Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ F.A.Šporka,120dB/Barunááá,Děvčátko a slečny(Edward a slečny)/Convivium/F:A:G:U:S/DS Jakuba Maksymova/JakKdo/Ještě ne/Je to tajný!/Malé dvě,od r.2018 Desgirafes/My/Někdo,LD/Nic a pořád nic/Nikdo nic neví/Popcorn/Ráj/Sinice/Skorojo/Traumatizovaní

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 2006
Působení: 200x, 201x, 202x
Někdo / DS Jakuba Maksymova, ZUŠ F. A. Šporka, Jaroměř – vznik ve školním roce 2006/2007, vedoucí uč. Jarka Holasová.
Skupinu založil Jakub Maxymov a hned za první sólovou autorskou inscenaci O Honzoj získal na krajské přehlídce loutkářských souborů v Hradci Králové v Jesličkách v roce 2007 cenu za autorskou tvorbu a byl doporučen a zařazen na LCH. Účast též na Dětské scéně v Trutnově,
na Arénka, Ostrava. Od 2008 dvoučlenný soubor jednoho herce Jakuba Maksymovova a Pavla Holínského.
V poslední době (2013) hraje hlavně v Praze.
Ještě ne, ZUŠ F. A. Šporka - nejmladší soubor Jarky Holasové, učí děti dobře hrát s loutkou.
Soubor Malé dvě (jsou tři a ještě k tomu velké, vlastně velcí, Kája s Lenkou do souboru přizvaly Martina) vznikl v září r. 2010 inscenováním pohádky Boženy Němcové „Bez konce“. Pohádka O veliké řepě je druhým pokusem zatím nejmladšího loutkářského souboru ZUŠ F. A. Šporka, Jaroměř.
Soubor Děvčátko a slečny je trojice dam z jaroměřských zuškových souborů, která si tentokrát střihla žánr kázání, spojila ho s pohádkou Le petit Chaperon Rouge v původním znění Ch. Perraulta, pozvala si kamaráda muzikanta s barokní gambou a vystoupila na festivalu Theatrum Kuks 2013.
Soubor Nic a pořád nic je letošní (2018) odnoží jedné herečky ze souboru JakKdo, který se zabývá sdělováním myšlenek výtvarnem.

2008 – Ve dvě na hruškách (společně s Pavlem Holickým) – účast na KP LS v Hradci Králové v Jesličkách, na Dětské scéně v Trutnově
Patnáctiletý Jakub Maksymov společně s vedoucí Jarkou Holasovou obdrželi cenu za originální autorství.

2009 – Jakub Maksymov a Jarka Holasová: Ve dvě na hruškách II, r. Jarka Holasová a Jakub Maksymov. Účast na ObP loutky, Hradec Králové (cena Jarce Holasové za neutuchající tvůrčí hledání rozmanitých tvarů) - 3. doporučení na NP LCH. Účast na KP AUDIMAFOR, LCH, Mladé scéně v Ústí nad Orlicí. Účast na CP ŠP - doporučení na CP JH. Účast na CPJH.

2009 - Václav Cibula: Ve dvě na hruškách. Účast na NP Loutkářská CHrudim.

2010 - Werner Holzwarth a Wolf Erlbruch (O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu): Kdo to byl? Jakub Maksymov, vedoucí Jarka Holasová. Účast na KP AUDIMAFOR, Kostelec nad Orlicí. Účast na NP LCH - Finále 9. ročníku individuálních výstupů s loutkou.

2010 - Někdo, Jakub Maksymov a Jaroslava Holasová podle Jiráskovy Lucerny: Lípa aneb Dárek k výročí nebo jen tichá bouřka?, dramatizace a režie Jakub Maksymov a Jarka Holasová, scénografie a loutky (marionety na drátě) a hudba Jakub Maksymov, Účast na KP AUDIMAFOR, Kostelec nad Orlicí - doporučení na Mladou scénu. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na ObP loutky, Hradec Králové (cena Jakubu Maksymovi za originální autorskou interpretaci české klasiky a cena Jarce Holasové za pedagogické vedení v inscenaci) - doporučení na Loutkářskou Chrudim. Účast na NP LCH - Cena za autorskou koncepci inscenace.

2010 - Ještě ne, Krkonošské koledování, ved. Jarka Holasová. Účast na ObP loutky, Hradec Králové.

2011 - Někdo, inspirováno J. Londonem (Tulák po hvězdách): Darrell Standing, r. Jarka Holasová. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena Jakubu Maksymovovi za sílu výpovědi, doporučení na CP Mladá scéna. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - cena za inscenační uchopení textu.

2011 - Malé dvě, František Hrubín: POHÁDKA O VELIKÉ ŘEPĚ, r. Jarka Holasová. Účast na KP Dětská scéna, Hradec Králové, cena souboru za vtipnou loutkářskou interpretaci - doporučení na Loutkářskou Chrudim. Účast na NP Loutkářská Chrudim, cena za inter­pre­taci - doporučení na NP JH. Účast na NP JH.

2011 - Sinice, O PASÁČKOVI. Účast na KP Dětská scéna, Hradec Králové.

2012 - Někdo, (17 let), Jakub Maksymov – inspirováno povídkou Thomase Manna Zaměněné hlavy: Kálí, Namó Namá, r. Jarka Holasová a Jakub Maksymov. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - působivé - cena souboru za ztvárnění příběhu z indické mytologie. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové.

2012 - ZUŠ F. A. Šporka, účastníci workshopu, THEATRUM SPORCKII ii. (scénická malba na živou hudbu a projekce - projekce performance TAS I. z loňského ročníku), Petr Komar Soudek - hudba, Jan Komarek - světla, pod vedením Anny Irmanovové. Účast na Kuks, Theatrum.

