Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: D.R.E.D. / DRED / DREJG / FEJG/ FRED

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 2000
Působení: 200x, 201x, 202x
Náchod, DRED, preDRED – StudentskáDREDSekce, působí na půdě Jiráskova gymnázia.
Od r. 2011 změna názvu na DREJG.
Název DRED je zkratkou: = Dílna Různých Environmentálních Dopadů. Vede je Pumr, je to jinde a jinak, ale kamarádíme se. Název DREJG je zkratkou: D = divadlo – neb to chceme dělat, nejsme kroužek, jsme divadlo/ RE = dle toho, co se právě hraje (recitační, renesanční, radikálně eklektické, religiózní, reálně erotické, romanticky existenciání, rychlé energické, ryze entropické, rozhodně empatické, rezavé ...)/ JG = dle volby: a) Jiráskovo gymnázium (čímž vyjadřuje příslušnost ke kořenům, zázemí, škole) atd.
FEJG, tak si říkáme, je podmnožinou souboru DREJG.

Soubor uvádí místo svého působení město Náchod, později Náchodsko-Kladsko-Pražsko či v různých obměnách.

2002 - Miodrag Pavlovič, A. Kaszub Pski: Andrej Kaszub Pski představuje Miodraga Pavloviče čili Dům lásky, r. Ondřej Pumr. Účast na přehlídce AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec, nominace na NP. Účast NP ŠP.

2003 - V. Nezval, O. Pumr: Valerie a týden divů, r. Petr Hašek. Host Náchodské prima sezony a na Náchodská Prima sezóna, CP studentského divadla - ocenění Petru Haškovi za režijně velkorysé uchopení Nezvalovy předlohy. "Inscenace ... přišla s širokoplátnovým divadlem, metaforičností, návratem ke klasické úloze chóru." Též účast na ŠP.

2004 - Dred / Geislers Hoffkomedianten, Pumr-Hašek-Faifr: Tragedie omyl...

2004 - J.S.T.E. ARTYŽOK a DRED, J. Wolker, K. Kolář, O. Pumr: Teorie nespolehlivosti: Ale k čemu ta strašlivá komedie. Dramatizace a r. Ondřej Pumr. Účast na přehlídce AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec. Doporučení na NP ŠP na 2. místě, Doporučení na NP WP na 2. místě. 2005 účast na Náchodská Prima sezóna a na Náchodská Prima sezóna, CP studentského divadla jako host.

2005 - J.S.T.E. Artyžok a Dred, Ondřej Pumr a r.: Anno Ani. Účast na přehlídce AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec.

2006 - J.S.T.E. Artyžok a DRED, Jan Jakub Kolski: Jenž hraje z talíře, r. Ondřej Pumr. Účast na přehlídce AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec.

2007 - Dred a J.S.T.E. Artyžok a Kurvvva Zdroj, Ondřej Pumr: Dekalog: Křížaly (z většího zamýšeného cyklu Dekalog), r. Ondřej Pumr. Účast KP Kostelecký kostlivec - doporučení na NP WP. Účast Modrý kocour. Účast CP Šrámkův Písek.

2007 - J.S.T.E. Artyžok a Dred, Ondřej Pumr: Dekalog: Netřesk, r. Ondřej Pumr. Účast KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na NP ŠP. Účast CP Šrámkův Písek.

2008 - DRED, studentská sekce, Jaroslav Seifert a soubor: Na vlnách S.E.I.F.E.R.T.S.F., r. Štěpán Macura a soubor.

2008 - J.S.T.E. Artyžok a DRED, Ondřej Pumr: Dekalog: Pygmalion – Svatba – Kar, r. Ondřej Pumr. Účast AUDIMAFOR - nominace na CP ŠP.

2008 - J.S.T.E. Artyžok & Dred, Ondřej Pumr: Písně z prvního a dalšího smrživota (třetí díl z připravovaného Dekalogu inspirovaného Biblí), r. Ondřej Pumr. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - nominace na CP ŠP.

