Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Tyl / ČSD / Dramatický kroužek / DRAK

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1953
Působení: 195x, 196x, 197x, 198x, 199x, 200x, 201x, 202x
1953 spojením dosavadních dramatických odborů DTJ a Sokola vznikl
Dramatický odbor ROH ČSD,
od 1957 Dramatický soubor J. K. Tyl při RK žel. stanice ČSD / 1963 při ZV ROH Mostní obvod ČSD,
1992 soubor registrován jako občanské sdružení.

1953 už u kolebky nové podoby souboru stál herec a režisér Vladimír Čapka, Do divadelního nadšení vtáhl již starší a zkušené amatérské herce: Arnošta Strnada, Josefa Čudovského a Karla Zavadila. Z mladých nadšenců to byl Ladislav Schwarzberger, který se stal později dlouholetým předsedou souboru, dále pak Ivo Klos, který zastával funkci jednatele.
1953 -1957 předsedou Jaroslav Hradílek,
1956 -1957 předsedou J. Čudovský .

1962 - 1999 předsedou - vedoucím souboru Ladislav Schwarzberger.
od roku 1999 do současnosti (2009) Bc. Rudolf Kubis.
Režie se vždy velice dobře ujali Vladimír Čapka, Vlastimil Krejčiřík, Eva Procházková a Liběna Hasová.

1953 nový soubor zahájil inscenací Maryši, následovala Ostrovského Bouře, Shakespearův Večer tříkrálový, Moliérův Lakomec, Tylova Paní Marjánka, Gogolova Ženitba, Ostrovského Talenty a ctitelé, Tylova Paličova dcera, Wolfův Profesor Mamlock, Jiráskova Vojnarka, Drdovy Dalskabáty, Karvašova Půlnoční mše, Frýdova Sylva, Stehlíkova Mordová rokle a řada dalších her.
1957 - Janovský: Hledač světla, Rachmanov: Neklidné stáří.
Do roku 1958 hrál soubor v Dělnickém domě,
od roku 1959 až dosud v sokolovně.
Za prvních 12 let Vladimír Čapka režíroval 27 her, byl maskérem 136 představení, sám hrál 109 představení.

1964 v jednom z Večerů divadelních monologů účinkoval i herec ND Zdeněk Štěpánek.
1964 - Molière: Chudák manžel, účast na OP Radslavice - Ladislav Schwarzberger získal cenu za nejlepší mužský herecký výkon za sluhu Zmotala.
1965 Nušić: Dr, režie Vladimír Čapka, též hrál Rista Todoroviče.

1973 na sklonku roku oslava 20. výročí činnosti inscenací Josef Kajetán Tyl: Strakonickéhý dudák, r. V. Čapka - 50. premiéra souboru, který za 20. let činnosti sehrál 208 představení v 39 obcích a městech. Jirásek: Vojnarka, účast Div. festival Pobečví - 2. místo.
1974 Maxim Gorkij: Vassa Železnovová, r. V. Čapka.
1975 Alois Jirásek: Lucerna, r. V. Čapka, Otia Ioseliani: Žert vinaře AGABA, r. V. Čapka.
1976 DS J.K.Tyl ZV ROH ČSD, O.Ioseliani: Žert vinaře Agaba, KP, Miloslav Švandrlík: Chalupáři aneb honorace z pastoušky, r. V. Čapka, N. V. Gogol: Bláznovy zápisky, r. V. Čapka, Miloslav Švandrlík: Chalupáři aneb honorace z pastoušky, r. V. Čapka.
1977 Miloslav Švandrlík: Chalupáři aneb honorace z pastoušky, r. V. Čapka, KP Bordovice, Martínek, Havlásek: Kamenný řád, r. Vladimír Čapka
1978 Martínek, Havlásek: Kamenný řád, režie Vladimír Čapka, účast na mezikrajové přehlídce v Táboře a na JH, kde byla oceněna Anna Dejmalová za nejlepší ženský herecký výkon, W. Shakespeare: Večer tříkrálový, r. V. Čapka.
1979 soubor ZV ROH MO ČSD, William Shakespeare: VEČER TŘÍKRÁLOVÝ nebo COKOLI CHCETE, r. Vladimír Čapka.. Vítězství na Štramberských div. pátcích. Účast OP Velká Bystřice, Vojtěch Trapl: Kytice pro panenku, r. V. Čapka. Účast na Severomoravská přehlídka vesnických a zemědělských DS, Veřovice.

