Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Divadlo Kámen

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1998
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
1998 zal. Divadlo Kámen, vedoucí Petr Macháček, zkoušelo a hrálo v Karlínském Spektru, dramatika s absurdními prvky pojednána autorsky. Divadlo Kámen vzniklo jako uskupení lidí s vyhraněnou představou o svébytné formě činoherního divadla. Skupina respektuje většinu zavedených pravidel činohry a používá její obvyklé nástroje, často jim ovšem dává jiný smysl. Na první pohled klasická divadelní forma se v provedení Divadla Kámen posouvá do nezvyklých rovin. Pojetí inscenací je důsledně autorské.

2000 Kámen (Macháček), do konce
2001 17 samostatných představení, insc. Buchty, absurdní drama, problém vyprazdňování slov, Velké Páky aneb Tři obrazy o radostech života, Rakvičky (L. Ingrisch), aktovky Karkulka, Můra.
2001 – 2004 více než 25 představení za sezonu, např.
Od 2000 hrálo pravidelně v Karlínském spektru, dále h. ve Studiu Damúza, Klubu Klamovka, Karlos bartu, Divadlu Akcent,
2x JH.

2000 - Petr Macháček: Kámen. Účast na Perlení, Bechyně.
2000 - J. M. Ribes: Ulice. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2001 - Petr Macháček: Buchty. Účast na Perlení, Bechyně.
2001 - Petr Macháček: Páky. Účast Štronzo.
2001 - P. Macháček: Páky; Levá ruka. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2002 - Jean Michel Ribbes–Petr Macháček: Velké páky aneb Tři obrazy o radostech života. Účast na Perlení, Bechyně.
2002 - Jean Michel Ribbes–Petr Macháček: Velké Páky. Účast KP Karlínská tříska, Praha. Účast na KP Stodůlecký píseček.
2002 - Účast na ObP Karlínské jeviště.
2003 - aktovky Karkulka a Viktor Dyk: Můra, r. Petr Macháček. Účast na Perlení, Bechyně.
2003 - Lotte Ingrisch: Rakvičky. Účast na ObP Karlínské jeviště.

Od října 2004 hrálo pravidelně v Žižkovském divadle Járy Cimrmana, přibližně 2x měsíčně. Též mimo Prahu.

2004 - Petr Macháček: Mlejnek. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2004 - Lotte Ingrisch: Rakvičky; Petr Macháček: 48 lepáků, r. Petr Macháček. Účast na Perlení, Bechyně.
2005 - Petr Macháček: Mlejnek. Účast na Perlení, Bechyně. Účast Hrabalova ostře sledovaná Polná v r.05.
2005 chce pokračovat v uvádění inscenací Karkulka/Levá ruka, Rakvičky/48 lepáků a Mlejnek.
2005 - Praha, Divadla Kámen N. V. Gogol: Vij. Účast na ObP Karlínské jeviště.
2006 - Marmeláda, "Experimentující divadlo, původní hra o současnosti.", scénář a režie Petr Macháček. Účast na Perlení, Bechyně. Účast na Perlení, Bechyně. Stodůlecký Píseček, ŠP, JH, Novohradské divadlo 2007.
2007 - Petr Macháček: Kámen, scénář a r. Petr Macháček. Účast Bechyňské perlení. Účast KP Stodůlecký píseček, Praha. Účast CP Šrámkův Písek.
2007 - Marmeláda, scénář a režie Petr Macháček. Účast na Hrabalova ostře sledovaná Polná.

2007 PRAHA 8: Divadlo Kámen získalo do pronájmu prostory v Nekvasilově ulici v Praze 8-Karlíně, a to za roční nájemné ve výši 180 tis. Kč. Tamní radnice chce divadlo podporovat a přispět tak k oživení kulturního a společenského života Karlína. Divadlo zahájí provoz pravděpodobně počátkem příští sezony. Jeho sál má kapacitu 50 míst. Sdružení provozující Divadlo Kámen uvažuje o tom, že v tomto prostoru umožní také vystupování souborů s originální poetikou.
Divadlo Kámen působí ve vlastním divadelním prostoru na karlínském sídlišti Invalidovna.

2008 - Petr Macháček: Marmeláda, r. Petr Macháček. Účast Za vodou, Kralupy nad Vltavou.

2008 - MLEJNEK, r. Petr Macháček. Účast na Příští vlna, Praha.

