Cookie Consent by Free Privacy Policy website
Databáze českého amatérského divadla

Soubory: ZUŠ F.L.Gassmanna,Surikaty/Betonový trávník/Bylonebylo/Děti vkaši/Děti vOhni/Děti vzrcadle/Dej siananas8/Inverze/Gorily podšamponem/Korpus/Morveux/Nejmenší betonovéčástice/Reservé/Stinné stránky/Stonožka vesprše/Šediny zdědiny/Špenát a kedlubna/Tvoje bába

Stav: aktivní
Založení / první zpráva: 2002
Působení: 200x, 201x, 202x
Most, LDO ZUŠ, ved. Iva Roubíková; ZUŠ F. L. Gassmanna, dětský divadelní soubor F.L.G.
Soubor Nejmenší části se skládá ze čtyř holek, jednoho kluka a dvou pedagogů, kteří společně navštěvují hodiny v pátek a tvoří divadlo. Skupina vznikla začátkem školního roku 2021/2022.
2022 - první zmínka o souborech Gorily pod šamponem, Děti v zrcadle, Surikaty v sámošce v programu KP Dětská scéna, Louny 2022, kde účinkují.
Další soubory: UPSyndrome/Všecky barvy/Zbytky


2003 - František Hrubín–Ludmila Burešová: Šípková Růženka, úprava a r. Eva Roubíková. Účast KP Dětská recitace Ústí nad Labem, Dětská scéna Trutnov.

2004 - antologie milostné poezie Láska a smrt. Účast na KP dětské recitace a divadla v Ústí nad Labem.

2006 - Petr Novák: Lesní školka, ved. Eva Klánová-Roubíková.Účast KP Dětská scéna.

2009 - Recitační kolektiv ZUŠ F. L. Gassmanna, Christian Morgenstern, překlad Jiří Hiršal: Ferda páv – fotograf. Účast na KP Dětská scéna, Chomutov.

2009 - Poslední večeře, r. Adam Šmejkal. Účast Na(ne)čisto, Liberec.

2010 - Vedoucí souboru Pavel Skála.

2011 - Červená Karkulka, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Děčín.

2011 - Profil, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Děčín.

2011 - Jan Werich: Chlap, děd, vnuk, pes a hrob, r. Jiří Kraus. Účast na KP Mladá scéna, Most.

2011 - ZUŠ F. L. Gassmanna, Setkání, r. Pavel Skála, Pavla Suchá. Účast na KP Mladá scéna, Most.

2011 - autorské představení: Profil, r. Pavel Skála. Účast na divadelníBAF!, Brno.

2011 - Malenka; Profil; Seznámení. Účast Na(ne)čisto, Liberec.

2012 - ZUŠ F. L. Gassmanna, Nataša Kánská: Úvod do štikologie, r. Pavla Suchá. Účast na KP Mladá scéna, Most - čestné uznání Nikole Vavřincové za herectví.

2012 - ZUŠ F. L. Gassmanna, Edward Kelley, r. Míra Kuželka. Účast na KP Mladá scéna, Most - čestné uznání Kateřině Fiškové za herectví a cena Alici Tiché za herectví.

2012 - Věci které které musíš udělat, než se tě zmocní stáří a nuda. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2012 - DS FLG, Antonín Přidal: Pěnkava s loutnou, r. Pavel Skála. Účast na KP Mladá scéna, Most - čestné uznání Pavlu Skálovi za dramaturgickou úpravu a cena Kateřině Příbrské, Barboře Gréeové a Dominice Zelenkové za herectví - doporučení na CP Mladá scéna 2012 v Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2013 - od r. 2013 se soubor, který nemě dříve jméno, jmenuje Morveux, vedoucí Pavel Skála.

2013 - Bad day!; Prevítem snadno a rychle. Účast na Na(ne)čisto, Liberec (obě představení).

2013 - DS Inverze, kolektiv souboru: Když se díváš!, r. Pavel Skála. Účast na divadelníBAF!, Brno.

Od r. 2014 funguje soubor Dej si ananas, který tvoří skupina pěti sympatických lidí - Domča Zelenková, Bára Gréeová, Honza
Dinstpír, Ester Klimecká a Jakub Mádl, bývalí členové různých souborů ZUŠ.

2014 - DS Inverze, Holky Elky. Účast na KP PřeMostění, Most.

