Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Amadis

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1997
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
AMADIS je ostřílený brněnský divadelní soubor, první hru představil světu v roce 1997. Divadlo často hraje na krajských kolech postupových přehlídek, spolupracuje i s profesionály. Režiséři Petr Stryk a Josef Širhal, domovská scéna v předním brněnském divadelním centru G-studio.

Uvedl:
1997 - Busta Járy Cimrmana
1997 - Michael Frayn: Za scénou
1998 - Peter Shaffer: Černá komedie
1998 - P.G. Woodehouse: Tetička
1999 - Amadis, Josef Širhal a Rost. Žabčík: Tetička.
2000 - Josef Širhal & Petra Šimková: Černé střepy 1
Monty Python poprvé v historii v češtině.
2002 - Josef Širhal & Petra Šimková: Černé střepy 2 ... aneb co se do první části nevešlo.

2004 - Francis Veber: Blbec k večeři, dobrá dramaturgicko-režijní koncepce P. Stryka a J. Širhala

2005 - Dave Freeman: Dovolená s rizikem. 2006 účast Žně na Stodole, režie Petr Stryk, který si zahrál roli Stanleyho Parkera, za niž dostal diplom.

2006 - Francis Veber: Blbec k večeři, r. Petr Stryk a Josef Širhal. Účast na Perlení, Bechyně.Účast Plzeňská aktovka (cena za mužský herecký výkon získal Josef Širhal). NP jednoaktovek Holice; 2007 účast KP Kojetín - cenu za titulní figuru hyperaktivního dobráka Antonína Pitrona získal Josef Širhal, Novohradecké divadlo.

2007 - Antonín Procházka: Klíče na neděli, r. Petr Stryk. Účast na Divadelní sešlost, Boleradice. Účast KP Hobblík-MUMRAJ!, Hodonín.

2008 - Neil Simon: Výborná kachna (Řeči), r. Tereza Kubíčková, choreografie Klára Klepáčková jh. Účast na festivalu Kroměříž - Cena klubu mladých divadelníků. Účast na MP O Václava z Václavova - cena za nejlepší mužský herecký výkon Josefu Širhalovi za roli Leonarda Ganze, cena Václava z Václavova 2008 za nejlepší inscenaci a cena diváků.

2008 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, režie Jitka Bednářová. Účast Na prknech, Veverská Bitýška - hlavní cena 3. místo, zvláštní cena pro Ondřeje Buchtu za statečnost (za pouhý týden se naučil záskok za hlavní roli!!!).
2009 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, r. Jitka Bednářová. Účast na O Václava z Václavova - Cenu za herecký výkon získal Ondřej Buchta. Účast na ObP Karlínské jeviště - ocenění Janu Krubovi a Josefu Širhalovi za vynikající herecký výkon a souhru. Účast na ObP Trdloviny, Vyškov. Účast na FEMAD, Poděbrady - Cena diváků pro inscenaci a za herecké výkony Ondřeje Buchty a Josefa Širhala.
2009 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, r. Jitka Bednářová (cena za režii, cena za inscenaci). Účast na KP Dačické kejklování - hráli Josef Širhal (cena za všechny role) a Jan Kruba (cena za všechny role). Nominace na národní přehlídku Činoherní a hudební divadlo Děčín.
2009 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, r. Jitka Bednářová. Účast Sokolovská čurda. Účast na CP Divadelní Děčín - čestné uznání Josefu Širhalovi za herecký výkon. Účast na CPJH. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž - nesoutěžní. Účast na Festivalu studentského amatérského divadla "Na cestě...", Opava. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav.
2010 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, r. Jitka Bednářová. Účast na Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem, Divadlo na návsi. Účast na Divadle evropských regionů, Hradec Králové. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - cena diváka za inscenaci a cena za režii Jitce Bednářové.
2011 - Marie Jones: PLNÝ KAPSY ŠUTRŮ (komedie), r. Klára Havránková a Jitka Bednářová. Účast na Suchdolské divadelní večery. Účast na divadelníBAF!, Brno. 2016 hráli na Festivalu U řeky v Třemošné.
2012 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, r. Klára Havránková a Jitka Bednářová. Účast na NP Pohárek SČDO, Velká Bystřice - host přehlídky. Účast na Na(ne)čisto, Liberec. Účast na KP Ostravské buchary.(Nesoutěžně).

