Databáze českého amatérského divadla

Geografické celky: Nížebohy

Úplný výčet souborů působících v této obci (o kterých víme) naleznete v odkazech níže pod textem.
Typ geografického celku: Místní část
Okres: Litoměřice
Nadřazený celek: Budyně nad Ohří
První zpráva: 1933
1933 zal. OS Jirásek, činný i za 2. svět. v.
Bibliografie:
MÍSTOPIS českého amatérského divadla, II. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2002, s. 53.
Archivy:
Praha, Národní archiv:
Podání českých DS 1856-1948. Soupis in Databáze MČAD.
Fond ZU spolky 1931-1934, i. č. 396/4962/1933, OS Jirásek (zal).
Fond ZU spolky 1931-1934, i. č. 396/2957/1934, OS Jirásek (zal).
Fond ZU spolky 1941-1947, i. č. 427/4080/1941, Ochotnický kroužek Jirásek.
Fond ZU spolky i. č. 427/2187/1943; i. č. 427/2258/1943, Ochotnický kroužek Jirásek.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':