2014 - DS Stinné stránky, ZUŠ F. L. Gassmanna, H. Ch. Andersen: Cínový vojáček, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - návrh na přímý postup do celostátní přehlídky Dětská scéna Svitavy. Účast na divadelníBAF!, Brno.

2014 - Stinné stránky, Cínový vojáček. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast CP Otevřeno, Kolín.

2015 - DS Inverze, Markéta Zagrapanová: A tak skáču dál. Účast na KP Špíl-berg, Brno. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2015 - DS Stinné stránky, Malá mořská víla, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání souboru za inspirativní přístup - doporučení na CP Popelka Rakovník. Účast CP Otevřeno, Kolín. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2015 - Dej si Ananas, Daniela Fischerová: Duhové pohádky, r. Pavel Skála. Účast na KP Popelka na dlani, Mladá Boleslav - doporučení na CP Popelka Rakovník 2015. Účast na CP Popelka, Rakovník - čestné uznání souboru za kolektivní hereckou souhru. Účast na Dětenické divadlování.

2015 - Morveux, Poručíme větru, dešti. Účast na Dětenické divadlování.

2015 - Stinné stránky, Antoine de Saint-Exupéry – Pavel Skála a soubor: MALÝ EXUPÉRY, r. vedoucí Pavel Skála. Účast na CP Nahlížení, Bechyně. Účast na KP PřeMostění, Most 2016.

2016 - Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2016 - Morveux, Hejno. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2016 - Tvoje bába, (Z)noviny. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2016 - Děti v kaši (6–8 let), Daniela Fischerová: Duhová jiskra, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny.

2016 - Všecky barvy (13 let), Ořešák, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny.

2016 - Reservé (13 let), Sbal si kufry, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do šišího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna Svitavy.

2016 - Tvoje bába, Pavel Skála a soubor: #ZOUFINGTIME. Účast na CP Nahlížení, Bechyně. Účast na KP PřeMostění, Most 2017 - cena souboru za zpracování aktuálního tématu, za režijně scénografické řešení a za inscenaci - doporučení na Mladou Scénu 2017. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2017 - cena souboru za volbu aktuálního tématu. Účast na Na(ne)čisto, Liberec 2017. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec 2017.

2016 - Dej si ananas, PIPI a tak dál. Účast na Dětenické divadlování.

2017 - Inverze, Pavel Skála a kolektiv souboru: To si viděl, r. Pavel Skála a kolektiv souboru. Účast na KP Setkání ve Strašecí - dporučení na CP Mladá scéna v Ústí nad Orlicí. Účast na CP Šrámkův Písek - nominace na CP JH. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2017 - Všecky barvy, Být sám a porozumět. Účast na Na(ne)čisto, Liberec.

2017 - Stinné stránky, Stále dokola. Účast na divadelníBAF!, Brno.

2017 - Zbytky, autorská montáž: My story, ved. Barbora Gréeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - čestné uznání.

2018 - Stinné stránky, Miloš Macourek: Hra na Zuzanku, r. Pavel Skála. Premiéra 12. březen 2018. Účast na KP PřeMostění, Most - cena souboru za herectví. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí - ocenění souboru za inscenaci - doporučení na Jiráskův Hronov. Účast na CP JH. Účast na Na(ne)čisto, Most. Účast na Činoherní klub uvádí 28.2.2019 - http://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/1911. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec 2019. Účast na Činoherní klub uvádí 20.2.2022

2018 - Špenát a kedlubna, Plaznazbor, ved. Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na CP DS Svitavy. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na Na(ne)čisto, Most.

2018 - Děti v Ohni, Ztráta. Účast na KP Dětská scéna, Louny.

2018 - Děti v Kaši, Nová Jana, ved. Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na CP DS Svitavy.

2018 - Zbytky, soubor Zbytky: PUŠ AP, ved. Barbora Grégeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na CP DS Svitavy. Účast na Nahlížení, Bechyně. Účast na Na(ne)čisto, Most.

2018 - Tvoje BÁBA, Hanuš Hachenburg, časopis Vedem, Jiří Brady / Pavel Skála a soubor: POEM MACHT FREI, ved. Pavel Skála. Účast na Nahlížení, Bechyně. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2018 - Stonožka ve sprše, 100 a pak možná. Účast na KP Dětská scéna, Louny.

2018 - Reservé, Naše rodina. Účast na divadelníBAF!, Brno. Účast na Divadlo v Bunkru, Liberec.