2008 - Petr Macháček: Žáby (nazelenalé kontemplativní drama), r. Petr Macháček. Účast Stodůlecký píseček, Praha - doporučení na 2. místě na NP ŠP. Účast CP ŠP a na NP Jiráskův Hronov. Účast na Příští vlna, Praha, Bechyňské Perlení.

2008 - Opičí Tlapa. Námět: W. W. Jacobs; hrají: L. Záveská, M. Přikrylová, K. Suchá, J. Pokorný, P. Macháček, R. Jiříček; scénář a režie: P. Macháček. Účast na Libochovickém divadelním létě.

2009 - Petr Macháček: Zvěstování Bohunce, r. Petr Macháček. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - nominace na CP ŠP. Účast na CP ŠP - nominace na CP JH. Účast na CPJH.

2009 - Petr Macháček na motivy povídky W. W. Jacobse: Opičí tlapa, r. Petr Macháček. Účast na ObP, Chvaletická scéna. Účast na Perlení, Bechyně. Účast na KP Karlínská tříska - nominace na NP Divadelní Děčín. Účast na CP Divadelní Děčín - čestné uznání Michaele Přikrylové za herecký výkon v roli Veroniky a cena Ivanu Vohrnovi za hudbu. Účast na Klášterecké divadelní žně.

2010 - Divadlo Kámen: Eéliška kolem, r. Petr Macháček, první částečně improvizovaná hra v jedenáctileté historii Divadla Kámen. Účast na CP Bechyňské Perlení.

2010 - Eéliška kolem, vedoucí Petr Macháček. Účast na KP Modrý kocour, Turnov.

2010 - Petr Macháček na motivy povídky W. W. Jacobse: Opičí tlapa, r. Petr Macháček. Účast na Divadle evropských regionů, Hradec Králové.

2011 - Petr Macháček: Paní, r. Petr Macháček, Bechyňské Perlení.

2011 - P. Macháček: Asi ani zahrada. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - 1.doporučení na CP ŠP. Účast na NP Šrámkův Písek - doporučení na NP JH. Účast na NP JH.

2012 - Petr Macháček: RAS AL CHAJMA, r. Petr Macháček. Účast na Bechyňském perlení. Účast na KP Stodůlecký píseček - postup na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na NP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2012 - Petr Macháček: Deus ex offo, r. Petr Macháček. Účast na KP Divadelní tříska, Praha - doporučení na Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Divadelní piknik Volyně - cena souboru za inscenaci - doporučení na NP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov. Recenze na adrese: www.divadlokamen.cz/recenze_deus_m_zahalka_1; od r. 2016 http://www.divadlokamen.cz/deus_std

2013 (18.a 24. ledna premiéry) - Petr Macháček: Výhled na řeku Labe, úprava, režie a scénografie Martin J. Švejda j. h. (Po čtrnácti letech a více než dvaceti inscenacích režírovaných Petrem Macháčkem hraje Divadlo Kámen poprvé s hostujícím režisérem.) Účast na KP Stodůlecký píseček - návrh (1. místo) na postup na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - 1. nominace na Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2013 - Divadlo Kámen: Karkulka, r. Petr Macháček; Agamemnón (četba krátkých úseků z právě křtěné knihy o dosavadní patnáctileté historii Divadla Kámen a o připravované inscenaci Agamemnón). Účast na Příští vlna, Praha., účast na Bechňském perlení.

2013 - Petr Macháček na motivy povídky Williama Wymarka Jacobse: Opičí tlapa, r. Petr Macháček. (Od 4.12.13 ve Studiu Divadla Kámen, Praha 8 - Karlín.)

2013 - premiéra 12. prosince, podle Aischyla, Josefa Krále a herců: Agamemnón (čtení / vyprávění / improvizace/ váhavý doprovod). Informace na adrese: http://www.divadlokamen.cz/a/agamemnon_premiera_2013.htm

2014 - od 29. 1. 2014 - Petr Macháček: Výhled na řeku Labe, úprava, režie a scénografie Martin J. Švejda j. h.
(Divadlo Kámen - Výhled na řeku Labe, AS, adressa: http://www.amaterskascena.cz/akce-870?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter)

