cítí naopak i vděk divákům za to, co poskytují oni jí.
Její inscenace pro komorní prostředí (Grónská písnička např. pro jediného diváka) zaujmou citlivostí, poetičností, vtipností, lidskostí i okouzlující jednoduchostí, za níž je skryta promyšlenost a nápaditost. Tématem bývá většinou láska, přátelství mezi lidmi i okouzlení světem kolem nás. Nejčastěji jde o papírové divadélko, ale používá i jiné materiály a druhy loutek: droboučké tyčkové loutky, loutky na jeden prst, metaforicky využité i dotvořené předměty apod. Většinou jde o vyprávěné divadlo, jež spojuje s reprodukovanou nebo živou hudbou. Často zpracovává lidovou poezii.
Ač se divadlem ani zdaleka neživí, ani pro ně nemá profesní vzdělání, poctivě přiznává, že za představení dostává jakýsi honorář (u Grónské pohádky to byla nejméně 1 Kč), a proto jezdí coby "profesionál" na amatérské přehlídky jen "nesoutěžně" jako inspirativní či doplňkový host. "Světská sláva - polní tráva", odpovídá na dotazy po svých ambicích.

Výtvarně se projevuje (krom učení na ZUŠ) i tím, že občas kreslí, maluje a šije knížky, do "Sadařova lidového kalendáře" k 20. výročí časopisu SAD nakreslila minikomiks a komiksy kreslí i pro jeho ročník 2010; nejvíc jí vyhovuje kombinace psaného textu a kresby - proto nejvíc obrázků nakreslila v dopisech, které jsou pro ni jedním ze způsobů umělecké tvorby určené jen pro jednoho adresáta.
Uskutečnila i řadu výstav:
1998 Orlické muzeum v Chocni - obrazy, sochy, objekty
1999 Východočeská galerie v Pardubicích: Na poli a v lese - fotodokumentace výtvarných realizací v krajině
2000 Divadlo Karla Pippicha v Chrudimi (při Loutkářské Chrudimi): Divadélko na provázku - pohyblivé obrázky a samoobslužná loutková divadla
2002 ZUŠ v Chocni: Vteřiny v lednu - doprovodná výstava k literárnímu večeru s poezií Jana Skácela, malby na oknech a instalace v oknech
2003 Blahoslavův sál v Chocni: doprovodná výstava k divadelnímu představení - obrazy, knížky, krasohledy
2004 synagoga v Luži - druhá kulturní pouť "Janovičky 04": Panáčkové - výstava obrazů
2005 Blahoslavův sál v Chocni: Panáčkové - obrazy, knížky, lampiony
2005 Divadlo 29 v Pardubicích: Panáčkové - výstava obrazů v divadelním baru
2005 Újezdec - "Rybníčky": výstava obrazů, knížek, lampionů
2005 Svitavy, Divadlo Trám: obrazy
2005 Moravská Třebová, čajovna: obrazy
2006 Praha, Divadlo Na zábradlí - v rámci festivalu Ohromné maličkosti: knížky, objekty, lampiony
2009 Praha - v rámci festivalu Ohromné maličkosti: Dušičky na Zábradlí - výstava lampionů
V expozici miletínského muzea je divadelní scénář O sopkách, ovečkách a vřesu, v němž zachytila zážitky z výpravy po sopečných kráterech ve střední Francii (Anvergne) a "Kapesní" loutkové divadlo s návodem k použití.
2014 Pokojíček Hany Voříškové - výstava knížek a krasohledů. V průběhu přehlídky Audimafor a Krajská loutkářská a dětská přehlídka v ateliéru Divadla Drak v Hradci králové
2016 PANÁČKOVÉ. Výstava obrazů Hany Voříškové. Sbor kněze Ambrože v Hradci Králové, 6. 2. - 8. 3. 2016. Viz. Příloha.


