Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: Veverská Bitýška / Prkno / Dramaťák / Young Prkno / Navlnce / PolenoImpro

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 1996
Působení: 199x, 200x, 201x, 202x
1996 na jaře vznikl soubor roku ze skupiny kamarádů z Veverské Bítýšky,Chudčic a okolí, do 20 členů, věk 16-20 let. Vedoucí souboru a režie Jarka Rozsypalová. Naší domovskou scénou a zároveň zkušebnou je kulturní klub POD PRKNY, který najdete v Kulturním domě ve Veverské Bítýšce. Od roku 2011 pravidelně hrajeme v Brně v kafé Práh ve Vaňkovce. Hrajeme však prakticky po celé republice, převážně na festivalech.

1996 prvním "divadelním pokusem" původně filmová povídka Miroslava Šimka Až přijde Komenská!. Tématem ze školního prostředí přesně zapadla do oslav výročí založení místní Základní školy. Premiéra v červnu v kulturním domě ve Veverské Bítýšce, 1 repríza téhož roku v listopadu.

1997 Dívčí válka (Fr. Ringo Čech), premiéra v dubnu, poté velké turné po více než 10 městech a obcích.

Od léta spolupráce s režisérem Pavlem Vašíčkem (dříve brněnské divadlo Divydlo a Cylindr), též nové složení souboru.

1998 Hra na Zuzanku (Miloš Macourek). Premiéra v březnu na sout. přehlídce mladého netradičního divadla v Brně-Netradlo 1998, odtud Prkno nominováno na Šrámkův Písek. Dosud přes 20 repríz.

V červnu 1998 spolek zorganizoval ve Veverské Bítýšce festival amatérských divadel s názvem "Na Prknech" ,kterého se zúčastnilo 7 souborů z celé republiky.

1999 snové hříčky na motivy K.I.Galczyňského pod názvem Strávím s Tebou celou noc aneb Rohypnol 99, premiéra v únoru, soubor opět nominován na Šrámkův Písek.

1999 grotesky Pán Bůh s námi,je tu Cami! (P.H.Cami. Obě představení mnoho repríz v Brně a okolí.

V červnu 1999 pokračovala tradice divadelního festivalu Na Prknech II - třídenní maraton s účastí 14-ti souborů.

2000 Silně divadelní spolek PRKNO, dvě aktovky, Vladimír Krasnogorov: "Řekni mi o čem sníš" a "...a Pelikáni v pustině", z nichž druhá dala název celému projektu,¨režie Pavel Vašíček

2001 Jiří Cízler: Brejle, režie P. Vašíček, v hl. rolích Jaroslava Rozsypalová a Vít Jakubec. Soubor z Blanenské dílny doporučen na NP Divadelní Třebíč, z Jarní div. festivalu Brno na ŠP. Účast FEMAD. Účast na Divadelní dílně Nový Jičín 2001 a 2002.