2014 - premiéra 27. března 2014 - scénář Petr Macháček:: Mamut mamut, r. Petr Macháček (na námět hudebního skladatele a violoncellisty Martina Marka, který společně s klavíristou a klarinetistou Janem Ptákem složil k představení hudbu, jako host vystoupí performer a recitátor Vladimir Benderski).
(Divadlo Kámen: Mamut mamut (premiéra), AS, adresy:
http://www.amaterskascena.cz/cl-divadlo-kamen-mamut-mamut-premiera-140326152722?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_
campaign=newsletter; http://www.amaterskascena.cz/akce-909?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter)

2014 - Petr Macháček: Mamut mamut, scénář a režie Petr Macháček. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - 1.doporučení na CP ŠP. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na mezidruhovou přehlídku Jiráskův Hronov 2014. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2014 - Petr Odo Macháček: Ras al Chajma, r. Petr Odo Macháček. Touto hrou zahájí Divadlo Kámen další, již 17. „kamennou“ divadelní sezónu spolu s vernisáží výstavy Příběhy nové kultury. Účast na Divadlo na návsi, Sudoměřice u Bechyně 2016.

2015 - 12. února premiéra - Petr Odo Macháček: DOPIS POSLANÝ POŠTOU (dva podtituly - první: detektivka o nahlížení do jiných světů a jiných poštovních systémů; druhý: osudová setkávání, nenadálá propastná přátelství, moderní česká poezie, rozlitá kolomaz) - dvacátá šestá premiéra, r. Petr Odo Macháček. Účast na Perlení, Bechyně. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - doporučení pro Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP JH. Účast na KP Modrý kocour, Turnov 2018.

2015 - Asi ani zahrada (příběh a koncert, tentokrát hrajeme s kapelou Bouchací šrouby, premiera 26.11.2015), scénář a režie Petr Odo Macháček.

2016 - Michail Bulgakov: Důkaz, r. Eva Horká. Premiéra 15. června 2016 - hraje divadlo KoMa.

2016 - Petr Odo Macháček: Ztráta obsahu v konfekčním obalu, r. Petr Odo Macháček (paliativní groteska - premiera 12. února 2016). Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - doporučení na CP Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na CP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2016 - Divadlo Kámen a skladatel Petr Cígler pracují na opeře: Táhlý zvlněný pohyb podélného předmětu, premiéra 29.6.2016 v rámci Dnů nové opery Ostrava v Národním divadle Moravskoslezském.

2016 - 14. června premiéra - Petr Odo Macháček: OIDIPUS 11 MINUT, r. Petr Odo Macháček. (viz Texty) Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2016 - Petrolejové lampy, r. Libor Vaculík. Premiéra 18. prosince 2016 - hraje divadlo KoMa.

2017 - Petr Odo Macháček na námět románu Viktora Pelevina Svatá kniha vlkodlaka: Přibližně dvaatřicet zubů, r. Petr Odo Macháček. Premiera 23. února 2017. Hrou bude dne 22.9.2017 zahájeno pásmo Divadlo Kámen a rok autentičnosti - viz Texty a Přílohy.

2017 - hry Přibližně dvaatřicet zubů a 48 lepáků budou uvedeny dne 9.11. k oslavě 10. výročí působení ve vlastním komorním prostoru na karlínské Invalidovně. Viz Texty a plakát.

2017 - podle románu Mary Shelley zpracoval Petr Odo Macháček: OK plus F, r. Petr Odo Macháček. Premiera 8.12.2017. Účast na CP JH 2018 - doprovodný program.

2018 - August Strindberg: Slečna Julie, r. Libor Vaculík. Premiéra 2. května 2018 - hraje divadlo KoMa.

2018 - Z pohádky za pohádky, r. Michal Šturman. Premiéra: 18. října 2018 - hraje divadlo KoMa.

2019 - Michail Bulgakov: Mistr a Markétka, r. Eva Horká. Premiéra únor 2019 - hraje divadlo KoMa.

2019 - Petr Odo Macháček na námět skutečného příběhu podle BBC a Bellingcat: Vražda u katedrály. Režie Petr Odo Macháček.

2019 - Petr Odo Macháček podle románu Mary Wollstonecraft Shelley: OK plus F. Režie Petr Odo Macháček.

2019 - Petr Odo Macháček na námět románu Jáchyma Topola Citlivý člověk: S citem. Režie Petr Odo Macháček.

2021 - inspirace románem Jáchyma Topola Citlivý člověk: Poříčská madona, r. Petr Odo Macháček. Účast na CP Šrámkův Písek - inspirativní představení. Účast na CP Jiráskův Hronov - doprovodný program.