Související přehlídky
* Český Těšín, Divadlo bez hranic
* Hradec Králové, ObP loutky
* Chrudim, LCH
* Praha, Přelet
* Písek, CP Šrámkův Písek

Související ročníky přehlídek
* Český Těšín: Divadlo bez hranic - 2004
* Hradec Králové, ObP loutky - 1995, ročník 0
* Hradec Králové, ObP loutky - 2003
* Hradec Králové, ObP loutky - 2004
* Hradec Králové, ObP loutky - 2006
* Hradec Králové, ObP loutky - 2007
* Hradec Králové, ObP loutky - 2008
* Chrudim, LCH - 1992, ročník 41
* Chrudim, LCH - 1993, ročník 42
* Chrudim, LCH - 1994, ročník 43
* Chrudim, LCH - 1995, ročník 44
* Chrudim, LCH - 2000, ročník 49
* Chrudim, LCH - 2004, ročník 53
* Chrudim, LCH - 2006, ročník 55
* Chrudim, LCH - 2008, ročník 57
* Praha, Přelet - 1995, ročník 5
* Praha, Přelet - 2004, ročník 14
* Praha, Přelet - 2005, ročník 15
* Praha, Přelet - 2006, ročník 16
* Praha, Přelet - 2007, ročník 17
* Praha, Přelet - 2008, ročník 18
* Praha, Přelet - 2009, ročník 19
* Písek, Šrámkův Písek - 2019, ročník 58
Bibliografie:
Autorské práce:
PUBLIKACE
* Panáčkové. Impuls Hradec Králové 2009

ČASOPISECKÉ:
* Děti a psi: V jakési hodině pedagogiky..., Divadlo pro děti, podzim 2009, DDD Praha
* O sopkách, ovečkách, vřesu atd.; loutková hra - Divadelní hromada XXXII, podzim 2001, s. 59

PUBLIKACE - spoluautorka
* SIMON Jaroslav: Rodinné konstelace tok lásky. Triton Praha 2008 - VOŘÍŠKOVÁ Hana, ilustrace


Životopisné
* RICHTER, Luděk: Heslo pro Databázi ČAD. Rkp. březen 2010.
* DOLENSKÁ, Kateřina: Jsem protivný puntičkář. Loutkář 2/2008, s. 78-80
* KRÁL, Karel: Teacher of Humility (Medailon loutkářky Hany Voříškové). In: Czech Theatre Czech Theatre Roč. 2007, č. 23 (2007), s. 63-68 7
* SOCHOROVÁ, Jana: To pravé oříškové z říše Hanky Voříškové - Divadelní hromada XXXII, podzim 2001, s. 58

RECENZE
* CÍSAŘ, Jan: Loutkářská Chrudim v jiných souvislostech. Loutkář 2008, č. 4, s. 177-180.
* FOJTÍKOVÁ, Jitka: Hana Voříšková a Helena Vedralová, Choceň: Kde lásko, kdes byla. Divadlo pro děti, jaro 2005, DDD Praha
* NOVOSAD, Lukáš: Fenomén Voříšková. Loutkář 6/2008, s. 266-267
* RICHTER, Luděk: Hana Voříšková Choceň: Grónská písnička. ČTVRTpodzimník 2001, DDD Praha
* RICHTER, Luděk: Hana Voříšková a Helena Vedralová Choceň: Kde lásko, kdes byla. Divadlo pro děti, zima 2004, DDD Praha
* RICHTER, Luděk: Hana Voříšková Choceň: Oříšková chaloupka. Divadlo pro děti, zima 2006, DDD Praha
* RICHTER, Luděk: Hana Voříšková Choceň: Pokoj vám. Divadlo pro děti, zima 2007, DDD Praha
MALÍKOVÁ, Nina: Přelet nad loutkářským hnízdem 2005-2009 aneb Dalších pět let s přeletem. Loutkář 2010, č. 5, s. 232 – 237, foto. M. Drtina a archiv festivalu.

Repertoár přeletu nad loutkářským hnízdem 2005-2009. Loutkář 2010, č. 5, s. 230 – 231

Přelet nad loutkářským hnízdem 2005-2009 výběrový seznam článkůz bibliografické databáze institut umění - Divadelního ústavu v Praze. Loutkář 2010, č. 5, s. 232 – 237.

-hv-: Putování s Hankou Voříškovou. Amatérská scéna 2014, č. 1, str. 35-36.

Související texty
* DOLENSKÁ, Kateřina: Jsem protivný puntičkář. Rozhovor s Hanou Voříškovou. Loutkář 2008, č. 2, s. 78-80.
* EXNAROVÁ, Alena: Jak jsem si užila putování s Plaváčkem. Divadelní HROMADA 2005 - jaro.

