Databáze českého amatérského divadla

Geografické celky: Rácov

Úplný výčet souborů působících v této obci (o kterých víme) naleznete v odkazech níže pod textem.
Typ geografického celku: Část
Okres: Jihlava
Nadřazený celek: Batelov
První zpráva: 1930
1930 Republánský dorost (MSRD).
1937 Národní škola.

1946 Svaz české mládeže.
1947 Místní rada osvětová.

1961 DS Kulturního klubu JZD.
Bibliografie:
MÍSTOPIS českého amatérského divadla, II. díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2002, s. 377.

OD 1961, č. 7, s. 168.
Archivy:
Jihlava, Státní okresní archiv:
Okresní úřad Jihlava: Divadla 1929-1936, č. 91. SOUPIS povolení k představením, 1929, poč. č. 84; 1930, poř. č. 3.
Okresní úřad Jihlava, spisy 1937/6, č. 3271
Okresní úřad Jihlava, spisy 1946/6, č. 3326
Okresní úřad Jihlava, spisy 1940/6, č. 3290
Okresní úřad Jihlava, spisy 1948/8, č. 3330
Okresní úřad Jihlava, spisy 1949/8, č. 3334
Okresní úřad Jihlava, ONV Třešť 1965, Divadla, č. 1196

Mapa - Rácov

Otevřít mapu do nového okna - prohledat okolí (testovací provoz)
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':