2022 - Petr Odo Macháček: DEŠŤOVÁ HŮL. Účast KP Modrý kocour, Turnov.
Bibliografie:
Autentický podzim v Divadle Kámen - plakát přední strana - viz Přílohy.

Autentický podzim v Divadle Kámen - plakát zadní strana - viz Přílohy.

BEZOUŠKOVÁ, Simona: Bechyňské perlení 2004. AS 2004, č. 1, s. 5–7.

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen uvede poprvé v historii paliativní grotesk. AS 8.2.2016. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-uvede-poprve-v-historii-paliativni-grotesk-z1cqi.html

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen a Oidipus 11 minut. AS 7.6.2016. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-a-oidipus-11-minut-1uyll.html

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen a premiéra s odlesky románu V. Pelevina. AS15.2.2017. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-a-premiera-s-odlesky-romanu-v-pelevina-lhfdn.html

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen a rok autentičnosti. AS25.8.2017. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-a-rok-autenticnosti-3ebpk.html

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen slaví 10 let ve vlastním studiu na Invalid. AS 6.11.2017. (viz Rexty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-slavi-10-let-ve-vlastnim-studiu-na-invalid-zbpwu.html

BRYCHTOVÁ, Zdeňka: Divadlo Kámen si zahrává s kompozitními monstry. AS 5.12.2017. (viz Rexty)
hra OK plus F
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-si-zahrava-s-kompozitnimi-monstry-atmqb.html

CAJTLEROVÁ, Zuzana: Divadlo Kámen: Co divák vydrží. NeKultura.cz, 4. listopadu 2008, http://www.nekultura.cz/divadlo-profily/divadlo-kamen-co-divak-vydrzi.html

CÍSAŘ, Jan: Jeden celý a dvě poloviny dne v Písku. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 20 - 23.

ČEJKOVÁ, Kateřina: Hip Hip Stodůlky aneb Desátý stodůlecký píseček. Amatérská scéna 2006, č. 2.

Divadlo Kámen, Asi ani zahrada - premiera 26.11.2015.
Web akce: http://www.divadlokamen.cz a adresa: http://www.divadlokamen.cz/zahrada_std

Divadlo Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu - premiera 12. února 2016.
Info na adrese: http://www.divadlokamen.cz/ztrata_obsahu_std
AS 3.2.2016 - Postřehy o Divadle Kámen - Únor 2016 - http://www.amaterskascena.cz/clanek/postrehy-o-divadle-kamen-unor-2016-2og4a.html

Divadlo Kámen slaví 10 let ve vlastním studiu na Invalid - plakát - viz Přílohy.

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13 - 18.

HORVÁTH, Karol: Predstavenie z titulnej strany priručky, Pravý Macho. Recenze hry Mlejnek. Zpravodaj JH 2005, č. 4, s. 8.

HULEC, Vladimír-ŠTÉROVÁ, Dora: Stodůlecký píseček 2005. Amatérská scéna 2005, č. 2, s. 36-38.

HULEC, Vladimír: 3x PRO. Rozhovor s Petrem Macháčkem. Zprävodaj JH 2005, č. 4, s. 9.

HULEC, Vladimír: Střepy, kameny a kamínky na pražském Písečku. AS 2007, č. 2, s. 41-44.

HULEC, Vladimír: V Písku až po uši. 46. Šrámkův Písek, 25.-27.5.2007. AS 2007, č. 3, s. 38-45.

HULEC, Vladimír: Maturitní otázky z divadla - Stodůlečský Píseček 14. – 16. 3. 2008. AS 2008, č. 2.

HULEC, Vladimír; STUCHLÍK, Jaroslav: Běsné dny Modrého kocoura. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 29 - 33.

Karlínské jeviště 2004 - program

LIEBHABEROVÁ, Táňa: Karlínské jeviště 2005. Internet.

MACHÁČKOVÁ, Helena: Detektivka podle Divadla Kámen. AS 10.2.2015. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/detektivka-podle-divadla-kamen-titcn.html

MACHÁČKOVÁ, Helena: Divadlo Kámen a jeho "velkohra" Mamut mamut. AS 19.5.2015. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/divadlo-kamen-a-jeho-velkohra-mamut-mamut-u9ovz.html

OPEN AIR PROGRAM při XVI. ročníku mezinárodního festivalu Divadlo evropských regionů - http://www.pocoapoco.cz/download/open_program.pdf

Postřehy o Divadle Kámen – LETNÍ SPECIÁL 2015 - viz www odkazy.