2002 - Vlasta Špicnerová/Christian Morgenstern: Docenti, režie Vašíček. Z KP v Blansku nominace k postupu na FEMAD Poděbrady / Divadelní Třebíč.
2003 - Brejle. Účast Červený Hrádek.
2004 - Stephen Leacock: Literární Poklesky, režie Vašíček, účast na KP v Hodoníně,
„Karolíniny Vánoce aneb Nevysvětlitelné nemluvně“ a „Guvernantka Gertruda aneb Srdce sedmnáctileté siroty“, účast na Divadelní Bechyni. Účast Trdloviny.
2005 - Miloš Macourek: Zuzanka Reloaded, r. Pavel Vašíček.Účast na Trdloviny, Vyškov. Účast TechteUteBe, KP Hodonín Hobblik-Mumraj.
2006 Philippe Minyana: Inventury, režie Pavel Vašíček, hudba Pavel Helán, scénografie Marta Hošťálková, nominace z KP na ŠP.
Účast Trdloviny.
2006 - Když jsme byli ještě malí (komedie). Účast HRAnDĚNÍ, Zlín.
2006 - Miloš Macourek: Zuzanka RELOADED. Účast Žně na Stodole.
2006 - podle předlohy Jiřího Císlera: Brejle. Účast Semilský paroháč.
2007 - Jim Cartwright: Dva. Účast Divadelní sešlost, KP Boleradice - cena za ženský herecký výkon pro Saskii Mišovou, cena za mužský herecký výkon pro Honzu Říhu, cena za režii pro Pavla Vašíčka, cena laické poroty, cena přehlídky a dále postup na NP KDPve Vysokém nad Jizerou. Účast NP Vysoké nad Jizerou.
2007 - Iva Peřinová: O Kulišákovi, pohádka, režie: kolektiv Jarka Vykoupilová, výtvarné řešení: Lenka Pilařová , premiéra 31.3. 2007. 2008 účast na KP Jarní sešlost, Boleradice.
2007 - Fr.Vojcek †33, úprava textu: adame, Pavel Trtílek, scéna a kostýmy Martina Kosíková, premiéra: 24.3. 2007
2008 - Vít Jakubec - scénář a režie na námět Markýze de Sade: 1 ze 120, premiéra 19. 1.
2008 - Georg Büchner: Fr. Vojcek (†33), úprava textu - adame, Pavel Trtílek. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice.
2008 - Iva Peřinová: O Kulišákovi. Účast KP Pohádkový mlejnek, Žďár n. Sáz.
2008 - Vít Jakubec: 1 ze 120. Účast KP Hoblík - Mumraj, Hodonín. Účast Na prknech, Veverská Bitýška - zvláštní cena pro Víťu Jakubce za první scénář.
2008 - Jiří Císler: Brejle, r. Pavel Vašíček. Účast Na prknech, Veverská Bitýška.
2008 - Účast na ObP Karlínské jeviště.
2009 - Divadlo Prkno – SUZAT, Eduardo Rovner: Společnost, r. Pavel Vašíček. Účast KP Hobblík - Mumraj, Hodonín, cena za scenografii, diplomy odměněni Vít Jakubec (Osvald), Jaroslava Vykoupilová (Anna) a Eva Jakubcová (Magda) - nominace na NP Divadelní Třebíč & Divadelní Děčín. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice - host přehlídky. Účast na CP Divadelní Děčín (cena Víťovi Jakubcovi, Jarce Vykoupilové a Evě Jakubcové za herecký výkon a Pavlu Vašíčkovi za režii) - doporučení na NP JH. Účast Na prknech, Veverská Bitýška - cena starosty, doporučení na Jiráskův Hronov. Účast na NPJH. Účast na Klášterecké divadelní žně. Účast na ObP Trdloviny, Vyškov.
2009 - Dramatický kroužek divadla Prkno, Hraješ ten strom jako úplné dřevo! Účast Na prknech, Veverská Bitýška - cena za roli učitelky a pomoc při organizaci festivalu pro Kláru Šťastnou.
2010 - Divadlo Prkno – Suzat, Eduardo Rovner: Kvartet, r. Pavel Vašíček, překlad Eduardo Rodriguez. Účast na KP HOBBLÍK Hodonín - nominace na NP Divadelní Děčín, cena za inscenaci, cena za dramaturgický počin, společná cena za herecké výkony M. Reifovi, J. Hemalovi, J. Říhovi a V. Jakubcovi. Účast na NP Šrámkův Písek. Účast na CP Divadelní Děčín. Účast Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na FEMAD, Poděbrady.
2010 - Prkno, Vít Jakubec: Hra. Účast na KP Svitavský Fanda - doporučeno na Šrámkův Písek a Wolkrův Prostějov - ocenění souboru za inscenaci a za autorský text. Účast Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na NP Šrámkův Písek.
2010 - Jan Říha: O třech prasátkách, r. Jan Říha. Účast na KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou (cena souboru za inscenaci) - doporučení na rakovnickou Popelku. Účast Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na NP Popelka Rakovník.
2010 - Dramatický kroužek divadla Prkno, Hraješ ten strom jako úplné dřevo! Účast Na prknech, Veverská Bitýška.
2010 - Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice - technické příčiny nedovolily odehrát soutěžní představení od Luďka Nekudy: Na hlavě máš trpaslíka, r. Pavel Vašíček. Místo toho zde soubor odehrál inscenaci s názvem Hra, ale již mimo soutěž.
2010 - Vít Jakubec, František Halas: Hra. Účast na NP Wolkrův Prostějov. Účast na ObP Trdloviny, Vyškov.
2010 - Hraješ ten strom jako úplný dřevo. Účast na KP Dětská scéna, Brno.
2011 - Jan Říha: Vypečená svatba. Režie Jan Říha. Účast na KP Pohádkový mlejnek Žďár n. Sáz., čestné uznání Martinu Kulovi za roli prince Armína.
2011 - Prkno, Jateční váha; Dámská šatna. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.
2011 - Dramaťák, Maska červené smrti. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena pořadatelů Růženě Dvořákové za práci s dětmi.