2008 - J.S.T.E. Artyžok a Dred, Dekalog: Písně z prvního a dalšího smrživota; Dekalog: Pygmalion – Svatba – Kar, r. Ondřej Pumr. Seskupeno z různých textů a inspiračních zdrojů Mistral/Huidobro/Balabán/ Wyspiański/Lao C´/antické legendy/Ondrzej Pumr) a různých písní (lidové/Brathanki/Kapela ze wsi Warszawa/Loituma), tentokrát na konkrétní fabuli 1 fobie, 1 úmrtí, 1 početí, 1 podsvětního škobrtnutí a 1 dosvětavrhu komíhá kolem prostupnosti života a smrti a nemožnosti život a smrt od sebe rozpoznat. Účast CP ŠP. Účast na NP Jiráskův Hronov.

2009 - preDRED – StudentskáDREDSekce, Kafka, Charms, Morgenstern, Macura a soubor: Krátký proces s Jelizavetou Bim Bam Bum, r. Štěpán Macura a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Červený Kostelec. Účast na CP Wolkrův Prostějov. Účast na CPJH. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.

2009 - J. S. T. E. ARTYŽOK a DRED, Erik Jakub Groch, Ivan Kadlečík, Ondřej Pumr: Dekalog: Groch – Hrách, r. Ondřej Pumr. Účast na KP AUDIMAFOR, Červený Kostelec. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - nominace na CP ŠP. Účast na CP Wolkrův Prostějov.

2009 - J. S. T. E. ARTYŽOK a DRED, Dekalog: Kamtenpláč (adondellanto), r. Ondřej Pumr. Účast na KP AUDIMAFOR, Červený Kostelec. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - nominace na CP ŠP. Účast na CP ŠP. Účast na CP Wolkrův Prostějov.

2009 - Dred, KAMTENPLÁČ (adondellanto), r. Ondřej Pumr. Dekalog postavený na textech sv. Jana z Kříže. Účast na Theatrum, Kuks.

2009 - Dred, Půldekalog. Účast na Příští vlna, Praha.

2010 - Dred / J. S. T. E Artyžok, Dvojjediný dekalog: Trojkámen, r. Ondřej Pumr. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na CP Šrámkův Písek. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2010 - J.S.T.E. ARTYŽOK & D.R.E.D., Deka­log: Sva­tyně (klaus­tro­fo­bie). Účast na NP Šrámkův Písek - inspirativní představení. Účast na KP AUDIMAFOR, Červený Kostelec. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2010 - J. S. T. E. Artyžok a D. R. E. D., Ondřej Pumr: Pohádka o loutkovém divadle, r. Ondřej Pumr. Účast na ObP loutky, Hradec Králové.

2010 - DREJG, Krátký proces s Jelizavetou Bim Bam Bum. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.
2010 - DREJG, Shakespeare, Painter, Hilský, Topol, Josek, Hodek, Sládek, Čejka, Urbánek, Saudek, Štěpánek, Doucha a soubor: Romeo a Julie (Ztraceni v překladech), r. Štěpán Macura a soubor. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2011 - J.S.T.E a D.R.E.D., Kukajúci anjel, r. Ondřej Pumr. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení k účasti na Šrámkově Písku. Účast na NP Šrámkův Písek. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2011 - DREJG, Shakespeare, Painter, Hilský, Topol, Josek, Hodek, Sládek, Čejka, Urbánek, Saudek, Štěpánek, Doucha a soubor: Romeo a Julie (Ztraceni v překladech), r. Štěpán Macura a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - doporučení na CP Mladá scéna.

2011 - DREJG, Zdeněk Frýba: Potopa, r. Štěpán Macura a soubor. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2011 - J.S.T.E. a D.R.E.D., Ondřej Pumr: Mizomúz (otvorigami), r. Ondřej Pumr. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena za avantgardní rozpohybování scény.

2012 - DREJG, Krátký proces s Jelizavetou Bim Bam Bum; Signály zpoza nočních hor. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod (obě inscenace).

2012 - Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Ikonanta. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2012 - DREJG, Zděnek Frýba: Potopa, r. Štěpán Macura. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena souboru za výtvarný koncept.

2012 - Kladsko, Pražsko, D.R.E.D. & J.S.T.E., Ondřej Pumr: IKONANTA, r. Ondřej Pumr. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové - čestné uznání za inscenaci, doporučení na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek.

2013 - Kladsko, Náchodsko, Pražsko, D.R.E.D. & Maštal, Ondřej Pumr s využitím Vrchlického Žalu Kyklopova a principu Nebeského textu: DUŠIČKY (cyklop). Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - cena Marku Macekovi za hudbu.