Postřehy o Divadle Kámen - Září 2015 - viz Přílohy.

Program Bechyňského Perlení 2010

SCHEJBAL, Milan: Nic nového pod Karlínským nebem. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 13 - 16.

STREJCOVSKÝ, Jan: Pepovi aneb Jak se letos „Perlilo“. AS 2003, č. 1, s. 13.

ŠTEFKO, Vladimír: J. P. Mlejnek má starosti. Recenze hry Mlejnek. Zpravodaj JH 2005, č. 4, s. 9.

ŠVEC, Petr: Kam zajít večer? Do čtvrti divadel. Mladá fronta DNES, 20. 5. 2008, str. F3

VÖRÖŠOVÁ, Markéta a BRTNICKÁ, Dagmar: Stodůlecký píseček 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s.17 - 18.

ZAJÍC, Vladimír: Perlení. AS 2000, č. 1, s. 11–12.

ZAJÍC, Vladimír: Prvé perlivé bechyňské Perlení v novém miléniu. AS 2001, č. 1, s. 12-14.

ZAJÍC, Vladimír: Perlení v magických mantinelech 2002. AS 2002, č. 1, s. 9-11.

ZAJÍC, Vladimír: Bechyňský sekt aneb Perlení 05. Amatérská scéna 2005, č. 1, s. 13–17.

ZAJÍC, Vladimír: 12 představení XII. ročníku Bechyňského Perlení. AS 2006, č. 1, s. 14-17.

ZAJÍC, Vladimír: XIII. Bechyňské perlení. AS 2007, č.1, s.25-28.

ZAJÍC, Vladimír: Perlení v Bechyni 2008. AS 2008, č. 1, s. 29.

ZAJÍC, Vladimír a BRŮČEK, Josef: XV. ročník Bechyňského perlení. AS 2009, č. 1, s. 18-19.

ZAJÍC, Vladimír: XVI. ročník Bechyňského perlení 2010. Amatérská scéna 2010, č. 1, s. 22 - 23.

ZEMANČÍKOVÁ, Alena: Zamyšlení nad Šrámkovým Pískem 2012 - Nač přijde telefonát do Arabských emirátů. AS 3/2012, s. 40-42. (viz Texty)

Z HRONOVSKÝCH recenzí a reflexí představení. Výběr z recenzí uveřejněných ve Zpravodajích JH 2006 připravila Marie Poesová. AS 2006, č. 5, s. 20-29.

Divadelní noviny, č.6, 2007

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Organizace

Související Obrázky

Bechyně, Perlení – plakát, 2015
JH 2009, Praha-Karlín, Kámen, Zvěstování Bohunce
Praha, Divadlo Kámen, OK plus F, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Divadlo Kámen, OK plus F, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Divadlo Kámen, Petr Macháček: Paní, 2011.
Praha, Divadlo Kámen, Petr Macháček: Paní, 2011.
Praha, Divadlo Kámen, Rakvičky, 2004
Praha, Divadlo Kámen, Rakvičky, 2004
Praha, Kámen, Deus ex offo, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Šrámkův Písek 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Šrámkův Písek 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Šrámkův Písek 2015
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Jiráskův Hronov 2014
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Šrámkův Písek 2014
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Šrámkův Písek 2014
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Šrámkův Písek 2014
Praha, Kámen, Poříčská madona, CP Šrámkův Písek 2021
Praha, Kámen, Poříčská madona, CP Šrámkův Písek 2021
Praha, Kámen, Poříčská madona, CP Šrámkův Písek 2021
Praha, Kámen, Rakvičky, 2004
Praha, Kámen, Ras Al Chajma, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Kámen, Ras Al Chajma, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Kámen, Ras Al Chajma, CP Šrámkův Písek 2012
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Jiráskův Hronov 2013
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Jiráskův Hronov 2013
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Šrámkův Písek 2013
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Šrámkův Písek 2013
Praha, Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu, CP Šrámkův Písek 2016
Praha, Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu, CP Šrámkův Písek 2016
Praha, Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu, CP Šrámkův Písek 2016
Praha-Karlím, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín,  Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Karkulka, 2003
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Karkulka, 2003
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Kámen, Asi ani zahrada, 2011
Praha-Karlín, Kámen, Asi ani zahrada, CP Jiráskův Hronov 2011
Praha-Karlín, Kámen, Asi ani zahrada, CP Šrámkův Písek 2011
Praha-Karlín, Kámen, článek Petra Švece z MF DNES ze dne 20. 5. 2008
Praha-Karlín, Kámen, Deus ex offo, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Praha-Karlín, Kámen, EÉliška kolem, 2010
Praha-Karlín, Kámen, Kámen 2, 2007
Praha-Karlín, Kámen, Kámen, 2007
Praha-Karlín, Kámen, Kámen, 2007
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Kámen, Opičí tlapa, 2009
Praha-Karlín, Kámen, Opičí tlapa, 2009
Praha-Karlín, Kámen, Opičí tlapa, Děčín 2009
Praha-Karlín, Kámen, Rakvičky, 2004
Praha-Karlín, Kámen, Rakvičky, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Žáby, 2008
Praha-Karlín, Kámen, Žáby, 2008
Praha-Karlín, Kámen, Zvěstování Bohunce, 2009
Praha-Žižkov, Kámen, Marmeláda, program
Praha-Žižkov, Kámen, Marmeláda, program


