Databáze českého amatérského divadla

Geografické celky: Plhov

Úplný výčet souborů působících v této obci (o kterých víme) naleznete v odkazech níže pod textem.
Typ geografického celku: Místní část
Okres: Jičín
Nadřazený celek: Samšina
První zpráva: 1896
Nejméně 1896 zde hrál divadlo SDO Tyl, činný i počátkem prvního desetiletí 20. století.

1911 - 26. 12. - J. Mervart: Chci žíti!
Bibliografie:
Divadlo, roč. 5, 1907, č. 10, s. 240.
Thalie 1896-7, č. 5, s. 74.
Thalie 1899-1900, č. 21, s. 167.

Ochotnické divadlo 1911/1912, roč. 1, č. 6, 5. 1. 1912, s. 75.
Archivy:
Praha, Národní archiv:
Fond ZU Spolky 1911, i. č. 462/3387/1911, SDO Tyl.

Související Soubory

Mapa - Plhov

Otevřít mapu do nového okna - prohledat okolí (testovací provoz)
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':