Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Rádobydivadlo / Studio 1plus3

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1986
Působení: 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
Rádobydivadlo Klapý bylo založeno na podzim roku 1986.
Jeho zakladatelé byli Ladislav Valeš, současný umělecký vedoucí a režisér souboru, a ing. Vladislav Kaspar. Důvodem založení souboru bylo velké názorové nedorozumění a posléze i vyloučení Ladislava Valeše z divadelního souboru SCÉNA v Libochovicích.

První premiéra se odehrála 12.ledna 1987 v sále kulturního střediska Lovoš v Lovosicích. Byla strašná zima, něco kolem -18 stupňů a divákům šla pára od úst. Ale vydrželi do konce a to bylo dobré znamení, protože pokud by tenkrát odešli, Rádobydivadlo by se zcela jistě rozpadlo.

Při vzniku byli tři herci a jeden režisér, dnes soubor čítá přes třicet členů. Všichni přicházeli s touhou hrát divadlo, které by oslovovalo a částečně i provokovalo. Daří se jim to dodnes.

1987 - Jan Tetter: Zeď, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Divadelní Mašťov - návrh na postup na národní přehlídku. Účast na Rampa, Praha.

1988 - E. Radzinskij: Divadlo za časů Nerona a Seneky, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Divadelní Mašťov - návrh na postup na národní přehlídku. Účast na Rampa, Praha.

Soubor sklízí úspěchy nejen v Čechách, ale i v zahraničí, tedy v Evropě, kde už (do 2007) vystoupilo 14x na nejrůznějších mezinárodních festivalech.

Například na přehlídce amatérských souborů konaném ve dnech 10. – 13.srpna 1995 s názvem "Volge Daamipaevad 95" v překladu "Bílá paní 95" v Estonském Haapsalu, převzal vedoucí souboru L. Valeš cenu za originální zpracování klasického díla.
Ve Španělsku bodoval soubor ve dnech 5. – 11.září na festivalu s názvem El Pati, což znamená otevřený prostor, mezi 16 soubory z ostatních zemí, hrou "Ukrutný Lorco koridou voníš".

V březnu roku 1997 se soubor zúčastnil festivalu Wintrův Rakovník hrou "Romantyckej příběh".

1999 "A Ježíšek už dávno... ", účast na festivalu a dílně divadla pro děti FEMAD 1999 v Libicích nad Cidlinou s názvem divadelní hrou , kde soubor získal obdiv poroty a malých diváků. Stejně dopadl i na 69. ročníku festivalu Jiráskův Hronov.
"Byl to krásný pocit. Když jsme vycházeli z divadla, několik desítek lidí nám udělalo špalír a poplácávali nás po zádech. "Něco takového jsem ještě nezažil," vzpomíná na hronovskou atmosféru třináctiletý Pavel Šíp, který ve hře ztvárnil titulní roli Alexandra.

1999 - Účast na přehlídce Březen – měsíc divadla, Jilemnice.

1999 - Účast na ObP Divadelní červen, Lysá nad Labem.

Uvedené divadelní hry:
1987 - Tetter: Zeď, účast KP a NP KDP.
1988 - Radzinskij: Divadlo za časů Nerona a Seneky, účast na KP, KDP, FEMAD.
1989 - Valeš: Všichni moji pozůstalí, účast na FEMAD.
1990 - Hubay: Vrhači nožů, účast na KDP.

1991 - Alexander Galin: Hvězdy na ranním nebi, Ladislav Valeš. Účast na KP Josefodolské jaro - cena nejlepší herecký výkon Hana Zemanová, ceny za herecký výkon Eva Andělová a Jan Holfeuer, cena za inscenaci, cena za režii Ladislav Valeš - nominace na NP Vysoké nad Jizerou. Účast na KDP. Účast na JH.
1991 - Miklos Hubay, Vrhači nožů, r. Ladislav Valeš. Účast na přehlídce Karlovarský Harlekýn. Účast na Branka – přehlídka nejvýznamnějších inscenačních počinů amatérského divadla, Praha-Stodůlky.
1992 - Ladislav Valeš na motivy A. P. Čechova: Tři Nány si neuměly koupit lístek do Moskvy. Účast na Josefodolské divadelní jaro - cena Ivona Žáková za roli Nataši a cena souboru za tvůrčí přístup - nominace na NP do Vysokého nad Jizerou. Účast na NP KDP Vysoké n. Jiz. - cena za inscenaci a doporučení na Jiráskův Hronov, další ocenění získali Ladislav Valeš za režii, Vlastimil Mareš za scénickou výpravu, Jaroslava Maťáková za kostýmy a za roli Nataši.
1993 - L.Valeš: Hory se připravují k porodu, na svět přijde malá šedá myš..., r. L. Valeš. Účast na Josefodolské divadelní jaro - cena Ladislav Valeš za pokus o původní aktuální tvorbu a Eva Andělová za roli matky. Účast na KDP Vysoké nad J. Účast NP JH.
1994 - J. Mallea, Ladislav Valeš: 1, 2, 3, 4, 5 . . . . . . . . . Účast na Josefodolské divadlení jaro.
24. 6. 1994 - W. Shawn, A. Gregory, L. Malle, L. Valeš: Jedna, dva tři, čtyři, pět, cos to chlapče, cos to sněd.
1995 - F G. Lorca - L. Valeš: Ukrutný Lorco koridou voníš. Účast na Pražské přehlídce celovečerních her. Účast na NP JH.
31. 5. 1996 - Na motivy hry H. Ibsena: P.G. aneb romantickej příběh.
22. 5. 1997 - Jan Werich: Fimfárum, účast Josefodolské divadelní jaro.
13. 6. 1997 - Michael Frayn : Za scénou - Libochovické divadelní léto, cena diváka, cena za scénografii Pavlu Hurychovi, Cena Vladimíra Kaspera Za nejlepší mužský herecký výkon Jaromíru Holfeurovi.
11. 6. 1998 - Ingmar Bergman - L.Valeš: A Ježíšek už dávno ...
1998 - M. Frayn: Za scénou, r. L. Valeš. Účast na KP Děčínská brána - cena Pavel Hurych za scénu.
1999 - na motivy Strimbergovy Slečny Julie: O svatém Jánu hledej sobě vránu. Účast na XLII. LDL.
10.6.1999 na motivy hry A. Strinberga: O svatém Jánu hledej sobě vránu.
2.6.2000 P.O. Enquist: Noc tribádek.
23.6.2000 T. Wilder: Naše městečko.
2000 - podle hry Augusta Strindberga Slečna Julie: O svatém Jánu hledej sobě vránu. Účast na Perlení, Bechyně.
2000 - Petr Olova Enquist: Noc Tribádek. Účast na XLIII. LDL - Cena Lotara Sedláka za inscenaci.
2000 - Thornton Wilder: Naše městečko, r. Kateřina Fixová. Účast na XLIII. LDL.
2001 - Oslava 15. narozenin Rádobydivadla – průřez historií a pásmo z útržků odehraných her. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2001 - na motivy hry A. Strinberga: O svatém Jánu hledej sobě vránu, r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2001 - Thornton Wilder: Naše městečko, r. Kateřina Fixová. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2002 - Česká Lípa, Klapý a Nový bor, spojené soubory: Jakub a jeho pán. Účast Modrý kocour, Turnov.
2002 - L. Valeš podle P. O. Enquista: Fajdraricie (jedna z protagonistek odcestovala týden před Rádobyfestem do USA – roli převzala Veronika Týcová). Účast na Rádobyfest, Klapý.
31. 5. 2003 - L.Valeš podle P.O.Enquista: Faidraricie. Účast na XLVI. ročníku LDL.
2004 - Na motivy hry I. Bergmana L. Valeš: Taková podivná kombinace citů..., r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý. Účast na XLVII. LDL - nesoutěžní představení. Účast na Stochovská Thalie. 2005 účast Div. podzim Říčany, Budějická Thalie. (2005) Host Wintrova Rakovníka. Karlínské jeviště, Novohradecké divadlo 2007.