2019 - Špenát a kedlubna (děti 14 - 15 let), autorské představení: Filelém, Kosode, Miedo, vedoucí Pavel Skála a Bára Gréeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna Svitavy. Účast na Na(ne)čisto, Most. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2019 - Stonožka ve sprše, podle povídky Raye Bradburyho Celé léto v jediném dni: Déšť a pak ticho, vedoucí Barbora Gréeová. Účast na Na(ne)čisto, Most. Účast na KP Dětská scéna, Louny - nominace na celostátní přehlídku Dětská scéna Svitavy. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2019 - Inverze, Měsíc. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - doporučení na Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek.

2019 - Reservé, kolektiv: Piješ, pijem, pijeme, r. Pavel Skála. Účast na KP Stodůlecký píseček, Praha - doporučení na Mladou scénu v Ústí nad Orlicí. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí. Účast na divadelníBAF!, Brno.

2019 - Tvoje bába, Poem macht frei/Moving poetry, ...Vlak.existence...?, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání souboru za kolektivní herectví a cena souboru za inscenaci - doporučení na Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek s inscenací Poem macht frei. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - doprovodný program s inscenací Poem macht frei.

2019 - Tvoje Bába, POEM MACHT FREI, r. Pavel Skála. Účast na CP Wolkrův Prostějov – cena diváka, cena poroty s doporučením na Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2019 - Děti v ohni, Erich Kastner: Emil a detektivové, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna Svitavy.

2019 - Děti v kaši, autorská inscenace: Ach, ty fotky!, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - čestné uznání za autentickou výpověď.

2019 - Všecky Barvy, Iva Procházková / Pavel Skála a soubor: SOVÍ ZPĚV, r. ved. Pavel Skála. Účast na Nahlížení, Bechyně. Účast na KP PřeMostění, Most 2021 - doporučení na Šrámkův Písek 2021, doporučení na Mladá scéna v Ústí nad Orlicí 2021, cena souboru za scénické zpracování literární předlohy. Účast na CP Šrámkův Písek 2021 - doporučení do programu Jiráskova Hronova 2021. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí 2021 - ocenění souboru za inscenaci, doporučení do programu Jiráskova Hronova 2021. Účast na CP Jiráskův Hronov 2021. Účast na Činoherní klub uvádí 2021 (22.9.). Účast naKP WP Liberec 2021 - doporučení na CP Wolkrův Prostějov 2021. Účast na CP Wolkrův Prostějov 2021 - cena poroty Aneta Belejová za herecký výkon.

2019 - Zbytky, adaptace novely Lidmily Kábrtové Koho vypijou lišky / soubor: EL., ved. Bára Gréeová. Účast na Na(ne)čisto, Most 2020. Ůčast na KP PřeMostění, Most 2021 - doporučení na Mladá scéna v Ústí nad Orlicí 2021 - čestné uznání souboru za scénické zpracování literární předlohy.

2019 - Soubor Betonový Trávník je tvořen ze žáků ZUŠ F. L. Gassmanna a vzniknul ve školním roce 2019/2020. Rozhodl se pro autorské divadlo. Je nás sedm.

2020 - Soubor Šediny z dědiny vznikl v září 2020 a tvoří ho třináct lidských bytostí v různém stádiu života (konkrétně 2 režiséři, 1 kostymérka a 10 aktérů). Třináct lidských bytostí se stejným smyslem pro humor. Soubor vzniknul z osvědčeného tandemu Pavla Skály a Jana Mrázka, kteří neúnavně režírovali celkem 11 lidí po dobu 8 měsíců, než vznikla inscenace Její Pastorkyňa. Základnu má v mostecké ZUŠ F. L. Gassmanna, ale jeho členové se za společnou tvorbou sjíždějí z celé republiky.

2020 - Tvoje bába, Nesmíte, musíte, neptejte se. Účast na Na(ne)čisto, Most.

2020 - Reservé, Malála, r. vedoucí Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most, zde premiéra 14.6.2020 - doporučení k postupu na Mladou scénu, na Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na KP Pimprlení, Plzeň - doporučení k postupu do hlavního programu LCH 2020. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena souboru za dramaturgii. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast souboru na KP Valašské křoví, Slavičín zrušena - https://www.facebook.com/valasskekrovi/. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha.