2012 - soubor Malé dvě, dramatizace Hrubínovy veršované pohádky: Pohádka o veliké řepě. Účast na Přehlídce ke Světovému dni divadla pro děti a mládež, Praha.

2013 - RáJ, ZUŠ F. A. Šporka, Robinson Jeffers: PASTÝŘKA PUTUJÍCÍ K DUBNU, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - čestné uznání za inscenaci a cena Editě Valáškové za herecký projev - doporučení na CP WP.

2013 - Traumatizovaní tygříci, inspirováno novelou Williama Saroyana Tracyho tygr: TYGR THOMASE TRACYHO, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena za loutky. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - cena souboruza inscenaci - doporučení na 1. místě na CP LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za autenticitu výpovědi. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha.

2013 - Skorojo, H. Ch. Andersen: CÍSAŘOVY NOVÉ ŠATY, dramatizace, úprava a režie Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - cena souboru za stylově vytříbenou práci s maňásky - doporučení na 2. místě na CP Dětská scéna a doporučení na 3. místě na CP LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim jako náhradník.

2013 - Malé dvě, Jan Werich: LAKOMÁ BARKA, dramatizace a úprava Lenka Jechová a Jarka Holasová, r. Jarka Holasová. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - cena souboru za interpretaci Werichova textu a Jarce Holasové za režii - nominace na CP Dětská scéna a nominace na CP LCH. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za herectví s loutkou. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2013 - DS NĚKDO, Jakub Maksymov - Jack London (inspirováno románem Tulák po hvězdách), překlad Josef Pospíšil: Darrell Standing, r. Jarka Holasová. Účast na NP Divadlo jednoho herce, Kaznějov - doporučení na CP JH.

2013 - Někdo (Praha), Jakub Maksymov na motivy podpovídky Karla Čapka: Uměl lítat, r. Jakub Maksymov, Zdeněk Ryba. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast na CP ŠP. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za hledání osobitého jevištního výrazu. Účast na CP Wolkrův Prostějov - Cena Wolkrova Prostějova s nominací na Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2013 - ZUŠ, sbor Sta Allegro a gambový soubor F:A:G:U:S, POŽEHNÁNÍ pro účastníky historizujícího workshopu TLUČENÍ KOHOUTA, dir. Michael Pospíšil. Účast na Theatrum Kuks.

2013 - ZUŠ F. A. Šporka, soubory Děvčátko a slečny a F:A:G:U:S, J. Holasová: KÁZÁNÍ DĚVČÁTKŮM A SLEČNÁM, r. J. Holasová. Účast na Theatrum Kuks.

2014 - ZUŠ F. A. Šporka, MUR, inspirace melodramem A. Schoenberga " A Survivor from Warsaw": Ten, který přežil Varšavu, r. soubor a Jarka Holasová. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové.

2014 - ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ch. Perrault, B. H. J. Bílovský a soubor: KÁZÁNÍ DĚVČÁTKŮM A SLEČNÁM, r. soubor a Jarka Holasová. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena za inscenaci a cena za návrat ke zdrojům pohádky - doporučení na Šrámkův Písek a na Mladou scénu. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - cena souboru za působivé inscenační pojetí a cena za inscenaci - nominace na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena za odvahu k experimentování. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha.

2014 - Malé dvě, K. J. Erben: O ŠMOLÍČKOVI, Jarka Holasová. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové - cena souboru za režijní řešení.

2014 - Nikdo nic neví, podle A. Jiráska a B. Nikla. ZE STARÝCH POVĚSTÍ?, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Dětská scéna Hradec Králové.

2014 - ZUŠ F. A. Šporka, dle předlohy B. Němcové – J. Holasová: O SLEPIČCE; dle předlohy K. J. Erbena – J. Holasová: HRNEČKU VAŘ; dle předlohy B. Němcové – J. Holasová: O PALEČKOVI, vedoucí Jarka Holasová. Účast na CP Divadlo v trávě, Bechyně.

2014 - Jedenáct a půl kilogramu/Praha/Tuhaň (Jakub Maksymov, Tomáš Loužný, studenti KALD DAMU Praha), Jakub Maksymov, Tomáš Loužný: PAPRSKY SLUNCE, Režie: Jakub Maksymov, dramaturgie: Tomáš Loužný, hrají: Kateřina Císařová, Bára Purmová, Dominik Migač, Vojta Vávra
Surová pohádka o návratu mladíka, kterého si voda tehdy nevzala. Umělý mýtus o králi chránícím zájmy své země. Příběh o hledání nového světla. Účast na Theatrum Kuks 2014. Účast na KP Audimafor 2015, doporučení na MLADOU SCÉNU a čestné uznání za inscenaci, Účast na CP Mladá scéna 2015, Ústí nad Orlicí - cena za scénografické pojetí a inscenační koncept s přihlédnutím k hereckým výkonům - doporučení do doprovodného programu Jiráskova Hronova.

2014 - Děvčátko a slečny, Červená Karkulka - Kázání děvčátkům a slečnám. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2015 - ZUŠ F. A. Šporka, Edward a slečny, Edward Lear: BYL JEDEN DĚDEČEK ZA DVEŘMI, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - čestné uznání souboru za inscenaci - doporučení na Wolkrův Prostějov. Účast na KP Dětská scéna a KP loutkářská, Hradec Králové - cena souboru za inspirativní kolektivní souhru. Účast na CP Wolkrův Prostějov - cena souboru za inscenaci s doporučením k výběru na Jiráskův Hronov.

2015 - ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Jarka Holasová a soubor: „A LA COMÉDIA DELL´ARTE“, r. Jarka Holasová. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast na KP Dětská scéna a KP loutkářská, Hradec Králové.