1980 Ján Solovič: Žebrácké dobrodružství, r. V. Čapka.
1981 Ján Solovič: Žebrácké dobrodružství, Ladislav Stroupežnický: Naši furianti, r. Vl. Čapka.
1982 Karel Čapek: Bílá nemoc, r. V. Čapka, děti uvedly Alois Mikulka: Šašulda a Sluníčko, r. V. Krejčiřík.
1982 - Divadelní soubor J. K. Tyl, L. STROUPEŽNICKÝ: NAŠI FURIANTI. Účast na Severomoravská přehlídka vesnických a zemědělských DS, Veřovice.
1983 K. Čapek: Bílá nemoc, účast na KP v Přerově, Jan Drda: Dalskabáty hříšná ves aneb zapomenutý čert, r. V. Čapka.
1984 F. a P. ze Schantanu, v úpravě Juliána Tuwima: Únos Sabinek , r. V. Čapka.
1985 A. P. Čechov: Labutí píseň, účast na KP jednoaktovek ve Štramberku, N. V. Gogol v překladu Leoše Suchařípy: Ženitba, r. V. Čapka, Vlastimil Novák, Stanislav Oubram: O mlynáři Jankovi a Cecilce ze zámku, r. V. Čapka.
1986 Božena Němcová v úpravě Radoslava Lošťáka: Sůl nad zlato, r. V. Čapka, N. V. Gogol: Ženitba, r. Vladimír Čapka, účast na KDP ve Vysokém n. J., J. K. Tyl: Tvrdohlavá žena, r. V. Čapka.
1987 Jan Havlásek: Nepožádáš o manželku bližního svého, r. V. Čapka.
1988 DS J.K.Tyl při ZV ROH MO ČSD Brodek, vedoucí a režisér Vladimír Čapka, Jan Havlásek: Nepožádáš o manželku bližního svého, účast na KP v Přerově, Jaroslav Čejka: Na kůži se neumírá, r. V. Čapka.
1989 Helena Albertová: Příběh Jana Jakubce, r. V. Čapka.

1991 Aldo de Benetti: Nevinné parohy aneb jelen v laguně, r. V. Čapka.
1992 soubor Tyl se ustavil jako občanské sdružení. Aldo De Benedetti, J. Makarius: Nevinné parohy, účast na KP Kojetín, Zdenka Horynová: Zkoušky čerta Belinka, r. V. Krejčiřík.

1953-1993 bylo nastudováno 80 divadelních her, odehráno 454 představení; připraveno při různých příležitostech 38 celovečerních estrádních pořadů, 69 různých pásem a kulturních vystoupení, soubor uskutečnil zájezdy do 51 míst.
Režisér Vladimír Čapka z 80 uvedených her nastudoval 70 titulů.
Nejvíc repríz zaznamenala inscenace Žert vinaře Agaba, která byla sehrána 15x.
Během 40 let se soubor účastnil 96 přehlídek, pravidelně ve Štramberku, Veřovicích, Bordovicích, Němčicích nad Hanou, Přerově, Kojetíně, Radslavicích, Drahotuších, Bruntále.

1993 oslaveno 40. výročí činnosti souboru, za tu dobu se v něm vystřídalo 126 členů.
1993 - Jára Beneš a spol.: Na tý louce zelený, r. Vl. Čapka. Účast na Hanáckém div. máji, Němčice nad Hanou, Jan Jílek: Hloupý Honza, r. V. Krejčiřík, J. B. P., Moliѐre: Vytrestaný manžel, r. V. Čapka.
1994 J. B. Molière: Vytrestaný manžel, účast KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou, Podle stejnojmenného scénáře Billy Wildera a I.A.L. Diamonda: Rád to někdo horké?, r. V. Čapka.
1995 Carlo Goldoni v překladu Jaroslava Pokorného: Poprask na laguně, r. V. Čapka.
1996 Alois a Vilém Mrštíkové: Maryša, r. V. Čapka, Carlo Goldoni v překladu Jaroslava Pokorného: Poprask na laguně - KP.
1997 Antonín Hodan na motivy pohádky H. CH. Andersena: Zelená perla, r. Eva Procházková, F. F. Šamberk, Karel Šašek, Waldemar Sent: Blázinec v prvním poschodí, r. V. Čapka., bří. Mrštíkové: Maryša, účast na KP Kojetín.
1998 Jiří Beneš: O Honzovi, Maryšce a princezně Johance, r. V. Krejčiřík, Nikola Manzari: Naše drahé děti, r. Eva Procházková, F. F. Šamberk, v úpravě K. Šaška a V. Senta: Blázinec v prvním poschodí, účast na Hanáckém div. máji v Němčicích nad Hanou. účast na KP Kojetín.
1999 Na motivy Jana Vladislava: Pohádka z kufru, r. V. Krejčiřík, Nicola Manzari: Naše drahé děti. Účast na Hanáckém div. máji, Němčice nad Hanou.