2020 - Špenát a kedlubna, inspirace Havlovými Antikódy: SVBD, vedoucí Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most - ocenění za přesné režijně-herecké prostředky experimentálního rázu a jejich viditelně-uvědomělé herecké provedení, doporučení k postupu na Mladou scénu, na Šrámkův Písek. Účast na CP Šrámkův Písek - doporučení na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov - doprovodný program.

2020 - Špenát a Kedlubna & Slam Poetry CZ, předloha: Antikódy – Václav Havel: SVBD, r. Pavel Skála; | kolektiv: Slam Poetry Show, r. Tomáš Kůs. Účast na Divadlo evropských regionů, Hradec Králové - obě vystoupení.

2020 - Špenát a kedlubna, autor předlohy Václav Havel: SVBD, r. Pavel Skála. Účast na KP Louny, Poeticky! - doporučení na CP Wolkrův Prostějov. Účast na CP Wolkrův Prostějov.

2020 - Betonový trávník, soubor: Au-Thor.I/TY, r. Pavel Skála. Účast na KP WP, Liberec.

15.3.2021 - ON-LINE návštěva u... (viz Texty)

2021 - Reservé, nová inscenace - Pavel Skála a kolektiv: zRÁDCI LIDU (s podtitulem Proces nejen s Miladou Horákovou), r. Pavel Skála. Účast na Činoherní klub uvádí, Praha (19.6.). Účast na KP PřeMostění, Most - doporučení na Mladá scéna v Ústí nad Orlicí, čestné uznání souboru za práci s náročným tématem. Účast na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.

2021 - Betonový trávník, mi DASEM, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most.

2021 - Šediny z dědiny, Gabriela Preissová: Její Pastorkyňa, r. Pavel Skála a Jan Mrázek. Účast na KP PřeMostění, Most - doporučení na Divadelní Piknik Volyně - cena Jan Mrázek za živou hudbu. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - cena Barboře Gréeové za herecký výkon v roli Kostelničky, Vítězslavu Adamcovi, Veronice Holcové a Janu Mrázkovi za hudbu, Pavlu Skálovi a Janu Mrázkovi za režii a dramaturgii a souboru za inscenaci - nominace na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Popelka Rakovník se nekoná, přehlídka ZRUŠENA.

2021 - Děti v Kaši, podle předlohy Ivony Březinové Útěk Kryšpína N.: Kryšpín. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy.

2022 - Reservé, Aristofanés: Jezdci, r. Pavel Skála. Premiéra 31. března 2022. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání Barbora Gréeová za herectví a cena soubor za režijně dramaturgickou koncepci - doporučení na CP Šrámkův Písek a na CP Divadelní piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik, Volyně - cena souboru za hereckou souhru, Pavlu Skálovi a souboru za dramaturgický výběr a režii, souboru za inscenaci, nominace do programu Jiráskova Hronova. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na Českolipský divadelní podzim.

2022 - Betonový trávník, soubor: Leh Sed 44,2, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.

2022 - Nejmenší částice, Eva H., r. Pavel Skála, Leona Houdková. Účast na KP Pimprlení, Plzeň - ocenění souboru za dramaturgický počin - doporučení k postupu na Loutkářskou Chrudim. Účast na KP Dětská scéna, Louny - přímý postup na celostátní přehlídku do Svitav. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy - doporučení na CP Loutkářská Chrudim a na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Loutkářská Chrudim - cena Pavlu Skálovi a Leoně Houdkové za podnětné zpracování. Účast na CP Jiráskův Hronov. Účast na CP Přelet nad loutkářským hnízdem, Praha. Účast na Festivalu Bez zbytečnejch řečí, Plzeň.

2022 - Gorily pod šamponem, Ema H., r. Leona Houdková. Účast na KP Dětská scéna, Louny - ocenění za zpracování tématu.

2022 - Děti v zrcadle, Byl to jen sen, r. Leona Houdková. Účast na KP Dětská scéna, Louny - ocenění za zřejmou týmovou práci celého souboru.

2022 - Děti v kaši, Moje sny, r. Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku do Svitav.

2022 - Surikaty v sámošce, inspirace povídkou Edgara Allana Poea Maska červené smrti: Zvoník, r. vedoucí Barbora Gréeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - ocenění za vytvoření působivé atmosféry.

2022 - Stonožka ve sprše, soubor na motivy Ivony Březinové a Naokiho Higašidy: kulato.barevno., r. vedoucí Barbora Gréeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - ocenění za originální přístup k práci se scénickými prostředky, doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku do Svitav. Účast na na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.