2015 - Malé dvě, K. J. Erben, Jarka Holasová: O Šmolíčkovi, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Dětská scéna a KP loutkářská, Hradec Králové - cena souboru za inspirativní zpracování známé předlohy - doporučení na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za loutkoherectví - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP JH. Účast na Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na Klášterecké divadelní žně.

2015 - JakKdo, Jarka Holasová a soubor: „A LA COMÉDIA DELL´ARTE“, r. Jarka Holasová. Účast na KP Dětská scéna a KP loutkářská, Hradec Králové - cena souboru za výtvarné zpracování.

2015 - My, soubor a Jarka Holasová: HISTORIE?, r. Jarka Holasová. Účast na KP Dětská scéna a KP loutkářská, Hradec Králové.

2015 - ZUŠ F. A. Šporka, Barbora Maksymovová (všechny inscenace): PULCINELLA A PULCINO (KUŘÁTKO); *PULCINELLA A SMRT; NESMRTELNÝ PULCINELLA (?), vše r. Jarka Holasová. Účast na Theatrum Kuks - všechny inscenace. Účast na Theatrum Kuks 2016 - všechny inscenace.

2016 - ZUŠ F. A. Šporka, Barunááá - Jarka Holasová a Barbora Maksymovová: PULCINELLA? PULCINELLA! Dramatizace, úprava apod.: Jarka Holasová a Barbora Maksymovová, režie: Jarka Holasová. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2016. Cena Barboře Maksymovové za herecký výkon.

2015 - ZLATÁ BRÁNA OTEVŘENA. JAKKdo, r. Jarka Holasová.
3. část PUTOVÁNÍ S JANEM AMOSEM. Divadelní přehlídka inspirovaná životem, dílem a dobou Jana Amose Komenského. Inspirátor a koordinátor projektu Hana Voříšková. Hrají: Hana Voříšková a Dana Kaňková, ZUŠ Choceň, Panca Lanca Dramatická školička Svitavy, JAKKdo ZUŠ F. A. Šporka Jaroměř, Mikrle z Brna u Jaroměře, Bažantova loutkářská družina DS J.J. Kolár při TJ Sokol Poniklá , Divadlo DNO z Hradce Králové a jeho blízkého i dalekého okolí , Divadlo jednoho Edy Jeřmanice, Pavla a Karel Šefrnovi, Svitavy. Program viz Texty - Voříšková, Hana: Putování s Janem Amosem, program, 2015. Účast na KP Audimafor 2016, Ceny za divadelní událost projektu PUTOVÁNÍ S JANEM AMOSEM a Pavle a Karlu Šefrnovým za hudbu v projektu PUTOVÁNÍ S JANEM AMOSEM.

2016 - Děvčátko a slečny - Božena Němcová: O DVANÁCTI MĚSÍČKÁCH, dramatizace, úprava, režie: Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Audimafor 2016. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2016.

2016 - Děvčátko a slečny, ZUŠ F. A. Šporka, soubor podle lidové poezie - K.J.Erben, K.J.Obrátil: UŠUBRANÁ, dramatizace, úprava, režie Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Audimafor 2016. Cena za rafinované zacházení s lidovou slovesností, cena Monice Němečkové a Kateřině Prášilové za herectví. Doporučení na WP a ŠP. Účast na CP Šrámkův Písek - doporučení na CP JH. Účast na CP Wolkrův Prostějov - cena Wolkrova Prostějova a doporučení na Jiráskův Hronov. Účast na Deset Deka Festival, Náchod. Účast na NP Jiráskův Hronov.

2016 - JAKKdo, ZUŠ F. A. Šporka - podle různých inspiračních zdrojů Jarka Holasová a soubor: KDES HOLUBIČKO, LÍTALA?, dramatizace, úprava Jarka Holasová, režie Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2016. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za inscenaci - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na NP Jiráskův Hronov.

2016 - Convivium - Karel Jaromír Erben: DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ, úprava a režie: Jarka Holasová. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2016. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2017 - JAKKdo, ZUŠ F. A. Šporka, MUSÍ TO BÉT?, inspirováno Alois a Vilém Mrštíkové: Maryša, úprava a režie Jarka Holasová a soubor.
Datum premiéry: 23. 3. 2017. Účast na KP Audimafor 2017. Doporučení k postupu na přehlídku studentských divadelních souborů Mladá scéna. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2017. Cena za koncepci inscenace. Doporučení na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za vynalézavou práci s klasickou předlohou - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Deset Deka Festival, Náchod. Účast na Náchodská Prima sezóna.

2017 - Convivium, Karel Jaromír Erben: OTESÁNEK, režie: Jarka Holasová a soubor. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2017.

2017 - Malé dvě, inspirováno dle Václava Říhy: UBROUSKU, PROSTŘI SE!, r. Jarka Holasová a Malé dvě. Účast na KP Loutkářské a dětské divadelní v HK 2017. Cena za scénografii. Doporučení na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2017 - Děvčátko a slečny, z veršů Obrátilových a Erbenových: Ušubraná, r. Holasová, Prášilová, Němečková. Účast na CP Loutkářská Chrudim - mimo oficiální program. Účast na festivalu Pernštejn(l)ove, Pardubice. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na CP Šrámkova Sobotka. Účast Za vodou, Kralupy nad Vltavou 2018.

2017 - JAKKdo, MASTIČKÁŘ. Účast Theatrum Kuks.