2012 - YOUNG Prkno, podle A. Kastnerové: O babičce, která si vyhodila z kopýtka, vedoucí Jarka Vykoupilová. Účast na KP Špíl-berg, Brno - doporučení na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí jako náhradník. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.
2012 - Prkno, Arnošt Goldflam: Dámská šatna, r. Pavel Vašíček. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice - ceny přehlídky: souboru za inscenaci, Pavlu Vašíčkovi za režii, Evě Jakubcové za roli Trudy, Veronice Vítkové za roli Marie, Zuzaně Krézkové za roli Kláry a Evě Pavlíčkové za roli Lízy - nominace na NP KDP. Účast na NP KDP, Vysoké nad Jizerou. Účast na ObP Karlínské jeviště - Cena dr. Vladimíra Veselého za nejlepší inscenaci - ocenění Evě Jakubcové za herecký výkon v roli Trudy, Jitce Malíčkové za vynikající herecký výkon v roli Marie, Barboře Dobišarové za vynikající herecký výkon v roli Kláry, Jarce Vykoupilové za vynikající herecký výkon v roli Lízy, cena Oty Smrčka Pavlu Vašíškovi za režii a souboru za mimořádnou inscenaci.

2012 - Prkno, výběr povídek Bohumila Hrabala: Obyčejné vzpomínky. Premiéra 8.6.2012 při účasti na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2013 - Prkno, Zakázané uvolnění. Premiéra 14.6.2013 při účasti na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2013 - Prkno, Noční ImproShow aneb kdo se přidá k Prkničce? Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2013 - Young Prkno, básničky Pavla Šruta: Velký tůdle. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2014 - Divadlo Prkno SUZAT, Petr Kolečko: Zakázané uvolnění, r. Vít Jakubec. Účast na KP Hobblík-MUMRAJ!, Hodonín - cena Veronice Vítkové za roli Ivety, Jitce Malíčkové za roli Kláry, Evě Jakubcové za roli Vladany a souboru za inscenaci, Cena diváka - doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně. Účast na CP Diva­delní Piknik Volyně - čestné uznání Evě Jakubcové za herecký výkon v roli Vladany. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na Šmardovo sousedské divadlo, Hustopeče. Účast na O Václava z Václavova. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice.

Navlnce - náš pohádkový projekt vznikl spoluprací „dámského triumvirátu“ z divadla Prkno – moderátorky, herečky a terapeutky Jarky Vykoupilové, učitelky a překladatelky Ivany Findurové a kostýmní výtvarnice Jany Jindřichové. Sešly jsme se, abychom využily své zkušenosti a nabídly našim malým i velkým divákům autorská divadelní představení a navazující aktivity.
http://www.navlnce.cz/inpage/uvodni-strana/

2014 - soubor Na vlnce, Ivana Findurová, autorská pohádka: Pohádka od srdce. Účast na KP Dospělí (pro radost) dětem, Havlíčkův Brod. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou 2015 - nesoutěžní představení.

2014 - Prkno, Bohumil Hrabal: HRABALOVINY. Účast na KP Sněhový Brněnec - čestné uznání Zuzaně Krézkové za roli Vendulky a Přemyslu Hniličkovi za herecký výkon.