2022 - Děti v ohni, Pavel Skála: Je to trapný, r. Pavel Skála. Účast na KP Dětská scéna, Louny - doporučení do širšího výběru na celostátní přehlídku do Svitav.

2023 - UPSyndrome, Vzhůru dolů. Účast na Na(ne)čisto, Most. Účast na KP PřeMostění, Most.

2023 - Reservé, Nikolaj Vasiljevič Gogol: Revizor, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most - čestné uznání pro Barboru Gréeovou za herecký výkon v roli Chlestakova, cena pro soubor za inscenaci, pro Janu Havlovou za herecký výkon v roli Hejtmana - doporučení CP Divadelní piknik Volyně. Účast na CP Divadelní Piknik Volyně - čestné uznání souboru za koncept, cena Dorotě Janě Havlové za herecký výkon v roli Hejtmana. Účast na CP FEMAD, Poděbrady.

2023 - Všecky Barvy, Vyšší princip, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most.

2023 - Reservé, Aristofanes: JEZDCI, r. Pavel Skála. Účast na Činoherní klub uvádí 5.4.2023 (https://www.amaterskascena.cz/kalendar/detail/2754).

2023 - Děti v kaši, Srovnej to, r. Pavel Skála. Účast na KP DIVADELVARY, Velvary.

2023 - Nejmenší betonové částice, Černobílá noc, r. Pavel Skála. Účast na KP DIVADELVARY, Velvary.

2023 - Korpus, autorská inscenace souboru: spi-bdi-sni, vedoucí Barbora Gréeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - Cena s přímým postupem na národní přehlídku Dětská scéna Svitavy. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy. Účast na CP Jiráskův Hronov.

2023 - Surikaty v sámošce, autorská inscenace: my.já, vedoucí Barbora Gréeová. Účast na KP Dětská scéna, Louny - Cena lektorského sboru s doporučením do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna Svitavy. Účast na CP Dětská scéna, Svitavy.

2023 - DĚTI V ZRCADLE, autorská inscenace: Záhada ztraceného náhrdelníku, vedoucí Leona Houdková. Účast na KP Dětská scéna, Louny - Čestné uznání za hledání cesty k příběhu se záhadou.

2023 - Nejmenší betonové částice, černobílá.doc, vedoucí Pavel Skála. Účast na CP Nahlížení, Bechyně.

2024 - Reservé, Deset malých kurvísků, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most - cena Janě Havlové za herectví v roli Diany, doporučení na CP Šrámkův Písek.

2024 - Betonový trávník, drama Eugena Ionesca: Plešatá zpěvačka, r. Pavel Skála. Účast na KP PřeMostění, Most - cena Oliveru Vejlupkovi, Lucii Tourkové, Anně Křížové, Andree Lukeslové, Matoušovi Rybákovi a Marii Lackové za herectví, doporučení na CP Piknik Volyně a na CP Mladá scéna, Ústí nad Orlicí.
Bibliografie:
DRTINA, Michal: ON-LINE návštěva u... AS 4.3.2021. (koná se 15.3.2021) (viz Texty)
http://www.amaterskascena.cz/clanek/on-line-navsteva-u-312it.html

HULÁK, Jakub: Ústí nad Labem - 3.4.2004.(Krajská přehlídka dětských recitátorů a dětského divadla Ústeckého kraje.) Deník dětské scény Trutnov 2004/0.

HULÁK, Jakub: Krajská přehlídka dětského divadla Chomutov 2. 4. 2009. Deník Dětské scény Trutnov 2009, č. 0, s. 9, 10. (Internet http://www.drama.cz/ds/archiv/ds_2009_cislo_0_web.pdf).

PROVAZNÍK, Jaroslav: Chomutovská přehlídka podruhé. Deník Dětské scény Trutnov 2006/0.

RECITACE v Ústí nad Labem 12.4.2003. Deník dětské scény Trutnov 2003/0.

SKÁLOVÁ, Tereza a BUREŠOVÁ, Eva: Na(ne)čisto Liberec 2009. Amatérská scéna 2009, č. 2, s. 73 - 75.