2005 - částečně přepracovaná hra Briana Friela Tanec na konci léta Ladislavem Valešem: Hřbitůvek v Ballybeg, r. Ladislav Valeš. Účast na XLVIII. LDL. Účast na Rádobyfest, Klapý.

2006 - Liz Fullerová: Liz a Betty, r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý.

V roce 2005, respektive 2006, se k souboru přidávají manželé Eva a Jaroslav Kodešovi. Eva jako herečka a Jaroslav coby režisér.

2005 - Ladislav Valeš: Taková podivná kombinace citů. Účast na ObP Karlínské jeviště.

2006 - Peter Shaffer: Equus, r. Jaroslav Kodeš j.h. Účast Klášterecké pivní divadelní žně, CP Divadelní Třebíč, nominace na JH, cena za inscenaci Equus, J.Kodešovi za režii, L. Valešovi za herecký výkon v roli Martina Dysarta, ČU Vítu Šťastnému za herecký výkon v roli Alana. Účast Modrý kocour, JH.

2006 - na motivy divadelní hry Briana Friela Tanec na konci léta: Hřbitůvěk v Ballybeg, upravil a režie Ladislav Valeš, DT.

Rádobydivadlo předvedlo svým divákům za 20 let existence, tj.
do začátku roku 2007 22 inscenací, které hrálo 400x.
Nejednou účinkovalo na velmi prestižních a významných národních přehlídkách (včetně Jiráskova Hronova), získalo řadu neméně prestižních ocenění a doporučení, hostuje po celé republice...
Zakladatelé souboru si na počátku snad ani nepomysleli, že trvání souboru bude tak dlouhodobé a cílevědomé.
Téměř pravidelně je soubor navrhován českým střediskem AITA/IATA k účasti na zahraničních festivalech, nebo je pořadateli těchto akcí přímo zván, a často si z těchto přehlídek vozí významný ocenění. V posledních letech soubor vystoupil na několika národních i mezinárodních festivalech v Německu, Španělsku, Chorvatsku, Maďarsku, na Slovensku a Ukrajině, dále hrál v Estonsku, Litvě, Polsku, Rakousku, Belgii, Lucembursku. Má obvykle kolem třiceti představení do roka.

2007 - Liz Fullerová: Liz a Betty, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Wintrův Rakovník - doporučení na CP Divadelní Děčín/Divadelní Třebíč na 2. místě. Účast Divadelní CP Děčín - doporučení na JH, ČU Evě Andělové za herecký výkon v roli Betty Davisové. Účast JH. Účast na Divadelní podzim..., Říčany.

v Činoherním klubu (Praha) :
2005 - Ladislav Valeš: Taková podivná kombinace citů.

Zahraniční reprezentace
1995 Estonsko, Haapsalu, festival Bílá paní
1996 SRN, Paderborn, Divadelní dny evropských kultur
1996 SRN, Hanau, Hanauer Internationale Amateurtheatertage 1997 Belgie, Marché-en-Famenne, Estivades
1998 Španělsko, Girona, Festival El Pati
2000 Rakousko, Heidenreichstein, Jugendtheatertage
2001 SRN, Rudolstadt, Evropské dny amatérského divadla
2007 Ukrajina, Lvov
2009 SRN, Lörrach,
2011 SRN, Donsdorf
2014 - 2015 SRN, Donsdorf, Paderborn