Mapa působení souboru - Divadlo Kámen

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Karkulka, 2003
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Karkulka, 2003
Praha, Divadlo Kámen, Rakvičky, 2004
Praha, Divadlo Kámen, Rakvičky, 2004
Praha, Kámen, Rakvičky, 2004
Praha-Karlín, Kámen, Rakvičky, 2004
Praha-Karlín, Kámen, Rakvičky, 2006
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Divadlo Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín,  Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlín, Kámen, Mlejnek, 2005
Praha-Karlím, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Marmeláda, 2006
Praha-Karlín, Kámen, Kámen, 2007
Praha-Karlín, Kámen, Kámen, 2007
Praha-Karlín, Kámen, Kámen 2, 2007
Praha-Karlín, Kámen, Žáby, 2008
Praha-Karlín, Kámen, Žáby, 2008
Praha-Karlín, Kámen, Opičí tlapa, 2009
Praha-Karlín, Kámen, Opičí tlapa, 2009
Praha-Karlín, Kámen, Opičí tlapa, Děčín 2009
Praha-Karlín, Kámen, Zvěstování Bohunce, 2009
JH 2009, Praha-Karlín, Kámen, Zvěstování Bohunce
Praha-Karlín, Kámen, EÉliška kolem, 2010
Praha, Divadlo Kámen, Petr Macháček: Paní, 2011.
Praha, Divadlo Kámen, Petr Macháček: Paní, 2011.
Praha-Karlín, Kámen, Asi ani zahrada, CP Šrámkův Písek 2011
Praha-Karlín, Kámen, Asi ani zahrada, CP Jiráskův Hronov 2011
Praha-Karlín, Kámen, Asi ani zahrada, 2011
Praha-Karlín, Kámen, Deus ex offo, CP Divadelní Piknik Volyně 2012
Praha, Kámen, Deus ex offo, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Kámen, Ras Al Chajma, CP Šrámkův Písek 2012
Praha, Kámen, Ras Al Chajma, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Kámen, Ras Al Chajma, CP Jiráskův Hronov 2012
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Šrámkův Písek 2013
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Šrámkův Písek 2013
Praha, Kámen, Výhled na řeku Labe, CP Jiráskův Hronov 2013
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Šrámkův Písek 2014
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Šrámkův Písek 2014
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Šrámkův Písek 2014
Praha, Kámen, Mamut mamut, CP Jiráskův Hronov 2014
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Šrámkův Písek 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Šrámkův Písek 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Šrámkův Písek 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha, Kámen, Dopis poslaný poštou, CP Jiráskův Hronov 2015
Praha, Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu, CP Šrámkův Písek 2016
Praha, Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu, CP Šrámkův Písek 2016
Praha, Kámen, Ztráta obsahu v konfekčním obalu, CP Šrámkův Písek 2016
Praha, Divadlo Kámen, OK plus F, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Divadlo Kámen, OK plus F, CP Jiráskův Hronov 2018
Praha, Kámen, Poříčská madona, CP Šrámkův Písek 2021
Praha, Kámen, Poříčská madona, CP Šrámkův Písek 2021
Praha, Kámen, Poříčská madona, CP Šrámkův Písek 2021


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.