2018 - JakKdo, Barbora Maksymovová: ASI JSME ŠPATNĚ ODBOČILI…, inspirováno povídkou Raye Bradburyho – Kosa, dramaturgická úprava: Barbora Maksymovová a Jarka Holasová, režie: Jarka Holasová a Barbora Maksymovová, scénografie, hudba a doprovod: Barbora Maksymovová. Účast na KP AUDIMAFOR 2018 – Cena Barboře Maksymovové za hudebně-výtvarný koncept inscenace, doporučení k postupu na CP Šrámkův Písek 2018. Účast na CP Šrámkův Písek 2018 - nominace na CP Jiráskův Hronov 2018.Účast na CP JH 2018. Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2018 – ČU za experimentální přístup k literární předloze - doporučení na CP Loutkářská Chrudim 2018. Účast na CP Loutkářská Chrudim 2018 - cena Barboře Maksymovové za koncept inscenace.

2018 - Convivium - Jarka Holasová a soubor: DEJ!, podle K. J. Erbena Otesánek, režie: Jarka Holasová a soubor.
scénografie: soubor. Po loňské pohádce pro děti podle K. J. Erbena Otesánek jsme podrobili stejnou předlohu bližšímu přezkoumání, rozboru, rozkladu...a složili trochu jiný příběh. Soubor Convivium je dalším ze ZUŠ F. A. Šporka, který už odrostl Dětské scéně. Účast na KP AUDIMAFOR 2018 – doporučení na CP Mladá scéna 2018. Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2018. Účast na Náchodská Prima sezóna - ocenění za představení - doporučení dramaturgické radě Jiráskova Hronova k zařazení do „volného programu“ letošního ročníku.

2018 - Desgirafes, Desgirafes: LEPARDESSUS, inspirováno J. Prévert (Žirafí opera), r. Jarka Holasová. Dramaturgická úprava: Alžběta Skořepová, režie: Jarka Holasová, hrají: Karolína Novotná, Lenka Jechová, Alžběta Skořepová. Soubor Malé dvě se letos přejmenoval na Desgirafes a jsou tři. Účast na KP AUDIMAFOR 2018. Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2018 – Cena za působivé uchopení textu a jeho výtvarně-divadelní zpracování, nominace na CP Loutkářská Chrudim 2018. Účast na CP Loutkářská Chrudim 2018 - cena souboru za formální uchopení inscenace.

2018 - Je to tajný! - DAIDALOS, podle Eduarda Petišky a jeho staré řecké báje, dramaturgie, režie: Jarka Holasová. Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2018 – ČU souboru za obrazivé zpracování antického mýtu, doporučení na CP Loutkářská Chrudim 2018.

2018 - Nic a pořád nic, podle předlohy Karla Čapka (R.U.R.) Petra Březinová a Jarka Holasová: RUR?, r. Petra Březinová. Účast na CP Šrámkův Písek.

2018 - JakKdo, Anna Vitvarová: PRASEČINKY, r. Jarka Holasová, scénografie: Anna Vitvarová, zvuky: Barbora Maksymovová, Tereza Michelová, hrají: Anna Vitvarová, Debora Kratochvílová, Barbora Maksymovová, Tereza Michelová. Účast na KP Audimafor 2018, cena Anně Vitvarové za výtvarný koncept inscenace Prasečinky, doporučení na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek.

2018 - Děvčátko a slečny, podle Ch. Perraulta Modrovous: MODROVOUS, překladatel František Hrubín, režie Jarka Holasová a soubor, dramaturgická úprava Kateřina Prášilová a Jarka Holasová. Premiéra: 24. 8. 2018. Účast na KP Audimafor Hradec Králové 2019.Doporučení na přehlídku studentských divadelních souborů Mladá scéna 2019, ČU za scénografické a prostorové řešení inscenace Modrovous. Účast na CP Šrámkův Písek. Účast Theatrum Kuks.

2018 - JakKdo, Molière: Zdravý nemocný, r. Jarka Holasová a soubor. Účast Theatrum Kuks.

2019 - Convivium - Jarka Holasová a soubor: VŠECH PĚT MÝCH, podle H. Ch. Andersena Malý a velký Kalouš, překladatel Josef Mikuláš Boleslavský, režie Jarka Holasová a soubor, loutky: Veronika Brožková a soubor. Premiéra: 18. 3. 2019. Účast na KP Audimafor Hradec Králové 2019. Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2019 - ČU za kolektivní práci. Účast na Náchodská Prima sezóna - ocenění za hledání dalších cest tradičního loutkového divadla.

2019 - ZUŠ & Desgirafes, NA ZDRAVÍ!, podle E. A. Poa Král Mor, překladatel František Bíbl, režie, dramaturgická úprava, scénografie Jarka Holasová a soubor, hudba a hudební doprovod Alžběta Skořepová a soubor. Premiéra: 20. 3. 2019. Účast na KP Audimafor Hradec Králové 2019. Doporučení na přehlídku studentských divadelních souborů Mladá scéna 2019, ČU za energické herectví v inscenaci Na zdraví! Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2019 - ČU za pivní happening s inscenací Na zdraví!. Účast Theatrum Kuks. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
.
2019 - Je to tajný! - Jarka Holasová: A CO ANTILOPY?, podle J. Préverta Výjev ze života antilop, přel. Kroupovi, režie Jarka Holasová a soubor. Premiéra 30. 3. 2019. Účast na KP DIVadelní Setkání Hradec Králové 2019 - Cena za obrazové líčení básně v inscenaci A co antilopy?. Účast na Budiž stín!, Poniklá.

2019 - Convivium, inspirováno knihou Ludvíka Aškenazyho: Slunce ve vejci: Bleděmodře. Účast na Budiž stín!, Poniklá.