2013 - D.R.E.D. a DREJG, projekce záznamů starších inscenací: Valerie a týden divů, Na vlnách S.E.I.F.E.R.T.S.F., Krátký proces s Jelizavetou Bim Bam Bum... Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2013 - D.R.E.D. & Maštal, Cyklop (performance propojující současnou vážnou hudbu, antickou legendu i text Jaroslava Vrchlického). Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2013 - DREJG, S.Brandt, E.Rotterdamský, W. Shakespeare, Ch. Morgenstern, P.Nikl, T.R.Field, J.Voskovec, J. Werich, F.Villon, J.Lennon, P.McCartney, R.Zátková, E.Lear a asi další: Zni! Blá! Zni! Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2014 - DREJG, Zni!Blá!Zni!, r. Štěpán Macura a soubor. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové.

2014 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: Noctur, r. Ondřej Pumr. Účast na AUDIMAFOR, Hradec Králové. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2014 - DREJG, (O)Padání, r. Martin Přibyl a Filip Stuchlík. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2014 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: Kolébava, r. Ondřej Pumr. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na CP Šrámkův Písek.

2015 - DRED, G. Ligeti: Nudle se krájí jemně. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na 1. místě na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek.

2015 - DREJG, oPadání, r. Martin Přibyl a Filip Stuchlík. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové.

2015 - DRED, Nudle se krájí jemně; Balaba. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2015 - DREJG, William S. a soubor: SHAKETHERAPHABARET. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2016 - D.R.E.D., Ondřej Pumr na texty Jana Balabána: Dekalog/Balaba, r. Ondřej Pumr. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek. Účast na Příští vlna / Next wave, Praha.

2016 - DREJG - F.A.U.S.T.U.D.Y. (MARLOWE – GOETHE – LOUTKÁŘI – PUŠKIN – CHELČICKÝ – KONIÁŠ – FLKLOR A SOUBOR), režie: Štěpán Macura. Účast na KP AUDIMAFOR 2016. Cena za práci s tématem v inscenaci F.A.U.S.T.U.D.Y. Účast na Deset Deka Festival, Náchod. Účast na Deset Deka Festival, Náchod 2017.

2016 - Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Ondřej Pumr: JAKO BYCH SNĚDL OČI, r. Ondřej Pumr. Účast na KP AUDIMAFOR 2016. Cena Ondřeji Pumrovi za práci s objekty na jevišti. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2016 - DREJG - W.Shakespeare: SONET S. Přeložil: M. Hilský, úprava a režie: Štěpán Macura a soubor. Datum premiéry: Work in progres (30.11.2016). Účast na KP Audimafor 2017. Účast na Deset Deka Festival, Náchod 2017. Účast na Náchodská Prima sezóna 2017.

2017 - DREJG - Pierre Henry Cami: O SI(NE)BYLE[OJ]. Přeložil: Jiří Konůpek, úprava a režie: Filip Stuchlík. Účast na KP Audimafor 2017. Účast na Deset Deka Festival, Náchod. Účast na Náchodská Prima sezóna.

2017 - D.R.E.D. (Náchodsko/Kladsko/Pražsko) - Ondřej Pumr: PSI VYLÍHLI SE ZE ZRNEK RÝŽE, PSI SE VYLÍHLI ZE ZRNEK RÝŽE. Režie: Ondřej Pumr. Datum premiéry: 25. 3. 2017. Účast na KP Audimafor 2017. Doporučení k postupu na přehlídku experimentujícího divadla Šrámkův Písek. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2017 - Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D. - PARASOMNIE, experimentální performance o nočních děsech či náměsíčnosti.
Autor, režie: Ondřej Pumr. Hrají: Joch, Pacovská, Rousek, Lokvencová, Kudrnáč, Beneš, Prouzová, J. Kowalczyk, M. Kowalczyk, Linhart, Kestlová, Plachá. Hudba: Macek, Drašnar. Výtvarník: Ondřej Pumr. Účast na KP Modrý kocour 2017.

2018 - D.R.E.D. - MÉ TĚLO HRAJE TĚLO / experimentální drama o vývoji člověka, o mládí, o stáří a o snášenlivosti. Autor inscenace: Ondřej Pumr. Hudba: pánové Soukup, Macek a Drašnar. Herecké obsazení: Joch, Pacovská, Rousek, Lokvencová, Kudrnáč, Beneš, Prouzová, J. Kowałczyk, K. Kowałczyk, Linhart, Kestlová, Plachá, Vlachová, Hornych. Účast na KP Modrý kocour 2018.