2014 - Prkno, Pavel Čech, Vít Jakubec: O čertovi, r. Vít Jakubec. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž.Účast na KP Pohádkový mlejnek, Žďár nad Sázavou 2015 - doporučení na přehlídku Popelka Rakovník - cena za herecký výkon Martin Kula, cena za dramaturgii, scénář a režii Vít Jakubec, cena Kláře Šťastné za scénografii, cena za inscenaci. Účast na CP Popelka, Rakovník 2015 - cena Martinu Kulovi za herecký výkon v roli Čerta Florimonka a Kláře Šťastné za scénografii. Účast na KP Jarní sešlost, Boleradice 2015. Účast na Ochotnickém festivalu Miroslava Doležala, Bučovice 2015. Účast na O Václava z Václavova 2017.

2015 - Prkno, Bertolt Brecht: Maloměšťácká svatba, r. Pavel Vašíček, Vít Jakubec. Účast na KP Hanácký divadelní máj, Němčice nad Hanou - čestné uznání Silvii Čechové za roli Nevěsty, Jaroslavu Hemalovi za roli Otce a Evě Jakubcové za roli Sestry a cena Vítu Jakubcovi za roli Přítele - doporučení na 5. místě na NP Krakonošův divadelní podzim.

2015 - Prkno, Arnošt Goldflam: Dámská šatna. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na O Václava z Václavova - cena za inscenaci, cena poroty - pyramida Vác-Vác. Účast na Divadelním festivalu Ludmily Cápkové, Kroměříž 2016 - cena za nejlepší ženský herecký výkon Eva Jakubcová, cena DS Kroměříž souboru.

2015 - Prkno, Johnna Adams: Gedeonův uzel, r. Víťa Jakubec. Premiéra 4.6. 2015 - účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - Cena za mimořádný počin. Účast na KP HOBBLÍK, Hodonín 2016.

2015 - PolenoImpro, Humorná improvizace. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - Cena starosty.

2015 - Navlnce, Duhová pohádka. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška. Účast na Divadelní kontejner, Brno.

2015 - Dramaťák divadla Prkno a keramické dílny Veverka, O princezně a vysavači. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena pořadatelů za herecký výkon Tereza Černá.

2016 -Prkno, F. R. Čech: Dívčí válka. Účast na Dostavníčko s divadlem, Přerov. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2016 - Young Prkno, podle Astrid Lindgrenové: Děti z Bullerbynu nebo z Bítýšky? Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena starosty Veverské Bítýšky – pana Josefa Mifka.

2016 - PolenoImpro, Humorem za lepší zítřky. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2016 - Young Prkno - mladší děvčata, podle Astrid Lindgrenové (Děti z Bullerbynu): Děti z Bítýšky. Účast na KP Dětská scéna, Brno - diplom za výtvarnou čistotu a energii dětí na jevišti.

2017 - Young Prkno, NA HLAVU!, vedoucí Jarka Vykoupilová. Účast na KP Dětská scéna, Brno - doporučení do širšího výběru na CP Dětská scéna, Svitavy.

2017 - Prkno, Pam Valentine: MEZI NEBEM A ZEMÍ, režie Vojtěch Orenič. (Vojtěch Orenič přišel do divadla Prkno spolu s inscenací Mezi nebem a zemí. V současné době působí jako asistent režie a inspicient v Národním divadle Brno.) Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - zde premiéra: 2. června 2017. Účast na KP Miletínské divadelní jaro 2018. • čestné uznání za herecký výkon Jitce Malíčková v roli Marcii Bradshawové, za režii Vojtěchu Oreničovi • cena za herecký výkon Jaroslavu Hemalovi v roli Jacka Camerona, Evě Jakubcové v roli Susie Cameronové • cenu za inscenaci. Doporučení na Krakonošův divadelní podzim 2018. Účast na KDP, Vysoké nad Jizerou 2018 - čestné uznání souboru za světelné řešení scény a cena Evě Jakoubkové za herecký výkon v roli Susie Cameronové. Účast na Meziměstské divadelní hry, Meziměstí 2018. Účast na Uherčické divadlení 2019. Účast na Třešťské divadelní jaro 2020 se nekonala - vzhledem k současné situaci je přehlídka zrušena.
2017 - Polenoimpro, Šťastná dvacítka. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.
2017 - Young Prkno, Cirkus, Na hlavu! Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena pořadatelů souboru za nadšení a souhru.
2017 - Navlnce, Co dokáže malý Pandík. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2018 - YOUNG PRKNO, literární předloha Olgy Černé: Klárka a 11 babiček: Macešky, Jarka Vykoupilová. Účast na KP Dětská scéna, Brno - doporučení do širšího výběru na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.
2018 - Young Prkno, Vánoce, Den matek. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.
2018 - Kateřina Rudčenková: VŮNĚ TŘEŠŇOVÉHO DÝMU, r. Eva Petrželová. Premiéra 28.4. 2018. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška - cena starosty Veverské Bítýšky – pana Josefa Mifka za představení a organizaci festivalu. Účast na Činoherní klub uvádí 27.1.2019. (viz AS-Kalendarium 27.1.2019, http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1905 nebo http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1908) Účast na KP Kojetín 2019 - čestné uznání souboru za inscenaci a cena za tvůrčí a metaforický přístup a čestné uznání Jitce Malíčkové za roli Valérie-Popelky - doporučení na CP Divadelní Piknik Volyně 2019. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně 2019 - čestné uznání Evě Petrželové za dramaturgii a Jitce Malíčkové za roli Valerie. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška 2019.