2019 - soubor 120dB, inspirováno knihou Shauna Tana „Cikáda“: Cik, r. Jarka Holasová. Účast na Budiž stín!, Poniklá. Účast na KP AUDIMAFOR a Divadelní setkání, Hradec Králové 2020 - cena souboru za inscenaci, nominace na Loutkářskou Chrudim 2020 a doporučení na Šrámkův Písek 2020. Účast na CP Šrámkův Písek 2020. Účast na CP Loutkářská Chrudim 2020.

2020 - Convivium, podle Boženy Němcové: Babička, Jarka Holasová a soubor: Viktorka (ze života a díla Boženy Němcové). Účast na KP AUDIMAFOR a Divadelní setkání, Hradec Králové.

2020 - Convivium, podle K. J. Erbena Král Tchoř, Jarka Holasová: Erben 1862, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR a Divadelní setkání, Hradec Králové - cena souboru za inscenaci, doporučení na Loutkářskou Chrudim a Wolkrův Prostějov. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za režijně-dramaturgickou koncepci, doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Wolkrův Prostějov – cena diváka a cena Jana Roubala. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na CP Šrámkova Sobotka 2021. Účast na festivalu Tygří výběr, Praha 2021. Účast na Divadlo evropských regionů, Hradec Králové 2021. Účast Theatrum Kuks 2021.

2021 - Convivium, inspirováno příběhem Viktorky z Babičky a korespondencí Boženy Němcové, Jarka Holasová a soubor: Viktorka, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na CP Šrámkova Sobotka. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové 2022 - ocenění Karolíně Novotné za herecký výkon - doporučení na CP Wolkrův Prostějov, CP Šrámkův Písek a CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na CP Wolkrův Prostějov 2022 - cena poroty za herecký výkon Karolíně Novotné. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2022 - ocenění souboru za inscenaci, ocenění Karolíně Novotné za herecký výkon - doporučení na CP Jiráskův Hronov 2022. Účast na CP Jiráskův Hronov. 2022.

2021 - Convivium, Jarka Holasová a soubor - inspirace pohádkou bratří Grimmů Bezruká dívka: Hra o duši, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - doporučení na Šrámkův Písek, na Loutkářskou Chrudim a na Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - ocenění souboru za inscenaci, doporučení do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za inscenaci, nominnace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha.

2021 - Je to tajný, Jarka Holasová a soubor: Míchat v hrncích, r. Jarka Holasová a soubor. Premiéra 23. 5. 2021. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - doporučení na Mladá scéna, Ústí nad Orlicí a na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim. Účast na Divadlo evropských regionů, Hradec Králové.

2021 - Convivium, Karel Čapek: Paštika (meotarový průzkum inspirovaný povídkou Karla Čapka). Účast na Budiž stín!, Poniklá. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové 2022.

2021 - Je to tajný, Babího léta dlouhá nit… (meotarová poesie). Účast na Budiž stín!, Poniklá.

2022 - Convivium, Jarka Holasová & soubor: Á hrome!, r. Jarka Holasová & soubor. Premiéra 12.03.2022. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast na KP DIVadelní Setkání, Hradec Králové - nominace na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim.

2022 - Popcorn, Jarka Holasová a soubor (inspirace pohádkami B. Němcové O perníkové chaloupce a bratří Grimmů Jeníček a Mařenka): Měla to být pohádka, r. Jarka Holasová & soubor. Premiéra 23.03.2022. Účast na KP DIVadelní Setkání, Hradec Králové.

2022 - Je to tajný!, Jarka Holasová, Pavlína Tichá: Jeden, r. Jarka Holasová & soubor. Premiéra 23.03.2022. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - ocenění Pavlíně Tiché za výtvarné pojetí performance - doporučení na CP Wolkrův Prostějov a CP Šrámkův Písek. Účast na KP DIVadelní Setkání, Hradec Králové - ocenění Pavlíně Tiché za komplexní přístup k tématu a interpretaci a neviditelné herečce Tereze Prokešové - doporučení na Loutkářskou Chrudim. Účast na CP Šrámkův Písek - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Wolkrův Prostějov - cena poroty ouboru za výtvarné řešení.

2023 - Je to tajný!, Jarka Holasová a soubor: Kutululu, r. Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena za vstup do neprobádaného světa divadla O-3.

2023 - Popcorn, ZUŠ, inspirace grónskými mýty a zápisky Knuda Rasmussena, Jarka Holasová a soubor: Svět je v rozpacích, r. Jarka Holasová. Účast na KP DIVadelní Setkání, Hradec Králové - doporučení na CP Loutkářská Chrudim. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za kolektivní zpracování sociálně-ekologického tématu - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Budiž stín!, Poniklá. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha.

2023 - Convivium, Kostra. Účast na Budiž stín!, Poniklá.

2023 - Účast na Náchodská Prima sezóna.

2024 -Je to tajný!, Kolegium hraběte Šporka, J. Holasová: Nová metoda, režie Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast na KP DIVadelní Setkání, Hradec Králové - cena souboru Je to tajný!, cena Pavlíně Tiché, Michaele Zelené a Josefíně Pacovské za autorský vklad do inscenace, doporučení na CP Loutkářská Chrudim.

2024 - Je to tajný!, Josefína Pacovská: Rusalje2022. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena Josefíně Pacovské za autorský počin a osobnostní herectví, doporučení na CP Wolkrův Prostějov, doporučení na CP Šrámkův Písek.

2024 - Popcorn, Jarka Holasová a soubor: Hostinec U Tří, režie Jarka Holasová a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena za autorský přístup a zpracování inscenace. Účast na KP DIVadelní Setkání, Hradec Králové - cena za kolektivní souhru v čistotě stylu a animaci a dobře zvládnuté loutkářské řemeslo, nominace na CP Loutkářská Chrudim.
Bibliografie:
CÍSAŘ, Jan: Jeden celý a dvě poloviny dne v Písku. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 20 - 23.