2018 - D.R.E.D. - Ondřej Pumr: SKARTOVÁNÍ A SKARTACE – bernhardovské a havlovské variace, překladatel: Jacek Kowałczyk, režie: Ondřej Pumr. Premiéra 3. 3. 2018. Účast na KP Audimafor 2018. ČU Ondřeji Pumrovi, protože si to zaslouží, ale to je jedno.

2018 - DREJG, Náchod - Marina Cvětajevová, BorisPasternak, Marina Cvětajevová: TAKOVÁ TO BYLA LÁSKA (mobilní scénické čtení) r. Štěpán Macura. Účast na KP Audimafor. Doporučení na CP divadel poezie Wolkrův Prostějov. Účast na CP Wolkrův Prostějov.

2018 - DREJG, Náchod - Filip Stuchlík a soubor: ZÁKON ZACHOVÁNÍ ENERGIE, režie: Filip Stuchlík a soubor.
Nevycházíme z žádných literárních, filmových, ani divadelních předloh. Všechno, co je na jevišti, vzniklo ze zkušeností a znalostí prvků podmnožiny FEJG z množiny DREJG. FEJG, tak si říkáme, je podmnožinou souboru DREJG. Účast na KP Audimafor 2018. Doporučení na CP studentských divadelních souborů Mladá scéna 2018. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2018.

2018 - DREJG - Jiří Kolář a soubor: NÁVODY K UPOTŘEBENÍ, režie Štěpán Macura a soubor, dramaturgická úprava, scénografie DREJG. Premiéra: 30. 11. 2018. Účast na KP Audimafor Hradec Králové 2019 - Doporučení na přehlídku experimentujícího divadla Šrámkův Písek 2019. Doporučení na přehlídku divadel poezie Wolkrův Prostějov 2019, Cena Štěpánu Macurovi za dramaturgický přístup a pedagogické vedení při inscenaci Návody k upotřebení.

2018 - DRED, KÁMEN NOŽE PAPÍR TĚLO. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2018 - DREJG/ FEJG, O / SI / NEBYLE / OJ /. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2018 - DREJG/ FEJG, KAŽDÝ SÁM ZA SEBE; Filip Stuchlík a soubor: ZÁKON ZACHOVÁNÍ ENERGIE, režie: Filip Stuchlík a soubor. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod - obě představení.

2018 - DREJG, EUROPEANA, Patrik Ouředník - Scénické čtení. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2018 - DREJG, Já!, r. FIlip Stuchlík. Účast na festivalu Tygří výběr, Praha.

2019 - DREJG/FEJG - Filip Stuchlík: BÝT, ČI NEBÝT...HELE NECH TO BEJT!, režie Filip Stuchlík a soubor, hudba a hudební doprovod: Tadeáš Správka. Premiéra 22. 3. 2019. Účast na KP Audimafor Hradec Králové 2019 - ČU za odvahu k autentické výpovědi inscenace Být, či nebýt...hele Nech to bejt!

2019 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: FIGURA CUM FIGURIS. Účast na KP Modrý kocour, Turnov - cena za inscenaci souboru - doporučení na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2019 - DRED, DESETÉKA - ZAHÁJENÍ FESTIVALU (Desetiminutová performance za deset deset k desátému výročí Deset Deka Festivalu). Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2019 - FEJG, FEJG-Ču SKE-Ču, r. Filip Stuchlík (Krátký intenzivně rychlý večírek skečů ve stylu FEJG-Ču). Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2019 - DramPlán (Veřejné divácké referendum o příštích sezónách DREJGu). Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2019 - DREJG, Oněgin? Nikdy! Aneb utrpení mladého Evžena, r. Vojtěch Balcar. Účast na Náchodská Prima sezóna - ocenění za generační vyjádření klasického tématu. Účast na Deset Deka Festivalu, Náchod.

2020 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: MÍT DLOUHOU CHVÍLI ZKLAMANÉHO OČEKÁVÁNÍ, vše Ondřej Pumr a soubor. Účast na KP Modrý kocour, Turnov. Účast na Deset Deka Festival, Náchod.