2001 na motivy Ester Vilarové: Úklady a láska, režie Vlastimil Krejčiřík, účast na KDP ve Vysokém n. J., na motivy Arthura Schnitzlera, Robert Anderson: Já jsem Herbert, r. E. Procházková, V. Krejčiřík.
2002 Jevan Brandon Thomas: Charleyova teta, r. Eva Procházková.
2003 Radoslav Lošťák: Poněkud ztracená princezna, r. V. Krejčiřík, Jevan Brandon Thomas: Charleyova teta, r. Eva Procházková. Účast na KP Kojetín, J. K. Tyl: Paličova dcera, režie Vladimír Čapka.
2004 J. K. Tyl: Paličova dcera, režie Vladimír Čapka, účast na KP Kojetín. Účast na KP Valašské Křoví, Slavičín - cena Františku Procházkovi za roli Antonína, Saša Lichý, upravila - Eva Procházková: Kouzelná lampa Aladinova, r. Eva Procházková.
2005 Saša Lichý: Kouzelná lampa Aladinova, r. Eva Procházková. Účast na KP Valašské křoví, Slavičín, cena Martinu Šmídovi za roli Aladina a Vlastimilu Krejčiříkovi za roli fakíra Háršahina - nominace na NP Popelka, Rakovník.. Účast na NP Popelka Rakovník.. "Téměř dvouhodinové představení má často monotónní rytmus venkovského vláčku. Je potřeba zpřehlednit některé dramatické situace a hlavně je vygradovat, někde je naopak vystavět od samotného základu a především škrtat, škrtat. Režie musí sjednotit herecký styl aktérů, více pomoci začátečníkům a upřesnit si žánr inscenace." (Šotkovský). Antonín Procházka: Klíče na neděli, r. Vlastimil Krejčiřík.
2006 A. P. Čechov: Tisíc a jedna vášeň, r. Liběna Hasová.
2007 A. P. Čechov: Tisíc a jedna vášeň, r. Liběna Hasová. Účast KP Kojetín - nesoutěžní představení, J. B. Molière: Zdravý nemocný, režie Eva Procházková.
2008 J. B. Molière: Zdravý nemocný, režie Eva Procházková. Účast na přehlídce Divadelní Kojetín (nesoutěžní). Účast KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou, Petar Petrovič, Upravila - Eva Procházková ml, Martin Šmída: Boží dopuštění, r. Eva Procházková.
2009 - Pecij: Bóží dopuštění. Účast na KP, Kojetín - host přehlídky.