2007 - Peter Shaffer: Equus, r. Jaroslav Kodeš. Účast na KP Děčínská brána - nominace na NP. Účast CP Divadelní Třebíč - nominace na JH. Účast KP Modrý kocour, Turnov, j. h. - nesoutěžní představení. Účast na Českolipský divadelní podzim.
2007 - Liz Fullerová: Liz a Betty, r. Ladislav Valeš. Účast KP WR, DB, DT, JH. Účast CP Divadelní Děčín - doporučení na JH. Účast Klášterecké divadelní žně.
2007 - Nikolaj Koljada: Slepice, r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý 2007. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2008 - host přehlídky. Účast Klášterecké divadelní žně 2008. Účast na Stochovská Thálie 2008.
2008 - Petter Shaffer: Equus. Účast na krajské přehlídce Wintrův Rakovník, j. h. Účast na Divadelní podzim..., Říčany.
2008 - Bohumil Hrabal, Václav Nývlt: Taneční hodiny pro starší a pokročilé, r. Ladislav Valeš. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná. Účast na Libochovickém divadelním létě. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2008 - Michel de Ghelderode: ESCORIAL, r. Rudolf Felzmann. Účast Tyjátjátra, Kralupy nad Vltavou.
2008 - Studio 1plus3 (Rádobydivadlo), Michel de Ghelderode: Escorial, r. Rudolf Felzmann. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2009 - Nikolaj Koljada: Slepice. KP Třešťské divadelní jaro, druhé doporučení na NP Divadelní Děčín 2009, cena Veronice Valešové a Petře Znamenáčkové za herecký výkon v inscenaci.Účast na Divadelním festivalu Napajedla - cena za mužský herecký výkon Pavel Macák za roli Fjodora a Jaroslava Maťáková za roli Diany, hlavní cena za ženský herecký výkon Veronika Valešová za roli Ally, hlavní cena souboru za inscenaci.
2009 - F. Hrubín: Romance pro křídlovku, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - host přehlídky. Účast na KP Josefodolské divadelní jaro - čestné uznání Pavlu Hurychovi, Jaromíru Holfeuerovi, Pavlu Macákovi, diplom Vítu Šťastnému, Liběně Štěpánové, Petře Znamenáčkové - nominace na NP KDP, Vysoké nad Jizerou. Účast na NP KDP - čestné uznání Vítu Šťastnému za roli Františka a cena Jaromíru Holfeuerovi za roli dědečka, Pavlu Hurychovi a Jaromíru Holfeuerovi za scénu a souboru Rádobydivadlo za dramaturgickou volbu inscenace. Účast na Divadelní podzim..., Říčany 2011.
2009 - Bohumil Hrabal v dramatizaci Václava Nývlta: Taneční hodiny pro starší a pokročilé, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Wintrův Rakovník - nominace na CP Divadelní Třebíč/Divadelní Děčín. Účast na CP Divadelní Děčín - čestné uznání Petře Znamenáčkové za herecký výkon v roli Šestnáctileté. Účast na Klášterecké divadelní žně.
2009 - Česko-německá skupina 1a3, Michael de Ghelderode: Escorial, r. Rudolf Felzmann. Účast na CPJH. Účast na Libochovické divadelní léto. Účast na Suchdolské divadelní večery.
2009 - Josef Tejkl: Elegie tyrolská, r. Jaroslav Kodeš. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2010 - Josef Tejkl: Elegie tyrolská, r. Jaroslav Kodeš (text byl nominován na cenu Alfréda Radoka). Účast na Stochovská Thálie. Účast na KP Děčínská brána (ceny za herecké výkony převzali Ladislav Valeš a Eva Kodešová, za dramaturgickou úpravu, režii a scénu hry Jaroslav Kodeš) - postup na NP Divadelní Děčín.
2010 - Nikolaj Vladimirovič Koljada: Slepice. Účast na Libochovické divadelní léto.
2010 - Josef Tejkl: Elegie tyrolská, r. Josef Tejkl. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - nesoutěžní.
2010 - Josef Tejkl: Elegie tyrolská, r. Jaroslav Kodeš. Účast na CP Divadelní Děčín - doporučení na NP JH. Účast na NP Jiráskův Hronov. Účast na ObP Trdloviny, Vyškov. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně.
2010 - Nikolaj Koljada: Slepice, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Josefodolské divadelní jaro (ceny za inscenaci, režii, scénografii a Veronika Valešová za herecký výkon) - nominace na NP KDP. Účast na NP KDP.
2010 - Bohumil Hrabal v dramatizaci Václava Nývlta: Taneční hodiny pro starší a pokročilé, r. Ladislav Valeš. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - hlavní cena za mužský herecký výkon Jiřímu Krausovi za roli Tanečního mistra a cena souboru za čistotu jevištní mluvy.
2010 - Martin McDonagh: Kráska z Leenane, r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý - zde předpremiéra.