2021 - D.R.E.D., Vahadlo. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - lektorský sbor upozorňuje odbornou radu pro Šrámkův Písek na tuto inscenaci.

2022 - DREJG, Edgar Allan Poe a sPOElečníci: Havranec/Krkavan. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové.

2022 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: MUŽ Z OSLA / NAŠIJE. Účast KP Modrý kocour, Turnov - oceněna Ivona Vavříková za herecký výkon - doporučení na CP Šrámkův Písek. Muž z osla. Účast na CP Šrámkův Písek.

2023 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: TOTOVÁNÍ, r. Ondřej Pumr. Účast KP Modrý kocour, Turnov - doporučení na Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2023 - DREJG, Europeana / Wikipediana (scénické přečtení textu Patrika Ouředníka skrze největší otevřenou encyklopedii). Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové.

2024 - D.R.E.D., Ondřej Pumr: EMPÚSY CUMLAJÍ NĚMĚ (Kozlí hra živých obrazů a zvuků, nebo živě vyslovovaných mrtvých slov.). Účast na Žlutomodrý kocour, Turnov - doporučení na Šrámkův Písek.

2024 - Juani/y. Účast na KP AUDIMAFOR, Hradec Králové - doporučení na CP Šrámkův Písek, doporučení na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
Bibliografie:
CÍSAŘ, Jan: Jeden celý a dvě poloviny dne v Písku. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 20 - 23.

EXNAROVÁ, Alena: Loutkářská přehlídka v Jesličkách. Loutkář 2010, č. 3, s. 122 – 124.

HOSKOVCOVÁ, Markéta: Kouzelné dobrodružství na Náchodské prima sezóně mezi 2. a 6. květnem 2005. AS 2005, č. 3, s. 24-28.

HULEC, Vladimír: Divadlo je pomeranč - 41. Šrámkův Písek, 23. -26. 5. 2002, AS 2002, č. 3, s. 29 - 34.

HULEC, Vladimír: Východočeské alternativní sny, vize a poezie. Audimafor aneb Kostelecký Kostlivec 2005. AS 2005, č. 2, s. 45-49.

HULEC, Vladimír-ZEMANČÍKOVÁ, Alena: Ač jsem ve tvém oku rek sežralas mi okurek. Dvojice autorů referuje o přehlídce AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec - Kostelec nad Orlicí 24.-26.3.2006. AS 2006, č. 2, s. 49-52. Foto:Hradec Králové, Nepokojíčky.

HULEC, Vladimír: V Písku až po uši. 46. Šrámkův Písek. AS 2007, č. 3, s. 38-45.

HULEC, Vladimír: Divadlo je svaté, svaté je divadlo - Modrý kocour. AS 2008, č. 2.

HULEC, Vladimír: Na vlnách východočeské alternativy - Audimafor aneb Kostelecký kostlivec ´08. AS 2008, č. 2, s. 42.

HULEC, Vladimír; STUCHLÍK, Jaroslav: Běsné dny Modrého kocoura. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 29 - 33.

CHRISTOV, Petr: Kostelecký kostlivec aneb Mezi pohádkou a nahotou. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 37 - 38.

JOSEPHOVÁ-LUŇÁKOVÁ, Blanka: Loutkářská přehlídka v Divadle Jesličky Hradec Králové 9.–10. 4. 2010. (Viz Texty ObP loutky, HK, 2010.)

Praha, Činoherní klub uvádí, Redakce: Evrybáby a hosté v Činoherním klubu. Scena.cz – 1. kulturní portál, 6. 2. 2012, rubrika - Amatéři, http://www.scena.cz/index.php?o=1&d=1&r=7&c=16012

ŠPALKOVÁ, Dominika: Odkud směřuješ a kam... . Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 14 - 17.

TEJKL, Josef: Modrému kocourovi sršela srst. AS 2007, č. 2, s. 52-53.

TICHÝ, Zdeněk Aleš: Poněkud usedlý Kostlivec. Amatérská scéna, roč. 39 (Ochotnické divadlo 49), č. 3, 2002, s. 3-4, 2 fot. Referát o přehlídce amatérských divadel Audimafor aneb Kostelecký kostlivec s nominací na Šrámkův Písek.

TICHÝ, Zdeněk Aleš, Kostlivcovo divadelně–sexuální harašení. AUDIMAFOR aneb Kostelecký kostlivec 2004. AS 2004, č. 2, s. 50–54.