2008 - Miro Gavran: Vše o ženách. 2010 účast na KP Valašské křoví, Slavičín (Čestné uznání souboru za inscenaci a Cena Jitce Bednářové, Šárce Nekudové a Kláře Havránkové za herectví) - 1. doporučení na NP Divadelní Děčín.

2008 - Antonín Procházka: Klíče na neděli. Účast na Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem - Cena diváka

2009 - M. Schisgall: A co láska? Účast Na prknech, Veverská Bitýška - hlavní cena, 4. místo v hlasování diváků.

2009 - Francis Veber: Blbec k večeři. Účast na Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem.

2010 - Fiona Bettanini a Diego Ruiz: Orgazmus bez předsudků, r. Josef Širhal. Účast Na prknech, Veverská Bitýška - cena starosty Veverské Bítýšky – pana Josefa Mifka souboru za představení. Účast na ObP Trdloviny, Vyškov. Účast na Festivalu "Na cestě...", Opava.
2010 - Amadis, Fiona Bettanini, Diego Ruiz: Bez předsudků, r. Josef Širhal. Účast na MP O Václava z Václavova.
2011 - Fiona Bettanini, Diego Ruiz: (Orgasmus) bez předsudků, r. Josef Širhal. Účast na KP Ostravské buchary - cena Evě Židlíkové za herecký výkon, cena diváka. Účast na Budějcké Thálii.
2016 - Fiona Bettanini, Diego Ruiz: Bez předsudků. Účast na festivalu Pernštejn(l)ove, Pardubice.

2010 - Amadis - Stodola, Murray Schisgal: A co láska?, r. Jan Gottwald. Účast na KP Dačické kejklování - doporučení k výběru na celostátní přehlídku Divadelní Děčín. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž. Účast na přehlídce Budějcká Thalie. Účast na ObP Trdloviny, Vyškov. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav.
2010 - Amadis, Murray Schisgal: A co láska? (LUV). Účast na Sokolovská čurda. Účast na MP O Václava z Václavova. Účast na Suchdolské divadelní večery. Účast na Suchdolské divadelní večery.

2011 - Alan Ayckbourn: Od desíti k pěti. Účast na NP Kaškova Zbraslav.

2011 - J. Saunders & spol.: Smíšené dvouhry (představení složené z aktovek: James Saunders: Nejlepší přítel člověka, Lyndon Brook: Skóre, Harold Pinter: Noc, Alan Ayckbourn: Od desíti k pěti, David Campton: Není nad slanečky), r. Jan Lipšanský. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž - Hlavní cena, nominace na národní přehlídku FEMAD Poděbrady, Cena diváků za inscenaci. Účast na KP Dačické kejklování - doporučení na CP Divadelní Děčín. Účast na ObP Karlínské jeviště - ocenění Souboru za vynikající inscenaci, Josefu Širhalovi za ztvárnění mužských rolí a hereckou souhru Kláře Havránkové za mimořádně úspěšné ztvárnění ženských rolí a hereckou souhru. Účast na Chudé divadlo, Praha-Jinonice - čestné uznání za herecký výkon pro Kláru Havránkovou a pro Josefa Širhala, za režii pro Jana Lipšanského a diplom souboru za inscenaci. Účast na O Václava z Václavova. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav.Účast na KP Ostravské buchary - nesoutěžní představení. Sudoměřice u Bechyně - Divadlo na návsi. Účast na FEMAD, Poděbrady. Účast na Budějcké Thálii. Účast na CP Sokolovská čurda. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena diváka. Účast na O Václava z Václavova 2012 - cena Vác-Vác Kláře Havránkové za herecký výkon. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov 2012. Účast na Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem 2012.