2010 - W. Kohlhaase, R. Zimmerová: Ryba ve čtyřech. Účast na KP, Kojetín - host přehlídky. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou, Petar Petrovič: Boží dopuštění. Účast na KP Štivadlo, Štítina - ocenění souboru za scénografii, cena Karlu Kratochvílovi za roli Marka Mariče.
2011 - Martin Šmída: Král zvířat, r. Martin Šmída. Účast na KP, KojetínÚčast na KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou. Doporučení do programu NP Popelka Rakovník. Ceny Miroslavě Šmídové za kostýmy, za herecké výkony Jiřímu Urbanovi v roli Skara a Liběně Hasové v roli Opičáka. Čestná uznání Evě Procházkové ml. za scénu , za herecké výkony Jiřímu Procházkovi ml. v roli Simby, Kamile Štěpánové v roli Nely, Karlu Kratochvílovi v roli Timona a Kateřině Herzingerové, Monice Janáčkové a Evě Procházkové v rolích hyen. Účast na CP popelka Rakovník - čestná uznání Karlu Kratochvilovi za herecký výkon v roli Timona a Miroslavě Šmídové za kostýmy hyen, W. Kohlhaase, R. Zimmerová: Ryba ve čtyřech. Účast na KP Štivadlo, Štítina, Martin Šmída: Král zvířat, r. Martin Šmída. Účast na O Václava z Václavova - čestné uznání souboru za dramaturgický výběr předlohy a cena Vác-Vác souboru za výtvarnou a hudební složku, Miro Gavran: Vše o ženách, r. Liběna Hasová.
(http://vaclavov.zabreh.cz/divadlo/prehlidka2011/brodek.htm)
2012 - Miro Gavran: Vše o ženách. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - ceny Liběně Hasové za scénografii a Haně Švárové za postavy Anežky, Stelly, Jasny, Olgy a Dády, čestná uznání Liběně Hasové za režii, Květě Dienerové za postavy Lujzy, Anity, Marie, Doubravky a Biby a Kateřině Herzingerové za postavy Karolíny, Lady, Neny, Gréty a Mimy - doporučení ve 2. pořadí na NP KDP.
2013 - Francis Veber: Blbec k večeři, r. Eva Procházková. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - čestné uznání Karlu Kratochvílovi za roli LUCIENA CHEVALA – KONĚ a cena Martinu Šmídovi za roli Francois Pignona, Jiřímu Urbanovi za roli Pierre Brochanta, souboru za inscenaci a hlavní cena Hanáckého divadelního máje Evě Procházkové za režii - nominace na NP Krakonošův divadelní podzim Vysokém nad Jizerou. Účast na NP KDP - čestné uznání Evě Procházkové za úpravu a režii inscenace, Evě Šmídové, Jiřímu Procházkovi a Evě Procházkové za scénu a Martinu Šmídovi za postavu Francoise Pignona a cena Karlu Kratochvílovi za postavu Luciena Chevala—Koně.
2014 - Otfried Preussler: Čarodějův učeň (Krabat), r. Liběna Hasová. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - doporučení na CP Popelka Rakovník. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání souboru za dramaturgii a Tomáši Klvaňovi za herecký výkon v roli Krabata a cena Evě Šmídové, Liběně Hasové a Miroslavě Šmídové za scénu a kostýmy. Čarodějův učeň. Účast na přehlídce Ochotnické Hanéhraní, Holice 2017.
2015 - Dramatický kroužek při Divadelním souboru J. K. Tyl, Jirkův perný den, vedoucí Jitka Navrátilová. Účast na KP PODĚS, Olomouc.
2016 - DRAK při DS J. K. Tyl, Jitka Navrátilová a kol.: O NEZBEDNÝCH KŮZLÁTKÁCH, vedoucí Jitka Navrátilová. Účast na KP PODĚS, Olomouc.
2017 - DS J. K. Tyl, Oscar Wilde: JAK JE DŮLEŽITÉ MÍTI FILIPA. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - cena Miroslavě Janíkové za kostýmy, čestné uznání Evě Šmídové za roli Gvendolíny, Anetě Klvaňové za roli Cecílie a Jiřímu Procházkovi a Evě Šmídové za scénu. Účast na Divadelním festivalu, Napajedla - Cena za vedlejší ženskou roli Anetě Klvaňové za ztvárnění Cecílie, Cena za vedlejší ženskou roli Evě Šmídové za ztvárnění Gvendolíny, Čestné uznání mladému talentu Tomáši Zbožínkovi za ztvárnění sluhy Lanea.
2019 - DS J. K. Tyl, Ottfried Preussler: Malá Čarodějnice, r. Liběna Hasová. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - doporučení na NP Popelka, Rakovník. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání Evě Šmídové za herecký výkon v roli Malé čarodějnice a cena souboru za scénu a Miroslavě Janíkové za kostýmy.

2022 - DS J. K. Tyl, Kazimír Lupinec: UPOKOJENKYNĚ, r. Martin Šmída. Premiéra 24. 4. 2022. Účast na Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - čestné uznání Tomáši Zbožínkovi za roli Erika Vrbičky, Marii Vystrčilové za roli Jarmilky, Pavlíně Procházkové za roli Marcelky, Štěpánu Procházkovi za roli pana Vaňka, cena Anetě Klvaňové za roli Anny Vrbičkové, Marie Ptáčkové a souboru za inscenaci - nominace na CP Krakonošův divadelní podzim, Vysoké nad Jizerou. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou - cena Anetě Klvaňové za roli Anny Vrbičkové a Ludmile Binderové za roli Marie Ptáčkové. Účast na KP Kojetín 2024.
20. 1. 2024 divadelní ples.
2024 - Ray Cooney, Michael Cooney: A JE TO V PYTLI! Premiéra 16. 3. 2024.
Bibliografie:
Amatérská scéna 1965, č. 8, s. 24; 1967, č. 9, s. 23.