TOMAS, Karel: Náchodská prima sezóna – město studentů plné – bude alespoň napřesrok? AS 2003, č. 3, s. 4–6.

ZEMANČÍKOVÁ, Alena: Wolkrův Prostějov ve znamení divadel poezie. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 25 - 26.

info o souboru - http://www.gymnachod.cz/index.php?stranka=dred&clanek=1153
Facebook souboru: facebook.com/DREDtag

Související Texty

Související Osobnosti

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Kostelec nad Orlicí 2009, Náchod, Artyžok, Dred, Dekaloog
Náchod , J.S.T.E. Artyžok a Dred, Pygmaliom - Svatba - Kar, 2008
Náchod, D.R.E.D., Skartování a skartace, KP Audimafor 2018
Náchod, D.R.E.D., Skartování a skartace, KP Audimafor 2018
Náchod, Divadlo DRED,  Dům lásky, CP Jiráskův Hronov 2002
Náchod, Divadlo DRED,  Dům lásky, CP Jiráskův Hronov 2002
Náchod, Divadlo DRED,  Dům lásky, CP Jiráskův Hronov 2002
Náchod, Dred a Artyžok, Kamtenpláč, 2009
Náchod, Dred, Artyžok, Kurvvva Zdrój, Křížaly, 2007
Náchod, Dred, Artyžok, Kurvvva Zdrój, Netřesk, 2007
Náchod, Dred, Na vlnách SEIFERTSF, 2008
Náchod, DREJG, F.A.U.S.T.U.D.Y., KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchod, DREJG, F.A.U.S.T.U.D.Y., KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchod, DREJG, O SY(NE)BYLE[OJ], KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, O SY(NE)BYLE[OJ], KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, Potopa, CP Jiráskův Hronov 2012
Náchod, DREJG, Potopa, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Náchod, DREJG, Romeo a Julie (Ztraceni v překladech), KP Audimafor Hradec Králové 2011
Náchod, DREJG, Sonet S, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, Sonet S, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, Taková to byla láska, KP Audimafor 2018.
Náchod, DREJG, Zákon zachování energie, KP Audimafor 2018
Náchod, DREJG, Zákon zachování energie, KP Audimafor 2018
Náchod, DS J.S.T.E. Artyžok a Dred, Ano Ani, 2005
Náchod, J.S.T.E. a D.R.E.D., Mizomúz (otvorigami), KP Audimafor Hradec Králové 2011
Náchod, J.S.T.E. Artyžok a D.R.E.D., Ikonanta na motivy Sofokla, CP Šrámkův Písek 2013
Náchod, J.S.T.E. Artyžok a D.R.E.D., Ikonanta, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Náchod, J.S.T.E. Artyžok a DRED, Kukajúci anjel, CP Šrámkův Písek 2011
Náchod, JSTE Artyžok Dred, Písně z 1.a dalšího smrtživota, 2009
Náchodsko Pražsko Kladsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Jiráskův Hronov 2019
Náchodsko Pražsko Kladsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Jiráskův Hronov 2019
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Dekalog - Balaba, CP Šrámkův Písek 2016
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Dekalog - Balaba, CP Šrámkův Písek 2016
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Šrámkův Písek 2019
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Šrámkův Písek 2019
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Muž z osla - našije, CP Šrámkův Písek 2022
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Muž z osla - našije, CP Šrámkův Písek 2022
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladsko-Pražsko, D.R.E.D., Kolébava, CP Šrámkův Písek 2014
Náchodsko-Kladsko-Pražsko, D.R.E.D., Nudle se krájí jemně, CP Šrámkův Písek 2015
Náchodsko-Kladsko-Pražsko, D.R.E.D., Nudle se krájí jemně, CP Šrámkův Písek 2015
Náchodsko-pražsko-kladsko, D.R.E.D., Totování, CP Jiráskův Hronov 2023
Náchodsko-pražsko-kladsko, D.R.E.D., Totování, CP Jiráskův Hronov 2023
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Jako bych snědl oči, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Jako bych snědl oči, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Psi se vylíhli ze zrnek rýže, KP Audimafor Hradec Králové 2017
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Psi se vylíhli ze zrnek rýže, KP Audimafor Hradec Králové 2017
Turnov 2009, Náchod, Dred, Kamtenpláč