2012 - Robin Hawdon, překlad Martin Fahrne: Úžasná svatba, r. Radim Blaško j.h. a Jana Štěpánová. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž - Cena Divadelního spolku Kroměříž. Účast na CP FEMAD, Poděbrady - nejlepší inscenace, nejlepší ženský herecký výkon Klára Havránková za roli Julie, nejlepší mužský herecký výkon Ondřej Buchta za roli Billa, cena diváků. Účast na Budějcké Thálii. Účast na KP Dačické kejklování - cena za herecký výkon Ondřeji Buchtovi v roli ženicha, Josefu Širhalovi v roli svědka Toma, Blance Plotěné v roli Judy a Kláře Havránkové v roli Julie a cena souboru za inscenaci - doporučení do širšího výběru na NP Piknik, Volyně. Účast na CP Sokolovská čurda - nominace do předplatného. Účast na Šokáček, Staré Město pod Sněžníkem. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena diváka a cena starosty. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov 2013. Účast na Léto na dlani, Mladá Boleslav 2013 - host festivalu. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - Cena diváků souboru za inscenaci, Cena za hlavní mužskou roli Ondřeji Buchtovi za ztvárnění ženicha Billa. Účast na Léto ochotnických divadel, Praha 2018. Účast na Uherčické divadlení 2018. Účast na Ochotnický divadelní podzim Hodonín 2019.

2013 - na motivy horrorové novely Susan Hillové Stephen Mallatratt: ŽENA V ČERNÉM, (thriller z anglických blat). Účast na Sokolovská čurda. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž - cena za nejlepší mužský herecký výkon Ondřej Buchta. Účast na FEMAD, Poděbrady. Účast na O Václava z Václavova. Účast na KP Dačické kejklování - čestné uznání Tomáši Hradilovy za režii, cena za herecký výkon Ondřeji Buchtovi v roli HERCE, Josefu Širhalovi v roli KIPPSE a Ondřeji Buchtovi za scénografii - doporučení k účasti na CP Piknik, Volyně. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena za inscenaci, cena za herecký výkon Eva Pavlíčková a Ondřej Buchta.

2014 - Adam Long, Daniel Singer a Jess Winfried: Souborné dílo Williama Shakespeara, crazy komedie (zkrácená verze)@, r. Klára Havránková, Ondřej Buchta a Josef Širhal. Účast na KP Dačické kejklování. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na Sokolovská čurda. Účast na O Václava z Václavova. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na Budějcké Thálii. Účast na Jihlavské divadelní léto 2016.

2014 - na motivy divadelní hry Marie Jonesové Plný kapsy šutrů: Tiché údol, r. Klára Havránková. Účast na KP Setkání divadel - MJF, Valašské Meziříčí - Cena Josefa Fabiána = cena diváka. 2016 hráli též na Festivalu U řeky v Třemošné.

2015 - Michaela Doleželová a Roman Vencl: S HLAVOU V OBLACÍCH, r. Jana Štěpánová. Účast na KP Dačické kejklování - čestné uznání Šárce Nezhybové za herecký výkon v roli Melody a cena Josefu Širhalovi za herecký výkon v roli Wiliama a Kláře Havránkové v roli Stacey. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na CP Sokolovská čurda - Zlatý vrtík Vaška Junka za nejlepší scénu. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla. Účast na Budějcké Thálii. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška 2016 - cena diváků.

2016 - Gilles Dyrek: BENÁTKY POD SNĚHEM, r. Tomáš Hradil j.h.. Účast na KP Horažďovice - mimosoutěžní představení. Účast na KP Dačické kejklování - PREMIÉRA - čestné uznání souboru za scénografii a cena Klára Havránková za roli Natalie. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na Budějcké Thálii. Účast na Sokolovská čurda.

2016 - Eva Židlíková a Josef Širhal: Kouzelné hrátky se zvířátky, r. Josef Širhal. Účast na Budějcké Thálii. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška 2017.