2019 - John Adams: GEDEONŮV UZEL, r. Libor Ulovec, j.h. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na KP Orlická maska 2020- čestné uznání Evě Jakubcové za herecký výkon v roli Heather a cena Liboru Ulcovi za režii, Kláře Havránkové za herecký výkon v roli Corryn a souboru za inscenaci - nominace na Divadelní Piknik Volyně. Účast na Na(ne)čisto, Most 2020. Účast na CP Jiráskův Hronov 2020.

2019 - Na vlnce, Pošťácká pohádka. Účast na festivalu Na prknech, Veverská Bitýška.

2019 - Divadlo Prkno, Vůně třešňového dýmu. Účast na festivalu Pernštejn(l)ove, Pardubice 2019.
Bibliografie:
Boleradice, Divadelní sešlost – program (internet)

BRŮČEK, Josef: XXXIII. Divadelní Bechyně 13. – 15. 5. 2004. AS 2004, č. 3.

BRŮČEK, Josef: Divadelní Hobblík 2010. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 51 - 53.

CÍSAŘ, Jan: Deset a 1 a 29... Amatérská scéna, roč. 38 (Ochotnické divadlo 48), č. 3, 2001, s. 5-9, 7 fot. K přehlídce FEMAD Poděbrady/Divadelní Třebíč 2001 (Národní přehlídka amatérského činoherního a hudebního divadla). Více o představeních souborů Rádobydivadlo Klapý, DS Prkno z Veverské Bítýšky, Nejhodnější medvídci Hradec Králové, Divadlo na tahu Praha, Ořechovské divadlo, Divadlo V.A.D. Kladno a DS Dovejvrtky DDM Praha.

EXNAROVÁ, Alena: Průvodce po představeních FEMADU Poděbrady a Divadelní Třebíče. Amatérská scéna, roč. 38 (Ochotnické divadlo 48), č. 3, 2001, s. 9-16, 14 fot. K přehlídce FEMAD Poděbrady/Divadelní Třebíč 2001 (Národní přehlídka amatérského činoherního a hudebního divadla). Více o představeních souborů DIVADLO (bez záruky) PRAHA, Rádobydivadlo Klapý, DS Prkno z Veverské Bítýšky, Nejhodnější medvídci Hradec Králové, Divadlo na tahu Praha, Ořechovské divadlo, Divadlo V.A.D. Kladno, DS Dovejvrtky DDM Praha, Divadlo De Facto Mimo Jihlava a DS Krakonoš Vysoké nad Jizerou. Doplněno výsledkovou listinou.

EXNAROVÁ, Alena, PÁCL, Radvan, BEZOUŠKOVÁ, Simona: Divadelní Děčín 2009 jako obraz současného amatérského činoherního divadla. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 13 - 18.

FORBINA 01/2007

GALETKOVÁ, Hana: Jaká je ta správná předloha?! aneb Krajská .... Deník Dětské scény 11. - 17. 6. 2010.