Brodek u Přerova, Tyl - www stránky souboru - viz www odkazy.

BEDNÁŘ, Ivan: Hledání sebe sama. Severomoravská krajská přehlídka. Amatérská scéna 1983, č. 6, s. 2.

BLÁHA, Cyril: O divadelní festival Pobečví. Amatérská scéna 1973, č. 8, s. 10.

C. B. (Cyril Bláha): Brodek u Přerova. Amatérská scéna 1974, č. 2, s. 22.

DIENEROVÁ, Květoslava: Sto čtyři let divadla v Brodku u Přerova. In SILNÁ, Ingrid a kol.: Amatérské divadlo na Tovačovsku. Město Tovačov, spol. Tovačovský zámek 2010, s. 91-100.

ETZLER, Miroslav: Devatenácté Bordovice. Amatérská scéna 1976, č. 8, s. 10.

KODEŠ, Jaroslav: Hanácký divadelní máj 2005. Amatérská scéna 2005, č. 3, s. 44-46.

KOLAŘÍK, Ivo: Ochotnické divadlo přerovského regionu 1945-2000 aneb Po stopách amatérského divadla na Přerovsku. Přerov, Divadlo Dostavník 2000, s. 90-97, 212. kART

KRAJSKÝ festival vesnických divadelních souborů v Bordovicích. XIX. ročník – 1976. Programová brožura. kART.

KUKÁTKO. Zpravodaj Hanáckého divadelního máje v Němčicích nad Hanou. 2 čísla - úvodní a záverečné. 2008.

MATULA, Bohumil: Jak Ondráš dobyl Štramberk. Amatérská scéna 1981, č. 9, s. 15–16.

MATULA, B.: Štramberské divadelní pátky. Amatérská scéna 1979, č. 8, s. 16.

MUSILOVÁ, Martina: Hanácký divadelní máj – Němčice nad Hanou 2003. Amatérská scéna 2003, č. 3, s. 35.

POCHMON, J.: Jubilejní Bordovice. Amatérská scéna 1977, č. 8, s. 15.

PŘEROVSKO. Ochotnické divadlo 1957, č. 12, s. 285.

SCHEJBALOVÁ, Pavlína: Vzpomínalo se na trapasy, přebrepty a legrácky. Rozhovor s Evou Procházkovou. Amatérská scéna 2014, č. 1, str. 47-48.

STROTZER, Milan: Hanácký divadelní boom 1998. Amatérská scéna 1998, č. 3, s. 16-18.

STROTZER, Milan: Valašské křoví ve Slavičíně. Amatérská scéna 2004, č. 2, s. 36–40, foto.

ŠOTKOVSKÝ,Jan: Recenzce. Zpravodaj Popelka Rakovník 2005. (viz. texty)

ŠOTKOVSKÝ, Jan: Valašské křoví Slavičín 2005. Amatérská scéna 2005, č. 2, s. 32-34.

TOMAS, Karel: Přerov průměrný.Amatérská scéna 1988, č. 6, s. 9.

VRCHOVSKÝ, Ladislav: Hanácký divadelní máj byl plný rozporů. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 48 - 49.

VRCHOVSKÝ, Ladislav: Štivadlo 2010 donutilo pokleknout starostu obce. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 50.

ZAJÍC, Vladimír: Hanácký divadelní máj 2008. Amatérská scéna 2008, č. 3, s. 54-56.

ZÁVODSKÝ, Vít: Kojetínská přehlídka dosáhla teenagerovských let. AS 2008, č. 2.

ZÁVODSKÝ, Vít: Kojetín s komediální převahou. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 62 - 63.

ZÁVODSKÝ, Vít: Kojetínská přehlídka úspěšně dosáhla plnoletosti. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 57 - 60.
Archivy:
Hradec Králové, Státní okresní archiv:
Hradec Králové, Krajské kulturní středisko, Impuls, Vysoké nad Jizerou, Krakonošův divadelní podzim, 1986, Ka 42, i. č. 122

Praha, NIPOS, kART: Evidenční karta ÚKVČ, 1988.