2017 - Jim Cartwright: Dva, r. Tomáš Hradil. Účast na Divadelním Festivalu U řeky, Třemošná. Účast na Budějcké Thálii. Účast na O Václava z Václavova. Účast na CP Sokolovská čurda. Účast na KP Dačické kejklování 2018 - čestné uznání Tomáš Hradil za režii a cena Radka schardová za herectví, Josef Širhal za herectví a souboru za inscenaci - nominace na Divadelní Piknik Volyně 2018. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně 2018. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška 2018. Účast na festivalu Pernštejn(l)ove 2018. Pardubice.Účast na Divadelním festivalu, Napajedla 2019 - nesoutěžní představení. Účast na KP Miletínské divadelní jaro 2020 - čestné uznání za herecký výkon Radce Schardové v roli hostinské a Josefu Širhalovi v roli hostinského. Účast na FEMAD, Poděbrady 2020.

2019 - V. Dvořák, J. Wimmer, B. Zelenka, I. Mládek a další: Televarieté 2019 aneb Ein Kessel Buntes pro 21. století, r. Klára Havránková a Josef Širhal. Účast Sokolovská čurda. Účast na KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice 2021 - čestné uznání souboru za schopnost reprodukce televizní zábavy. Účast na festivalu Pernštejn(l)ove, Pardubice 2021.

2020 - Marie Jones: Plný kapsy šutrů, r. Klára Havránková. Účast na KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice - nominace na Krakonošův divadelní podzim, ceny za herecký výkon ve všech rolích Josef Širhal a Ondřej Buchta, cena za reži Klára Havránková a soubor cena za inscenaci. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou odvolána - přehlídka je ZRUŠENA. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou 2021 - cena Josefu Širhalovi za herecký výkon, souboru za kostýmy a za inscenaci a Hlavní cena poroty Ondřeji Buchtovi za nejlepší herecký výkon přehlídky. Účast na přehlídce KaDiBřez (Kadaňský divadelní březen) 2021 se nekoná, přehlídka zrušena. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín 2022 - ceny za herecký výkon Josefu Širhalovi a Ondřeji Buchtovi a souboru za inscenaci - doporučení do programu Divadelního pikniku Volyně 2022. Účast na festivalu Václavovský kulturní podzim 2021. Účast na přehlídce Budějcká Thálie 2022.

2021 - Robin Hawdon: Úžasná svatba. Účast na Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - cena Kláře Havránkové za roli pokojské Julie, souboru, čestné uznání Ondřeji Buchtovi za roli ženicha Billa a Evě Židlíkové za roli nevěsty Rachel.

2022 - A. Ayckbourn, H. Pinter a další: Smíšené dvouhry, r. Jan Lipšanský. Účast na KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice - cena Kláře Havránkové a Josefu Širhalovi za herecké výkony, Janu Lipšanskému za režii a souboru za inscenaci - doporučení na Krakonošův divadelní podzim. Účast na Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - nesoutěžní představení.

2023 - Jakub Zindulka: Od Silvestra do Silvestra, r. Tomáš Hradil. Účast na KP Dačické kejklování - čestné uznání Radka Schardová za roli Růženy Tupé, Jana Lautrbachová za roli Květy Juklové, Josef Širhal za roli Míry Jukla. Účast na KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice - čestné uznání souboru za inscenaci, cena Janě Lautrbachové za roli Květušky, Radce Schardové za roli Růženky, Tiboru Bíbelovi za roli Radima, Josefu Širhalovi za roli Míry - doporučení do programu Krakonošova divadelního podzimu. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla. Účast na CP Krakonošův divadelní podzim, Vysoké nad Jizerou - čestné uznání souboru za komický potenciál scény. Účast na přehlídce Budějcká Thálie.

2024 - POZOR, ZLÝ PES! Předpremiéra 6. 4. 2024.
Bibliografie:
Brno, Amadis - www.stránky souboru - viz www odkazy.