DEJL, Jaroslav: Dětské divadlo v Hradci Králové 15.-17.4.2005. Internet (vuz texty)

DĚTSKÁ scéna - Celostátní přehlídka dětského divadla. Celostátní přehlídka a dílna dětských recitátorů. 36. ročník, Trutnov, 15.-21. června 2007. d´ARTAMAn 2007, č. 2, s. 8-10.

DĚTSKÁ SCÉNA 2007, KP Dětská scéna, Divadlo Jesličky, Hradec Králové – 2007. Divadelní HROMADA IL. jaro 2007, s. 45-50.

EXNAROVÁ, Alena: Heslo pro Databázi ČAD. Rkp. srpen 2009.

EXNAROVÁ, Alena: Loutkářská přehlídka v Jesličkách. Loutkář 2010, č. 3, s. 122 – 124.

EXNAROVÁ, Alena: Loutkářská a dětská divadelní přehlídka Hradec Králové – 13. – 15. 4. 2012 - Čtyři docela mrňavé drobničky. Deník Dětské scény, č. 0., str. 17, 8.6.2012. (viz Texty)

EXNAROVÁ, Alena: Loutkářská a dětská divadelní přehlídka Hradec Králové – 13. – 15. 4. 2012 - Kálí, namó, namá. Deník Dětské scény, č. 0., str. 18, 8.6.2012. (viz Texty)

FILCÍK, Štěpán: Loutkářská nadílka 2007 aneb Co přinesly krajské přehlídky. Hradec Králové – Divadlo Jesličky . AS 2007, č. 3, s. 63-64.

GALETKOVÁ, Hana: Jaké štěstí býti na Dětské scéně 2008! AS 2008, č. 4, s. 17-21.

GALETKOVÁ, Hana: Ostravská přehlídka Arénka je prostorem pro děti zdravé, romské i handicapované.

GALETKOVÁ, Hanka: Mladá scéna na Malé scéně nabitá, inspirující i provokující. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 10 - 14.

HERZOGOVÁ Eva: HRADEC KRÁLOVÉ 9. - 10. DUBNA 2011 - Pohádka o veliké řepě. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

HULÁK, Jakub. Loutkářská Chrudim rok před šedesátkou a její inscenace. Amatérská scéna 2010, č. 4, s.18 - 23.

Program NP LCH.

CHRISTOV, Petr: Jesličky loutkářům zaslíbené. Loutkář 2009, č. 3, s.126 - 128. foto I. Mičkal.

CHRISTOV, Petr: Kostelecký kostlivec aneb Mezi pohádkou a nahotou. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 37 - 38.

JÍROVÁ, Kateřina: Druhý den Loutkářské Chrudimi (Loutkářská Chrudim 29.6.2013). AS 29.6.2013-Loutkové. (viz Texty)

JÍROVÁ, Kateřina: Jácíček, Budulínek a Lajka (Loutkářská Chrudim 30.6.2013). AS 1.7.2013-Loutkové. (viz Texty)

JÍROVÁ, Kateřina: Králík, vlk, pejsek a kočička (Loutkářská Chrudim 2.7.2013). AS 3.7.2013-Loutkové. (viz Texty)

JOSEPHOVÁ-LUŇÁKOVÁ, Blanka: Loutkářská přehlídka v Divadle Jesličky Hradec Králové 9.–10. 4. 2010. (Viz Texty ObP loutky, HK, 2010.)

KOSOVÁ, Petra: Loutkářská Chrudim 2009. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 27 - 30.

Odborná porota 58. Loutkářské Chrudimi 2009 udělila tyto ceny. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 34.

RICHTER, Luděk: Chrudim tentokráte loutkářská. Loutkář 2009, č. 4, s. 182 - 187.foto Ivo Mičkal.

RICHTER, Luděk. Loutkářská Chrudim těsně před šedesátkou -I. část- Hlavní program. Loutkář 2010, č. 4, s.171 - 176.

RICHTER, Luděk. Loutkářská Chrudim těsně před šedesátkou -II. část- Shrnutí. Loutkář 2010, č. 5, s.226 - 228.

RICHTER, Luděk. Finále 9. ročníku individuálních výstupů s loutkou. Loutkář 2010, č. 4, s.177 - 178.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: Loutkové divadlo v regionech v sezóně 2008/2009 - Loutkářská přehlídka v Hradci Králové. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 38 - 44.

ŠPALKOVÁ, Dominika: Regionální kolo dětského divadla 11. – 13.4. 2008 Hradec Králové. Deník dětské scény 2008, č. 0, s. 9, 10, 11.

ŠPALKOVÁ, Dominika: Odkud směřuješ a kam... . Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 14 - 17.
Web souboru: ww.zus-jaromer.cz

