Databáze českého amatérského divadla

Osobnosti: MALÍKOVÁ, Nina

Datum narození: 1945
dramaturgyně,
1977 členka poradního orgánu ÚKVČ (Kart. ÚKVČ )
2004 členka odborné rady ARTAMA pro amatérské loutkářství
teatroložka a pedagožka, šéfredaktorka časopisu Loutkář
Bibliografie:
AS 1973/10, s. 24-zpráva

Související Obrázky

LCH 2007, Výstava - Maňáskový svět
LCH 2010, zakončení přehlídky
LCH 2011, 60 Loutkářských Chrudimí ve zkratce
LCH 2011, Křeslo pro hosta s Jiřím Oudesem
LCH 2011, Porota - veřejná diskuze
Nina Malíková, 2006
Praha, výstava UNI...CO? UNIMA – 90 let | 100 zemí | 1 vášeň, 2019
Praha, výstava UNI...CO? UNIMA – 90 let | 100 zemí | 1 vášeň, 2019


Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Nina Malíková, 2006
LCH 2007, Výstava - Maňáskový svět
LCH 2011, 60 Loutkářských Chrudimí ve zkratce
Praha, výstava UNI...CO? UNIMA – 90 let | 100 zemí | 1 vášeň, 2019