Brno, Amadis - Smíšené dvouhry - viz www odkazy.

BRŮČEK, Josef. Dačické kejklování na jihu Čech podeváté. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 23. - 25.

DOLEŽAL, Adam: Valašské Křoví 2010. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 62 - 64.

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13 - 18.

FEKAR, Vladimír: Střípky z Valašskomeziříčského divadelního maratonu. Amatérská scéna 2006, č. 2, s. 59-60.

FEKAR, Vladimír: Amatéři v Kroměříži sobě aneb Jak hodnotit na přehlídkách. Amatérská scéna 2010, č. 5, s. 45 - 46. (Viz texty).

HRAŠE, Jiří: O jednom aktu. (NP jednoaktových her Holice). Amatérská scéna 2006, č. 6, s. 22-23.

CHLUBNÝ, Jan a VYKOUPILOVÁ, Jarka: Přátelské setkání NA PRKNECH 2009. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 45 - 46.

OPEN AIR PROGRAM při XVI. ročníku mezinárodního festivalu Divadlo evropských regionů - http://www.pocoapoco.cz/download/open_program.pdf

Program Divadla na návsi 2010

Internet: http://www.prkno.net/blog/index.php?id=20

-ps-: Dačické kejklování 2012 suma sumárum - Úžasná svatba. AS 13.3.2012 - činoherní. (viz Texty)

RICHTER, Luděk: Na cestě (k ženám i mužům). Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 33.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: AMADIS je takové moje dítě (o vzniku a životě souboru). AS 8.6.2016. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/amadis-je-takove-moje-dite-h2arr.html

ŠPALE, Milan: Karlínské jeviště podvanácté. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 19 - 21.

TOMAN, Petr: O Václava z Václavova 2009. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 24 - 25.

VRCHOVSKÝ, Ladislav: Letošní Dačické kejklování nabídlo dramaturgický objev. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 20.

ZÁVODSKÝ, Vít: Předjarní Hodonín opět patřil Thálii. Amatérská scéna 2006, č. 2, s. 34-36.

ZÁVODSKÝ, Vít: Kojetínská přehlídka opouští pubertální věk. Amatérská scéna 2007, č. 2, s. 32-34.

ZAJÍC, Vladimír: 12 představení... Amatérská scéna 2005, č. 1. s. 14-16.

ZAJÍC, Vladimír: 12 představení XII. ročníku Bechyňského Perlení. AS 2006, č. 1, s. 14-17.
Web souboru: www.amadis.cz

Související Texty

Související Osobnosti

Související Přehlídky

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Brno, Amadis, A co láska, 2010
Brno, Amadis, Blbec, 2006
Brno, Amadis, Dva, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Brno, Amadis, Dva, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Brno, Amadis, Dva, Sokolovská čurda 2017
Brno, Amadis, Dva, Sokolovská čurda 2017
Brno, Amadis, Od desíti k pěti, NP Kaškova Zbraslav, Praha 2011
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, 2009
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, 2009
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, Děčín 2009
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, Děčín 2009
Brno, Amadis, S hlavou v oblacích, Sokolovská čurda 2015
Brno, Amadis, S hlavou v oblacích, Sokolovská čurda 2015
Brno, Amadis, Souborné dílo Williama Shakespeara, Sokolovská čurda 2014
Brno, Amadis, Souborné dílo Williama Shakespeara, Sokolovská čurda 2014
Brno, Amadis, Televarieté 2019, Sokolovská čurda 2019
Brno, Amadis, Televarieté 2019, Sokolovská čurda 2019
Brno, Amadis, Úžasná svadba, CP Divadelní piknik Volyně 2012
Brno, Amadis, Úžasná svatba, Sokolovská čurda 2012
Brno, Amadis, Vše o ženách, 2010
Kojetín 2006, Brno, Divadlo Amadis, Dovolená s rizikem
Kojetín 2006, Brno, Divadlo Amadis, Dovolená s rizikem
Kojetín 2006, Brno, Divadlo Amadis, Dovolená s rizikem
Popůvky u Brna, AMADIS, Dva, KP Miletínské divadelní jaro 2020
Popůvky u Brna, AMADIS, Dva, KP Miletínské divadelní jaro 2020
Popůvky, Amadis, Dva, Femad 2020
Popůvky, Amadis, Dva, Femad 2020
Popůvky, Amadis, Od Silvestra do Silvestra, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2023
Popůvky, Amadis, Od Silvestra do Silvestra, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2023
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, CP KDP 2021
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, CP KDP 2021
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice, 2020
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice, 2020
Popůvky, Amadis, Smíšené dvouhry, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2022.
Popůvky, Amadis, Smíšené dvouhry, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2022.
Popůvky, Amadis, Televarieté, KP MDJ 2021
Popůvky, Amadis, Televarieté, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2021
Popůvky, Amadis, Úžasná svatba, KP HDM 2021
Popůvky, Amadis, Úžasná svatba, KP HDM 2021
Popůvky, Amadis, Úžasná svatba, KP HDM 2021
Přerov, Dostavník, Dostaveníčko s divadlem - plakát, 2012
Vysoké nad Jizerou, KDP 2021, Rozborový seminář