Související Přehlídky

Související Ročníky přehlídek

Související www odkazy

Související Obrázky

Brodek u Přerova,  DS J.K.Tyl, Kouzelná lampa Aladinova, 2005
Brodek u Přerova, Blázinec v prvním poschodí, 1997
Brodek u Přerova, DS J. K. Tyl, Upokojenkyně, CP Krakonošův divadelní podzim 2022
Brodek u Přerova, DS J. K. Tyl, Upokojenkyně, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022
Brodek u Přerova, DS J. K. Tyl, Upokojenkyně, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022
Brodek u Přerova, DS J. K. Tyl, Upokojenkyně, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022
Brodek u Přerova, DS Tyl, N. V. Gogol: Ženitba, NP vesnic. a zeměděl. souborů Vysoké nad Jizerou, 1986
Brodek u Přerova, Tyl, Až se ucho utrhne - program, 2001
Brodek u Přerova, Tyl, Až se ucho utrhne, 2002
Brodek u Přerova, Tyl, Bílá nemoc, 1982
Brodek u Přerova, Tyl, Bláznovy zápisky, 1976
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, KP Hánácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, KP Hánácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Boží dopuštění, 2008
Brodek u Přerova, Tyl, Čarodějův učeň, CP Popelka Rakovník 2014
Brodek u Přerova, Tyl, Chalupáři aneb honorace z pastoušky, 1976
Brodek u Přerova, Tyl, Charleyova teta, 2002
Brodek u Přerova, Tyl, Dalskabáty hříšná ves aneb zapomenutý čert, 1983
Brodek u Přerova, Tyl, Já jsem Herbert - program, 2001
Brodek u Přerova, Tyl, Já jsem Herbert, 2001
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa - plakát, 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa, KP HDM Němčice nad Hanou 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa, KP HDM Němčice nad Hanou 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa, KP HDM Němčice nad Hanou 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli, 2005
Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli, 2006
Brodek u Přerova, Tyl, Kouzelná lampa Aladinova, 2004
Brodek u Přerova, Tyl, Král zvířat - plakát,  2011
Brodek u Přerova, Tyl, Král zvířat, CP Popelka Rakovník 2011
Brodek u Přerova, Tyl, Král zvířat, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2011
Brodek u Přerova, Tyl, Kytice pro panenku, 1979
Brodek u Přerova, Tyl, Lichý: kouzelná lampa Aladinova, 2005
Brodek u Přerova, Tyl, Malá čarodějnice, CP Popelka Rakovník 2019
Brodek u Přerova, Tyl, Malá čarodějnice, KP HDM 2019.
Brodek u Přerova, Tyl, Malá čarodějnice, KP HDM 2019.
Brodek u Přerova, Tyl, Maryša, 1996
Brodek u Přerova, Tyl, Maryša, 1996
Brodek u Přerova, Tyl, Na ty louce zelený, 1993
Brodek u Přerova, Tyl, Naše drahé děti, 1998
Brodek u Přerova, Tyl, Naši furianti, 1981
Brodek u Přerova, Tyl, O Honzovi, Maryšce a princezně Johance, 1998
Brodek u Přerova, Tyl, Paličova dcera, 2003
Brodek u Přerova, Tyl, Pohádka z kufru, 1999
Brodek u Přerova, Tyl, Poněkud ztracená princezna, 2003
Brodek u Přerova, Tyl, Poprask na laguně, 1995
Brodek u Přerova, Tyl, Rád to někdo horké, 1994
Brodek u Přerova, Tyl, Rád to někdo horké, 1994
Brodek u Přerova, Tyl, Ryba ve čtyřech, 2010
Brodek u Přerova, Tyl, Tisíc a jedna vášeň, 2006
Brodek u Přerova, Tyl, Úklady lásky - program, 2001
Brodek u Přerova, Tyl, Úklady lásky, 2001
Brodek u Přerova, Tyl, Upokojenkyně, KP HDM 2022
Brodek u Přerova, Tyl, Upokojenkyně, KP HDM 2022
Brodek u Přerova, Tyl, Upokojenkyně, KP HDM 2022
Brodek u Přerova, Tyl, Vassa Železnovová, 1974
Brodek u Přerova, Tyl, Večer tříkrálový, 1978
Brodek u Přerova, Tyl, Večer tříkrálový, 1978
Brodek u Přerova, Tyl, Vše o ženách - plakát, 2011
Brodek u Přerova, Tyl, Vše o ženách - program, 2011
Brodek u Přerova, Tyl, Vše o ženách, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2012
Brodek u Přerova, Tyl, Vytrestaný manžel, 1993
Brodek u Přerova, Tyl, Vytrestaný manžel, 1993
Brodek u Přerova, Tyl, Zdravý nemocný, 2007
Brodek u Přerova, Tyl, Zdravý nemocný, 2007
Brodek u Přerova, Tyl, Zelená perla, 1997
Brodek u Přerova, Tyl, Ženitba, 1985
Brodek u Přerova, Tyl, Ženitba, 1985
Brodek u Přerova, Tyl, Ženitba, 1986
Brodek, Tyl, Čarodějův učeň, KP HDM Němčice nad Hanou 2014
Bukovany, Divadelní spolek, Ochotnické Hanéhraní - plakát, 2017
Hradec Králové, Krajské kulturní středisko, Impuls, Vysoké nad Jizerou, NP Krakonošův divadelní podzim, 1986
Kojetín 2006, Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli
Kojetín 2006, Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli
Kojetín 2006, Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli
Radslavice, 3. div. festival, Brodek u Přerova - Chudák manžel, Drahotuše - Červená záplata - hodnocení, 1964
Radslavice, 3. div. festival, Brodek, RK ROH ČSD, Chudák manžel - obsazení, 1964
Radslavice, 4. div. festival, Drodek u Přerova, ČSD, Její pastorkyňa, - obsazení, 1965
Štítina, Štivadlo 2010
Štítina, Štivadlo 2010