GREGAR, Alexandr: Vysocké rituály - KDP 2007. Amatérská scéna 2007, č. 6, s. 20.

GREGAR, Alexandr: Fanda, svitavský Fanda! Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 41 - 43.

GREGAR, Alexandr: Prostějovský Top Ten. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 33 - 34.

HNILIČKA, Přemysl, MICHELE, Pavel a VALENTOVÁ, Veronika: Jarní divadelní festival v Brně 2006. AS 2006, č. 2, s. 53-55.

HNILIČKA, Přemysl: Za Pavlem Vašíčkem (1951-2014). AS 20.3.2014-Aktuality. (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/cl-za-pavlem-vasickem-1951-2014-140320175804

HOFFMANOVÁ, Judita: Mladá generace vstupuje do hry Hoblík/Mumraj! v Hodoníně. AS 2004, č. 2. s. 29–30.

CHALUPOVÁ, Jaroslava: Hodonínský Hobblík a Mumraj 2005. Amatérská scéna 2005, č. 2, s. 29.

CHALUPOVÁ, Jaroslava, MÜLLER, Václav: Blanenská divadelní dílna 2001. AS 2001, č 2, s. 20-21.

CHLUBNÝ, Jan a VYKOUPILOVÁ, Jarka: Přátelské setkání NA PRKNECH 2009. Amatérská scéna 2009, č. 4, s. 45 - 46.

Internet: http://www.prkno.net/blog/index.php?id=20

JIRSOVÁ, Zuzana: Nadělení v Brně 2000. Amatérská scéna 2001, č. 1, s. 8-10, 2 foto.

LÁZŇOVSKÁ, Lenka: Jarní boleradická sešlost. Amatérská scéna 2010, č. 4, s. 47 - 48.

LAURIN, František: Závěrečné slovo poroty (KDP 2012) - Dámská šatna. Větrník č. 10, 21. 10. 2012.

MICHAL, Vladimír: Hodonínská trojice v roce 2008. AS 2008, č. 2.

MÜLLER, Václav: Blanenská dílna 2000. AS 2000, č. 2.

PINKASOVÁ, Pavla: Jarní divadelní festival v Hodoníně. AS 2008, č. 2.

Program Divadelní Děčín 2010. d­­´ARTAMAn 2010, č. 2, s. 10 - 12.

STROTZER, Milan: Pohádkový mlejnek ve Žďáru nad Sázavou 2010. Amatérská scéna 2010, č. 2, s. 49 - 50.

TOMAS, Karel: Jižní Moravě vládne hudba aneb Jarní sešlost Boleradice 2009. Amatérská scéna 2009, č. 3, s. 33 - 34.

VANÍČEK, David: Reportáž z Červeného hrádku: Polda zabil herečku. (Internet)

VOTAVA, Lukáš: Jarní divadelní festival v Polárce. AS 2001, č. 2, s. 29.

www.mksnj.cz

ZÁVODSKÝ, Vít: Ve Zlíně se klube zbrusu nová přehlídka. AS 2005, č. 6m, s. 24-27. Foto:

ZÁVODSKÝ, Vít: Hobblík 2008 - Tematická i žánrová všehochuť. AS 2008, č. 2.

ZÁVODSKÝ, Vít: Předjarní Hodonín patřil amatérské Thálii. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 54 - 58.
Archivy:
Videozáznam představení Docenti na DT 2002 pořídil Stanislav Šmíd, Štětí.