Mapa působení souboru - Amadis

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Popůvky u Brna, AMADIS, Dva, KP Miletínské divadelní jaro 2020
Brno, Amadis, Blbec, 2006
Kojetín 2006, Brno, Divadlo Amadis, Dovolená s rizikem
Kojetín 2006, Brno, Divadlo Amadis, Dovolená s rizikem
Kojetín 2006, Brno, Divadlo Amadis, Dovolená s rizikem
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, Děčín 2009
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, 2009
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, Děčín 2009
Brno, Amadis, Plný kapsy šutrů, 2009
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice, 2020
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, KP Mrštíkovo divadelní jaro, Boleradice, 2020
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, CP KDP 2021
Popůvky, Amadis, Plný kapsy šutrů, CP KDP 2021
Brno, Amadis, A co láska, 2010
Brno, Amadis, Vše o ženách, 2010
Brno, Amadis, Od desíti k pěti, NP Kaškova Zbraslav, Praha 2011
Brno, Amadis, Úžasná svatba, Sokolovská čurda 2012
Brno, Amadis, Úžasná svadba, CP Divadelní piknik Volyně 2012
Popůvky, Amadis, Úžasná svatba, KP HDM 2021
Popůvky, Amadis, Úžasná svatba, KP HDM 2021
Popůvky, Amadis, Úžasná svatba, KP HDM 2021
Brno, Amadis, Souborné dílo Williama Shakespeara, Sokolovská čurda 2014
Brno, Amadis, Souborné dílo Williama Shakespeara, Sokolovská čurda 2014
Brno, Amadis, S hlavou v oblacích, Sokolovská čurda 2015
Brno, Amadis, S hlavou v oblacích, Sokolovská čurda 2015
Brno, Amadis, Dva, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Brno, Amadis, Dva, CP Divadelní Piknik Volyně 2018
Brno, Amadis, Dva, Sokolovská čurda 2017
Brno, Amadis, Dva, Sokolovská čurda 2017
Popůvky, Amadis, Dva, Femad 2020
Popůvky u Brna, AMADIS, Dva, KP Miletínské divadelní jaro 2020
Brno, Amadis, Televarieté 2019, Sokolovská čurda 2019
Brno, Amadis, Televarieté 2019, Sokolovská čurda 2019
Popůvky, Amadis, Televarieté, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2021
Popůvky, Amadis, Televarieté, KP MDJ 2021
Popůvky, Amadis, Smíšené dvouhry, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2022.
Popůvky, Amadis, Smíšené dvouhry, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2022.
Popůvky, Amadis, Od Silvestra do Silvestra, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2023
Popůvky, Amadis, Od Silvestra do Silvestra, KP Mrštíkovo divadelní jaro, 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.