Související bibliografie
* VOŘÍŠKOVÁ, Hana: Panáčkové

Související alba
* Choceň, Hana Voříšková, Grónská pohádka, 2005
* Choceň, Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, 2004
* Choceň, Hana Voříšková, Mini cirkús, 2006
* Choceň, Hanka Voříšková, Helena Vedralová, Stojí hruška, 2008

Související Osobnosti

Související Ročníky přehlídek

Související Pojmy

Související Bibliografie

Související Přílohy

Související Obrázky

Choceň,  Hana Voříšková, Grónská pohádka, LCH 2005
Choceň,  Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, 2004
Choceň,  Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, LCH 2004
Choceň,  Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, LCH 2004
Choceň,  Hana Voříšková, Mini cirkús, LCH 2006
Choceň, Hana Voříšková   Tom Mohr, Haló, chci ven, CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková   Tom Mohr, Haló, chci ven, CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková   Tom Mohr, Haló, chci ven, CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková a Matěj Pospíšil, O zlaté rybce, CP Šrámkův Písek 2012
Choceň, Hana Voříšková a Matěj Pospíšil, O zlaté rybce, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Jiráskův Hronov 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Jiráskův Hronov 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Loutkářská Chrudim 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková, Gróská písnička, CP Popelka Rakovník 2014
Choceň, Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, LCH 2004
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak komárů, CP Jiráskův Hronov 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak komárů, CP Jiráskův Hronov 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak komárů, CP Jiráskův Hronov 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak komárů, CP Jiráskův Hronov 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak komárů, CP Jiráskův Hronov 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak z komárů, CP Šrámkův Písek 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak z komárů, CP Šrámkův Písek 2023
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání (Rýžování), CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání (Rýžování), CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání (Rýžování), CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání (Rýžování), CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání (Rýžování), CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání, CP Jiráskův Hronov 2021
Choceň, Hana Voříšková, Rýžování, CP Šrámkův Písek 2021
Choceň, Hana Voříšková, Rýžování, CP Šrámkův Písek 2021
Choceň, Hana Voříšková, Světlušky, CP Loutkářská Chrudim 2014
Choceň, Hana Voříšková, Světlušky, CP Loutkářská Chrudim 2014
Choceň, Hanka Voříšková, Helena Vedralová, Stojí hruška, 2008
Choceň, Voříšková Hana a spřátelené soubory, Putování, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Choceň, Voříšková Hana a spřátelené soubory, Putování, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Choceň, Voříšková Hana a Vysoké Mýto, Muziga, V širém poli hruška, 2009
Choceň, Voříšková Hana, Oříšková chaloupka, 2006
Choceň, Voříšková Hana, Pokojíček, CP Jiráskův Hronov 2015
Choceň, Voříšková, Až ovečky přejdou, 2010
Choceň, Voříšková, Mini cirkús, 2010
Choceň, Voříšková, O zlaté rybce, 2007
Choceň, Voříšková, Oříšková chaloupka, 2008
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2009
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2009
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2010
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2010
Chrudim, Loutkářská Chrudim, inspirativní program 2012
Chrudim, Seminář  K - Lektor - Hana Voříšková, CP LCH 2022
Hradec Králové, KP Audimafor, lektorský sbor, rozborové semináře, 2018
Hradec Králové, KP Audimafor, lektorský sbor, rozborové semináře, 2018
Hronov, vítání souborů, CP Jiráskův Hronov 2021
LCH 2008, Seminář D
LCH 2011, Seminář B - BARVY
Písek, Sladovna, Laboratoř Voda mne napadá, CP Šrámkův Písek 2021
Svitavy, Dočasně pevný spolek, S Jindrou, CP Šrámkův Písek 2019
Svitavy, Dočasně pevný spolek, S Jindrou, CP Šrámkův Písek 2019
Svitavy, Dočasně pevný spolek, S Jindrou, CP Šrámkův Písek 2019
Svitavy, Hana Voříšková a Tomáš Mohr, Haló, chci ven, CP Šrámkův Písek 2021
Svitavy, Hana Voříšková a Tomáš Mohr, Haló, chci ven, CP Šrámkův Písek 2021
Voříšková Hana, Láska, kapesní loutkové divadlo, 2, fáze 1
Voříšková Hana, Láska, kapesní loutkové divadlo, 2, fáze 2
Voříšková Hana, Láska,kapesní loutkové divadlo, 1
Voříšková Hana, O sopkách, ovečkách, vřesu atd., scénář 1
Voříšková Hana, O sopkách, ovečkách, vřesu atd., scénář 2
Voříšková Hana, O sopkách, ovečkách, vřesu atd., scénář 3
Voříšková Hana, O sopkách, ovečkách, vřesu atd., scénář 4
Voříšková Hana, stínohra o narození Ježíše Krista, v Sudslavi 2014
Voříšková Hana, V širém poli hruška, 2008
Voříšková, Hana, stínohra o narození Ježíše Krista, v Sudslavi 2014
Voříšková, Hana, stínohra o narození Ježíše Krista, v Sudslavi 2014