Související Alba

Mapa působení souboru - Tyl / ČSD / Dramatický kroužek / DRAK

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Brodek u Přerova, Tyl, Večer tříkrálový, 1978
Brodek u Přerova, Tyl, Ženitba, 1985
Brodek u Přerova, Tyl, Ženitba, 1986
Brodek u Přerova, Tyl, Vytrestaný manžel, 1993
Brodek u Přerova, Tyl, Rád to někdo horké, 1994
Brodek u Přerova, Tyl, Maryša, 1996
Brodek u Přerova, Tyl, Až se ucho utrhne, 2002
Brodek u Přerova,  DS J.K.Tyl, Kouzelná lampa Aladinova, 2005
Brodek u Přerova, Tyl, Lichý: kouzelná lampa Aladinova, 2005
Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli, 2006
Kojetín 2006, Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli
Kojetín 2006, Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli
Kojetín 2006, Brodek u Přerova, Tyl, Klíče na neděli
Brodek u Přerova, Tyl, Zdravý nemocný, 2007
Brodek u Přerova, Tyl, Král zvířat, CP Popelka Rakovník 2011
Brodek u Přerova, Tyl, Král zvířat, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2011
Brodek u Přerova, Tyl, Vše o ženách, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2012
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, KP Hánácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, KP Hánácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Brodek u Přerova, Tyl, Blbec k večeři, CP KDP Vysoké nad Jizerou 2013
Brodek, Tyl, Čarodějův učeň, KP HDM Němčice nad Hanou 2014
Brodek u Přerova, Tyl, Čarodějův učeň, CP Popelka Rakovník 2014
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa, KP HDM Němčice nad Hanou 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa, KP HDM Němčice nad Hanou 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Jak je důležité míti Filipa, KP HDM Němčice nad Hanou 2017
Brodek u Přerova, Tyl, Malá čarodějnice, KP HDM 2019.
Brodek u Přerova, Tyl, Malá čarodějnice, KP HDM 2019.
Brodek u Přerova, Tyl, Malá čarodějnice, CP Popelka Rakovník 2019
Brodek u Přerova, Tyl, Upokojenkyně, KP HDM 2022
Brodek u Přerova, Tyl, Upokojenkyně, KP HDM 2022
Brodek u Přerova, Tyl, Upokojenkyně, KP HDM 2022
Brodek u Přerova, DS J. K. Tyl, Upokojenkyně, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022
Brodek u Přerova, DS J. K. Tyl, Upokojenkyně, CP Krakonošův divadelní podzim Vysoké n. Jiz. 2022


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.