2011 - Martin McDonagh: Kráska z Leenane, r. Ladislav Valeš. Účast na Libochovické divadelní léto. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na KP Děčínská brána, cena diváka, mimořádné herecké výkony zejména V. Valešové a D. Cendrové - doporučení na CP Divadelní Děčín. Účast na CP Divadelní Děčín, cena Vítku Šťastnému za herecký výkon, cena souboru za inscenaci a Ladislavu Valešovi za režii - doporučení na NP JH.
2011 - Josef Tejkl: Elegie tyrolská (Chrám bolesti). Účast na KP Setkání ve Strašecí - inspirativní představení. 9. 4. 11 uváděno v Kulturním středisku U Koruny, Praha 5 – Radotín. Účast na Meziměstské divadelní hry, Meziměstí. Účast na CP Sokolovská čurda - soubor obdržel vítěznou "ČURDU" tj. cenu za nejmenší hereckou roli.
2011 - Nikolaj Koljada: Slepice. Účast na NP JH.
2011 - Martin McDonagh: Kráska z Leenane. Účast na ObP Karlínské jeviště. Účast na FEMAD, Poděbrady - Cena diváků. Účast na přehlídce Klášterecké divadelní žně. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - hlavní cena za ženský herecký výkon Veronice Valešové za roli Maureen.
2011 - Václav Nývlt na motivy Bohumila Hrabala: Taneční hodiny pro pokročilé, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Josefodolské divadelní jaro - čestné uznání za herecký výkon Evě Andělové a Pavlu Macákovi, cena Ladislav Valeš za režii a Jaroslava Maťáková za kostýmy - doporučení na NP KDP. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou - čestné uznání Evě Andělové za roli Šedesátileté.
2011 - Hadar Galronová: Mikve, r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý - zde premiéra.
2012 - Mikve. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.
2012, květen - Josef Tejkl: Elegie tyrolská. Účast na 8. ročníku mezinárodního festivalu amatérského divadla v Donzdorfu.
2012 - Hadar Galron: Mikve, režie Ladislav Valeš. Účast na KP Děčínská brána 2012. Doporučení na CP Divadelní PIKNIK Volyně. Uděleny cena Jaromíru Holfeuerovi za scénografii a čestné uznání za inscenaci. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na ObP Divadelní benefiční festival, Litoměřice - cena diváka - 1. místo.
2012 - Peter Shaffer (v překladu Martina Hilského): Amadeus, úprava a režie Jaroslav Kodeš - premiéra 2. května 2012 v 19 hodin ve Vrchlického divadle v Lounech, derniéra 12. 9. 2017 tamtéž. Účast na Libochovické divadelní léto - hlasování diváků. Účast na CP Sokolovská čurda. Účast na Divadelní podzim..., Říčany. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2012 - Martin McDonagh: Kráska z Leenane, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Josefodolské divadelní jaro - čestné uznání Jaromír Holfeur a Josef Tuček za scénu, cena za herecký výkon Dana Cendrová, cena za režii Ladislav VALEŠ a cena souboru za inscenaci - nominace na KDP, Vysoké nad Jizeou. Účast na NP KDP, Vysoké nad Jizerou.
2013 - Peter Shaffer (v překladu Martina Hilského): Amadeus, r. Jaroslav Kodeš. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - nesoutěžní. Účast na KP Děčínská brána - Cena diváka, čestné uznání Václavu Špiritovi za roli Sallieriho a cena Vítu Šťastnému za roli Mozarta, Petře Maťákové - Znamenáčkové za roli Constance, Miroslavu Královi za výtvarné řešení, Jaroslavu Kodešovi za režii a divadlu za inscenaci - doporučení do programu NP Piknik Volyně.Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - cena diváka za inscenaci, čestné uznání za scénu a režii, hlavní cena za mužský herecký výkon Vítovi Šťastnému za herecký výkon v roli Amadea. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně - čestné uznání Vítu Šťastnému za herecký výkon v roli Wolfganga Amadea Mozarta a cena Miroslavu Královi za kostýmy a Petře Maťákové-Znamenáčkové za herecký výkon v roli Constance Weberové - doporučení na NP JH. Účast na NP JH. Účast na FEMAD, Poděbrady - nejlepší inscenace, nejlepší mužský herecký výkon VÍT ŠŤASTNÝ za roli Amadea , Cena diváků a Cena divadelních klubů Jaroslavu Kodešovi za režii. Účast na Klášterecké divadelní žně - letošní diváckou soutěž vyhrál Amadeus Rádobydivadla Klapý, mají tedy tu čest být zapsání malým písmem na příštích pivních táccích. Účast na Čechův divadelní podzim, Praha 2013.
2013 - Ladislav Valeš: Všechno není košer, r. Jiří Kraus. Účast na Rádobyfest, Klapý. Účast na Libochovickém divadelním létu. Účast na Divadelním benefičním festivalu, Litoměřice.
2013 - Hadar Galron: MIKVE, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - čestné uznání Daně Cendrové za roli CHEDVY, Jaroslavě Maťákové za roli ESTI, Pavle Umhöhové za roli ŠIRY, Evě Andělové za roli ŠOŠANY, Lence Svobodové-Šťastné za roli TAHILY a Petře Maťákové za roli MIKY a cena Ladislavu Valešovi za režii, Liběně Štěpánové za roli HINDI a souboru za inscenaci - doporučení na 1. místě na NP Krakonošův divadelní podzim Vysokém nad Jizerou. Účast na NP KDP - čestné uznání Lence Svobodové–Šťastné za postavu Tehíly. Účast na ObP Divadelní listí, Třešť.
2013 - Bohumil Hrabal – Václav Nývlt: Taneční hodiny pro pokročilé, r. Ladislav Valeš. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov.
2014 - Ladislav Valeš na motivy filmu Ingmara Bergmana Lesní jahody: ...dlouhá cesta. Režie Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý.
2014 - Ladislav Valeš, na motivy knihy Šoloma Alejchema "Tovje vdává dcery": Všechno není košer (komické i vážnější obrazy ze života pravoslavné a židovské komunity na ukrajinské vesnici), r. Jiří Kraus. Účast na KP Děčínská brána - doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně - čestné uznání Daně Cendrové za herecký výkon v roli Goldy a Lukáši Burdovi za herecký výkon v roli Motla a cena Ladislavu Valešovi za herecký výkon v roli Tovjeho - doporučení do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na Českolipský divadelní podzim. Účast na Divadelní podzim..., Říčany.
2015 - Rádobydivadlo, Jiří Kraus, Kocour v botách. Mladá scéna Rádobydivadla, Etudy z deníku (malého poseroutky). Účast na Rádobyfest, Klapý - obě představení.
2015 - Ladislav Valeš na motivy filmu Ingmara Bergmana Lesní jahody: ...dlouhá cesta, r. Ladislav Valeš. Účast na KP Děčínská brána. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně - čestné uznání Miroslavu Královi za scénu, Jaromíru Holfeuerovi za herecký výkon v roli Isaka Borga a Lence Svobodové Šťastné za herecký výkon v roli Marienne. Účast na CP FEMAD, Poděbrady. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na Divadelní podzim..., Říčany. Účast na Divadelním benefičním festivalu, Litoměřice. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla 2016. Účast na KP Klicperovy divadelní dny, Sadská 2016 - cena za nejlepší mužský herecký výkon Jaromír Holfeuer v roli Isaka Borga, cena za scénář a režii Ladislav Valeš, čestné uznání Lenka Svobodová Šťastná za roli Marianne, nejlepší inscenace, nominace na CP Krakonošův divadelní podzim. Účast na NP Krakonošův divadelní podzim 2016 - cena Janu Ladislavu Valešovi za režii, Miroslavu Královi za scénu a kostýmy a souboru za inscenaci, hlavní cena Jaromíru Holfeuerovi za nejlepší mužský herecký výkon a Lence Svobodové Šťastné za nejlepší ženský herecký výkon a cena Dušana Zakopala Jaromíru Holfeuerovi za nejlepší seniorský herecký výkon - nominace na CP Jiráskův Hronov 2017. Účast na Divadlo mezi knihami, Praha 2017. Účast na CP Jiráskův Hronov 2017.
2016 - Vladislav Vančura: Rozmarné léto, r. Jaroslav Kodeš. Účast na KP Děčínská brána - čestné uznání Jonáši Filipovi za roli kouzelníka Arnoštka a cena souboru za inscenaci, Jaroslavu Kodešovi za režii, Janě Stejskalové za scénu a kostýmy, Jiřímu Strohnerovi za hudbu, Ladislavu Valešovi, Pavlu Macákovi a Františku Zborníkovi za postavy Antonína Důry, Majora Huga a Kanovníka Rocha (hlavní cena za kolektivní mužský herecký výkon) a Evě Kodešové za roli Kateřiny Důrové (hlavní cena za ženský herecký výkon - doporučení do programu CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - čestné uznání Evě Kodešové za herecký výkon v roli Kateřiny Důrové, Ladislavu Valešovi za herecký výkon v roli Antonína Důry, Františku Zborníkovi za herecký výkon v roli Kanovníka Rocha a Jonáši Filipovi za herecký výkon v roli Kouzelníka Arnoštka a cena Janě Stejskalové za scénu a kostýmy a cena souboru za inscenaci - nominace na CP JH. Účast na NP Jiráskův Hronov. Účast na festivalu Pernštejn(l)ove, Pardubice. Účast na KP Českolipský divadelní podzim. Účast na Sokolovská čurda - "Sokolovskou čurdu" získal Jaromír Holfeur, Zlatého vrtíka Vaška Junka Jana Stejskalová za nejlepší scénu a soubor nominační certifikát do předplatného MDK Sokolov. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná. Účast na Divadelním benefičním festivalu, Litoměřice. Účast na Rádobyfest, Klapý. Účast na Klášterecké divadelní žně 2017. Účast na NP Krakonošův divadelní podzim 2017 - host přehlídky. Účast na Budějcké Thálii 2017. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen) 2017. Účast na Louňovická letní divadelní aktivita 2017.
2017 - Marina Carr: U kočičí bažiny (irská variace Eurípidovy antické tragédie Médeia), r. Ladislav Valeš. Účast na KP Děčínská brána - čestné uznání souboru za inscenaci, Jakubovi Ružbatskému za roli Kartága Kilbrida a Elišce Hrdé za roli Josie Kilbridové a cena Vlaďce Zborníkové za roli Hester Swanové a Lence Šťastné za výběr hudby a interpretaci úvodní písně - doporučení na CP Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně. Účast na Divadelní přehlídce, Radnice. Účast na Rádobyfest, Klapý. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2018. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha 2018. Účast na KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2018 - čestné uznání Evě Andělové za roli Moniky Murayové a cena souboru za inscenaci, Vlaďce Zborníkové za roli Hester Swanové, Daně Cendrové za roli Paní Kilbridové, Jaromíru Holfeuerovi a Milanu Hrzánovi za scénu a Ladislavu Valešovi za režii - doporučení na CP Krakonošův divadelní podzim 2018. Účast na NP KDP, Vysoké nad Jizerou 2018 odvolána kvůli úmrtí Františka Zborníka. Účast na Dobřichovické divadelní slavnosti 2018. Účast na Divadelní festival, Napajedla 2018 - Cena za ženský herecký výkon VLAĎKA ZBORNÍKOVÁ za roli Hester Swanové, Cena za dětský herecký výkon KRISTIÁN VALEŠ za roli Josie, Cena za ženskou vedlejší roli EVA ANDĚLOVÁ za roli Monicy. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou 2019 - čestné uznání Jiřímu Chardabovi za roli Ducha Josefa Swana a cena Vladimíře Zborníkové za roli Hester Swanové a Ladislavu Valešovi za dramaturgický výběr hry.
2018 - Maxim Gorkij: VASSA ŽELEZNOVOVÁ, r. Václav Špirit. Účast na Rádobyfest, Klapý. Účast na Divadelní přehlídce, Radnice 2018 a 2019. Účast na Divadelním benefičním festivalu, Litoměřice. Účast na KP Děčínská brána 2019 - cena Jiřímu Chadrabovi za roli Pavla, Janě Dobrovodské za roli Ludmily, Karolíně Baňkové za role služebných s přihlédnutím k návrhu kostýmů a Václavu Špiritovi za režii a čestné uznání Lence Šťastné za roli Anny a Evě Andělové za titulní roli - nominace do programu Divadelního Pikniku Volyně. Účast na KP Žlutické divadelní léto 2019. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2019 - cena Evě Andělové za herecký výkon v roli Vassy. Účast na FEMAD, Poděbrady 2019. Účast na Divadelní podzim..., Říčany 2019. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2020. Účast na KP Josefodolské divadelní jaro 2020 - čestné uznání Eliška Hrdá za herecký výkon, cena Martina Čechová a Jiří Chadraba za herecký výkon a soubor za dramaturgický výběr textu, doporučení na národní přehlídku venkovských divadelních souborů Krakonošův divadelní podzim 2020. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou 2020 odvolána - přehlídka je ZRUŠENA.
2019 - Paula Vogel: Nejstarší řemeslo, r. Ladislav Valeš. Účast na Rádobyfest, Klapý. Účast na NP seniorského divadla, Česká Třebová 2020 - NP se nekoná. Účast na KP Děčínská brána 2022 ZRUŠENA - nemoc v souboru.
2020 – Franz Werfel: JACOBOWSKI A STJERBINSKI aneb Komedie jedné tragedie. Režie Jaroslav Kodeš. Premiéra 16.1. Účast na FEMAD, Poděbrady - Cena za výtvarné pojetí a za hudební složku inscenace. Účast na Rádobyfest, Klapý odvolána - přehlídka je ZRUŠENA.
2020 - Vzhledem k současné situaci je přehlídka Třešťské divadelní jaro 2020 zrušena.
2020 - Maxim Gorkij: Vassa, r. Václav Špirit. Účast na Nučický Kahan. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou 2021 - čestné uznání Martině Čechové za roli Anny a cena Václavu Špiritovi za dramaturgickou volbu hry a Jiřímu Chadrabovi za roli Pavla.