Související Alba

Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Choceň,  Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, 2004
Choceň,  Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, LCH 2004
Choceň,  Hana Voříšková, Helena Vedralová, Kde, lásko, kdes byla, LCH 2004
Choceň,  Hana Voříšková, Grónská pohádka, LCH 2005
Choceň, Hana Voříšková, Gróská písnička, CP Popelka Rakovník 2014
Choceň,  Hana Voříšková, Mini cirkús, LCH 2006
Choceň, Voříšková, O zlaté rybce, 2007
Choceň, Hanka Voříšková, Helena Vedralová, Stojí hruška, 2008
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2009
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2009
Choceň, Voříšková, V širém poli hruška, 2010
Choceň, Voříšková, Oříšková chaloupka, 2008
Choceň, Voříšková Hana, Oříšková chaloupka, 2006
LCH 2008, Seminář D
Choceň, Voříšková Hana a Vysoké Mýto, Muziga, V širém poli hruška, 2009
Choceň, Voříšková, Mini cirkús, 2010
Choceň, Voříšková, Až ovečky přejdou, 2010
LCH 2011, Seminář B - BARVY
Chrudim, Loutkářská Chrudim, inspirativní program 2012
Choceň, Hana Voříšková a Matěj Pospíšil, O zlaté rybce, CP Šrámkův Písek 2012
Choceň, Hana Voříšková a Matěj Pospíšil, O zlaté rybce, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Loutkářská Chrudim 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Šrámkův Písek 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Jiráskův Hronov 2013
Choceň, Hana Voříšková a MUZIGA, Pohyblivé obrázky, CP Jiráskův Hronov 2013
Choceň, Hana Voříšková, Světlušky, CP Loutkářská Chrudim 2014
Choceň, Hana Voříšková, Světlušky, CP Loutkářská Chrudim 2014
Choceň, Voříšková Hana a spřátelené soubory, Putování, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Choceň, Voříšková Hana a spřátelené soubory, Putování, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Svitavy, Dočasně pevný spolek, S Jindrou, CP Šrámkův Písek 2019
Svitavy, Dočasně pevný spolek, S Jindrou, CP Šrámkův Písek 2019
Choceň, Hana Voříšková, Rýžování, CP Šrámkův Písek 2021
Choceň, Hana Voříšková, Rýžování, CP Šrámkův Písek 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání, CP Jiráskův Hronov 2021
Choceň, Hana Voříšková, Přesýpání (Rýžování), CP LCH 2021
Svitavy, Hana Voříšková a Tomáš Mohr, Haló, chci ven, CP Šrámkův Písek 2021
Svitavy, Hana Voříšková a Tomáš Mohr, Haló, chci ven, CP Šrámkův Písek 2021
Choceň, Hana Voříšková   Tom Mohr, Haló, chci ven, CP LCH 2021
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak z komárů, CP Šrámkův Písek 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak z komárů, CP Šrámkův Písek 2023
Choceň, Hana Voříšková, Nikdy naráz netrápí tě mráz a oblak komárů, CP Jiráskův Hronov 2023
Chrudim, Seminář  K - Lektor - Hana Voříšková, CP LCH 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.