Související Texty

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Boleradice, KP Jarní sešlost 2012, program přehlídky
Boleradice, KP Jarní sešlost 2012, program přehlídky
KDP 2007, osobnosti festivalu, Hemala Jaroslav
Popelka 2010, rozborový seminář
Rakovník, rozborové semináře, CP Popelka 2015
Veverská Bítýška,  DS Prkno, Hra n a Zuzanku
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno - SUZAT, Kvartet, 2010
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno, Dámská šatna - program, 2012
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno, Dámská šatna - program, 2012
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno, Pam Valentine: Mezi nebem a zemí, CP Krakonošův divadelní podzim 2018
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno, Pam Valentine: Mezi nebem a zemí, CP Krakonošův divadelní podzim 2018
Veverská Bítýška, Na vlnce, Pohádka od srdce, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Na vlnce, Pohádka od srdce, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Prkno – SUZAT, Společnost, CP Jiráskův Hronov 2009
Veverská Bítýška, Prkno,  Hra na Zuzanku, 1998
Veverská Bítýška, Prkno, Dámská šatna, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2012
Veverská Bítýška, Prkno, Dámská šatna, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2012
Veverská Bítýška, Prkno, Dva, 2007
Veverská Bítýška, Prkno, Fr. Vojcek, Boleradická sešlost 2008
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Hra, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Hra, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Hra, Boleradická sešlost 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury - program
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury - program
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Kvartet, 2010
Veverská Bitýška, Prkno, Kvartet, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Maloměšťácká svatba, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Maloměšťácká svatba, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Maloměšťácká svatba, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, O čertovi, CP Popelka Rakovník 2015
Veverská Bítýška, Prkno, O čertovi, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, O čertovi, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, Děčín 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Tři prasátka, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Tři prasátka, Popelka 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Vůně třešňového dýmu, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Veverská Bítýška, Prkno, Vůně třešňového dýmu, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Veverská Bítýška, Prkno, Vůně třešňového dýmu, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Veverská Bítýška, Prkno, Zakázané uvolnění, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Veverská Bítýška, Prkno, Zakázané uvolnění, KP Hobblík Hodonín 2014
Veverská Bítýška, Prkno,Vypečená svatba, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2011
Veverská Bítýška, Prkno: Docenti, 2002.


Související Alba

Mapa působení souboru - Veverská Bitýška / Prkno / Dramaťák / Young Prkno / Navlnce / PolenoImpro

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Veverská Bítýška, Prkno,  Hra na Zuzanku, 1998
Veverská Bítýška,  DS Prkno, Hra n a Zuzanku
Veverská Bítýška, Prkno: Docenti, 2002.
KDP 2007, osobnosti festivalu, Hemala Jaroslav
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Inventury, 2006
Veverská Bítýška, Prkno, Dva, 2007
Veverská Bítýška, Prkno, Fr. Vojcek, Boleradická sešlost 2008
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Společnost, Děčín 2009
Veverská Bítýška, Prkno – SUZAT, Společnost, CP Jiráskův Hronov 2009
Veverská Bítýška, Prkno, Hra, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Hra, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Hra, Boleradická sešlost 2010
Veverská Bitýška, Prkno, Kvartet, 2010
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno - SUZAT, Kvartet, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Kvartet, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Tři prasátka, 2010
Veverská Bítýška, Prkno, Tři prasátka, Popelka 2010
Veverská Bítýška, Prkno,Vypečená svatba, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2011
Veverská Bítýška, Prkno, Dámská šatna, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2012
Veverská Bítýška, Prkno, Dámská šatna, CP KDP Vysoké n. Jiz. 2012
Veverská Bítýška, Prkno, Zakázané uvolnění, KP Hobblík Hodonín 2014
Veverská Bítýška, Prkno, Zakázané uvolnění, CP Divadelní Piknik Volyně 2014
Veverská Bítýška, Na vlnce, Pohádka od srdce, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Na vlnce, Pohádka od srdce, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, O čertovi, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, O čertovi, KP Pohádkový mlejnek Žďár nad Sázavou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, O čertovi, CP Popelka Rakovník 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Maloměšťácká svatba, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Maloměšťácká svatba, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Maloměšťácká svatba, KP Hanácký divadelní máj Němčice nad Hanou 2015
Veverská Bítýška, Prkno, Vůně třešňového dýmu, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Veverská Bítýška, Prkno, Vůně třešňového dýmu, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Veverská Bítýška, Prkno, Vůně třešňového dýmu, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno, Pam Valentine: Mezi nebem a zemí, CP Krakonošův divadelní podzim 2018
Veverská Bítýška, Divadlo Prkno, Pam Valentine: Mezi nebem a zemí, CP Krakonošův divadelní podzim 2018
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020
Veverská Bítýška, Prkno, Gedeonův uzel, CP Jiráskův Hronov 2020


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.