2021 - Franz Werfel: Jacobowski a Stjerbinski, r. Jaroslav Kodeš. Účast na přehlídce vyspělých DS, L. Symposion, Třebechovice 2021. Účast na Divadelní přehlídce, Radnice 2021. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha 2022 - ZRUŠENO!, koná se 29.5.2022 (https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2409; https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2412; https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2511). Účast na KP Děčínská brána 2022 - cena Ladislav Valeš za herecký výkon v roli Jacobowskiho, Lenka Svobodová Šťastná za herecký výkon v roli Mariany a Zpěvačky a Jaroslav Kodeš za režii a hlavní cena za nejlepší inscenaci - nominace na CP Divadelní Piknik Volyně 2022. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha 2022. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2022 - čestné uznání Lence Svobodové – Šťastné za herecký výkon v roli Mariany, Ladislavu Valešovi za herecký výkon v roli Jacobowského. Účast na KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023 - čestné uznání Pavel Macák v roli plukovníka Stjerbinského, cena soubor za inscenaci, Lenka Svobodová-Šťastná v roli Mariany, Ladislav Valeš v roli Jacubowského, cena za režijní řešení - nominace na CP Krakonošův divadelní podzim. Účast na CP Krakonošův divadelní podzim, Vysoké nad Jizerou - host přehlídky. Účast na Voskovcově Sázavě 2023, ceny Lenka Svobodová - Šťastná, Ladislav Valeš. Účast na KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice 2023 - host přehlídky. Účast na Rádobyfest, Klapý 2023.

2021 - 15.10.2021 premiéra Vahé Katcha, Julien Sibre: Hostina dravců. Divadelní adaptace románu francouzsko-arménského autora. Režie Kateřina Volánková, scénografie Jana Kahounová. Účast na KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice 2022 - host přehlídky. Účast na FEMAD, Poděbrady 2022. Účast na Festivalu Bez zbytečnejch řečí, Plzeň 2022.

2022 - 21.4.2022 - premiéra Branislav Nušić a Petra Vitez Petao: Bulšit aneb Podezřelý analfabet, r. Jaroslav Kodeš. Účast na Karlovarský Harlekýn, 24.9.2022 Rádobyfest, 20.10. 2022 Českolipský divadelní podzim. Účast na ObP Kaškova Zbraslav 2022. Účast na Rádobyfest, Klapý 2022. Účast KP Modrý kocour, Turnov 2023 - cena souboru za hereckou interpretaci.

2022 - Katka Volánková: HOSTINA DRAVCŮ, r. Katka Volánková. Účast KP Modrý kocour, Turnov.

2022 - Arthur Miller: ČARODĚJKY, režie a úprava Václav Špirit. Premiéra 29. 6 2022 v Lounech. Účast na festivalu Stříbrný vítr, Písek. Účast na KP Děčínská brána 2023 - doporučení na Divadelní piknik Volyně.

2023 - Rostislav Soukup: Penzionek, režie R. Soukup. Premiéra 12.5.2023 v Lounech.