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Hronov, vítání souborů, CP Jiráskův Hronov 2021
Jaroměř Děvčátko a slečny, Modrovous, CP Šrámkův Písek 2019
Jaroměř Děvčátko a slečny, Modrovous, CP Šrámkův Písek 2019
Jaroměř,  ZUŠ  Někdo, Ve dvě na hruškách, LCH 2009
Jaroměř, 120dB, ZUŠ F. A. Šporka, Cik, CP LCH, 2020
Jaroměř, 120dB, ZUŠ F. A. Šporka, Cik, CP LCH, 2020
Jaroměř, Convivium ZUŠ F. A. Šporka, Viktorka, CP Jiráskův Hronov 2022
Jaroměř, Convivium ZUŠ F. A. Šporka, Viktorka, CP Jiráskův Hronov 2022
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Á hrome, CP LCH 2022
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Á hrome, CP LCH 2022
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Erben 1862, CP LCH 2020
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Erben 1862, CP LCH 2020
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Hra o duši, CP LCH 2021
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Hra o duši, CP LCH 2021
Jaroměř, Děvčátko a slečny, ZUŠ, Kázání děvčátkům a slečnám, CP Šrámkův Písek 2014
Jaroměř, Děvčátko a slečny, ZUŠ, Kázání děvčátkům a slečnám, KP Audimafor Hradec Králové 2014
Jaroměř, Děvčátko a slečny, ZUŠ, Kázání děvčátkům a slečnám, KP Loutkářská a dětská divadelní přehlídka Hradec Králové 2014
Jaroměř, Je to tajný! ZUŠ F. A. Šporka, Jeden, CP Šrámkův Písek 2022
Jaroměř, Je to tajný! ZUŠ F. A. Šporka, Jeden, CP Šrámkův Písek 2022
Jaroměř, Maksymov, Kdo to byl, 2010
Jaroměř, Malé dvě, Pohádka o velíké řepě, 2011
Jaroměř, Maskymov, Lípa, 2010
Jaroměř, Někdo ZUŠ F.A. Šporka, Lípa, LCH 2010
Jaroměř, Někdo, Lípa, 2010
Jaroměř, Někdo, O Honzoj, LCH 2007
Jaroměř, Někdo, Uměl lítat, CP Jiráskův Hronov 2013
Jaroměř, Někdo, Uměl lítat, CP Jiráskův Hronov 2013
Jaroměř, Někdo, Uměl lítat, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Barunááá, Pulcinella? Pulcinella!, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Hra o duši, CP Jiráskův Hronov 2021
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Hra o duši, CP Jiráskův Hronov 2021
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Desgirafes, Lepardessus, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Desgirafes, Lepardessus, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, O dvanácti měsíčkách, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, O dvanácti měsíčkách, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, O dvanácti měsíčkách, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Šrámkův Písek 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Šrámkův Písek 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JaKKdo, Kdes holubičko lítala?, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JaKKdo, Kdes holubičko lítala?, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JAKKdo, Kdes holubičko, lítala? KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Prasečinky, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Prasečinky, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, O Šmolíčkovi, CP Jiráskův Hronov 2015
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, O Šmolíčkovi, CP Jiráskův Hronov 2015
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, O Šmolíčkovi, CP Loutkářská Chrudim 2015
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, Pohádka o veliké řepě, CP Jiráskův Hronov 2011
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, Ubrousku, prostři se!, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, Ubrousku, prostři se!, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Míchat v hrncích, CP LCH 2021
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Míchat v hrncích, CP LCH 2021
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Někdo, KÁLÍ, NAMÓ NAMÁ, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Nic a pořád nic, RUR?, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Nic a pořád nic, RUR?, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Traumatizovaní tygříci, Tygr Thomase Tracyho, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jaroměř, ZUŠ Někdo, Ve dvě na hruškách, 2008
Jaroměř, ZUŠ Někdo,Ve dvě na hruškách
Jaroměř, ZUŠ, 120dB, Cik!, CP Šrámkův Písek 2020
Jaroměř, ZUŠ, 120dB, Cik!, CP Šrámkův Písek 2020
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Dej!, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Dej!, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Erben 1862, CP Jiráskův Hronov 2020
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Erben 1862, CP Jiráskův Hronov 2020
Jaroměř, ZUŠ, Desgirafes, Lepardessus, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Desgirafes, Lepardessus, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Děvčátko a slečny, Kazání děvčátkům a slečnám, CP Loutkářská Chrudim 2014
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Prasečinky, KP Audimafor 2018
JAROMĚŘ, ZUŠ, Jarka Holasová v pohádce Hrnečku vař!, 2005
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová v pohádce O Palečkovi, 2005
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová, O Palečkovi
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová, O slepičce, 2006
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová, pohádka Hrnčku vař!, 2005
Jaroměř, ZUŠ, Malé dvě, Lakomá Barka, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Jaroměř, ZUŠ, Malé dvě, Lakomá Barka, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Jaroměř, ZUŠ, Malé dvě, Lakomá Barka, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jaroměř, ZUŠ, Někdo, Darrell Standing, KP Audimafor Hradec Králové 2011
Jaroměř, ZUŠ, Někdo, O Honzoj, 2007
Jaroměř, ZUŠ, Nic a pořád nic, RUR?, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, O Honzoj, 2008
Jaroměř, ZUŠ, Popcorn, Svět je v rozpacích, CP Jiráskův Hronov 2023
Jaroměř, ZUŠ, Popcorn, Svět je v rozpacích, CP Jiráskův Hronov 2023
Jaroměř, ZUŠ, Spolu, ale každý sám
JH 2009, Jaroměř, Někdo, ZUŠ, Ve dvě na hruškách
Písek 2009, Jaroměř, Někdo, Ve dvě na hruškách II


Související Alba

Mapa působení souboru - ZUŠ F.A.Šporka,120dB/Barunááá,Děvčátko a slečny(Edward a slečny)/Convivium/F:A:G:U:S/DS Jakuba Maksymova/JakKdo/Ještě ne/Je to tajný!/Malé dvě,od r.2018 Desgirafes/My/Někdo,LD/Nic a pořád nic/Nikdo nic neví/Popcorn/Ráj/Sinice/Skorojo/Traumatizovaní