Související Alba

Mapa působení souboru - D.R.E.D. / DRED / DREJG / FEJG/ FRED

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Náchod, Divadlo DRED,  Dům lásky, CP Jiráskův Hronov 2002
Náchod, Divadlo DRED,  Dům lásky, CP Jiráskův Hronov 2002
Náchod, Divadlo DRED,  Dům lásky, CP Jiráskův Hronov 2002
Náchod, DS J.S.T.E. Artyžok a Dred, Ano Ani, 2005
Náchod, Dred, Artyžok, Kurvvva Zdrój, Křížaly, 2007
Náchod, Dred, Artyžok, Kurvvva Zdrój, Netřesk, 2007
Náchod, Dred, Na vlnách SEIFERTSF, 2008
Náchod , J.S.T.E. Artyžok a Dred, Pygmaliom - Svatba - Kar, 2008
Náchod, JSTE Artyžok Dred, Písně z 1.a dalšího smrtživota, 2009
Náchod, J.S.T.E. a D.R.E.D., Mizomúz (otvorigami), KP Audimafor Hradec Králové 2011
Turnov 2009, Náchod, Dred, Kamtenpláč
Náchod, Dred a Artyžok, Kamtenpláč, 2009
Náchod, DREJG, Romeo a Julie (Ztraceni v překladech), KP Audimafor Hradec Králové 2011
Náchod, J.S.T.E. Artyžok a DRED, Kukajúci anjel, CP Šrámkův Písek 2011
Náchod, DREJG, Potopa, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Náchod, DREJG, Potopa, CP Jiráskův Hronov 2012
Náchod, J.S.T.E. Artyžok a D.R.E.D., Ikonanta na motivy Sofokla, CP Šrámkův Písek 2013
Náchod, J.S.T.E. Artyžok a D.R.E.D., Ikonanta, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2012
Náchodsko-Kladsko-Pražsko, D.R.E.D., Kolébava, CP Šrámkův Písek 2014
Náchodsko-Kladsko-Pražsko, D.R.E.D., Nudle se krájí jemně, CP Šrámkův Písek 2015
Náchodsko-Kladsko-Pražsko, D.R.E.D., Nudle se krájí jemně, CP Šrámkův Písek 2015
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Jako bych snědl oči, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Jako bych snědl oči, KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchod, DREJG, F.A.U.S.T.U.D.Y., KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchod, DREJG, F.A.U.S.T.U.D.Y., KP Audimafor Hradec Králové 2016
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Dekalog - Balaba, CP Šrámkův Písek 2016
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Dekalog - Balaba, CP Šrámkův Písek 2016
Náchod, DREJG, O SY(NE)BYLE[OJ], KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, O SY(NE)BYLE[OJ], KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, Sonet S, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchod, DREJG, Sonet S, KP AUDIMAFOR Hradec Králové 2017
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Psi se vylíhli ze zrnek rýže, KP Audimafor Hradec Králové 2017
Náchodsko/Kladsko/Pražsko, D.R.E.D., Psi se vylíhli ze zrnek rýže, KP Audimafor Hradec Králové 2017
Náchod, D.R.E.D., Skartování a skartace, KP Audimafor 2018
Náchod, D.R.E.D., Skartování a skartace, KP Audimafor 2018
Náchod, DREJG, Taková to byla láska, KP Audimafor 2018.
Náchod, DREJG, Zákon zachování energie, KP Audimafor 2018
Náchod, DREJG, Zákon zachování energie, KP Audimafor 2018
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Šrámkův Písek 2019
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Šrámkův Písek 2019
Náchodsko Pražsko Kladsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Jiráskův Hronov 2019
Náchodsko Pražsko Kladsko, D.R.E.D., Figura cum figuris, CP Jiráskův Hronov 2019
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Muž z osla - našije, CP Šrámkův Písek 2022
Náchodsko, Kladsko, Pražsko, D.R.E.D., Muž z osla - našije, CP Šrámkův Písek 2022
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-Kladko-Pražsko, D.R.E.D., Totování, CP Šrámkův Písek 2023
Náchodsko-pražsko-kladsko, D.R.E.D., Totování, CP Jiráskův Hronov 2023
Náchodsko-pražsko-kladsko, D.R.E.D., Totování, CP Jiráskův Hronov 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.