2024 – Marcin Szczygielski: SKOŘÁPKA. Dvě ženy - dva různé světy. Překlad Lena Pešák, režie Jaroslav Kodeš, dramaturgická úprava Vladimír Zajíc a Jaroslav Kodeš, výprava Gábina Pojerová, hudba Jiří Strohner. Premiéra 25. 1. 2024 v Lounech. Účast na festivalu Stříbrný vítr, Písek. Účast na KP Červený Kostelec - uvedeno jako náhradní inspirativní představení za soubor Týniště nad Orlicí, DS Jirásek – Temno, který pro nemoc účast zrušil. Účast na KP Děčínská brána - čúz Gabriele Pojerové za výpravu, cena Lence Svobodové Šťastné za roli Haliny, cena Petře Maťákové za roli Roxany, cena souboru za inscenaci a doporučení na Divadelní Piknik Volyně.
Bibliografie:
77. Jiráskův Hronov - Festival amatérského divadla - Programová brožura 2007, 63 s.

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen v nové sezóně 2016-17. AS 7.9.2016. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-v-nove-sezone-2016-17-7lya1.html

CD - 80 let Sdružení přátel umění "Scéna" Libochovice. Autor textů Jiří Růzha.

CESTY českého amatérského divadla. Vývojové tendence. Zprac. Jan Císař a kol. Praha, IPOS-ARTAMA 1998, s. 318, 359, 362, 369; obr. s. 320: Za časů Nerona a Seneky, Rádobydivadlo Klapý, režie Ladislav Valeš, 1988; s. 358: Z inscenace Ukrutný Lorco, corridou voníš, Rádobydivadlo Klapý, režie Ladislav Valeš, na snímku Eva Andělová jako Bernarda Alba, 1995.

CÍSAŘ, Jan: Divadelní Děčín&Divadelní Třebíč 2007 aneb Proměna? AS 2007, č. 3, s. 17-22.

CÍSAŘ, Jan: Od faktů k hodnotám. XX. KP severočeských amatérských divadelních souborů v Žatci. AS 1989, č. 6,

CÍSAŘ, Jan: Meze Hronova 2010. Amatérská scéna 2010, č. 5, s. 26 - 30.

DIVADELNÍ Mašťov, Krajská přehlídka vesnických a zemědělských divadelních souborů 1987, Programové letáky, 5 ks. Mašťov, 1987. kART.

DIVADELNÍ ´88, Krajská přehlídka vesnických a zemědělských divadelních souborů, Programové letáky, 6 ks., 1988. kART.

EXNAROVÁ, Alena: Krakonošův divadelní podzim. Amatérská scéna 1992, č. 1, s. 18.

EXNAROVÁ, Alena: Ohlédnutí za XXIII. Krakonošovým divadelním podzimem. Amatérská scéna 1993, č. 1, s.2-4, 4 fot. Referát.

EXNAROVÁ, Alena: Průvodce po představeních Divadelního Děčína a Divadelní Třebíče 2007. AS 2007, č. 3, s. 23-32.

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13 - 18.

FELZMANN, Rudolf: Radosti a strasti venkovských souborů aneb Josefodolské divadelní jaro 2009. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 29 - 30.

FELZMAN, Rudolf: Poctivý, ale nejednoznačný Josefův Důl. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 43 - 44.

FIXOVÁ, Kateřina: Ze závěrečné zprávy poroty 40. ročníku LDL. Amatérská scéna 1997, č. 4, s. 12.

HULEC, Vladimír: Divadlo je svaté, svaté je divadlo - Modrý kocour. AS 2008, č. 2.

HULEC, Vladimír: Nehrát, ale být - Modrý kocour Turnov 26. 2.–1. 3. 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 35 - 37.

HULEC, Vladimír; STUCHLÍK, Jaroslav: Běsné dny Modrého kocoura. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 29 - 33.

Internet: http://www.divadloluna.estranky.cz/stranka/wintruv-rakovnik-2008

Klapý, Rádobydivadlo Klapý, Amadeus, pozvánka - viz www odkazy.

Klapý, Rádobydivadlo, Mí Louňané mi rozumějí... (AS 6.5.2012 - ke hře Amadeus) - viz www odkazy.

KODEŠ, Jaroslav: Historie Wintrova Rakovníka - statistické přehledy. Rkp. leden 2007. (včetně rozdělených ročníků – SDH Nymburk)

LAURIN, František: Závěrečné slovo poroty (KDP 2012) - Kráska z Leenane. Větrník č. 10, 21. 10. 2012.

LÁZŇOVSKÁ, Lenka: 14. Děčínská brána. Amatérská scéna 2006, č. 2, s. 22-23.

LÁZŇOVSKÁ, Lenka: Děčínská brána. AS 2007, č. 2, s. 24-25.

LÁZŇOVSKÁ, Lenka: Sněhová a divadelní nadílka ve Vysokém. Amatérská scéna 2009, č. 6, s. 22 - 28.

LIEBHABEROVÁ, Táňa: Karlínské jeviště 2005. Internet.

LYSÁ NAD LABEM, Divadelní červen. AS 1999, č. 4, Zprávičky (MF Dnes, 7.6.1999).

MÍSTOPIS českého amatérského divadla, I. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2001, s. 356.

PANENKA, Pavel: Děčínská brána oslavila plnoletost s grácií. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 26 - 27.

PÁVEK, Vít: Suchdol ve znamení divadla za svitu červencových hvězd. (Viz text)

Praha, Činoherní klub uvádí, Redakce: Činoherní klub uvádí Rádobydivadlo Klapý (1.3. 2009). Scena.cz – 1. kulturní portál, 25. 2. 2009, rubrika - Amatéři, http://www.scena.cz/index.php?o=1&d=1&r=7&c=9100 (viz Texty)

PROGRAM celostátní přehlídky amatérského činoherního a hudebného divadla Divadelní Děčín / Divadelní Třebíč 2007. d´ARTAMAn 2007, č. 2, s. 4-5.

Program Divadelní Děčín 2010. d­­´ARTAMAn 2010, č. 2, s. 10 - 12.

Řádky europoslankyně Zuzany Roithové věnované Suchdolskému festivalu. (Viz text)

SCHEJBAL, Milan: Hororový Wintrův Rakovník. AS 2007, č. 2, s. 15-18.

SCHEJBAL, Milan: Wintrův Rakovník 2008. AS 2008, č. 2.

STROTZER, Milan: Faktografie 80. Jiráskova Hronova. Amatérská scéna 2010, č. 5, s. 17 - 25.

ŠOTKOVSKÝ, Jan: Standard? Nadstandard! – Wintrův Rakovník 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 18 - 20.