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová v pohádce O Palečkovi, 2005
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová, O Palečkovi
JAROMĚŘ, ZUŠ, Jarka Holasová v pohádce Hrnečku vař!, 2005
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová, pohádka Hrnčku vař!, 2005
Jaroměř, ZUŠ, Jarka Holasová, O slepičce, 2006
Jaroměř, ZUŠ, Spolu, ale každý sám
Jaroměř, Někdo, O Honzoj, LCH 2007
Jaroměř, ZUŠ, Někdo, O Honzoj, 2007
Jaroměř, ZUŠ, O Honzoj, 2008
Jaroměř, ZUŠ Někdo,Ve dvě na hruškách
Jaroměř, ZUŠ Někdo, Ve dvě na hruškách, 2008
Jaroměř,  ZUŠ  Někdo, Ve dvě na hruškách, LCH 2009
JH 2009, Jaroměř, Někdo, ZUŠ, Ve dvě na hruškách
Písek 2009, Jaroměř, Někdo, Ve dvě na hruškách II
Jaroměř, Maskymov, Lípa, 2010
Jaroměř, Někdo, Lípa, 2010
Jaroměř, Někdo ZUŠ F.A. Šporka, Lípa, LCH 2010
Jaroměř, Maksymov, Kdo to byl, 2010
Jaroměř, Malé dvě, Pohádka o velíké řepě, 2011
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, Pohádka o veliké řepě, CP Jiráskův Hronov 2011
Jaroměř, ZUŠ, Někdo, Darrell Standing, KP Audimafor Hradec Králové 2011
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Někdo, KÁLÍ, NAMÓ NAMÁ, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Traumatizovaní tygříci, Tygr Thomase Tracyho, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jaroměř, Někdo, Uměl lítat, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jaroměř, Někdo, Uměl lítat, CP Jiráskův Hronov 2013
Jaroměř, ZUŠ, Malé dvě, Lakomá Barka, CP Loutkářská Chrudim 2013
Jaroměř, ZUŠ, Malé dvě, Lakomá Barka, CP Dětská scéna Svitavy 2013
Jaroměř, Děvčátko a slečny, ZUŠ, Kázání děvčátkům a slečnám, KP Loutkářská a dětská divadelní přehlídka Hradec Králové 2014
Jaroměř, Děvčátko a slečny, ZUŠ, Kázání děvčátkům a slečnám, KP Audimafor Hradec Králové 2014
Jaroměř, Děvčátko a slečny, ZUŠ, Kázání děvčátkům a slečnám, CP Šrámkův Písek 2014
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, O Šmolíčkovi, CP Loutkářská Chrudim 2015
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, O Šmolíčkovi, CP Jiráskův Hronov 2015
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, O Šmolíčkovi, CP Jiráskův Hronov 2015
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, O dvanácti měsíčkách, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, O dvanácti měsíčkách, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, O dvanácti měsíčkách, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Šrámkův Písek 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Šrámkův Písek 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Děvčátko a slečny, Ušubraná, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JaKKdo, Kdes holubičko lítala?, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JaKKdo, Kdes holubičko lítala?, CP Jiráskův Hronov 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Barunááá, Pulcinella? Pulcinella!, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Dlouhý, Široký a Bystrozraký, CP Dětská scéna, Svitavy 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JAKKdo, Kdes holubičko, lítala? KP Dětská scéna a KP loutkářská Hradec Králové 2016
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Musí to bét?, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, Ubrousku, prostři se!, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Malé dvě, Ubrousku, prostři se!, CP Loutkářská Chrudim 2017
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Asi jsme špatně odbočili, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ, JakKdo, Prasečinky, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Prasečinky, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, JakKdo, Prasečinky, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ, Nic a pořád nic, RUR?, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Nic a pořád nic, RUR?, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Nic a pořád nic, RUR?, CP Šrámkův Písek 2018
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Dej!, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Dej!, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Desgirafes, Lepardessus, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ, Desgirafes, Lepardessus, KP Audimafor 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Desgirafes, Lepardessus, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Desgirafes, Lepardessus, CP Loutkářská Chrudim 2018
Jaroměř Děvčátko a slečny, Modrovous, CP Šrámkův Písek 2019
Jaroměř Děvčátko a slečny, Modrovous, CP Šrámkův Písek 2019
Jaroměř, ZUŠ, 120dB, Cik!, CP Šrámkův Písek 2020
Jaroměř, ZUŠ, 120dB, Cik!, CP Šrámkův Písek 2020
Jaroměř, 120dB, ZUŠ F. A. Šporka, Cik, CP LCH, 2020
Jaroměř, 120dB, ZUŠ F. A. Šporka, Cik, CP LCH, 2020
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Erben 1862, CP Jiráskův Hronov 2020
Jaroměř, ZUŠ, Convivium, Erben 1862, CP Jiráskův Hronov 2020
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Erben 1862, CP LCH 2020
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Hra o duši, CP Jiráskův Hronov 2021
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Convivium, Hra o duši, CP Jiráskův Hronov 2021
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Hra o duši, CP LCH 2021
Jaroměř, Convivium, ZUŠ F. A. Šporka, Hra o duši, CP LCH 2021
Jaroměř, Je to tajný! ZUŠ F. A. Šporka, Jeden, CP Šrámkův Písek 2022
Jaroměř, Je to tajný! ZUŠ F. A. Šporka, Jeden, CP Šrámkův Písek 2022
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Míchat v hrncích, CP LCH 2021
Jaroměř, ZUŠ F. A. Šporka, Míchat v hrncích, CP LCH 2021
Jaroměř, Convivium ZUŠ F. A. Šporka, Viktorka, CP Jiráskův Hronov 2022
Jaroměř, Convivium ZUŠ F. A. Šporka, Viktorka, CP Jiráskův Hronov 2022
Jaroměř, ZUŠ, Popcorn, Svět je v rozpacích, CP Jiráskův Hronov 2023
Jaroměř, ZUŠ, Popcorn, Svět je v rozpacích, CP Jiráskův Hronov 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.