Databáze českého amatérského divadla

Geografické celky: Nová Ves

Nižší geografické ceky

Úplný výčet souborů působících v této obci (o kterých víme) naleznete v odkazech níže pod textem.
Typ geografického celku: Obec
Okres: Mělník
Nadřazený celek: Středočeský kraj
První zpráva: 1934
1934 Spolek divadelních ochotníků Hálek, činný též za 2. svět.války.
Bibliografie:
MÍSTOPIS českého amatérského divadla, II.díl. Praha, IPOS-ARTAMA 2002, s. 56.
Archivy:
Praha, Národní archiv:
Podání českých DS 1856-1948. Soupis v databázi MČAD.
Fond ZU spolky 1931-1934, i. č. 396/12768/1934, SDO Hálek (zal.).
Fond ZU spolky 1935-1937, i. č. 405/10482/1937, SDO Hálek.
Fond ZU spolky 1938-1940, i. č. 414/6370/1938, Hálek SDO.
Fond ZU spolky 1938-1940, i. č. 414/2738/1940, SDO.

Mapa - Nová Ves

Otevřít mapu do nového okna - prohledat okolí (testovací provoz)
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':