TEJKL, Josef: Modrému kocourovi sršela srst. AS 2007, č. 2, s. 52-53.

VALEŠ, Vladimír: Divadelní Mašťov ´88 inspirující. AS 1988, č. 7, s. 11. Foto.

ZAJÍC, Vladimír: Perlení. AS 2000, č. 1, s. 11–12.

ZPRAVODAJ krajské přehlídky vesnických a zemědělských divadelních souborů Divadelní Mašťov 1987, 4 čísla. kART.
Archivy:
kART: Evidenční karta ÚKVČ, 1988.

Videozáznam představení Hory se připravují k porodu na JH 1993 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Ukrutný Lorco, corridou voníš na DT 1995 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Romantyckej příběh na DT 1997 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení A ježíšek už dávno... na DT 1999 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení O svatém Jánu, hledej sobě vránu na DT 2000 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Naše městečko na DT 2001 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Videozáznam představení Fajdraricie na DT 2003 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Videa

Související Obrázky

Chomutov, Čapek, okresní přehlídka 1988
Děčín, KP Děčínská brána 2015, zakončení přehlídky
HOLFEUER Jaromír, 2011
KDP 2009, Klapý, Rádobydivadlo, Romance pro křídlovku
Klapý - Rádobydivadlo - Taneční hodiny pro starší a pokročilé, 2009
Klapý,  Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballybek, 2006
Klapý,  Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballybek, 2006
Klapý,  Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballyberk
Klapý,  Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballyberk, 2006
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Divadlo za časů Nerona a Seneky, 1988
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Divadlo za časů Nerona a Seneky, 1988
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Vrhači nožů, 1990
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Zeď,  1987
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Zeď, 1987
Klapý, DS, Dům doni Bernardy, JH 1995.jpg
Klapý, Rádibydivadlo, Taneční hodiny pro pokročilé, 2008
Klapý, Rádobydivadlo,  Fajdraricie
Klapý, Rádobydivadlo,  Fajdraricie
Klapý, Rádobydivadlo,  Fajdraricie, 2003
Klapý, Rádobydivadlo,  P. G.  aneb Romantickej příběh
Klapý, Rádobydivadlo,  P. G.  aneb Romantickej příběh
Klapý, Rádobydivadlo,  P. G.  aneb Romantickej příběh, 1997
Klapý, Rádobydivadlo, ...Dlouhá cesta, KP Děčínská brána 2015
Klapý, Rádobydivadlo, ...Dlouhá cesta, KP Děčínská brána 2015
Klapý, Rádobydivadlo, A Ježíšek už dávno
Klapý, Rádobydivadlo, A Ježíšek už dávno
Klapý, Rádobydivadlo, A Ježíšek už dávno
Klapý, Rádobydivadlo, A Ježíšek už dávno, 1999
Klapý, Rádobydivadlo, A Ježíšek už dávno, 1999
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, CP Divadelní piknik Volyně 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, CP Divadelní piknik Volyně 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, CP Jiráskův Hronov 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, CP Jiráskův Hronov 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, KP Děčínská brána 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, KP Děčínská brána 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Léto s divadlem v Krupce 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Léto s divadlem v Krupce 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, pozvánka na premiéru, 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Sokolovská čurda 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Sokolovská čurda 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, plakát 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, KP Děčínská brána, 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, KP Děčínská brána, 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, CP Divadelní Piknik Volyně  2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, CP Divadelní Piknik Volyně  2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, CP Jiráskův Hronov 2017
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, CP Jiráskův Hronov 2017
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, FEMAD Poděbrady 2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, FEMAD Poděbrady 2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, Rádobyfestival Klapý 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, Rádobyfestival Klapý 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Elegie tyrolská, 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Elegie tyrolská, 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Elegie tyrolská, 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Elegie Tyrolská, JH 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Equus - program, 2006
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, CP Divadelní Třebíč 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Escorial, 2008
Klapý, Rádobydivadlo, Escorial, 2009
Klapý, Rádobydivadlo, Escorial, CP Jiráskův Hronov 2009
Klapý, Rádobydivadlo, H. Ibsen: P.G. aneb romantyckej příběh, 1997
Klapý, Rádobydivadlo, H. Ibsen: P.G. aneb romantyckej příběh, 1997
Klapý, Rádobydivadlo, Hory se připravují k porodu, JH 1993
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, Femad 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, Femad 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballybeg - program, 2005
Klapý, Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballybeg - program, 2005
Klapý, Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballybeg, 2006
Klapý, Rádobydivadlo, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, Rádobydivadlo, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, Rádobydivadlo, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Rádobyfest 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Rádobyfest 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Rádobyfest 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Kráska z Leenane, CP Divadelní Děčín 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Kráska z Leenane, CP Divadelní Děčín 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Kráska z Leenane, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Líz a Betty - program, 2006
Klapý, Rádobydivadlo, Liz a Betty, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Liz a Betty, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Liz a Betty, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Liz a Betty, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, KP Děčínská brána 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, KP Hánácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, KP Hánácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, Rádobyfest Klapý 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Naše městečko
Klapý, Rádobydivadlo, Naše městečko, 2001
Klapý, Rádobydivadlo, Naše městečko, 2001
Klapý, Rádobydivadlo, Naše městečko, 2001
Klapý, Rádobydivadlo, Nejstarší řemeslo, 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Nejstarší řemeslo, 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Nejstarší řemeslo, 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Noc tribádek
Klapý, Rádobydivadlo, Noc tribádek
Klapý, Rádobydivadlo, Noc tribádek
Klapý, Rádobydivadlo, Noc tribádek, 2000
Klapý, Rádobydivadlo, Noc tribádek, 2000
Klapý, Rádobydivadlo, O svatém Jánu, hledej sobě vránu, 2000
Klapý, Rádobydivadlo, opona k inscenaci Rozmarné léto, autorka Jana Stejskalová, 2015
Klapý, Rádobydivadlo, opona k inscenaci Rozmarné léto, autorka Jana Stejskalová, 2015
Klapý, Rádobydivadlo, Peer Gynt, 1997
Klapý, Rádobydivadlo, Peer Gynt, 1997
Klapý, Rádobydivadlo, pozvánka na setkání k 30. výročí souboru, 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Romance pro křídlovku, 2009
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Jiráskův Hronov 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Jiráskův Hronov 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2017
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Skořápka, 2024
Klapý, Rádobydivadlo, Skořápka, 2024
Klapý, Rádobydivadlo, Skořápka, 2024
Klapý, Rádobydivadlo, Slepice, 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Slepice, 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Slepice, 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Slepice, CP Jiráskův Hronov 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Slepice, KDP 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Taková podivná kombinace citů (Podzimní sonáta), 2004
Klapý, Rádobydivadlo, Taková podivná kombinace citů, 3.
Klapý, Rádobydivadlo, Taková podivná kombinace citů, CP Jiráskův Hronov 2004
Klapý, Rádobydivadlo, Taneční hodiny pro pokročilé, 2009
Klapý, Rádobydivadlo, Taneční hodiny pro starší a pokročilé, Děčín 2009
Klapý, Rádobydivadlo, Taneční hodiny, 2009
Klapý, Rádobydivadlo, Taneční hodiny, 2009
Klapý, Rádobydivadlo, Týcová Veronika - portrét
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, 2017.
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, 2017.
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, 2017.
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2019
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, KP Děčínská brána 2017
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, KP Děčínská brána 2017
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, KP HDM Němčice nad Hanou 2018
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, KP HDM Němčice nad Hanou 2018
Klapý, Rádobydivadlo, Ukrutný Lorco, corridou voníš, 1995
Klapý, Rádobydivadlo, Ukrutný Lorrco corridou voníš
Klapý, Rádobydivadlo, Ukrutný Lorrco corridou voníš
Klapý, Rádobydivadlo, Ukrutný Lorrco corridou voníš
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Femad 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Femad 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KDP 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KDP 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KP Děčínská brána 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KP Děčínská brána 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KP Děčínská brána 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Libochovické divadelní léto 2018
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Libochovické divadelní léto 2018
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Rádobyfest 2018
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, CP Jiráskův Hronov 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, KP Děčínská brána 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, KP Děčínská brána 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, Libochovické divadelní léto 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, Libochovické divadelní léto 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Za časů Nerona a Seneky, 1988
Klapý, Rádobydivadlo,Slepice, 2009
Klapý, Rádobydivadlo,Taneční hodiny pro pokročilé, NP Krakonošův divadelní podzim Vysoké nad Jizerou 2011
Klapý, Valeš Ladislav, Rádobydivadlo, 2007
Klapý,Rádobydivadlo,Tejkl,Elegie tyrolská,2009,pozvánka
Kodeš, Jaroslav: Femad 2020
Praha, Pavel Hurych, Školička ADA, 2019
Radnice, 45. Radnická divadelní přehlídka – plakát, 2017
Rampa, červen 1987 - plakát
Turnov 2009, Klapý, Rádobydivadlo, Romance pro křídlovku
VALEŠ, Ladislav, Rádobyfest Klapý 2011