SOPROVÁ, Jana: Zápisky z Mladé scény 2012 - Pěnkava s Loutnou. AS 4/2012, s. 19-24. (viz Texty)

TOMAS, Karel: DĚČÍN 9. DUBNA 2011 - Červená Karkulka. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)

TOMAS, Karel: DĚČÍN 9. DUBNA 2011 - Profil. Deník Dětské scény č. 0, 10. 6. 2011. (viz Texty)


Soubor Dej si ananas - Stručné informace:
http://www.divadylko-nadlani.cz/uploads/popelka/2015/rozarka_2015_02.pdf

Související Ročníky přehlídek

Související Obrázky

Most, Dej si ananas, Duhové pohádky, CP Popelka Rakovník 2015
Most, Inverze, To si viděl, CP Jiráskův Hronov 2017
Most, Inverze, To si viděl, CP Jiráskův Hronov 2017
Most, Inverze, To si viděl, CP Šrámkův Písek 2017
Most, Inverze, To si viděl, CP Šrámkův Písek 2017
Most, Inverze, ZUŠ, Měsíc, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Inverze, ZUŠ, Měsíc, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Matěj Výborný, Kolem a kolem, CP Šrámkův Písek 2021
Most, Nejmenší částice ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Nejmenší částice ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Nejmenší částice ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Nejmenší částice, ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP LCH 2022
Most, Nejmenší částice, ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP LCH 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Reservé, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Most, Reservé, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Most, Reservé, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Most, Reservé, Revizor, Femad Poděbrady 2023
Most, Reservé, Revizor, Femad Poděbrady 2023
Most, Reservé, Revizor, Femad Poděbrady 2023
Most, Reserve, ZUŠ F. L. Gassmana, Malála, CP LCH 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Stinné stránky, Cínový vojáček, CP Otevřeno Kolín 2014
Most, Stinné stránky, Hra na Zuzanku, CP Jiráskův Hronov 2018
Most, Stinné stránky, Hra na Zuzanku, CP Jiráskův Hronov 2018
Most, Tvoje Bába, ZUŠ, Poem Macht frei, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Tvoje Bába, ZUŠ, Poem Macht frei, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Tvoje Bába, ZUŠ, Poem Macht frei, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Všecky barvy, Soví zpěv, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Všecky barvy, Soví zpěv, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Všecky barvy, Soví zpěv, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, ZUŠ F. L. Gassmanna, Stonožka ve sprše, Déšť a pak ticho, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ F. L. Gassmanna, Stonožka ve sprše, Déšť a pak ticho, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ, Korpus, Spi–bdi–sni, CP Jiráskův Hronov 2023
Most, ZUŠ, Korpus, Spi–bdi–sni, CP Jiráskův Hronov 2023
Most, ZUŠ, Poslední večeře, 2009
Most, ZUŠ, Reservé, Malála, CP Šrámkův Písek 2020
Most, ZUŠ, Reservé, Malála, CP Šrámkův Písek 2020
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Jiráskův Hronov 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Jiráskův Hronov 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Jiráskův Hronov 2019
Most, ZUŠ, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Šrámkův Písek 2020
Most, ZUŠ, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Šrámkův Písek 2020
Most, ZUŠ, Stinné stránky, Cínový vojáček, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Most, ZUŠ, Stinné stránky, Malá mořská víla, CP Otevřeno Kolín 2015
Most, ZUŠ, Stinné stránky, Malá mořská víla, CP Otevřeno Kolín 2015
Most, ZUŠ, Tvoje Bába, Poem macht frei, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Most, ZUŠ, Tvoje Bába, Poem macht frei, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Most, ZUŠ, Všecky Barvy, Soví zpěv, CP Šrámkův Písek 2021
Most, ZUŠ, Všecky Barvy, Soví zpěv, CP Šrámkův Písek 2021
Most, ZUŠ, Všecky Barvy, Soví zpěv, CP Šrámkův Písek 2021


Související Alba

Mapa působení souboru - ZUŠ F.L.Gassmanna,Surikaty/Betonový trávník/Bylonebylo/Děti vkaši/Děti vOhni/Děti vzrcadle/Dej siananas8/Inverze/Gorily podšamponem/Korpus/Morveux/Nejmenší betonovéčástice/Reservé/Stinné stránky/Stonožka vesprše/Šediny zdědiny/Špenát a kedlubna/Tvoje bába

Mapy jsou v testovacím provozu. Data nemusí být přesná a úplná.
Máte nějaké další informace k tomuto tématu?
Pokud se s námi chcete o ně podělit, zašlete nám je prosím prostřednictvím následujícího formuláře. Formulář slouží pro zasílání faktografických informací pracovníkům databáze. Prosíme, neposílejte vzkazy určené souborům či jednotlivým osobám, nebudou jim doručeny. Neposkytujeme jiné než zveřejněné kontaktní informace. Pokud chcete kontaktovat jednotlivé soubory či organizace, využijte prosím jejich webové stránky.
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Informace:
Obrana proti spamu: do této kolonky napiště slovo 'divadlo':
Most, ZUŠ, Poslední večeře, 2009
Most, Stinné stránky, Cínový vojáček, CP Otevřeno Kolín 2014
Most, ZUŠ, Stinné stránky, Cínový vojáček, CP Dětská scéna Svitavy 2014
Most, ZUŠ, Stinné stránky, Malá mořská víla, CP Otevřeno Kolín 2015
Most, ZUŠ, Stinné stránky, Malá mořská víla, CP Otevřeno Kolín 2015
Most, Dej si ananas, Duhové pohádky, CP Popelka Rakovník 2015
Most, Inverze, To si viděl, CP Šrámkův Písek 2017
Most, Inverze, To si viděl, CP Šrámkův Písek 2017
Most, Inverze, To si viděl, CP Jiráskův Hronov 2017
Most, Inverze, To si viděl, CP Jiráskův Hronov 2017
Most, Stinné stránky, Hra na Zuzanku, CP Jiráskův Hronov 2018
Most, Stinné stránky, Hra na Zuzanku, CP Jiráskův Hronov 2018
Most, Inverze, ZUŠ, Měsíc, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Inverze, ZUŠ, Měsíc, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Tvoje Bába, ZUŠ, Poem Macht frei, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Tvoje Bába, ZUŠ, Poem Macht frei, CP Šrámkův Písek 2019
Most, Tvoje Bába, ZUŠ, Poem Macht frei, CP Šrámkův Písek 2019
Most, ZUŠ, Tvoje Bába, Poem macht frei, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Most, ZUŠ, Tvoje Bába, Poem macht frei, CP Divadelní Piknik Volyně 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Jiráskův Hronov 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Jiráskův Hronov 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Jiráskův Hronov 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ, Špenát a Kedlubna, Fílelém, kosode, miedo, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ F. L. Gassmanna, Stonožka ve sprše, Déšť a pak ticho, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ F. L. Gassmanna, Stonožka ve sprše, Déšť a pak ticho, CP Dětská scéna Svitavy 2019
Most, ZUŠ, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Šrámkův Písek 2020
Most, ZUŠ, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Šrámkův Písek 2020
Most, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Špenát a kedlubna, SVBD, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, ZUŠ, Reservé, Malála, CP Šrámkův Písek 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reservé, ZUŠ, Malála, CP Jiráskův Hronov 2020
Most, Reserve, ZUŠ F. L. Gassmana, Malála, CP LCH 2020
Most, Matěj Výborný, Kolem a kolem, CP Šrámkův Písek 2021
Most, ZUŠ, Všecky Barvy, Soví zpěv, CP Šrámkův Písek 2021
Most, ZUŠ, Všecky Barvy, Soví zpěv, CP Šrámkův Písek 2021
Most, ZUŠ, Všecky Barvy, Soví zpěv, CP Šrámkův Písek 2021
Most, Všecky barvy, Soví zpěv, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Všecky barvy, Soví zpěv, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Všecky barvy, Soví zpěv, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Divadelní Piknik Volyně 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Šediny z dědiny, Její pastorkyňa, CP Jiráskův Hronov 2021
Most, Reservé, Jezdci, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Divadelní Piknik Volyně 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Reservé, Jezdci, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Nejmenší částice ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Nejmenší částice ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Nejmenší částice ZUŠ F. L. Gassmanna, Eva H, CP Jiráskův Hronov 2022
Most, Reservé, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Most, Reservé, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Most, Reservé, Revizor, CP Divadelní Piknik Volyně 2023
Most, Reservé, Revizor, Femad Poděbrady 2023
Most, Reservé, Revizor, Femad Poděbrady 2023
Most, Reservé, Revizor, Femad Poděbrady 2023


(c) NIPOS, Databáze českého amatérského divadla.
Kontakt | GDPR - Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti
Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies, které jsou nezbytné pro jeho provoz, analýzu návštěvnosti a pro součásti webu využívajících tyto služby (např. společnostmi Google a Facebook). Cookies můžete zakázat nebo vymazat v nastavení svého prohlížeče.