Související Alba

Mapa působení souboru - Rádobydivadlo / Studio 1plus3

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Rádobyfest 2023
Klapý, Valeš Ladislav, Rádobydivadlo, 2007
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Zeď, 1987
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Divadlo za časů Nerona a Seneky, 1988
Klapý, Rádobydivadlo, Za časů Nerona a Seneky, 1988
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Vrhači nožů, 1990
Klapý, DS Rádobydivadlo Osvětové besedy, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, Rádobydivadlo, Hvězdy na ranním nebi, 1991
Klapý, Rádobydivadlo, Hory se připravují k porodu, JH 1993
Klapý, DS, Dům doni Bernardy, JH 1995.jpg
Klapý, Rádobydivadlo,  P. G.  aneb Romantickej příběh, 1997
Klapý, Rádobydivadlo, A Ježíšek už dávno, 1999
Klapý, Rádobydivadlo, O svatém Jánu, hledej sobě vránu, 2000
Klapý, Rádobydivadlo, Noc tribádek, 2000
Klapý, Rádobydivadlo, Naše městečko, 2001
Klapý, Rádobydivadlo,  Fajdraricie, 2003
Klapý, Rádobydivadlo,  Fajdraricie
Klapý, Rádobydivadlo, Taková podivná kombinace citů, CP Jiráskův Hronov 2004
Klapý,  Rádobydivadlo, Hřbitůvek v Ballybek, 2006
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Equus, CP Divadelní Třebíč 2007
Klapý, Rádobydivadlo, Liz a Betty, 2007
Klapý - Rádobydivadlo - Taneční hodiny pro starší a pokročilé, 2009
Klapý, Rádobydivadlo,Taneční hodiny pro pokročilé, NP Krakonošův divadelní podzim Vysoké nad Jizerou 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Escorial, CP Jiráskův Hronov 2009
KDP 2009, Klapý, Rádobydivadlo, Romance pro křídlovku
Klapý, Rádobydivadlo, Elegie Tyrolská, JH 2010
Klapý, Rádobydivadlo, Slepice, CP Jiráskův Hronov 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Kráska z Leenane, CP Divadelní Děčín 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Kráska z Leenane, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, KP Děčínská brána 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, Rádobyfest Klapý 2011
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Mikve, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Sokolovská čurda 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Sokolovská čurda 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, pozvánka na premiéru, 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Léto s divadlem v Krupce 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, KP Děčínská brána 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, Léto s divadlem v Krupce 2012
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, KP Děčínská brána 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Amadeus, CP Jiráskův Hronov 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, Libochovické divadelní léto 2013
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Všechno není košer, CP Jiráskův Hronov 2014
Klapý, Rádobydivadlo, ...Dlouhá cesta, KP Děčínská brána 2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, CP Divadelní Piknik Volyně  2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, CP Divadelní Piknik Volyně  2015
Děčín, KP Děčínská brána 2015, zakončení přehlídky
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, FEMAD Poděbrady 2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, FEMAD Poděbrady 2015
Klapý, Rádobydivadlo, Dlouhá cesta, Rádobyfestival Klapý 2014
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Divadelní Piknik Volyně 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, KP Děčínská brána 2016.
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Jiráskův Hronov 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP Jiráskův Hronov 2016
Klapý, Rádobydivadlo, Rozmarné léto, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2017
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, 2017.
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, KP Děčínská brána 2017
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, 2017.
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, KP Děčínská brána 2017
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, 2017.
Klapý, Rádobydivadlo, U Kočičí bažiny, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Nejstarší řemeslo, 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Nejstarší řemeslo, 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Nejstarší řemeslo, 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Libochovické divadelní léto 2018
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KP Děčínská brána 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KP Děčínská brána 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, Femad 2019
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KDP 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Vassa, KDP 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Femad 2020
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, KP Klicperovy divadelní dny Sadská 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Rádobyfest 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Jacobowski a Stjerbinski, Rádobyfest 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, 2021
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, Femad 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Hostina dravců, Femad 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Bulšit, Rádobyfest 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, 2022
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, KP Děčínská brána, 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Čarodějky, KP Děčínská brána, 2023
Klapý, Rádobydivadlo, Skořápka, 2024
Klapý, Rádobydivadlo, Skořápka, 2024
Klapý, Rádobydivadlo, Skořápka, 2024


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.